Westernové plemena a jezdci kochači 201

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2011 18:06
bospor

XXX.XXX.195.231

proč vlastně zakládám další, když se dá přidávat a přidávat???:-|

30.10.2011 18:11
bospor

XXX.XXX.195.231

30.10.2011 18:12
bospor

XXX.XXX.195.231

31.10.2011 07:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJééé,Barča je šikovnáááá,smajlík:-)aspoň si takhle očíhne terén,a můžete jí pak používat jako soumara.:-)):-):-)
:-):-)Naše štěňátko z minulého vrhu,strašně moc šikovná fenička.:-):-):-)

31.10.2011 07:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Naše hemelky jsou taky jako čuňata:-)),ale imrvére,:-))trošku to na nich malinko oschne a šup,už házejí další záda,aby měli víc vrstev.:-)):-))

31.10.2011 07:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Moruš byla hrooozná,ta to měla krásně čerstvý:-)),asi se jí nechtělo jet ven.:-)):-))

31.10.2011 07:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jedinej Monďásek vypadal jakžtakž k světu.:-):-)

31.10.2011 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Byli jsme se juknout v Ředhošti,tihle klucí tam pak dali na ty píšťaly tu úvodní melodii z Vinettoua,to bylo moc hezký.

31.10.2011 07:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

31.10.2011 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pierot si nasměrovává Moruši,chce jít na pastvinu a nechce tam jít sám.:-)):-))

31.10.2011 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Podařilo se,chudinka muší mazat na pastvinu,i když nechce.:-))
smajlíkStejně mu pak utekla sem ke mně.:-)):-):-)

31.10.2011 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Dali jsme koníkům 4 balíky slámy do přístřešku,aby si mohli ukusovat slámy,kdy se jim zamane,jenže jedinej,kdo to zatím využívá,je Monďásek,ten si ukusuje zvesela,Moruš a Pierot si pořád zatím myslej,že tam je před tím ohradník,smajlíkpřitom tam nikdy nebyl,ale něják oni to zatím nechápousmajlík a žerou slámu jenom po zemi,co upadne Monďáskovi.:-):-)

31.10.2011 07:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkOna tam prostě tu hlavu nestrčí do toho balíku.smajlík

31.10.2011 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

31.10.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)No,tak snad se to naučej tam baštit,zatím je dobrý,že to na zemi nemusím uklízet.:-)):-))
:-):-):-)Monďásek chodí ke mně normálně spát.:-):-)

31.10.2011 10:09
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahoj:-)
Tak já nějaké info k Hubertu. Já těsně před odjezdem sem se rozhodla, že Punťu nevezmu, byla jsem z toho nervózní a akorát bych to přenesla na koně a vzala naší zkušenou klisnu. Počasí se nám vydařilo. V jednom úseku jsme projížděli řekou, to bylo hezký:-) Po akci jsme s koňmi dojeli domů a paní pro nás přijela na večerní sezení a pití :-) A myslíte, že jsem fotila? V tom záchvatu nadšení jsem zcela zapomněla:-| Mám jen dvě fotky a to je z dálky, to by tu nešlo vidět...
Ale dám vám sem fotky ze včerejšího pasení:-)
Jinak Ivčo, malá je pěkná a šikulka:-)
Jaruš, zdá se mi to, nebo Moruš ztloustla?smajlík

31.10.2011 10:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMíšo,to se Ti nezdá,ona vždycky na zimu je jako soudeček:-)),inu,bojí se,aby nezmrzla,:-):-)ale přijde jaro a je z ní docela hezká kobuška.:-):-):-)
smajlík:-):-)Míšo,moc chválím Tvoje rozhodnutí s tím Hubertem,to je dobře,že jsi nejela,když ses na to necítila,jsi rozumná,:-):-):-)sice jsem se na fotičky moc těšila,jak jedete s Punťou,:-)ale zase fakt je,že prostě do toho člověk jít nemá,když si není jistý.:-)
:-):-):-)A tyhle fotky s L§cou jsou špicový,malá je fakt skvělá,jak se toho obra nebojí,:-):-)tady na vsi jsou třeba takový děti,že z dálky volají-jééé,koníček,a přijdeš s koněm blíž,aby si ho pohladily,jestli chtějí,a oni spustěj smajlíksmajlíksmajlík.

31.10.2011 10:25
misamarincova

XXX.XXX.210.251

A ještě jednu, tu fotila známá:-)

31.10.2011 10:35
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Máš pravdu Jaruš, už jsem nemohla tři dny spát, jak jsem se bála, aby se něco nestalo. A myslím si, že by to jen tak klidný s ním nebylo. Hlavně cesta tam byl samý kamion, nevím kde se tam vzali ve čtvrtek o svátkusmajlík Kobylka se kterou jsem jela byla úžasná a dodá člověku jistotu.. Nic jí nevadilo a to já jsem potřebovala na uklidnění:-)

31.10.2011 10:42
bospor

XXX.XXX.195.231

proč bych jí používala jako soumara? ona mi doroste a budu na ní jezdit až bude honza v důchodu:-) ještě jí není rok:-|
i když brzy bude a za ty 2,5 měsíce co jí mám, vyrostla nejmíň o 5cmsmajlík

31.10.2011 10:44
bospor

XXX.XXX.195.231

misamarincova napsal(a):
Máš pravdu Jaruš, už jsem nemohla tři dny spát, jak jsem se bála, aby se něco nestalo. A myslím si, že by to jen tak klidný s ním nebylo. Hlavně cesta tam byl samý kamion, nevím kde se tam vzali ve čtvrtek o svátkusmajlík Kobylka se kterou jsem jela byla úžasná a dodá člověku jistotu.. Nic jí nevadilo a to já jsem potřebovala na uklidnění:-)

to je nejrozumnější, co jsi mohla udělatsmajlík kéž by všichni měli tolik rozumu:-|

31.10.2011 12:41
lucky

XXX.XXX.133.26

JJ, to bylo rozumní. tady byl hubert v sobotu, ale nebyla jsem tam ani kouknout. Bylo prý 125 koní!smajlík Viděla jsem fotky Usa by se asi zvencla..zaprvé bych s ní tam nejela ani se zdravou..to je drsné.
Mě stačila včera nedělní krokovka na Ranč na hranici..kamarádce jsem vyfotila paintíky a taky dvě krásné fellské kobylky (matka s dcerou). Malá je na prodej a starší Evitka se odsedá. Usa byla celou cestu tam v pohodě, ale na ranči byla dost na prášky, ála se, že ji tam nechám, vedle ještě uvázali pak hříbata na čištění a to byla Usa dost vzteklá, kopala zadní do země, že na ní nemá vůbec to strakaté něco koukat a pak se odsunula co nejdál ji to úvaz dovolil. Celkově byla v klidu jen vedle Bendy, ona se cozích koní fakt bojí, nevěří nikomu a jak už jsme tam byli dlouho, začala být docela nervní. Pořád na mě volala,jen jsem někde poodešla. Zpátky jsme jeli 4. Usu ale koně vůbec nezajímali, chtěla za každou cenu domů, nejlepe tryskem...první kilásek byla dost protivná. Fakt jde vidět, že ven nechodila, je nervozní z cizích koní a děsně se jich bojí. Takhle mi nedělala kraviny ani jako mladá....capluje, neustále sleduje kde má jakého koně. vedle Bendy jde v klidu, ale jak je vedle jiných koní, začne nervit.

Tady na úvaze na ranči s Beníkem

31.10.2011 12:48
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady je čtyřletá fellka Goodshapes Evita..je moc hodná, akorát je na tom jako usa..totálně neosvalená a už trochu přibrala , ale ne moc

31.10.2011 12:50
lucky

XXX.XXX.133.26

a její dcera Iloris..ta je na prodej

1.11.2011 07:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJežkovy voči,tak 125 koní je teda fakt sílasmajlík,to si nedovedu snad ani představit,smajlíkmy byli kdysi na Hubertu,kde bylo teda jen 75 koní,ale i tak to bylo dílo,byly tam asi 3 pokopaní koně,jedna holčina měla zlomenou nohu,chlapi byli potlučený,jak se jim splašilo spřežení,hrůůza.:-(Moruš by ale taky zlobila v cizích koních...smajlíkOna je zlatá,když jedeme jen s našima.:-):-):-)

1.11.2011 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jéé,známí,co mají frísačky,mají taky Fellku,je moc milá a hodná,ani vlastně nevím,jestli už jí dali někam obsednout,páč oni to sami nedají,pán je moc těžkej a paní to neumí.:-|Ona už by měla mít letos už víc jak 3 roky,ale je fakt,že oni jí možná nechávají dospět do těch čtyř,asi,já nevím,jak to má ta plemenná kniha Fellských koní,jestli se na nich musej skládat zkoušky už ve třech letech,smajlíkjako tady na ČTsmajlík,to dodnes nechápusmajlíkkterej pablb tohle vymyslel...smajlík:-(:-(

1.11.2011 08:07
lucky

XXX.XXX.133.26

Jo, to taky nechápu, kdo tohle vymyslel. Ty koně tak brzy trápit.

Jako tolik koní, to by Usa skákala po stromech!smajlík

Na ranči v neděli byla v klidu uvázaná akorát jak byl vedle Beník. Jak tam dali jiného koně, tak byla na prášky. Docela jsme se zasmáli, jak tam na úvaz vedle ní dali půlroční hříbě paintíka. No ta se tlemila, zadní kopala do země a hrozila mu a pak se odsunula co nejvíc ji to úvaz dovolil na stranu a dělala, že ho vůbec nevidí:-). Cizích koní se fakt bojí, neustále čeká, že ji každý chce ublížit a jak se nějaký na vyjížďce točí zadkem, tak čekám kdy bude skákat po stromech...fakt má trauma. Kdysi neměla problém i ve 40 koních ven a byla totálně normální flegma a teď jde vidět, že má trauma, nevěří žádnému koní ani nos mezi očima a jedině dobře se cití vedle Betty a Bendy. No uvidíme časem..možná, že když si zvykne jezdit s těmi určitými koňmi, tak se to srovná.

Tady jsou nějaké fotky z toho Huberta, tak můžeš juknout na to hafo koní... http://zameckydvur.rajce.idnes.cz/29.10.2011_Mysakuv_hubert_v_Palkovicich/

1.11.2011 08:36
madow

XXX.XXX.97.199

ahojky....
takže hlásím mlha, že by i Rákosníček záviděl......

tolik koní..smajlík..tak to si fakt nedokážu ani představit......mě by teda kleplo.....Roza by byla asi v pohodě, ale já bych na tom byla už asi hůř......:-|
Rozárka se začala říjet a Šohajda se muže zvencnout...skáče po ní, ale ona mu to vždy vysvětlí....že opravdu nechce...včera měla teda už 4 den říje tak mu stále, ale i tak jeho snaha byla marná.....smajlík

tak když to nešlo zezadu, tak to zkusil i ze předu....škoda, že jsem neměla u sebe ani telefon....vypadalo to docela komicky, jak se snažil zepředu....ono je i vtipný to jak se snaží zezadu.....skočí na Rozu a předníma kopýtkama dosháhne sotva do půlky zadku.....chudák.....už dostal, ale takových ran a stejně si nedá pokoj....naposled dostal do tlamy a kousl se do jazyku....stejně nedal pokoj smajlík

Jaru, koukám všude koně stejný....prasátka smajlík
jeden den vyčistím ,že je Roza jak ze žurnálu nablejkaná, vyčesaná a druhý den příjdu a mohu znova

Ivčo....Baruška fakt krásně roste....bude to krásná kobylenka...teda ona už je teď...je vidět že se u tebe má moc dobře....

1.11.2011 08:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Tak jsem jukla na fotky,kráása,náádherný prostředí,ty kopce,:-):-)paráda.:-):-)A jelo se takovejch aspoň 15 kiláků,viď,podle toho plánku...:-)
smajlíkAle pro nás tohle už není,smajlíkMoruš je vždycky při těchdle akcích mokrá jako myšsmajlík,páč má ten kožich opravdu dost hustej a dlouhej,a pak strašně dlouho schne a potí,a jak je kosa,tak nechci riskovat,že prostydnesmajlík, teď už je jí 16 a už jí šetřím.:-):-):-)

1.11.2011 10:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|:-|Chudák malej,no jo,ono to v něm ještě asi nějákej dost dlouhej čas bude,že si bude myslet,že je hřebec,jak už byl takhle starší,tak to odeznívá pozdě,někdy ale bohužel to nezmizí vůbec,smajlíkno mušej holky brát ohledy na to,že je malej,:-))a po tý čuni mu musej dávat jen zlehka.:-))
:-(Už mě zase začíná štvát,jak je už brzo tma,se z toho zvencnu.:-(:-(Uuuuuž aby byl aspoň Novej rok...:-)smajlík

1.11.2011 10:47
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, neboj on zase takové rány od Rozárky nedostává....často mu jen naznačí nebo fakt lehce kopne, ale do tý tlamy to bylo ošklivý to jooo...on chtěl aby se snížila a kousnul jí do zadní nohy a ona tou nohou kopla

o tmě mi ani nemluv....z práce jedu za koníkama skoro po tmě a nedá se už nic dělat...jen vykydat, nastlat hodit seno dát mňamky vypucovat a zase domů smajlík

