Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2011 21:55
bonita

XXX.XXX.94.254

kedze sa nikomu z vas nechce, tak zasa ja, no...musim sa s vami podelit o tuto fotku, kto asi tak je zo vsetkych najvyssismajlík:-)

27.10.2011 21:57
ambra

XXX.XXX.93.198

bonita napsal(a):
kedze sa nikomu z vas nechce, tak zasa ja, no...musim sa s vami podelit o tuto fotku, kto asi tak je zo vsetkych najvyssismajlík:-)

Jsi mě předběhla:-):-)
vy taky musíte někdy vyčuhovat. Ale jinak parádní fotečka:-)

27.10.2011 21:59
bonita

XXX.XXX.94.254

som sa, vazne, musela smiatsmajlík ale dobry to bol hubert, bol v Kopcanoch, znamom to zrebcine este z cias Marie Terezie a bol tam este jeden zrebecek plnasek, siel vedla nasho a vobec si nevadili, naozaj neviem, cim to je, ze na urcite zrebce ten nas reaguje a na ine ani okom nemrkne, ze by v plnaskovi nevidel konkurenciu?

27.10.2011 22:01
bonita

XXX.XXX.94.254

preco si hned nezalozila? mne to potom vzdy prischnesmajlík

27.10.2011 22:11
ambra

XXX.XXX.93.198

bonit pročítala jsem ještě jinde. A nějak jsem nepředpokládala že tu ještě někdo bude. Tak jsem si říkala to má čassmajlík

28.10.2011 00:37
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):

To se hodí, přečnívat.
Aspoň přes všecky okolo má rozhled :-)

28.10.2011 00:56
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
som sa, vazne, musela smiatsmajlík ale dobry to bol hubert, bol v Kopcanoch, znamom to zrebcine este z cias Marie Terezie a bol tam este jeden zrebecek plnasek, siel vedla nasho a vobec si nevadili, naozaj neviem, cim to je, ze na urcite zrebce ten nas reaguje a na ine ani okom nemrkne, ze by v plnaskovi nevidel konkurenciu?

Někteří koně asi nějak rozlišují jiné typy koní.
Na sobě podobné a zajímavé a nepodobné - nezajímavé.
Co byl Regent na stanici, než se vrátil domů, tak byl sám hřebec ve stáji v boxe mezi dalšími valachy a kobylami - samí teplasi, hlavně sporťáci.
Držitelka říkala, že na ně nijak nereagoval, na teplasky ani nezařehtal a když s ním chtěli vyzkoušet říji u nějaké teplokrevné šimly, vůbec ho nezajímala, jako by byla vzduch.
Zato prý když se objevil "tlustý zadek" - jak držitelka říkala chlaďasům, to bylo hned zájmu dost.
Je fakt, že s ním mám ve stádě ponici - napřed to byla jen zkouška, co to bude dělat, protože o hříbě ponyxchlaďas nijak zvlášť nestojím - ale oba dva se nijak netváří na to, že by spolu mohli něco mít.
Když se ona říjí, tak za ním běhá jako pes a je celá šťastná, když ji očuchává, ale moc blízko si ho k sobě nepustí. On se baví tím, že ji očichá a pak ji kousne do zadku - ona zaječí, odběhne a za chvíli za ním courá zas. Nic jiného v období její říje nedělají, ponice ho prostě vůbec nevzrušuje. Mimo říji si sebe nevšímají, spíš jsou odtažití.
Asi mám hřebce rasistu, nebo co.

28.10.2011 05:45
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

sally napsal(a):
Někteří koně asi nějak rozlišují jiné typy koní.
Na sobě podobné a zajímavé a nepodobné - nezajímavé.
Co byl Regent na stanici, než se vrátil domů, tak byl sám hřebec ve stáji v boxe mezi dalšími valachy a kobylami - samí teplasi, hlavně sporťáci.
Držitelka říkala, že na ně nijak nereagoval, na teplasky ani nezařehtal a když s ním chtěli vyzkoušet říji u nějaké teplokrevné šimly, vůbec ho nezajímala, jako by byla vzduch.
Zato prý když se objevil "tlustý zadek" - jak držitelka říkala chlaďasům, to bylo hned zájmu dost.
Je fakt, že s ním mám ve stádě ponici - napřed to byla jen zkouška, co to bude dělat, protože o hříbě ponyxchlaďas nijak zvlášť nestojím - ale oba dva se nijak netváří na to, že by spolu mohli něco mít.
Když se ona říjí, tak za ním běhá jako pes a je celá šťastná, když ji očuchává, ale moc blízko si ho k sobě nepustí. On se baví tím, že ji očichá a pak ji kousne do zadku - ona zaječí, odběhne a za chvíli za ním courá zas. Nic jiného v období její říje nedělají, ponice ho prostě vůbec nevzrušuje. Mimo říji si sebe nevšímají, spíš jsou odtažití.
Asi mám hřebce rasistu, nebo co.

Nebo asi Regent ví, že je dost kříženců, tak si vybírá jen ty velké zadky:-)

28.10.2011 10:53
sally

XXX.XXX.70.138

m i s i c k a napsal(a):
Nebo asi Regent ví, že je dost kříženců, tak si vybírá jen ty velké zadky:-)

Nevím, přijde mi to zvláštní.
Traduje se, že někteří hřebci nemají rádi kobyly v určité barvě třeba. Říkalo se v Napajedlích, že jeden z hřebců neměl rád šimly a aby připustil, oblbli ho tím, že dali na šimlu deku.
Ale takové rozlišování jako u Regenta, o tom jsem ještě neslyšela. Každopádně je to praktické, že nemusím nikoho oddělovat.

28.10.2011 12:17
sccary

XXX.XXX.185.6

SALLY: dík za vysvětlení :-)

28.10.2011 12:49
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

sally napsal(a):
Nevím, přijde mi to zvláštní.
Traduje se, že někteří hřebci nemají rádi kobyly v určité barvě třeba. Říkalo se v Napajedlích, že jeden z hřebců neměl rád šimly a aby připustil, oblbli ho tím, že dali na šimlu deku.
Ale takové rozlišování jako u Regenta, o tom jsem ještě neslyšela. Každopádně je to praktické, že nemusím nikoho oddělovat.

To je stejně zajímavé:-) Některý hřebec je schopen obskočit i valacha, jen aby si udělal dobře, a někteří si zase vybírají.
Určitě je to praktické, že mu ponice nic neříká. Super mít takové všedruhové stádo:-)

28.10.2011 14:18
sally

XXX.XXX.70.138

sccary napsal(a):
SALLY: dík za vysvětlení :-)

Nemáš vůbec zač :-).
Dědičnost skvrnitosti je pěkně popsána tady - typy zbarvení atd:
http://knabstrupperassociation.cz/knabstrupper-genetika-zbarveni.php

28.10.2011 14:19
sally

XXX.XXX.70.138

m i s i c k a napsal(a):
To je stejně zajímavé:-) Některý hřebec je schopen obskočit i valacha, jen aby si udělal dobře, a někteří si zase vybírají.
Určitě je to praktické, že mu ponice nic neříká. Super mít takové všedruhové stádo:-)

To bude podobné jako s chlapama, asi :-).

29.10.2011 15:42
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Přidám něco ze dneška. Kousek od nás se konaly zkoušky spřežení - pro kočí:-)

29.10.2011 15:49
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Hm. nějak mi z toho spřežení moc fotek vložit nejde.. Nevadí. Tady 2 chladnokrevné fotky:-)

29.10.2011 15:49
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

A tady kůň, který v nejde vyfotit. Pořád zvědavě otravuje

29.10.2011 17:59
sally

XXX.XXX.70.138

m i s i c k a napsal(a):
A tady kůň, který v nejde vyfotit. Pořád zvědavě otravuje

Tento by byl k Saronovi do páru, což? :-|
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12531179/Chladnokrevny-valach.php

30.10.2011 04:52
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

sally napsal(a):
Tento by byl k Saronovi do páru, což? :-|
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12531179/Chladnokrevny-valach.php

Jo, už jsem se na něj kdysi dívala. Už je v inzerci dlouho :-) a hodně teda slevnil. Se mi zdá, že za něj chtěl víc.:-) K němu by nebyl problém sehnat do páry koně,. Už jsem viděla snad 4 , co nyli barvou jako on:-)

31.10.2011 07:02
makki

XXX.XXX.107.70

m i s i c k a napsal(a):
Přidám něco ze dneška. Kousek od nás se konaly zkoušky spřežení - pro kočí:-)

Ej, škoda, že jsem to nevěděla, zajela bych se podívat.

31.10.2011 13:04
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

makki napsal(a):
Ej, škoda, že jsem to nevěděla, zajela bych se podívat.

Nikde to nebylo zveřejněné. teda o tom nevím, a je to škoda..

1.11.2011 21:05
bonita

XXX.XXX.229.227

misamarincova napsal(a):
:-)

iiiha, aku mas ty ale pomocnicku:-)ja som dnes vytiahla kobylu pod sedlo, noc strasne som po nej nechcela a ona to asi aj tak chapala, lebo naozaj reagovala na myslienkysmajlík:-) mala by som na nej castejsie jazdit, ale naozaj nemam kedy, lebo by som musela maleho zo stroma hasicmi strhavat:-)

1.11.2011 23:16
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To je pomocnice.. Až si říkám, že na dítě je celkem chápavá. Chodíme obden na tuto louku pást na dvě hodiny a celou dobu tam vydrží semnou. Jen si tedy vezme psa, aby měla i svou zábavu. Tady držela Punťu, protože jsem si musela odběhnout do křoví:-| Ale musím tedy popravdě říct, že ten kůň jí má radši než měsmajlík Že by to bylo tím, že jsou stejně starý?(2,5 roku):-))
Bonit a nemá malej nějakou zábavu, u které vydrží? Nemyslím tím teda lézt na strom:-)
Vidím to u malé, něčím jí zabavím. Teď třeba vylezli na louce pampeliškysmajlík a malá je musí natrhat a já mezitím si třeba zajezdím...

2.11.2011 13:58
bonita

XXX.XXX.105.253

tak to moj maly ma asi certa v krvi, lebo on musi stale nieco vymyslat, ale len same blbosti, vsak aj teraz uz ma par dni zaviazany prst, co ho pichol do brzdy na kocikusmajlíka nesiel mi vytiahnut nijak inak, iba nasilim mu ho odtial vytrhnut, a samozrejme, ze som mu tym padom stiahla aj pekny kus koze....

5.11.2011 22:24
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Dneska jsem měřila Neuberga a mám hroznou radostsmajlík:-)
KVH 162, OH 216 a Ohol 26 cmsmajlík
Fakt mě to potěšilo:-)

5.11.2011 22:30
ambra

XXX.XXX.93.198

misamarincova napsal(a):
Dneska jsem měřila Neuberga a mám hroznou radostsmajlík:-)
KVH 162, OH 216 a Ohol 26 cmsmajlík
Fakt mě to potěšilo:-)

A co je na tom potěšujícího?smajlík
Pokud je pravda, že od příštího roku do ZV nebudou moct starší hřebci, tak je to už stejně jedno.

5.11.2011 22:37
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tady nejde o chov, ale o to, jak krásně roste:-) Na dva a půl roku pěkné míry:-)

5.11.2011 22:39
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jinak jaksi nevím, proč by nemohli dělat tříletí ZV?

5.11.2011 23:05
ambra

XXX.XXX.93.198

misamarincova napsal(a):
Jinak jaksi nevím, proč by nemohli dělat tříletí ZV?

Protože se o tom mluví a zřejmě to někteří i zvažují.

6.11.2011 01:24
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
Protože se o tom mluví a zřejmě to někteří i zvažují.

Jde přece o to, maximálně znechutit chovatele, aby to už kónečně s chovem chlaďasů zabalili.
Asi už se všichni důležití ve dvou letech podměrečníci coby tříletí uchovnili a dalším to netřeba tolerovat :-|.
Nezoufat, jen si hažme klacky pod nohy, v Polsku je koní, s holeněma jak sloni a levných...smajlík

6.11.2011 16:11
ambra

XXX.XXX.93.198

sally napsal(a):
Jde přece o to, maximálně znechutit chovatele, aby to už kónečně s chovem chlaďasů zabalili.
Asi už se všichni důležití ve dvou letech podměrečníci coby tříletí uchovnili a dalším to netřeba tolerovat :-|.
Nezoufat, jen si hažme klacky pod nohy, v Polsku je koní, s holeněma jak sloni a levných...smajlík

No neude to spíš tak, že máme koní v republice dostatek smajlík tak proč zařazovat starší....?Někde dělaj bububu že jim vymíraj linie jak kdyby jim na tom záleželo......:-(

6.11.2011 19:51
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
No neude to spíš tak, že máme koní v republice dostatek smajlík tak proč zařazovat starší....?Někde dělaj bububu že jim vymíraj linie jak kdyby jim na tom záleželo......:-(

Hřebců určitě dostatek je, akorát je kumšt si vybrat.
Jestli přímo odrbance nebo hřebce z muchařky, třeba :-).
Na vymírajících liniích možná někomu záleží, ale já bez nich žít můžu, pokud končí hřebci, co za moc nestojí.

13.11.2011 22:35
bonita

XXX.XXX.87.97

ahojte, co noveho? bola som chora:-(

14.11.2011 05:15
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

bonita napsal(a):
ahojte, co noveho? bola som chora:-(

Nového asi nic. Každý den je slunečný a ráno -5°C. Taková by mohla být celá zima. Akorát u nás tak 2 měsíce nepršelo, takže je hrozné sucho

14.11.2011 11:19
madow

XXX.XXX.97.199

přesně tak....kosa a brzo tma, takže pěkná otrava

Rozárka spinká

14.11.2011 12:19
alena1

XXX.XXX.8.137

Ahoj všichni, chtěla bych se Vás zeptat na povahu chladnokrevků a co by jste mi o nich mohli napsat. Uvažuji o koupi kobylky pro mého přítele.

14.11.2011 12:30
ambra

XXX.XXX.93.198

madow napsal(a):
přesně tak....kosa a brzo tma, takže pěkná otrava

Rozárka spinká

bonit a co ti bylo? No tady taky tak, ráno zima k polednu slušně v 5 tma jak vranci a zase zima. Ale taky bych brala takový to průběh zimy.
alena1 chladnokrevník je kus od kusu najdeš naprostý dobráky, ale i koně jednoho pána. Každopádně jsou to velké osobnosti(ostatně jako každý zvíře) a nečekej že ani ten nejhodnější to na tebe jednou nezkusí co si může a co nemůže dovolit. Záleží jaký máš zkušenosti a co vlastně od toho koně čekáš.

14.11.2011 12:46
alena1

XXX.XXX.8.137

ambra napsal(a):
bonit a co ti bylo? No tady taky tak, ráno zima k polednu slušně v 5 tma jak vranci a zase zima. Ale taky bych brala takový to průběh zimy.
alena1 chladnokrevník je kus od kusu najdeš naprostý dobráky, ale i koně jednoho pána. Každopádně jsou to velké osobnosti(ostatně jako každý zvíře) a nečekej že ani ten nejhodnější to na tebe jednou nezkusí co si může a co nemůže dovolit. Záleží jaký máš zkušenosti a co vlastně od toho koně čekáš.

Mám doma huculku a haflinga. Chtěla bych pro přítele trochu mohutnější kobylku na rekrační ježdění a na občasné zapřažní do vozu. Mám hlavně zkušenost s huculkou, kterou mám už nějaký pátek, trvalo mi dlouho než jsem z ní udělala poslušného koně, který mě respektuje. O huculech je známo, že jsou tvrdohlavý a ona je toho jasný důkaz. Druhá kobylka hafling je úžasná, všechno se rychle učí a chápe. Není s ní žádný problém. Většinou jsem se setkala s kříženci chlaďáska/Čt měli dobrý charakter. Raději bych brala čistokrevného koně, nejsem moc velký příznivec křížení....

14.11.2011 12:58
aluska

XXX.XXX.1.176

jak píše ambra, je to stejné jako u jiných plemen, každý kůň má nějakou povahu, můj 7mi letý norik, kterého mám od hříběte, tak mě poslouchá jak hodinky, ale z holčiny, co na něj chodí 2x v týdnu jezdit, si trošku dělá srandu. Zlej ani sprostej není, jenom jí se rád leká v situacích, kdy se mnou ne.

14.11.2011 13:20
ambra

XXX.XXX.93.198

alena1 napsal(a):
Mám doma huculku a haflinga. Chtěla bych pro přítele trochu mohutnější kobylku na rekrační ježdění a na občasné zapřažní do vozu. Mám hlavně zkušenost s huculkou, kterou mám už nějaký pátek, trvalo mi dlouho než jsem z ní udělala poslušného koně, který mě respektuje. O huculech je známo, že jsou tvrdohlavý a ona je toho jasný důkaz. Druhá kobylka hafling je úžasná, všechno se rychle učí a chápe. Není s ní žádný problém. Většinou jsem se setkala s kříženci chlaďáska/Čt měli dobrý charakter. Raději bych brala čistokrevného koně, nejsem moc velký příznivec křížení....

