Koupě areálu pro chov koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2011 23:19
ftkp

XXX.XXX.142.75

Dobrý den,

nedaleko mě zkrachoval chvatel koní, aktuálně je celý areál v konkurzu, je tam velká jízdárna, stáje, sklady, byty. Nedokončen zůstal penzion a hospoda.

Uvažuji, že bych to od správce koupil komplet (pozemky, budovy, koně, seno, techniak atd....), dostavěl penzion a hospodu a zkusil rprovozovat.

Nemám žádnou zkušenost, ani tomu nemohu věnovat úplně všechen čas (mám docela náročnou práci).

Pokud to koupím, uživí se to? Seženu lidi, kteří to budou provozovat?

Díky za každý postřeh.

22.10.2011 08:27
bospor

XXX.XXX.195.231

penzion a hospoda naprosto netuším, ale u stájí záleží hodně na tom, kde se ten areál nachází. taky jestli je teď plný koní nebo prázdný. s pronájmem bych byla hooodně opatrná, ale to jistě víte

22.10.2011 17:29
verulda

XXX.XXX.64.2

U nás nedaleko je podobný areál. Je to nedaleko Prahy má tam své koně i na pronájem ustájení penzison i restauraci , kruhovku spoustu výběhů a uživí se docela dobře. Nejvíc záleží na lokalitě a dostupnosti.

Držím palec

23.10.2011 00:27
suszenka

XXX.XXX.208.106

to byl vždycky můj sen. Penzion, restaurace a koně. Pokud nemáte zkušenosti, budou začátky velice těžké a ještě těžší bude najít spolehlivou osobu, která vše povede. Těžko se radí takto po internetu. A opravdu hodně záleží na lokalitě. CHtělo by to vzít nějakého odborníka, nejlépe někoho koho znáte, vítě že je na něj spoleh a vážně to prodiskutovat, všechny plusy a mínusy. Ale jinak tiše závidím a přeju ať vám všechno vyjde.:-)

23.10.2011 00:29
suszenka

XXX.XXX.208.106

suszenka napsal(a):
to byl vždycky můj sen. Penzion, restaurace a koně. Pokud nemáte zkušenosti, budou začátky velice těžké a ještě těžší bude najít spolehlivou osobu, která vše povede. Těžko se radí takto po internetu. A opravdu hodně záleží na lokalitě. CHtělo by to vzít nějakého odborníka, nejlépe někoho koho znáte, vítě že je na něj spoleh a vážně to prodiskutovat, všechny plusy a mínusy. Ale jinak tiše závidím a přeju ať vám všechno vyjde.:-)

A jestli to klapne, tak se hned jako první uchazeč hlásím o práci. Zkušenost s vedením restaurace, zkušenosti jako servírka a praxe u koní. Takže beru práci jako děvečka pro vše.:-)

4.11.2011 11:55
ftkp

XXX.XXX.142.75

verulda napsal(a):
U nás nedaleko je podobný areál. Je to nedaleko Prahy má tam své koně i na pronájem ustájení penzison i restauraci , kruhovku spoustu výběhů a uživí se docela dobře. Nejvíc záleží na lokalitě a dostupnosti.

Držím palec

Díky za držení palců.

4.11.2011 11:55
ftkp

XXX.XXX.142.75

Napište mi prosím na e-mail na

jezdecky.areal.pce@seznam.cz

Děkuji.

4.11.2011 11:56
ftkp

XXX.XXX.142.75

Prosím, pokdu někdo chcete více kontaktovat, tak na e-mail: