Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2011 20:08
axl

XXX.XXX.15.84

Dobry den, mela bych dotaz ohledne vojteskovych granuli. Mam konika ustajeneho ve staji, kde ve vybezich trava neni a tak jsem poridila tyto granule. Je vice diskuzi o nich, ale nikde jsem poradne nenasla co to s konikem udela. Zda mu to prida na bujnosti nebo se toho bat nemusim? I kolem me slysim ruzne nazory. Nemam zadneho lenocha a tak bych mu moc ty energie pridavat uz nechtela.Jake s nimi mate zkusenosti? Diky

29.8.2011 21:38
bonita

XXX.XXX.5.241

len tie najlepsie skusenosti, nadbytok energie sa bat nemusis, a konikovi len prospejes:-)

13.10.2011 10:58
jerryna

XXX.XXX.250.176

Zdravím,
sama krmím koníky vojtěškovými granulemi a vůbec se bát nemusíte! Koník krásně "kyne", nedává mu to přebytečnou energii, má lesklejší srst a zdají se mi i zdravější kopýtka ...

13.10.2011 11:34
falomka

XXX.XXX.104.2

Kolik zhruba dáváte na kus a den při jaké zátěži,dík

13.10.2011 11:58
didi

XXX.XXX.92.87

Také krmíme vojtěškovými granulemi, ale s přídavkem dalších složek - vojtěška tam je zastoupena asi 60% (zbytek sušená mrkev, oves, kukuřičné lupínky, lnené semínko, slunečnice, karob, jablečné výlisky) - nechtě udělám reklamu:

http://www.centrumkrmiv.cz/product/vojteskove-pelety-50-kg-13/

Je tam popsáno vše, co bych vám o tom řekla, i množství doporučované na den. Na této stránce se dočtete také o jiných krmivech a vhodnosti jejich kombinace.

Koním to prospívá, i když ti naši mají i pastu, ale od té doby, co dokrmujeme tímto našim "musli" + k tomu ještě pivovarské kvasnice, zmizely veškeré zbývající zdravotní drobnosti, které jsme ještě ve stádečku měli (lámavé žíně u jednoho koně, suchá kůže u druhého, občasný "kašel" - zahlenění našeho seniora, ...).

Přidejte reakci

Přidat smajlík