Koník jako společník na dožití

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2011 18:58
moresi33

XXX.XXX.45.6

Jaké stim máte skušenosti.Mam kobylku s pp ma artrozu prave předni a neni uz na jezdeni max na svezeni ditka.. nemam pro nu možnost mít to co potrebuje a to jsou pastviny 24/7 chci ji prodat do dobrych rukou a abych za ni mohla jezdit. Mam ale strach že ji nekomu dam i levně a ona pude obratem na JATKA a to opravdu nechci...mÁTE NEJAKY SKUŠENSOTI?smajlík

18.8.2011 19:17
moresi33

XXX.XXX.45.6

moresi33 napsal(a):
Jaké stim máte skušenosti.Mam kobylku s pp ma artrozu prave předni a neni uz na jezdeni max na svezeni ditka.. nemam pro nu možnost mít to co potrebuje a to jsou pastviny 24/7 chci ji prodat do dobrych rukou a abych za ni mohla jezdit. Mam ale strach že ji nekomu dam i levně a ona pude obratem na JATKA a to opravdu nechci...mÁTE NEJAKY SKUŠENSOTI?smajlík

Přidám sem fotky jak vypadala když jsme si ji pred 2rokamy přivezli a jak vypada kobylka tet..
TAKHLE VYPADALA V ROCE 2009 smajlík

18.8.2011 19:18
moresi33

XXX.XXX.45.6

moresi33 napsal(a):
Přidám sem fotky jak vypadala když jsme si ji pred 2rokamy přivezli a jak vypada kobylka tet..

a TEĎ ..:_)

19.8.2011 10:32
iveth

XXX.XXX.161.66

moresi33 napsal(a):

Skušenosti s tím žádné nemám, spíše jsem scháněla společníka pro mojí kobylu na pastviny, až jsem to raději nakonec vzdala....:-(

Jinak co takhle nejdříve bezplatně pronajmout? Potom když uvidím, jak to tam klape, kobylu jim levně prodám s překupním právem, nebo bezplatné pronajmutí s řádně sepsanou smlouvou bude vyhovovat obě stranám na furt....:-)

19.8.2011 21:19
danurba

XXX.XXX.40.197

Já sháněla společníka pro kobylku asi rok a nakonec jsem sehnala tady na Ifauně. Majitelka se byla kouknout u nás, my na valáška a už se vezl k nám. Zatím nemáme peníze na odkoupení (musím nakoupit krmení na zimu teď, když je to levnější než v zimě), takže je u nás v bezplatném pronájmu a časem ho odkoupíme. Návštěvy majitelky u nás budou samozřejmostí a uvítáme je. I všechny připomínky k péči nebo ustájení. Myslím, že jsme si takhle vyšli všichni vstříct, důležité je, aby koně byli spokojení.

21.8.2011 21:37
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

moresi33 napsal(a):

To je A1/1? Jak se jmenuje a odkud jste? A kolik je jí let? Jen tak se ptám, mám dvě staré kobči.... :-) Jinak zkušenosti jsou takové, že si musí člověk dát pozor na handláky a lidi co naslibujou hory doly a pak na koníka stejně lezou.... Je to těžký, jak dáš koníka z ruky, tak už si nemůžeš být ničím jistá.....

22.8.2011 00:17
vysmatateta

XXX.XXX.49.83

moresi33 napsal(a):

no, já teda koníka na dožití nikdy nedávala, naopak se mi jich ,,pár´´ sešlo až sem s kámoškou vytvořila vlastní stáj Happy senior horses...ale to je jiná kapitola....rozhodně pozor na handláky! Já musím říct, že úplně nejlepší je poptat se v okolí, u známých a tak jestli někdo neshání společníka...
já osobně mám dva koně od původně stejnýho chovatele (jeden šel do světa už jako hříbě), každý odešel jinam a přestože se s původním majitelem letmo známe, koně ke mě přišli oklikou(dotazy, telefony, maily známých) přes půl republiky a to stáli pár kilometrů od nás. Bohužel, ted nemám místo, ale kdyby se mě někdo spolehlivý ptal, tak mu dám vědět.

jinak kobylka je krásná:-) ale od kud je?

22.8.2011 08:02
moresi33

XXX.XXX.45.6

Dobrý den děkuji za pochvalu kobči .. Jsme z JMO ..kousek od brna kdyžtak pište na email: katka1263@seznam.cz

22.8.2011 08:03
moresi33

XXX.XXX.45.6

hankaladyb napsal(a):
To je A1/1? Jak se jmenuje a odkud jste? A kolik je jí let? Jen tak se ptám, mám dvě staré kobči.... :-) Jinak zkušenosti jsou takové, že si musí člověk dát pozor na handláky a lidi co naslibujou hory doly a pak na koníka stejně lezou.... Je to těžký, jak dáš koníka z ruky, tak už si nemůžeš být ničím jistá.....

prosim napiste na : katka1263@seznam.cz

22.8.2011 08:43
moresi33

XXX.XXX.45.6

hankaladyb napsal(a):

Ano je to a1/1 jeji 19let a jmenuje se FRANES:-)

30.8.2011 19:27
moresi33

XXX.XXX.45.6

smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2011 08:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hezký den,společníka sice nesháním,ale mohla vím o levném ustájení 24/7 za solidní peníz.Také kousek od Brna.Kdyžtak písněte e-mail: MauttaS@seznam.czsmajlík

Didi

31.8.2011 13:55
Didi

XXX.XXX.77.242

Dobrý den, před 6 týdny jsme koupili seniora holštýna - kost a kůže, jinak v pořádku. Čím jste krmili, aby kobylka přibrala? Vypadá moc dobře. Dominika

31.8.2011 17:15
moresi33

XXX.XXX.45.6

Didi napsal(a):
Dobrý den, před 6 týdny jsme koupili seniora holštýna - kost a kůže, jinak v pořádku. Čím jste krmili, aby kobylka přibrala? Vypadá moc dobře. Dominika

Napište na email katka1263@seznam.cz a děkuji za pochvalu

15.9.2011 18:36
moresi33

XXX.XXX.45.6

.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík