Ahoj, docela by mě zajímalo kolík lidiček od koní by šlo do ružové třeba podsedlovky. Mě se to docela líbí ale né a ne se rozhodnout
A tak to já do růžové klidně půjdu..až mi doslouží nějaká dečka (mám jich na můj vkus až až), tak si pořídím tuto http://www.equiservis.cz/cz/eshop/detail/29562-decka-cabr-eskadron-standard-nici-vs/198317-decka-cabr-eskadron-standard-nici-vs-20408-4153-cobalt-kol2011-12-popis.html . ŠKoda, že na hnědce to úplně nevynikne. Jinak mé heslo..čím barevnější, tím lepší
Šla bych do ní u koně, u kterého to barva snese (tzn ne na ryzáka, hnědáka a i u různě flekatých bych se rozmýšlela). Naopak u běloušů, šimlů, vraníků, tmavých hnědáků bych šla všema deseti, ale taky dle odstínu růžové. Ale ot už je jen o vkusu, někdo radši světlejší starorůž, někdo divokou pink ;) a to je o tom, co snese majitel. Ale jo, proč ne.
Klára
Pořídila jsem to jako recesi, ale nakonec se mi to docela líbí:-)) Ale oranžovou mám raději:-)
Jasně že je to otázka vkusu:-) Růžová taky není úplně můj šálek kávy (a navíc na šimlovi vypadá mnohem líp), ale třeba do oranžové jsem se zamilovala:-)
Kdysi jsem viděla na závodech krásně sladěnou dvojici ve starorůžové - bělouš měl ouška, dečku a bandáže, jezdkyně měla košili a rukavice. Fakt to vypadalo krásně a od té doby mám zafixováno, že až budu mít jednou bělouše, tak na něj půjde pouze a jenom růžová :-) Jinak teď mám hnědáka a ryzáka a na obou mám tmavě fialovou a světle fialovou a nestydím se za to :-)))
svatka
napsal(a):
Pořídila jsem to jako recesi, ale nakonec se mi to docela líbí:-)) Ale oranžovou mám raději:-)
Ta růžová se mi taky moc nelíbí na tom ryzákovi,ale jak jsem psala vejš, videla jsem pod westernovým sedlem u ryzáka růžové navajo,ale byla to jinatší růžová, škoda že tu fotku nemůžu najít, to mu tak padlo, ale kdyby měli i jiné růžové doplnky, tak to už by bylo moc, to navajo bohate stačilo už jak bylo tak výrazné a taky pod westernem moc velké plochy podložky netrčí ven, jako u anglie když je dečka nevykrojená a potom měl ryzák chrániče černé, bylo to dost pěkný , decentní tím, jak byla růžová jen podložka a na tom ryzákovi to dost ladilo....
svatka
napsal(a):
velmi krasny setale uprimne na ryzakovi ee, keby si mala tmaveho simla, takeho toho steel grey farby, tak to by bolo nieco
alebo tmaveho kona, ryzakovi ide aj ta oranzova aj vojenska zelena so zlatymi doplnkami, ale stale je to kazdeho vec a vobec nesuhlasim s tym, ze ruzova je teplosska
nejsem zastáncem růžové, ale jak jsme koupili koníka začlo být sychravo pořád mokrý sníh a jediná pláštěnka v jezdeckých v naší velikosti byla tato- nakonec nevypadá tak špatně, ne? ;-)
terkal
napsal(a):
nejsem zastáncem růžové, ale jak jsme koupili koníka začlo být sychravo pořád mokrý sníh a jediná pláštěnka v jezdeckých v naší velikosti byla tato- nakonec nevypadá tak špatně, ne? ;-)
ještě jedna:)
saina
napsal(a):
Šla bych do ní u koně, u kterého to barva snese (tzn ne na ryzáka, hnědáka a i u různě flekatých bych se rozmýšlela). Naopak u běloušů, šimlů, vraníků, tmavých hnědáků bych šla všema deseti, ale taky dle odstínu růžové. Ale ot už je jen o vkusu, někdo radši světlejší starorůž, někdo divokou pink ;) a to je o tom, co snese majitel. Ale jo, proč ne.
Klára
No náhodou tady to na hnědákovi vypadá dobře na můj vkus
Moje 2 kamaradky mají koníky do ružové:
http://petramikolaskova.rajce.idnes.cz/Cherry_Polly_Andrea_P./
a
http://petramikolaskova.rajce.idnes.cz/Arabsky_kun_Hamadan_11_SK_kveten_2011/
je to jenom otazka vkusu.
Moje tříletá dcera růžovou miluje (narozdíl ode mne) a černé poničce to celkem sekne
Ta černorůžová se mi na poničce moc líbí Ne že bych byla někdy proti růžové, ale nevyhledávala jsem ji. Ale ted když mám dvouletou holčičku se mi pobláznili hormony a tak když je něco pěkného v růžové tak to máme doma
Taky máme doma takhle tmavého poníka a brzy asi dostane něco růžového
Vali093

XXX.XXX.40.58
Ja ladim v barvach, tyrkysova, modra, zelena, mentolova, fialova a červena a černá ale sni jine barvy mi nevadi tak proč ne ružová?