Dobrý den,
nedaleko mě zkrachoval chvatel koní, aktuálně je celý areál v konkurzu, je tam velká jízdárna, stáje, sklady, byty. Nedokončen zůstal penzion a hospoda.
Uvažuji, že bych to od správce koupil komplet (pozemky, budovy, koně, seno, techniak atd....), dostavěl penzion a hospodu a zkusil rprovozovat.
Nemám žádnou zkušenost, ani tomu nemohu věnovat úplně všechen čas (mám docela náročnou práci).
Pokud to koupím, uživí se to? Seženu lidi, kteří to budou provozovat?
Díky za každý postřeh.
to byl vždycky můj sen. Penzion, restaurace a koně. Pokud nemáte zkušenosti, budou začátky velice těžké a ještě těžší bude najít spolehlivou osobu, která vše povede. Těžko se radí takto po internetu. A opravdu hodně záleží na lokalitě. CHtělo by to vzít nějakého odborníka, nejlépe někoho koho znáte, vítě že je na něj spoleh a vážně to prodiskutovat, všechny plusy a mínusy. Ale jinak tiše závidím a přeju ať vám všechno vyjde.
suszenka
napsal(a):
to byl vždycky můj sen. Penzion, restaurace a koně. Pokud nemáte zkušenosti, budou začátky velice těžké a ještě těžší bude najít spolehlivou osobu, která vše povede. Těžko se radí takto po internetu. A opravdu hodně záleží na lokalitě. CHtělo by to vzít nějakého odborníka, nejlépe někoho koho znáte, vítě že je na něj spoleh a vážně to prodiskutovat, všechny plusy a mínusy. Ale jinak tiše závidím a přeju ať vám všechno vyjde.
A jestli to klapne, tak se hned jako první uchazeč hlásím o práci. Zkušenost s vedením restaurace, zkušenosti jako servírka a praxe u koní. Takže beru práci jako děvečka pro vše.