,tak prosím hádejte,jen chci říct,aby nehlasovali ti,co koníka znají!Chci jen tak zkusit,jak dobrý máte oko
kikuska
napsal(a):
,tak prosím hádejte,jen chci říct,aby nehlasovali ti,co koníka znají!Chci jen tak zkusit,jak dobrý máte oko
Já bych hádala na nějaké velšské plemeno či jeho křížence, může být ale například i některé chladnokrevné plemeno křížené arabem. Třeba i nějaký ruský koník. Je to pěkný kůň, ale ono když se kříží dvě naprosto rozdílná plemena (zmíněný příklad ČMB X arab či pony) je opravdu loterie uhodnout podle potomka z jakých rodičů koník je.
kikuska
napsal(a):
Na hádání plemena moc oko nemám,hlavně fotka je taková nevýstižná....hádala bych to na nějaký typ vyššího ponyho,přesně jmenovat ,si ale netroufnu....Je to ale moc pěkný koník a ta barva !!
jprohazka
napsal(a):
Na hádání plemena moc oko nemám,hlavně fotka je taková nevýstižná....hádala bych to na nějaký typ vyššího ponyho,přesně jmenovat ,si ale netroufnu....Je to ale moc pěkný koník a ta barva !!
A co nám sem dát lepší fotku?!Třeba celého z boku..Jinak je to moc krásný koník!!! Doufám že nám o něm pak vše prozradíš...
kikuska
napsal(a):
:o))) Osobně bych řekla, že z fotky je prd poznat:o)) Podle krku a "kulatosti" vypadá na čmb či norika, na to má ale příliš subtilní nohy. Porovnání s velikostí barelů je trochu obtížné, protože kůň je ve skoku, ale tipovala bych, že jde o menší zvíře. Já bych tedy řekla menšího teplokrevníka, většího ponyho či křížence něčeho těžšího s něčím menším a subtilním:o))
coriska
napsal(a):
podle mě je to welsh, na nějakého chladnokrevníka to není mohutný.
tak teda chvile rozlousknuti...nejblize je coriska,svapu a alisa,je prachobycejny,do chovu nezarazeny(z duvodu huculskeho typu matky) cesky teplokrevnik,je to hrebec,sest let,mi jsme zase tipovali,ikdyz jsme vedeli ze je ct,neco jako paso ci andalusan,tak vidite,jak spatny mame vsichni odhad...on se totiz na te fotce strasne pekne tvari...posilam jedno foto zboku,zas takova kulatina to neni
kikuska
napsal(a):
tak teda chvile rozlousknuti...nejblize je coriska,svapu a alisa,je prachobycejny,do chovu nezarazeny(z duvodu huculskeho typu matky) cesky teplokrevnik,je to hrebec,sest let,mi jsme zase tipovali,ikdyz jsme vedeli ze je ct,neco jako paso ci andalusan,tak vidite,jak spatny mame vsichni odhad...on se totiz na te fotce strasne pekne tvari...posilam jedno foto zboku,zas takova kulatina to neni
Je fakt nááádhernej. Máš ještě fotky? Plies... A napiš ještě třeba KVH? A tak....Vim, sem asi ten nejzvědavější člověk...
mili
napsal(a):
Je fakt nááádhernej. Máš ještě fotky? Plies... A napiš ještě třeba KVH? A tak....Vim, sem asi ten nejzvědavější člověk...
kvh ti nereknu,tu nevim ani ja
,ale neni to zadnej obr
kikuska
napsal(a):
kvh ti nereknu,tu nevim ani ja
,ale neni to zadnej obr
dalsi skok
kikuska
napsal(a):
dalsi skok
a nesmejte se ze shazuje,on to skace ze zastaveni,na skok ve volnosti nemame moznosti..tak vzdy pridu ke skoku,zastavim ho,objehnu to zpredu a zamlaskam
kikuska
napsal(a):
a nesmejte se ze shazuje,on to skace ze zastaveni,na skok ve volnosti nemame moznosti..tak vzdy pridu ke skoku,zastavim ho,objehnu to zpredu a zamlaskam
ne ze na me poslete nekoho,ze beha v poli,udelal tam jen jednu malou stopu,rozhodne lepsi,nez ti tri dobytci na motorkach
mili
napsal(a):
Nemůžu se vynadívat!!! Je váš že? Co s ním budete podnikat? Předpokládám že ho nemáte dlouho? Je hodně osobní zeptat se na cenu?
