Naše klisny Maurín a Herna

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bednařík petr

2.7.2006 21:59
bednařík petr

Maurín je paintka barvy red roan overo . otec je Billy Skip Bars,matka je Bueno Cherokee v původu Doc o" Lena,Tam Tvio.Herna je plnokrevná klisna otec Deservé,matka Habana bay.

2.7.2006 22:38

bednařík petr napsal(a):
Maurín je paintka barvy red roan overo . otec je Billy Skip Bars,matka je Bueno Cherokee v původu Doc o" Lena,Tam Tvio.Herna je plnokrevná klisna otec Deservé,matka Habana bay.

Rada bych se zeptala, jest-li jeji matka nemela poskozenou panev a nebyla puvodne pana Hutara. Ma kamaradka se o ni starala v Hornich Chobolicich.

bednařík petr

17.7.2006 20:03
bednařík petr

rezi napsal(a):
Rada bych se zeptala, jest-li jeji matka nemela poskozenou panev a nebyla puvodne pana Hutara. Ma kamaradka se o ni starala v Hornich Chobolicich.

asi ano,ale jistý si nejsem,koupil jsem jí od paní Šmídové. s Pašinek.

18.7.2006 06:52

rezi napsal(a):

Bueno Cherokee měla po pádu na ledu prasklou pánev. Neznám kobču osobně, ale mám dceru její polosestry :-)))

bednařík petr

27.7.2006 12:42
bednařík petr

jackie napsal(a):
Bueno Cherokee měla po pádu na ledu prasklou pánev. Neznám kobču osobně, ale mám dceru její polosestry :-)))

tak pošlete fotky ať vidím její rodinu,

27.7.2006 12:45

bednařík petr napsal(a):
tak pošlete fotky ať vidím její rodinu,

Polosestra, mají s vaší kobčou stejného otce, Cherokee Clout. Tato klisna se jmenuje Lily Jay Down a já mám její dceru.

27.7.2006 12:47

jackie napsal(a):
Polosestra, mají s vaší kobčou stejného otce, Cherokee Clout. Tato klisna se jmenuje Lily Jay Down a já mám její dceru.

Dcera od Lily, jmenuje se Savannah Black Lily (ta černá), žlutý hřebeček už je její potomek.

27.7.2006 12:47

jackie napsal(a):
Dcera od Lily, jmenuje se Savannah Black Lily (ta černá), žlutý hřebeček už je její potomek.

Jo a ta Savannah je bohužel "solid"...

bednařík petr

27.7.2006 12:49
bednařík petr

jackie napsal(a):

odkud vy jste? pěkní koníci

27.7.2006 12:51

jackie napsal(a):

Ještě jsem viděla nedávno na prodej syna Bueno Cherokee, p. Rousek z JČ ho odchoval. Je to ryzák - overo.

27.7.2006 12:55

bednařík petr napsal(a):
odkud vy jste? pěkní koníci

Jsem od Prahy, Lily Jay Down vlastní sedlář Max Haken, Praha - Zmrzlík. Ta moje černá kobča je nyní na pastvinách na Nordranči. Příští rok čekám z této kobylky mimčo taky po Billy Skip Bars. Měla jsem i pár fotek Bueno Cherokee, když byla na prodej a já se o ni zajímala. bohužel už jsem je vymazala...

bednařík petr

27.7.2006 12:55
bednařík petr

jackie napsal(a):
Ještě jsem viděla nedávno na prodej syna Bueno Cherokee, p. Rousek z JČ ho odchoval. Je to ryzák - overo.

také jsem ho viděla ,je to pěkný macek .ale škoda že není barevný.

27.7.2006 12:56

bednařík petr napsal(a):

Je barevný, má ale jen malé bílé fleky na bocích, jinak jsem ho viděla osobně, byl super, miláček, jenže tehdy nebyl na prodej (před 1,5 rokem)

bednařík petr

27.7.2006 13:01
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):

takového koňe jako je Maurína jsem hledala dlouho,jak charakterově tak i barevně. Její máma bude možná také na prodej,ale nevím ješrě se rozmýšlí.

27.7.2006 13:03

bednařík petr napsal(a):
takového koňe jako je Maurína jsem hledala dlouho,jak charakterově tak i barevně. Její máma bude možná také na prodej,ale nevím ješrě se rozmýšlí.

Chcete kupovat její mámu? A víte přesně jak je na tom zdravotně? Měla ruplou pánev, kulhá. Ale jinak moc pěkná kobyla, super barevná, líbí se mi.

27.7.2006 13:09

rezi napsal(a):

Určitě byla u Hutara, ten dovezl i tu její polosestru, od které mám hříbě. Kobyly přiletěly spolu, pak se Bueno Cherokee stal ten úraz s pánví.

bednařík petr

27.7.2006 13:11
bednařík petr

jackie napsal(a):
Chcete kupovat její mámu? A víte přesně jak je na tom zdravotně? Měla ruplou pánev, kulhá. Ale jinak moc pěkná kobyla, super barevná, líbí se mi.

původně jsme chtěli,ale nyní máme vybranou klisnu z německa a pokud se vše podaří tak příští měsíc ji dovezem. Ale je to qh,palomino hodně pěkná..dobrý původ tak se těším. je to těžké najít koně zdravého s dobrým původem za rozumnou cenu.. Ta vaše černá klisna je moc pěkná i to hříbátko po kterém hřebci je?

27.7.2006 13:18

bednařík petr napsal(a):
původně jsme chtěli,ale nyní máme vybranou klisnu z německa a pokud se vše podaří tak příští měsíc ji dovezem. Ale je to qh,palomino hodně pěkná..dobrý původ tak se těším. je to těžké najít koně zdravého s dobrým původem za rozumnou cenu.. Ta vaše černá klisna je moc pěkná i to hříbátko po kterém hřebci je?

Hříbě je po QH - Pure Dunnit Power. Tak to gratuluju ke koupi palomina kobylky. Mám palomina ráda, proto jsem kobylku připoustila taky palominem, i když QH. No a povedl se též palomino. Můžu se zeptat, po kom ta kobča, co ji kupujete, je? Z jaké linie? A souhlasím, je straaaaašně těžké koupit zdravého amíka... mám ještě kobču po Jacs Golden Time, teprve se s ní začíná něco dělat.

27.7.2006 13:27

jackie napsal(a):
Určitě byla u Hutara, ten dovezl i tu její polosestru, od které mám hříbě. Kobyly přiletěly spolu, pak se Bueno Cherokee stal ten úraz s pánví.

Je Maurína zapsaná v APHA? Nenašla jsem u Bueno Cherokee žádného potomka po Billy Skip Bars, jak je stará?

bednařík petr

27.7.2006 14:10
bednařík petr

jackie napsal(a):
Je Maurína zapsaná v APHA? Nenašla jsem u Bueno Cherokee žádného potomka po Billy Skip Bars, jak je stará?

je to ročka a ještě naní zaregistrovaná ,právě se jí vyřízují pp u pani Julinové.Původ tý klisny co chci dovést je - otec je Talk About Smart po Smart Little Lena ,matka otce je Miis Colonel Soda po Colonel Freckles matka klisny je Ester Diamond po Mr Diamond

27.7.2006 14:12

bednařík petr napsal(a):
je to ročka a ještě naní zaregistrovaná ,právě se jí vyřízují pp u pani Julinové.Původ tý klisny co chci dovést je - otec je Talk About Smart po Smart Little Lena ,matka otce je Miis Colonel Soda po Colonel Freckles matka klisny je Ester Diamond po Mr Diamond

To jsem si myslela, registrace trvá někdy hrozně dlouho. Hm, hezký původ kobči, plánujete ji do sportu? Nebo pro radost a na chov? Nemáš fotku?

bednařík petr

27.7.2006 14:14
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):

kamarádka má také po Dunnitivi hříbě ,hřebečka.

27.7.2006 14:18

bednařík petr napsal(a):

Pravda, Pavošek dává krásná hříbata, moje kobča kvůli němu musela přežít 5-6 hodin v přepravníku. Ale stálo to za to :-) Mám taky hřebečka, je to miláček největší. A kde vy máte koníky?

bednařík petr

27.7.2006 14:19
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):

jen do chovu je jí už 13 let,její fotku zatím nemám ale stránky těch chovatelů,ale nerada bych je dávala na veřejnost tak leda ti je poslat nějak zvlášť. do sportu chci Maurínu,ale mám malí dítě tak nevím .

27.7.2006 14:25

bednařík petr napsal(a):
jen do chovu je jí už 13 let,její fotku zatím nemám ale stránky těch chovatelů,ale nerada bych je dávala na veřejnost tak leda ti je poslat nějak zvlášť. do sportu chci Maurínu,ale mám malí dítě tak nevím .

Prima, ráda se kouknu na ty chovatele z Německa, můžeš mi poslat odkaz na mail, prosím? Najdeš ho u profilu. A kobču budete připouštět tady nebo už tam? Čím? Moc mě to zajímá, promiň, mám dvě kobči, QH a PH, pořád nevím, zda hřebce odsud nebo z ciziny (inseminaci). No a než začneš s Maurínou něco pořádně dělat, děcko trochu odroste, ne ?

bednařík petr

27.7.2006 14:25
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):

já jsem z Červené Lhoty u Olomouce,také jsme pouštěli Pavošem,ale nezůstala mi,byla to plňaska. Nakonec jsem dospěla k závěru prodat plňase a půlky z nich a koupit jednoho nebo dva čistý koně. nelituji toho měla jsem šest koní když jsem otěhotněla ,nyní mám dva Maurínu a ještě jednu plňasku která je strašně hodná.Je to tak lepší protože na ně mám víc času a ta péče je plnohodnotná než u tolika koní a malího děcka,

27.7.2006 14:30

bednařík petr napsal(a):
já jsem z Červené Lhoty u Olomouce,také jsme pouštěli Pavošem,ale nezůstala mi,byla to plňaska. Nakonec jsem dospěla k závěru prodat plňase a půlky z nich a koupit jednoho nebo dva čistý koně. nelituji toho měla jsem šest koní když jsem otěhotněla ,nyní mám dva Maurínu a ještě jednu plňasku která je strašně hodná.Je to tak lepší protože na ně mám víc času a ta péče je plnohodnotná než u tolika koní a malího děcka,

To s tebou souhlasím. moc se mi líbí američtí koně, taky jsem vyměnila nejdřív křížence a pak půlku za dva čistý. Jednu mám sice na pastvinách, ale o víc než dva - tři koně bych se nezvládla starat (a platit je v nájemních stájích, ouvej!). Čím chcete pouštět tu palominku?

bednařík petr

27.7.2006 14:34
bednařík petr

jackie napsal(a):
To s tebou souhlasím. moc se mi líbí američtí koně, taky jsem vyměnila nejdřív křížence a pak půlku za dva čistý. Jednu mám sice na pastvinách, ale o víc než dva - tři koně bych se nezvládla starat (a platit je v nájemních stájích, ouvej!). Čím chcete pouštět tu palominku?

achtěla bych ještě tam protože větší výběr hřebcu než mi zde,ale uvidím jek to bude ještě s penězi.

27.7.2006 14:36

bednařík petr napsal(a):
achtěla bych ještě tam protože větší výběr hřebcu než mi zde,ale uvidím jek to bude ještě s penězi.

Výběr je tam určitě větší to je pravda. Držím palečky, a prosím, pošleš mi odkaz na ten ranč? Nebudu to nikam dál rozesílat, je to jen pro mne. Dík moc.

bednařík petr

27.7.2006 14:39
bednařík petr

jackie napsal(a):
Výběr je tam určitě větší to je pravda. Držím palečky, a prosím, pošleš mi odkaz na ten ranč? Nebudu to nikam dál rozesílat, je to jen pro mne. Dík moc.

už jsem ho poslala kdyby to nedošlo tak napiš. A ty závodíš? já jsem startovala dvakrát pak dítě takže nic zářivého,

27.7.2006 14:42

bednařík petr napsal(a):
už jsem ho poslala kdyby to nedošlo tak napiš. A ty závodíš? já jsem startovala dvakrát pak dítě takže nic zářivého,

už mi to přišlo, moc díky. Nene, já nezávodím, nejsem tak skvělý jezdec, baví mě to spíš v lese, jsem takový ten kochací typ :-)
Ale kobylku mi připraví kamarádka, bude pak na ní i soutěžit. Je to profík, už má pár titulů mistra ČR, tak třeba z kobči udělá taky něco úspěšného :-) Je to ještě dlouhá cesta, zatím nenosí ani sedlo. Jdu mrknout na ty www.

27.7.2006 14:47

jackie napsal(a):
už mi to přišlo, moc díky. Nene, já nezávodím, nejsem tak skvělý jezdec, baví mě to spíš v lese, jsem takový ten kochací typ :-)
Ale kobylku mi připraví kamarádka, bude pak na ní i soutěžit. Je to profík, už má pár titulů mistra ČR, tak třeba z kobči udělá taky něco úspěšného :-) Je to ještě dlouhá cesta, zatím nenosí ani sedlo. Jdu mrknout na ty www.

No kobča je pěkná, mohutná, kolik má kVH? Fakt se mi líbí, pěknou jste si vybrali :-) Mají tam víc koníků, které bych si vybrala. Ale bohužel, další už kupovat nemůžu.

bednařík petr

27.7.2006 14:52
bednařík petr

jackie napsal(a):
No kobča je pěkná, mohutná, kolik má kVH? Fakt se mi líbí, pěknou jste si vybrali :-) Mají tam víc koníků, které bych si vybrala. Ale bohužel, další už kupovat nemůžu.

nevím kolik měří dnes jsem se na to teprve ptala,ale prý je velká. mi psali v předchozím mailu. komunikace je poněkud horší já neumím německy tak píšeme anglicky.. kdo ti bude jezdit ?

bednařík petr

27.7.2006 14:54
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):
nevím kolik měří dnes jsem se na to teprve ptala,ale prý je velká. mi psali v předchozím mailu. komunikace je poněkud horší já neumím německy tak píšeme anglicky.. kdo ti bude jezdit ?

koníci tohoto plemene jsou opravdu rujnující,kdo jim propadne tak se nestačí pak na učtě divit.

27.7.2006 14:56

bednařík petr napsal(a):
koníci tohoto plemene jsou opravdu rujnující,kdo jim propadne tak se nestačí pak na učtě divit.

Pošlu ti jméno trenérky na mail, jo?

bednařík petr

27.7.2006 14:58
bednařík petr

jackie napsal(a):
Pošlu ti jméno trenérky na mail, jo?

jasně nemusí všichni všechno vědět

28.7.2006 11:19

bednařík petr napsal(a):

pohoda

28.7.2006 11:22

bednařík petr napsal(a):

kuk

28.7.2006 11:23

bednařík petr napsal(a):

Herna

28.7.2006 11:25

bednařík petr napsal(a):

pupí

28.7.2006 16:15

bednarik petr napsal(a):
pupí

Ahojky Petře, nestála HERNA někdy ve Svinčících u Mostu? Pokud ano, tak jsem na ni jezdila v roce 1998 :)

6.8.2006 21:07

wenuss napsal(a):
Ahojky Petře, nestála HERNA někdy ve Svinčících u Mostu? Pokud ano, tak jsem na ni jezdila v roce 1998 :)

ahoj wenuss,Herna se narodila v roce 97, v roce byla prodána do stáje panu Olehlovi do Vrbna.takže to asi nebude ona na které jsi jezdila.

12.9.2006 22:08

bednařík petr napsal(a):

15.8.06

13.9.2006 12:56

bednařík petr napsal(a):

26.7.06

13.9.2006 12:58

bednařík petr napsal(a):

Herna a Peťula

Přidejte reakci

Přidat smajlík