Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2011 19:10
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Nechali ste si šít něco od firmy Equi Moda? Co a jaké jsou zkušenosti? Předem děkuji.

10.10.2011 05:45
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Zkušenosti jen ty nejlepší. Doporučuji:-)

10.10.2011 11:09
pucek

XXX.XXX.120.75

nechala jsem si tam ušit deku spokojenost:-) doporučuju

10.10.2011 20:56
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Tak doufám, že budu také spokojená.... mám tam objednané 2 deky a vyplašil mně kamarád, že měl od nich podsedlovku a hned byla prodřená.... Objednávku jsem nezrušila, tak snad budete mít pravdu a bude vše ok....

10.10.2011 20:56
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Tak doufám, že budu také spokojená.... mám tam objednané 2 deky a vyplašil mně kamarád, že měl od nich podsedlovku a hned byla prodřená.... Objednávku jsem nezrušila, tak snad budete mít pravdu a bude vše ok....

16.10.2011 18:39
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Tak bohužel, moje zkušenost není dobrá...:-( Když se ptáte na to, zda máte na deku záruku, tak to z nich vypáčíte až když se ptáte po páté.... A když se Vám nezdá ušití části deky a chcete písemnou garanci o kvalitě, tak Vám pani vynadá, naznačí Vám, že jste padlá na hlavu a napíše Vám, že byste si neměla objednávat věci přes internet..... Objednávám si věci jinde a nikdy jsem se nesetkala s takovýmto jednáním...smajlík

20.10.2011 12:02
janiik

XXX.XXX.129.8

Já také nemám dobré zkušenosti. Nechávala jsem si u EQUIMODY ušít dvě podsedlovky. Nehledě na to, že mi slečna dala dospod růžovou látku smajlík, tak se mi po třech vypráních úplně prošoupala až na molitan. Pak jsem si tam nechávala vyšívat dečku a za 14 písmen jsem platila 400,- Kč, najednou o 120 Kč víc než minule ! Bez vysvětlení. smajlík A nakonec nepoučena z minulosti jsem si nechala na ohlávku udělat nápisy se jmény koní. Slečna mi ubezpečovala, jak to drží. Ohlávky už druhý den po použití neměla ani jedna nápis. Takže za mě už nikdy více!!!

20.10.2011 13:03
sonicka

XXX.XXX.249.133

Jé s tou ohlávkou taky mám 3 stejné na 3 různé koně a abych nemusela hledat kerá čí je tak je mám popsané - prostě tam mám našité okénko ze slídy ( průhledná potvora) a vložím jen štítek se jménem, když potřebuju vyprat jen vytáhnu či napíšu nový :-) ale jsem brašnář takže samodomo:-)

20.10.2011 14:04
janiik

XXX.XXX.129.8

No já ty ohlávky měla jako dárky kamarádům. Takže dost blbý, když jim to druhý den začalo odpadat a do večera to bylo pryč. smajlík Celkem trapas... :-(

20.10.2011 15:11
sonicka

XXX.XXX.249.133

tak to naštve ... smajlíksmajlík

20.10.2011 20:47
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Hmmm, já jsem nakonec deky radši vrátila, s tím, že mi pošlou peníze zpět složenkou..... V pondělí jsem deky odeslala a včera jsem jim psala mail s dotazem, zda už deky mají.... Doteď žádná odpověď....:-( Tak se začínám bát, že to budu muset řešit přes ČOI...... smajlík

24.10.2011 10:16
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

A Equimoda boduje dál.... Vrátila jsem jim v pořádku deky, které mají už od pátku a když jsem dnes psala, kdy mi odešlou peníze, tak pán má moc práce a nedostane se na poštu... smajlík Prý se nemusím o své peníze bát vrátí mi je dřív než ve 30 dení lhůtě.... 30 dnů je na reklamaci, lhůta je stanovena kvůli posouzení odborníkem a případné opravě... Pokud převezmou nepoužité nové zboží zpět, musí neprodleně vrátit peníze.... A mám toho dost, jestli je do zítřka nepošlou, tak to bude řešit ČOI smajlík, to jejich podnikání je nějaké podivné... Tohle si nenechám líbit!!!!

