Inspirace co a jak koníka lze naučit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2011 10:16
falomka

XXX.XXX.104.2

Nějaké tipy,co lze koníka naučit a jak?

30.9.2011 13:21
lucky

XXX.XXX.133.26

Koně cokoliv asi. Navíc arabáši se fakt učí dobře..exhiba a cirkusácismajlík

Poklona docela jde..stejným způsobem
poprosit umí snad od mala...nožičku hezky zvedne a drží...taky když řeknu "a druhou", tak ji hned přehodí:-)
Rozlíšuje mezi "popros" viz výše a "Usi prosííí" ... kdy se postaví a prosí hrabáním přední..také umí vyměnit nohy na povel.
Prostě kravinky by nám šlysmajlík.

A jelikož je spolehlivá a nezneužívá cviků, odhodlala jsem se po x letech ji naučit hopí a pochopila to během minuty. Tohle bylo foceno asi po dvou lekcích. Dnes bez problémů na volno na povel . Ze sedla jsem to na ni nezkoušela, ze země omí, ale vzepne se jen když to chci, nevyužívá toho nikdy. Už se nám podařilo i chodit po zadních, dokonce i přešla pár metrů po výběhu.

30.9.2011 13:43
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

lucky napsal(a):
Koně cokoliv asi. Navíc arabáši se fakt učí dobře..exhiba a cirkusácismajlík

Poklona docela jde..stejným způsobem
poprosit umí snad od mala...nožičku hezky zvedne a drží...taky když řeknu "a druhou", tak ji hned přehodí:-)
Rozlíšuje mezi "popros" viz výše a "Usi prosííí" ... kdy se postaví a prosí hrabáním přední..také umí vyměnit nohy na povel.
Prostě kravinky by nám šlysmajlík.

A jelikož je spolehlivá a nezneužívá cviků, odhodlala jsem se po x letech ji naučit hopí a pochopila to během minuty. Tohle bylo foceno asi po dvou lekcích. Dnes bez problémů na volno na povel . Ze sedla jsem to na ni nezkoušela, ze země omí, ale vzepne se jen když to chci, nevyužívá toho nikdy. Už se nám podařilo i chodit po zadních, dokonce i přešla pár metrů po výběhu.

Jak jste učila poklonu ? odkud jste ?

30.9.2011 13:59
lucky

XXX.XXX.133.26

Ony jsou všude na netu návody..něco funguje lépe, něco hůře. Ta poklona se dobře učí právě s nenažraným koněm a dobrůtku...dát mezi přední zezadu a třeba mu pomoci i pokrčením té přední nožičky....jak je to na fotce od zadavatelky výše. Jinak já jsem kousek od Frýdku-Místku

Přidejte reakci

Přidat smajlík