No pokud máš tyto dva koně, tak chladnorkevník bude nejspíš něco mezi. Hodný, po většinou klidný dost vyrovnaný, který se ovšem čas od času zkusí přesvědčit o tvých schopnostech a dovednostech, hodně chytrý a většina je jich i hodně učenlivých. Po většinou jsou hoževnaní a vytrvalí. Ale tak jak má i mince dvě strany najdeš koně pro jednoho pána, kterého jsou ochotni poslouchat a respektovat na ostatní budou zlý, protivní ukáží i svou tvrdohlavost a sílu, kterou vládnou. Ovšem povahu a hlavně charakter koně utváří prostředí a lidé, kteří mají koně na starosti. Na což je také důležité pohlížet.
Taky je potřeba pamatovat na to, že chladnokrevníci byli po desetiletí šlechtěni především k tahu a proto pod sedlem tolik nevynikají jako jiná plemena. Ikdyž vyjímky potvrzují pravidlo a najdeš i mezi chladnokrevníky dobré skokany, ale jejich vytrvalost třeba ve cvalu nebo klusu nebude taková jako u koní teplokrevných a taky jim to nebude tolik svědčit.
A pokud ti jde o čistokrevného koně v naší republice jsou domácí tři plemena chladnokrevníků (takto dělena snad někdy od roku 1996 tuším) a to : ČMB - českomoravský belgický kůň, SN - slezský norik, N - norik a pak zde najdeš i importované koně jako jsou shirové, cobové, koně z polska, ardeni, percheroni, i importovaní norici z Rakouska.

14.11.2011 14:08
alena1

XXX.XXX.8.137

ambra napsal(a):
No pokud máš tyto dva koně, tak chladnorkevník bude nejspíš něco mezi. Hodný, po většinou klidný dost vyrovnaný, který se ovšem čas od času zkusí přesvědčit o tvých schopnostech a dovednostech, hodně chytrý a většina je jich i hodně učenlivých. Po většinou jsou hoževnaní a vytrvalí. Ale tak jak má i mince dvě strany najdeš koně pro jednoho pána, kterého jsou ochotni poslouchat a respektovat na ostatní budou zlý, protivní ukáží i svou tvrdohlavost a sílu, kterou vládnou. Ovšem povahu a hlavně charakter koně utváří prostředí a lidé, kteří mají koně na starosti. Na což je také důležité pohlížet.
Taky je potřeba pamatovat na to, že chladnokrevníci byli po desetiletí šlechtěni především k tahu a proto pod sedlem tolik nevynikají jako jiná plemena. Ikdyž vyjímky potvrzují pravidlo a najdeš i mezi chladnokrevníky dobré skokany, ale jejich vytrvalost třeba ve cvalu nebo klusu nebude taková jako u koní teplokrevných a taky jim to nebude tolik svědčit.
A pokud ti jde o čistokrevného koně v naší republice jsou domácí tři plemena chladnokrevníků (takto dělena snad někdy od roku 1996 tuším) a to : ČMB - českomoravský belgický kůň, SN - slezský norik, N - norik a pak zde najdeš i importované koně jako jsou shirové, cobové, koně z polska, ardeni, percheroni, i importovaní norici z Rakouska.

Já děkuji za vyčerpávající odpověď. Jak už jsem psala výše koníka máme v úmyslu využívat skutěčně na rekreační ježdění. O koníky se strám společně s přítelem. Myslím, že by neměl být problém, aby nás kůň respektoval oba dva. To všechno ukáže čas.

14.11.2011 14:49
alena1

XXX.XXX.8.137

aluska napsal(a):
jak píše ambra, je to stejné jako u jiných plemen, každý kůň má nějakou povahu, můj 7mi letý norik, kterého mám od hříběte, tak mě poslouchá jak hodinky, ale z holčiny, co na něj chodí 2x v týdnu jezdit, si trošku dělá srandu. Zlej ani sprostej není, jenom jí se rád leká v situacích, kdy se mnou ne.

Jojo to znám. Koníky mám ustájené u strýce, moc k nim nechodí, ale když už ho to napadne kobča si z něj dělá prču a strašího. Nechce ublížit, jen si s ním hraje. Na mě si to nedovolí. Je to o koni, kamarád jich má sedm, všichni mi berou v pohodě, jen jedna kobyla se na mě šklebí.

15.11.2011 09:40
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Dám Vám sem trochu fotek:-) Mimo jiné alena1, naše Dafné je na prodej. Je to ta šimla s hlavou nahoře:-|

15.11.2011 09:54
alena1

XXX.XXX.8.137

misamarincova napsal(a):
A Hvězda:-)

Hvězda je nádherná, nebyla by ona naprodej:-)) Odkud jste?

