Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2011 14:59
ewanie

XXX.XXX.0.0

Ahojky, chtěla jsem si jenom udělat malý průzkum kolik Vás tady je co jen chodíte hltat příběhy, rady, diskuze a debaty o koních a všem kolem nich? A tiše doufáte, že i na Vás jednou dojde a budete moct přispívat vlastními zkušenostmi. Chodím tady skoro každej den a vždycky alespoň 10 min počtu co a jak novýho. Co kdo řeší. A doufám.... Snad jednou i já. Když už né vlastního, tak alespoň třeba natrefím na koňáka co bude potřebovat nejen parťačku do sedla, ale i kamarádku na několik (snad i desítek) příjemných let.

19.9.2011 15:20
katelhajt

XXX.XXX.184.105

Nevim, jestli se ti přímo povede zjistit, kolik lidí tady je, ale podle mě sem většinou chodí pořád jedni a ty samý :) Co se rádi podělí o svoje zážitky, zkušenosti i rady..:-) Hodně koňáků, včetně mě hledá partačku ke koním. Odkud jsi?

19.9.2011 15:21
nikus

XXX.XXX.134.75

díky ifauně jsem objevila supr lidičky se kterýma se občas vídám, takže za to díky, diskuze jsou občas zajímavý, ale znechucuje mě, jak se k sobě lidi co se nikdy nepoznali můžou chovat. Sraz mudrců šalamounova hovna, ale ne vždycky :-) A kdo mě tu zajímá nejvíc? dokumentaristka Jarka Špurková, její denní hlášení stavu jejich koní mě baví už pěknou řádku let a nepřestávám jim fandit ač jsem jim do kochačů nikdy nepřispěla :)

19.9.2011 15:37
ewanie

XXX.XXX.0.0

Já jsem z Ostravy. Vím, že nezjistím kolik tu přesně je lidí. Možná jsem to špatně nazvala spíš mě zajímá jestli nejsem jedinná špiónka co tady chodí okoukávat.

19.9.2011 15:44
katelhajt

XXX.XXX.184.105

tak to jo :-) No, já jsem přesně z druhýho konce republiky :-))

19.9.2011 15:51
ewanie

XXX.XXX.0.0

To už tak většinou bývá :-) Já tomu říkám smutný život dobrodruha :-D Po koních je mi moc smutno. Nepotřebuju jezdit. Stačí mi jen u nich být. A přitom bych představy majitelů splňovat měla. Plnoletá jsem už dlouho. U koní jsem byla 12 let. Zodpovědnost někdy až přehnaná. smajlík těžko říct v čem mám smolíksmajlík

19.9.2011 17:12
makki

XXX.XXX.54.42

Pochopila jsem to dobře, že po neslavném a mně neznámem konci koní na Nové Horce nemáš kam ke koním chodit? Nebo máš koně vlastního?

19.9.2011 18:38
kedo

XXX.XXX.92.21

Ahoj,tak určitě nejsi sama,také koukám co nového je a co není.:-)
Někdy je to ale až šílené,když tady má někdo nějakou otázku,jak jsou lidi schopní na ni hned arogantně a vulgárně odpovědět.:-(
To se mi zdá docela hloupé.Jinak jsou tady i super lidičky.smajlík
Také by mě zajímalo,kolik nás tady vlastně je.smajlík
Jsi z Ostravy? Tak to nejsi daleko od nás.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2011 18:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky občas chodím koukat co se řeší, něco si počíst, projít inzerci. Občas vložím nějakou fotku svých koní. A poznala jsem tady pár super lidiček :-)

19.9.2011 19:43
ewanie

XXX.XXX.39.30

Pro MIKKY : Ano na horku jsem chodila, ale odešla jsem tři měsíce před tím než celá aféra vůbec vznikla. O koně jsem se tam starala vždy dobře. Odešla jsem se současným přítelem. Od té doby jsem už u koní byla, ale pouze v jeseníkách kde máme chatu. Připomněla jsi mi nedávnou úvahu. Jestli si mě lidi s tím případem neslučují. Celkově vzato. Aférka ať už to byla jakákoliv se týkala psů, krav, ovcí a koz. S koňmi na horce ať už když jsem tam byla nebo nebyla. Nebyl problém. Upozorňuji na horce. Navíc myslím, že za stav v této aféře se jednalo hlavně s majitelkou. Nikdo jiný obviněn nebyl. A myslím, že to že jsem tam docházela neznamená, že jsem z toho vinna já...

19.9.2011 19:46
ewanie

XXX.XXX.39.30

Dokonce jsem i perfektně popletla přezdívku. smajlík

19.9.2011 19:52
ewanie

XXX.XXX.39.30

Ještě bych ráda dodala, že jsem docházela nejen na Statek v Nové Horce, ale například i na Prosper Horse ranch Čeladná. A věřím, že zde by nestrpěli nikoho kdo by jakkoliv ohrozil zvířata. Jen pro mé předhazování ke kauze. Také bych uvedla Farmu Hucul v Krkonoších, kde jsem pracovala. Pepíka Váňu pro kterého jsem byla taky zaměstnána. Hrabovou statek, Emila (šnekaře) taktéž hrabová. A pár dalších.

20.9.2011 06:51
makki

XXX.XXX.107.70

ewanie napsal(a):
Pro MIKKY : Ano na horku jsem chodila, ale odešla jsem tři měsíce před tím než celá aféra vůbec vznikla. O koně jsem se tam starala vždy dobře. Odešla jsem se současným přítelem. Od té doby jsem už u koní byla, ale pouze v jeseníkách kde máme chatu. Připomněla jsi mi nedávnou úvahu. Jestli si mě lidi s tím případem neslučují. Celkově vzato. Aférka ať už to byla jakákoliv se týkala psů, krav, ovcí a koz. S koňmi na horce ať už když jsem tam byla nebo nebyla. Nebyl problém. Upozorňuji na horce. Navíc myslím, že za stav v této aféře se jednalo hlavně s majitelkou. Nikdo jiný obviněn nebyl. A myslím, že to že jsem tam docházela neznamená, že jsem z toho vinna já...

To si určitě nikdo nemyslí, to určitě ne a rozdmýchávat znovu celou kauzu nemá smysl, to už je minulost. Já jen že jsem na té fotce poznala toho hafloška. Jen jsem chtěla vědět, jestli chceš někam ke koním, někoho odpovědného bych tak trošku potřebovala, nebo přivítala. Ale psala jsem ti maila, jestli tě to zaujme.

20.9.2011 07:56
ewanie

XXX.XXX.0.0

Aha. Sakriš a já zrovna k tomuhle meilu někde zapinkala heslo. Nemohla bys mi to poslat na MishaV3@seznam.cz?smajlík

22.9.2011 15:29
woldemortik

XXX.XXX.173.227

já jsem chodím cca 4 roky? nevím přesně.tady teď jsem zde dlouho nebyla.Nejak nebyl čas nebo jsem zapomínala.Založila jsem téma chladnokrevnící.Bohužel již chladnokrevníka nemám,ale ráda si sem příjdu počíst co mají holky za novinky

Přidejte reakci

Přidat smajlík