Ahojky, házejte sem fotky koní se sedly, anglickými i westernovými děkuji :-))
holkaodkoni
napsal(a):
a na podruhé ( jen sem jí rozpohybovávala..) :-))
holkaodkoni
napsal(a):
a na podruhé ( jen sem jí rozpohybovávala..) :-))
A tady má kobylka Kellča s novým sedlem - neukamenujte mě - sedlo je dáno moc vzadu - byla to rychlovka na focení :-))..
holkaodkoni
napsal(a):
A tady má kobylka Kellča s novým sedlem - neukamenujte mě - sedlo je dáno moc vzadu - byla to rychlovka na focení :-))..
Taky se přidám, jen malinko slečna vlezla do záběru...nebo fotograf nefotil mého koníka
holkaodkoni
napsal(a):
sedlo nemáš vzadu, je akorát. To na té první fotce sedí na lopatce. Polštář by měl začínat a ležet až za lopatkou. Tu bys měla nahmatat a když ne, zkus zvednout koni přední nohu a natáhnout nahoru dopředu a uvidíš, jak se pod kohoutkem hýbe.
stieberova
napsal(a):
sedlo nemáš vzadu, je akorát. To na té první fotce sedí na lopatce. Polštář by měl začínat a ležet až za lopatkou. Tu bys měla nahmatat a když ne, zkus zvednout koni přední nohu a natáhnout nahoru dopředu a uvidíš, jak se pod kohoutkem hýbe.
Tak tu do sbírky :-)
stieberova
napsal(a):
holkaodkoni
napsal(a):
tak a další fotečka do sbírky ;)
doga

bertik
napsal(a):
tak a další fotečka do sbírky ;)
moje Jessulka (Jezabel)