Jaké stim máte skušenosti.Mam kobylku s pp ma artrozu prave předni a neni uz na jezdeni max na svezeni ditka.. nemam pro nu možnost mít to co potrebuje a to jsou pastviny 24/7 chci ji prodat do dobrych rukou a abych za ni mohla jezdit. Mam ale strach že ji nekomu dam i levně a ona pude obratem na JATKA a to opravdu nechci...mÁTE NEJAKY SKUŠENSOTI?
moresi33
napsal(a):
Jaké stim máte skušenosti.Mam kobylku s pp ma artrozu prave předni a neni uz na jezdeni max na svezeni ditka.. nemam pro nu možnost mít to co potrebuje a to jsou pastviny 24/7 chci ji prodat do dobrych rukou a abych za ni mohla jezdit. Mam ale strach že ji nekomu dam i levně a ona pude obratem na JATKA a to opravdu nechci...mÁTE NEJAKY SKUŠENSOTI?
Přidám sem fotky jak vypadala když jsme si ji pred 2rokamy přivezli a jak vypada kobylka tet..
TAKHLE VYPADALA V ROCE 2009
moresi33
napsal(a):
Přidám sem fotky jak vypadala když jsme si ji pred 2rokamy přivezli a jak vypada kobylka tet..
a TEĎ ..:_)
moresi33
napsal(a):
Skušenosti s tím žádné nemám, spíše jsem scháněla společníka pro mojí kobylu na pastviny, až jsem to raději nakonec vzdala....
Jinak co takhle nejdříve bezplatně pronajmout? Potom když uvidím, jak to tam klape, kobylu jim levně prodám s překupním právem, nebo bezplatné pronajmutí s řádně sepsanou smlouvou bude vyhovovat obě stranám na furt....
Já sháněla společníka pro kobylku asi rok a nakonec jsem sehnala tady na Ifauně. Majitelka se byla kouknout u nás, my na valáška a už se vezl k nám. Zatím nemáme peníze na odkoupení (musím nakoupit krmení na zimu teď, když je to levnější než v zimě), takže je u nás v bezplatném pronájmu a časem ho odkoupíme. Návštěvy majitelky u nás budou samozřejmostí a uvítáme je. I všechny připomínky k péči nebo ustájení. Myslím, že jsme si takhle vyšli všichni vstříct, důležité je, aby koně byli spokojení.
moresi33
napsal(a):
To je A1/1? Jak se jmenuje a odkud jste? A kolik je jí let? Jen tak se ptám, mám dvě staré kobči.... Jinak zkušenosti jsou takové, že si musí člověk dát pozor na handláky a lidi co naslibujou hory doly a pak na koníka stejně lezou.... Je to těžký, jak dáš koníka z ruky, tak už si nemůžeš být ničím jistá.....
moresi33
napsal(a):
no, já teda koníka na dožití nikdy nedávala, naopak se mi jich ,,pár´´ sešlo až sem s kámoškou vytvořila vlastní stáj Happy senior horses...ale to je jiná kapitola....rozhodně pozor na handláky! Já musím říct, že úplně nejlepší je poptat se v okolí, u známých a tak jestli někdo neshání společníka...
já osobně mám dva koně od původně stejnýho chovatele (jeden šel do světa už jako hříbě), každý odešel jinam a přestože se s původním majitelem letmo známe, koně ke mě přišli oklikou(dotazy, telefony, maily známých) přes půl republiky a to stáli pár kilometrů od nás. Bohužel, ted nemám místo, ale kdyby se mě někdo spolehlivý ptal, tak mu dám vědět.
jinak kobylka je krásná ale od kud je?
Dobrý den děkuji za pochvalu kobči .. Jsme z JMO ..kousek od brna kdyžtak pište na email: katka1263@seznam.cz
hankaladyb
napsal(a):
To je A1/1? Jak se jmenuje a odkud jste? A kolik je jí let? Jen tak se ptám, mám dvě staré kobči.... Jinak zkušenosti jsou takové, že si musí člověk dát pozor na handláky a lidi co naslibujou hory doly a pak na koníka stejně lezou.... Je to těžký, jak dáš koníka z ruky, tak už si nemůžeš být ničím jistá.....
prosim napiste na : katka1263@seznam.cz
hankaladyb
napsal(a):
Ano je to a1/1 jeji 19let a jmenuje se FRANES
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hezký den,společníka sice nesháním,ale mohla vím o levném ustájení 24/7 za solidní peníz.Také kousek od Brna.Kdyžtak písněte e-mail: MauttaS@seznam.cz
Didi

XXX.XXX.77.242
Dobrý den, před 6 týdny jsme koupili seniora holštýna - kost a kůže, jinak v pořádku. Čím jste krmili, aby kobylka přibrala? Vypadá moc dobře. Dominika