15.11.2011 10:00
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jsme z Karlovarského kraje-Sokolovsko. Hvězda pochybuji, že by byla na prodej. Je tchána, má ji od narození... Ani navíc neodpovídá vašim představám. Je to kříženec, není obsedlá, je 10 letá. Jen je zatahaná, ale temperament má jen pro zkušené:-|

15.11.2011 10:04
misamarincova

XXX.XXX.210.251

15.11.2011 11:48
alena1

XXX.XXX.8.137

misamarincova napsal(a):
Jsme z Karlovarského kraje-Sokolovsko. Hvězda pochybuji, že by byla na prodej. Je tchána, má ji od narození... Ani navíc neodpovídá vašim představám. Je to kříženec, není obsedlá, je 10 letá. Jen je zatahaná, ale temperament má jen pro zkušené:-|

Je opravdu nádherná. Chápu... Hlavně mám představu vychovat si kobču od hříběte. Mám 14-ti letou kobylku od půlročního hříběte, do deseti let se s ní skoro nic nedělalo. Začala jsem na ni pracovat a teď je zlatíčko. Druhou kobču mám také od šesti měsíců, v lednu to bude rok co bude u nás a je úžasná, chapavá a vše je mnohem jednoduší naučit hříbě a případně odnaučit nějaké zlozvyky.

15.11.2011 11:59
alena1

XXX.XXX.8.137

misamarincova napsal(a):
Tady je ještě v Pardubicích:-)

Dívala jsem se na Vaše webové stránky, Hvězda mě prostě uchvátila. Bude to asi také tím, že je kříženka s haflingem. Můj prcek je také hafling...smajlík Kdyby bylo takovéhle hříbátko na prodej hned pro něj jedu a asi nekoukám na to jestli je to kříženec nebo ne.

15.11.2011 16:14
bonita

XXX.XXX.5.58

ambricko, mala som pretiahnute telo, bolo mi velmi zlesmajlík

15.11.2011 16:17
bonita

XXX.XXX.5.58

22.11.2011 15:18
bonita

XXX.XXX.135.186

vytahujem z hlbokej hlbky...

22.11.2011 15:24
bonita

XXX.XXX.135.186

toto som nasla, no nie je to milene?:-)

29.11.2011 10:44
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Bonit ta soška je fakt pěkná. Kde jsi jí našla?smajlík

29.11.2011 10:46
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Dám sem i nějakou fotku z loňského Huberta...

29.11.2011 15:33
petrčmb

XXX.XXX.70.239

prodam nove parove opraty sešly se mě dvoje nove cena dohodou tel. 604872341

6.12.2011 22:42
ambra

XXX.XXX.93.198

Nějak zapadáme. TAk co máte už nakoupené dárečky na Vánoce?:-)

7.12.2011 05:06
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

ambra napsal(a):
Nějak zapadáme. TAk co máte už nakoupené dárečky na Vánoce?:-)

Já si jedu pro svůj dáreček zítra do polska. Pak pošlu fotku. Doufám, že v pořádku dojedeme. Je to jen tam přes 5 hod cesty:-)

7.12.2011 10:58
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Dárky na Vánoce mám už nakoupené, jen tedy ještě malé. Ale to musím jet bez ní, aby to neviděla...:-)
Ještě tedy napéct nějaké to cukroví a jsem spokojená:-)
To jsem zvědavá Míšo, pro co si jedešsmajlík Pro koně...pro kočár...pro postroj...smajlík

7.12.2011 13:06
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

misamarincova napsal(a):

Z Puňti je kus koně. Vyzařuje z něj takový flegmatizmus:-) Koní mám dost, už bych 3 neměla na zimu kam dát a 3 bych ani nestíhal pořádně obstarat. Jedu si pro kočár:-)

7.12.2011 22:16
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jéé, tak to jsem zvědavá až nám dáš sem fotku:-) Dobře pořiď:-) Tchán před pár dny přivezl kočár před renovací, o třídu lepší než máme. Tak ho bude teď dávat do kupy, ale je pěknej:-)
Díky za chválu:-)

8.12.2011 11:12
bonita

XXX.XXX.246.176

a jak sa hresi neposlusna dcera-no vytaha sa predsa za ocasek smajlík

8.12.2011 22:14
ambra

XXX.XXX.93.198

bonita napsal(a):
a jak sa hresi neposlusna dcera-no vytaha sa predsa za ocasek smajlík

bonit co mu prosím tě provedla? Ale jinak parádní fotkasmajlík:-)

8.12.2011 22:16
ambra

XXX.XXX.93.198

m i s i c k a napsal(a):
Já si jedu pro svůj dáreček zítra do polska. Pak pošlu fotku. Doufám, že v pořádku dojedeme. Je to jen tam přes 5 hod cesty:-)

Míšo tak doufám, že jste dobře nakoupili a ještě líp docestovali. A jak tak koukám tak Ježíška budeš mít opravdu bohatého:-) A na fotečky se tu určitě všichni rádi podíváme.