25.10.2011 10:55
janiik

XXX.XXX.129.8

No já už od nich taky nic nechci ! Dečku pod sedlo seženu za stejný peníz kvalitnější a Equiservis má ve své nové prodejně novou službu, vyšívání. smajlík Takže si to nechám udělat raději tam, než aby mě zase někdo natáhnul na penězích. smajlík

25.10.2011 11:42
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Moje zkušenost taky není dobrá a už bych si tam NIC NEOBĚDNALA! Před asi 4ma rokama jsem si tam vybrala podsedlovou dečku pod westernové sedlo - nejen, že byla neskutečně tenká a nevhodná (to byla i má chyba, vybrala jsem slabší variantu, ale po stlačení nebyla tlustá jak obyč anglická), ale dokonce mi přišla s FLEKEM! Dečka byla bledě modrá a na ní hnusný černý flek o průměru tak 15cm... Navíc materiál děs běs, žádná bavlna, ale nějaký hnusný nesavý umělý materiál... Deku jsem si nechala, neměla jsem nervy na to se dohadovat... O asi 2 roky později jsem se rozhodla, že jim dám znovu šanci a nechám si ušít sítovanou deku a masku... O tom se raději ani zminovat nebudu - maska z absolutně nevhodného materiálu - obyčejné nevyztužené sítoviny, která lezla koni do očí a akorát mu uškodila než pomohla, deka laicky obšitá a udělaná jakoby měla viset jen na háčku, protože při prvním použití v ní kůň do 20 minut udělal díru a rozškubal ji - a to není žádný ničitel, například deka waldhausen nám drží již 3tí rok a to ji má od jara do podzimu 24/7...

Za mě tam taky nebrat, rači připlatit pár korun a koupit v obchodě nebo nechat ušít od švadleny ve městě - například taková podsedlovka netradičního vzoru by pro švadlenu neměl být problém a dopředu si můžete vybrat materiál a určitě to vyjde i levněji :)

27.10.2011 10:12
janiik

XXX.XXX.129.8

Nehledě na to, že když jsem se já ptala, proč byla tentokrát ta výšivka na dečku tak přemrštěně drahá, tak e-mailem žádná odpověď a na jejich webovkách mi dotaz za chvilku smázli. :-( Takové jednání mi taky nesedí.

27.10.2011 11:07
kokinka

XXX.XXX.240.2

Pokud chcete dečku přesně podle představ, tak doporučím paní Danielu Šánovou ( https://www.facebook.com/# !/media/set/?set=a.150359088323991.31768.100000497013247&type=3 ) , deček od ní máme několik a zatím u všech maximální spokojenost. Dečky drží tvar i po několikátém vyprání, dobře se perou, s paní je skvělá domluva a pokud je třeba, tak je dečka hotová za pár dní. :-)

27.10.2011 22:26
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Já se ještě vrátím k Equimodě, nakonec jsem peníze dostala zpět, včetně poštovného.... Jejich jednání je opravdu strašné... Už nikdy víc....

Jinak díky za info, kontakt na šikovnou paní se dycky hodí...:-)

31.10.2011 00:05
zazika

XXX.XXX.174.221

koukala jsem na tu vloženou galerii, krása, paní má mooc šikovný ručičky. :)smajlík

6.11.2011 20:38
bowly

XXX.XXX.83.11

Ahojky, ja zas mam zkusenost dobrou smajlík objednavala sem si westernovou deku, vybrala sem si presne barvu, vzor, lemovani, tloustku, i vysiti jmena...a deka prisla presne takova jak sem si nadiktovala. Pouzivala jsem ji casto, prala ji a deka porad drzi a je v poradku. A kamaradka si kupovala od nich taky dve deky, taky je pouziva a pere a porad vypadaji dobre, nepozkozene.. Ona mela decky pod anglicke sedlo a jsou trosku tenci , ale tam zas nevim jakou tloustku si nadiktovala, jestli vubec. Kazdopadne mame dobre padnouci sedla, takze tam na tloustce decky nezalezi az tolik, kone jsou spokojeni..

Ono je to nekdy o lidech i na druhe strane. S nami pani jednala v poradku, zadny problem s nicim nebyl, takze nevim proc by k vam musela byt tak hnusna - podle toho co popisuje. Krom toho ma na strankach porad spoustu zakazek ktere cekaji na vyrizeni, takze myslim ze az tak spatna nebude. Ja bych od ni treba dalsi decku klidne koupila...Jenze mam ted hribe, takze zatim to neni aktualni.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík