Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2011 13:39
daya

XXX.XXX.220.12

máte někdo koňoucha po tomto hřebci?

21.10.2011 13:49
daya

XXX.XXX.220.12

daya napsal(a):
máte někdo koňoucha po tomto hřebci?

můj Lopaka

Carolans

17.3.2012 23:05

Carolans

17.3.2012 23:08
Carolans

XXX.XXX.172.69

jo, už chápu proč, kvůli hřebečkovi od Noblesy :) No jo, když někdo rychlej píše jak myslí... :D

Carolans

17.3.2012 23:10
Carolans

XXX.XXX.172.69

jo, a samozřejmě od Alči Vilík, ten už tu je :) Dál měl 2x hříbě od Nely, o první bohužel přišli, o druhém nemám vůbec žádné zprávy... jedno hříbě od naší kobyly je údajně prodané někam do Prahy, nikdy jsem ani fotku neviděla. A to je podle mě už fakt všechno, co u nás připustil... ještě jsem si vzpomněla, že jsem někde našla klisnu Nelopu po něm...

Carolans

17.3.2012 23:13
Carolans

XXX.XXX.172.69

tohoto jsem našla kdysi v inzerci - jmenuje se Lotar

Carolans

17.3.2012 23:13
Carolans

XXX.XXX.172.69

a opět z inzerce, ale jméno jsem si nenapsala, možná ho ani neuvedli..

18.3.2012 17:52
daya

XXX.XXX.214.5

Carolans napsal(a):
jo, už chápu proč, kvůli hřebečkovi od Noblesy :) No jo, když někdo rychlej píše jak myslí... :D

Jo, z těch Myslejovic, to je přesně můj Lopouš :-) Právě jsem tak chtěla pozjišťovat jaké má sourozence. A proč je takový drobek. Ale každopádně s milionovou povahou:-)

18.3.2012 18:28
carolans

XXX.XXX.172.69

Je malinkej? To se divím, Lopez měl v papírech kolem 170cm (a podle toho jak blbě se na něj lezlo bych tomu fakt věřila), Nobleska přesně nevím, dneska jsem ji viděla a těch 165 má určitě.

19.3.2012 23:05
janda

XXX.XXX.237.31

No mě to tak příjde, jak jsem Lopaku viděla, jestli není podraženej v tom vývinu z důvodu podmínek odchovu. Ale nevím v jakých vyrůstal podmínkách, takže nemohu soudit. Ale říkala jsem Vám, že je to divné protože Lopéz je kus koně a ta máma je tuším příslušnicí k PK koní kinských a to taky nebývají žádné kočky. K nám se kdysi dostali tříleťáci z Albertovce ještě za neveselých tamních poměrů a ti vypadali jak ročci. Ale byli to takoví malí kostitřasové, jak dostali nažrat vyrostli z nich normální koně i když taky žádní vysokáni. Ale ten Lopaka je oplácaný dobře, takže se obávám že zas až tolik už se nevytáhne
On kdyby byl jenom nevysoký tak to není až takový problém, ale on je poměrně krátký, že je to opravdu tak ideál pod nějaké dítě nebo miniženu. Je to škoda, protože být to aspoň trochu víc kus koně, už ho dávno beru, povahu vypadá že má super. Teď mi tu už stojí 2-letý hřebec po Lord Calettovi a z toho kukuče soudím, že až se otrká, takový mílius to nebude:-)

21.3.2012 13:01
daya

XXX.XXX.85.49

janda napsal(a):
No mě to tak příjde, jak jsem Lopaku viděla, jestli není podraženej v tom vývinu z důvodu podmínek odchovu. Ale nevím v jakých vyrůstal podmínkách, takže nemohu soudit. Ale říkala jsem Vám, že je to divné protože Lopéz je kus koně a ta máma je tuším příslušnicí k PK koní kinských a to taky nebývají žádné kočky. K nám se kdysi dostali tříleťáci z Albertovce ještě za neveselých tamních poměrů a ti vypadali jak ročci. Ale byli to takoví malí kostitřasové, jak dostali nažrat vyrostli z nich normální koně i když taky žádní vysokáni. Ale ten Lopaka je oplácaný dobře, takže se obávám že zas až tolik už se nevytáhne
On kdyby byl jenom nevysoký tak to není až takový problém, ale on je poměrně krátký, že je to opravdu tak ideál pod nějaké dítě nebo miniženu. Je to škoda, protože být to aspoň trochu víc kus koně, už ho dávno beru, povahu vypadá že má super. Teď mi tu už stojí 2-letý hřebec po Lord Calettovi a z toho kukuče soudím, že až se otrká, takový mílius to nebude:-)

No právě je ho škoda. Co jsem viděla, než jsem ho koupila, tak měl spíš "zachovací" podmínky. Doteď neví, co by sežral. Třeba až začne pořádně pracovat, nasvalí se a bude mít pořádný zadek. Pod western by se prý hodil. Ale já při svých 175 cm a 65kg nevím nevím..smajlík

4.9.2013 18:16
noblesa

XXX.XXX.95.226

Ahoj, není tvůj Lopaka náhodou syn Noblesy? :)) Je teď u nás ve stáji :) Je to úžasná kobylka, mám ji hrozně ráda a snažím se hledat všelijaký informace o ní a její minulosti :)

4.9.2013 18:19
noblesa

XXX.XXX.95.226

Znáš Noblesu osobně? :)

4.9.2013 18:20
noblesa

XXX.XXX.95.226

Jinak sourozence od Noblesy má ještě Fénixe a Faraona :)

5.8.2014 08:12
shagira

XXX.XXX.18.71

ahojky, sice pozdě ale snad přeci...
já mám také syna po Lopezovi..
Je to Helax, mamina byla A1/1

5.8.2014 08:13
shagira

XXX.XXX.18.71

Nejdou mi fotky otevřít... asi jsem přišla pozdě.
Neměla by jsi je někde ještě?

Přidejte reakci

Přidat smajlík