Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2006 17:04

Koukala jsem, že porůznu tady máte fotky na koníkách bez ničeho... já jsem zneužila na chvilku poníka Kevina. Tak se pochlubte hodnejma koníkama...

5.7.2006 11:32

cheyenne napsal(a):
Koukala jsem, že porůznu tady máte fotky na koníkách bez ničeho... já jsem zneužila na chvilku poníka Kevina. Tak se pochlubte hodnejma koníkama...

To jsme mi...

5.7.2006 16:50

kacka santarova napsal(a):
To jsme mi...

dobrý den! nabizite jeste kurzy PNH az domu?(ze byste prijela rovnou za majitelem kone)mela bych totiz zajem

5.7.2006 19:59

kacka santarova napsal(a):
To jsme mi...

čau káto a sue moc vám to tam sluší,ale s toho sněhu se mi dělá zle,já se tak netěšim na zimu. ps.pozdravuje tě sarid

5.7.2006 20:01

margotka napsal(a):
čau káto a sue moc vám to tam sluší,ale s toho sněhu se mi dělá zle,já se tak netěšim na zimu. ps.pozdravuje tě sarid

Z toho sněhu

5.7.2006 21:31

syndygirl napsal(a):
dobrý den! nabizite jeste kurzy PNH az domu?(ze byste prijela rovnou za majitelem kone)mela bych totiz zajem

Určitě je možnost se domluvit na kurz...pokud máte zájem tak se prosím ozývejte na mob. číslo 602 409 372...K počítači se moc často nedostanu

S pozdravem Kačka Santarová

5.7.2006 21:35

margotka napsal(a):
Z toho sněhu

Jejda...děkujeme...mno jo ještě že už je pryč...ale ty hnusný vedra taky bejt nemusí...

6.7.2006 14:12

cheyenne napsal(a):

...

6.7.2006 14:24

cheyenne napsal(a):

tohle je už z loňska..Já a berry

7.7.2006 09:19

cheyenne napsal(a):

naše holky při ukázce

Přidejte reakci

Přidat smajlík