8.12.2011 22:48
bonita

XXX.XXX.47.125

Ambricko, no, predpokladam, ze sa nechcela hryzkat navzajom tak dlho, ako by sa jemu pacilo, tak to pojal svojou cestou:-)

9.12.2011 05:16
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

misamarincova napsal(a):
Jéé, tak to jsem zvědavá až nám dáš sem fotku:-) Dobře pořiď:-) Tchán před pár dny přivezl kočár před renovací, o třídu lepší než máme. Tak ho bude teď dávat do kupy, ale je pěknej:-)
Díky za chválu:-)

Ono až tak kočár není. Je to závodní maratonka a je pro 4 lidi, takže i někoho svezu. Nakonec cesta trala 13 hoh, ale v Polsku mají pěkné cesty, tak se jelo dobře. Fotky dodám:-)

9.12.2011 11:46
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Bonit, to je hezká fotka jak tátá tahá za ocas dceru:-)

9.12.2011 14:18
bonita

XXX.XXX.47.125

diky, mam cely taky serial, lebo som cvakala jednu za druhou smajlík inak si vsimnite, ze mala ma ake dlhe nohy, som presvedcena, ze prerastie oboch rodicov a poda sa na prarodicov(babka mala cez 1,90 v kohutikusmajlík)

9.12.2011 21:12
sccary

XXX.XXX.185.6

Zdravím :-) jak jste na tom se sněhem u nás už celkem napadlo....ale přes den taje.

10.12.2011 05:36
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

sccary napsal(a):
Zdravím :-) jak jste na tom se sněhem u nás už celkem napadlo....ale přes den taje.

U nás nic. Včera celý den pršelo a prší i ted'...

10.12.2011 17:21
bonita

XXX.XXX.47.163

aj u nas prsalo...

12.12.2011 06:00
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Tak slíbená foto. Je to sice fotka od výrobce, ale já si nevzpomenu doma to vyfotit, když je venku..

12.12.2011 10:14
bonita

XXX.XXX.221.156

kraaasnaaa, taku by som i ja brala pre nasho zrebca, kamarat ma podobnu, zapriaha dve lipicanky a tento rok mu rupli brzdy na nej, tak na jednu hubertku musel brat klasicku kociarovu bricku

12.12.2011 21:20
sccary

XXX.XXX.185.6

Holky kdo máte na svoje koníky westernové sedlo.Neukázali byste jaké máte ? Nebo z jakými máte dobrou či špatnou zkušenost? Já se tak rozkoukávám do budoucna ......díky :-)...

12.12.2011 21:39
sccary

XXX.XXX.185.6

bonita napsal(a):
taketo:

a cena? kvalita značka? jak dlouho jsi sháněla ......já koukám a nc nenacházím pokud to teda naní zrovna za 30 tisích těch jsem pár našla :-)

13.12.2011 10:40
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Tak jsem něco nafotila, A přidám i fotky ze VZ hřebečků v Tlumačova z 22.11.2011

13.12.2011 10:42
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

a váš oblíbenec Norik Wendelín :-)

13.12.2011 10:47
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

A ještě jedna fotka z Lysé hory.

13.12.2011 14:20
bonita

XXX.XXX.198.244

sccary napsal(a):
a cena? kvalita značka? jak dlouho jsi sháněla ......já koukám a nc nenacházím pokud to teda naní zrovna za 30 tisích těch jsem pár našla :-)

toto cierne nas vyslo asi 300 anglickych libier a je z Anglicka, na kobylke mam zasa hnede, a to je az z Floridy a to vyslo teda podstatne viac-okolo 20 000 korun, ak chces lacne sedlo a relativne unosnej kvality, tak popozeraj ebay, bud europsky alebo americky:-)

13.12.2011 14:20
bonita

XXX.XXX.198.244

misicko a uz ste aj vyskusali maratonku v reale?

13.12.2011 21:21
sccary

XXX.XXX.185.6

Bonit: děkuji za radu. Na ebay koukám mají tam moc pěkné sedla a koukám na ty ceny to je skoro zadarmo.Jenže nevím podle čeho vybírat ,je mi jasný že podle ceny těžko. mají tam moc pěkné levné celé komplety ale jak člověk pozná že by to mohlo sedět podle fotky smajlík.