osobní to není,vzali jsme ho na milost,byl v podstate týrán,tak jsme za něj dali 20tis.je mu 6 let,nádhernej je,ale pod sedlem ho zatim nikdo nezmak,tak hledam jezdce
jinak posilam foto asi 14 dni po tom,co jsme ho koupili-je to jen kost a kuze
kikuska
napsal(a):
osobní to není,vzali jsme ho na milost,byl v podstate týrán,tak jsme za něj dali 20tis.je mu 6 let,nádhernej je,ale pod sedlem ho zatim nikdo nezmak,tak hledam jezdce
jinak posilam foto asi 14 dni po tom,co jsme ho koupili-je to jen kost a kuze
Na milost? Necháte si ho? Jo máš pravdu, kost a kůže. Jak dlouho ho máš? Věnuješ se PNH? Nech mu čas, věřim že to zvládnete!!! Budu držet palečky!!!
svatka
napsal(a):
Kikusko, není po Topas?
Ano Svapu,je po Topas 28,copak,znáš ho?... jinak máme ho rok,a pořád nic moc,PNH se věnuji,chůze na kruhu,vodítku,couvání,tady ty skoky,vse OK,ale na lonži jen chvíli pak prostě vytočí krk ven a já ani dospělej chlap ho neudrzime,a když je v kruhovce tak ji buď rozláme nebo přeskočí,to samý ohrada...no hrůza,ale je fešák a hodnej,dokud nechcem pracovat
kikuska
napsal(a):
Ano Svapu,je po Topas 28,copak,znáš ho?... jinak máme ho rok,a pořád nic moc,PNH se věnuji,chůze na kruhu,vodítku,couvání,tady ty skoky,vse OK,ale na lonži jen chvíli pak prostě vytočí krk ven a já ani dospělej chlap ho neudrzime,a když je v kruhovce tak ji buď rozláme nebo přeskočí,to samý ohrada...no hrůza,ale je fešák a hodnej,dokud nechcem pracovat
odkud jsi mozna bych ti snim dokazala pomoct!
kikuska
napsal(a):
Ahojky, jeho neznám, ale mám tu v počítači fotku jeho otce a podoba je opravdu obrovská:o)
kikuska
napsal(a):
takze to je tedy Topas 28?nemáš těch fotek více?Kdyžtak mi prosím i tuto pošli na motalikova @seznam.cz dlouho jsem foto jeho rodičů hledala a nemohla najít
Však se najít taky nikde nedají, mám je vydyndané od jaji (MVDr. Švehlová), čili copyright je její;o)
svatka
napsal(a):
Však se najít taky nikde nedají, mám je vydyndané od jaji (MVDr. Švehlová), čili copyright je její;o)
moc ti Svapu děkuji za fotky,jsou si opravdu podobní,jinak prosím parkuráčka aby se ozval...jinak dnes jsem ho lehce vyvázala a naráz už lonžování šlo,nemohl se vytočit hlavou ven a na uzdečce byl lépe ovladatelný...přikládám nějaké foto,takže budem bojovat,hned tak se nevzdáme...kdyby měl někdo z vás tip,jak s ním pracovat,prosím napište sem nebo na motalikova@seznam.cz
kikuska
napsal(a):
moc ti Svapu děkuji za fotky,jsou si opravdu podobní,jinak prosím parkuráčka aby se ozval...jinak dnes jsem ho lehce vyvázala a naráz už lonžování šlo,nemohl se vytočit hlavou ven a na uzdečce byl lépe ovladatelný...přikládám nějaké foto,takže budem bojovat,hned tak se nevzdáme...kdyby měl někdo z vás tip,jak s ním pracovat,prosím napište sem nebo na motalikova@seznam.cz
a ještě