14.12.2011 06:48
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

bonita napsal(a):
misicko a uz ste aj vyskusali maratonku v reale?

Jasně. Už 3x a dnes pojedu po čtvrté :-)

14.12.2011 17:02
petrčmb

XXX.XXX.66.219

m i s i c k a napsal(a):
Tak slíbená foto. Je to sice fotka od výrobce, ale já si nevzpomenu doma to vyfotit, když je venku..

je tajne nakolik tě vyšla takova sranda ?

15.12.2011 07:05
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

petrčmb napsal(a):
je tajne nakolik tě vyšla takova sranda ?

Tajné ti není . Stála 7000 pln. Ale nechala jsem si tam udělat nějaké věci navíc, tak si myslím, že by to i mohlo stát i o pár tisíc míň. Kdyby někdo chtěl, pošlu odkaz

15.12.2011 18:42
petrčmb

XXX.XXX.66.219

m i s i c k a napsal(a):
Tajné ti není . Stála 7000 pln. Ale nechala jsem si tam udělat nějaké věci navíc, tak si myslím, že by to i mohlo stát i o pár tisíc míň. Kdyby někdo chtěl, pošlu odkaz

pošli odkaz rad se podívam a třeba si jednou udělam taky radost :-)

16.12.2011 05:25
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

petrčmb napsal(a):
pošli odkaz rad se podívam a třeba si jednou udělam taky radost :-)

http://www.powozykonne.com

16.12.2011 15:15
petrčmb

XXX.XXX.235.132

m i s i c k a napsal(a):
http://www.powozykonne.com

díky :-)

16.12.2011 16:38
bonita

XXX.XXX.110.64

kebyze mam loves naviac, tak urcite by som si i ja urobila taku radostsmajlík

17.12.2011 13:51
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

bonita napsal(a):
kebyze mam loves naviac, tak urcite by som si i ja urobila taku radostsmajlík

Musíš poprosit Ježíška:-)

17.12.2011 16:44
bonita

XXX.XXX.62.44

:-)obavam sa, ze Jezisek je uplne zaneprazdneny:-|

21.12.2011 09:33
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

Tak přidám pár fotek z dneška. Konečně sněží:-)

21.12.2011 20:21
bonita

XXX.XXX.167.167

pekne pekne:-)

21.12.2011 20:26
bonita

XXX.XXX.167.167

ja este nemam hotove, ale aspom fotka z dnesneho dna

21.12.2011 22:12
madow

XXX.XXX.49.29

přidávám se štastné a veselé

21.12.2011 23:54
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Já také ještě nemám přání:-| Taky dám fotku z dneška:-)

22.12.2011 05:50
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

bonita napsal(a):
ja este nemam hotove, ale aspom fotka z dnesneho dna

Hezké fotečky máte všichni. Bonit, ale ta tvoje je opravdu krásná !

22.12.2011 14:42
bonita

XXX.XXX.133.139

diky, no oni takto vzdy cumakuju, ked ma zacuju otvorit dvere:-)

26.12.2011 22:10
bonita

XXX.XXX.125.99

ahojte, tak ako ste pezili sviatky? My navstevami, darcekami a obzerstvom..uf uf uf:-|

27.12.2011 06:07
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

bonita napsal(a):
ahojte, tak ako ste pezili sviatky? My navstevami, darcekami a obzerstvom..uf uf uf:-|

Svátky byl pro mě odpočinek. Návštěvvy u nás byly hlavně včera, ale to jsme zase my měli Štěpánskou vyjížďku , takže jsme se jim vyhla:-)

27.12.2011 15:03
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

petrčmb napsal(a):

Jedete tam?

27.12.2011 17:21
petrčmb

XXX.XXX.235.132

m i s i c k a napsal(a):
Jedete tam?

jo pojedu sa podívat, chceš sa jet taky podívat ?

28.12.2011 05:50
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

petrčmb napsal(a):
jo pojedu sa podívat, chceš sa jet taky podívat ?

Nene, V tomhle termínu mám závody. Vem fot'ák a něco nafot':-)

29.12.2011 11:52
petrčmb

XXX.XXX.235.132

m i s i c k a napsal(a):
Nene, V tomhle termínu mám závody. Vem fot'ák a něco nafot':-)

co jedeš za zavody?

29.12.2011 12:11
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

petrčmb napsal(a):
co jedeš za zavody?

Na halovky do Frenštátu:-)

29.12.2011 12:28
petrčmb

XXX.XXX.235.132

m i s i c k a napsal(a):
Na halovky do Frenštátu:-)