1.11.2011 15:45
madow

XXX.XXX.97.199

tak jsem se chvíli kochala na stránkách Equiservisu a pak jsem to musela vypnout....jinak bych hodila "najlonku" na hlavu a šla se mrknout do naší banky :-))

1.11.2011 17:29
bospor

XXX.XXX.51.28

smajlík
a proto nekoukám na inzerci a už vůbec na nabídku obchodůsmajlíksmajlík napadají mě pak drahý myšlenky a nemám na to:-|

1.11.2011 20:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|:-|No,holky,takhle na těch obrázkách z netu ještě člověk odolá,ale když jsem byla v Equiservisu a koukala tam na ty Prestige,to jsou sedla na anglický ježdění,tak jsem opravdu neodolala a s tím sedýlkem jsem se pomazlila,:-)to je matroš,holky,to je prostě úúžasná nádhera a jemnostsmajlík,to se nedá popsat.:-):-)Přesně takový myšlenky mně Markét taky napadalysmajlík,páč ty sedla jsou cenově kolem 60 tisíííc.....smajlíksmajlíksmajlík

2.11.2011 13:46
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahojky! teda vidím, že malý prcek bude stejné pako jako Bendasmajlík. Tomu asi nikdo nevysvětlil, že je valach. Kdysi prý jak měl poničku. Holky když se začnou říjet, tak je otravuje obě. Usa ho nenechává, ta ho odkopne. Ale Btety klidně stojí, s Usou na sebe koukají s výrazem, že si myslí něco o malém blbečkovi. A Benda po Bettyně šplhá, skáče zboku, zezadu, zepředu a neví jak by se na ni vyšplhal..prostě pakoušek.

Pomoooc..proč mě tady uvázali!!!

2.11.2011 14:00
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To já taky občas koukám na stránky jezdeckých potřeb. O to horší je, když tam jsem doopravdy... Naposled jsem tam nechala 2,5 tis. za "blbosti":-| Od té doby jsem tam raději už nebyla, ale v polovině měsíce mě to čeká, musím pro žrádlo:-))
Jaruš, ta Prestige je můj sen. Ale dá se sehnat použitá o hodně levněji na ebay... Nebo se mi líbí i některej kentaur. Uvažuji nad koupí Elektrysmajlík

2.11.2011 14:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Ale to je zajímavý,viď,Lucí,že ti poníci jsou takhle akční,Pierot sice nikdy nepřipouštěl,ale docela bych byla ráda,kdyby si tu s Moruš užívali,jednou to zkusil i Monďásek,ale pak už jsem je neviděla.smajlík
:-):-)Míšo,já jak nesnáším anglický sedla,tak na mou duši,:-)že s Prestigí bych s chutí asi anglicky zase jezdila:-),to je úplně o něčem jiném..:-):-):-)

2.11.2011 14:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMíšo,já neumím anglicky a nerozumíme tomu s Járou,ona ještě až zas tak neumí,ale já koukám sem na tyhle stránky,tady jsou pěkný i Prestige,paní prý je velice solidní,vezme prý nepadnoucí sedlo zpět,akorát je z Brna myslím,nebo prostě Morava...:-)

http://www.a-sedla.cz/sedla-podle-typu/skokova-sedla/

2.11.2011 15:08
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Taky jsem koukala na ty stránky a vypadá to dobře:-)
http://www.ebay.de/sch/Sattel-/85189/i.html?_nkw=prestige&_frs=1&_trksid=p3286.c0.m359
To jsou sedla z německého ebay:-)

2.11.2011 15:24
madow

XXX.XXX.97.199

joooo ty prestige jsou úžasný já chodím slintat na tohle http://www.equiservis.cz/cz/eshop/katalog-zbozi/4097-sedla/2612-sedla-turisticka/

já jsem taky více méně na ty westerny nebo turistický

ale fakt bych nedala za sedlo 50tisíc...to by musel být můj plat uplně někde jinde :-|

ale asi si nechám ušít novou uzdečku a poprsák...:-|

3.11.2011 08:39
lucky

XXX.XXX.133.26

Ahoj, tak mám špatné zprávy. Haflingerka Lucka, co jsme posledně byli na vé vyjížďce ke včelaři a ještě v neděli jsme ji fotila, tak už nenísmajlík. Majitel její kašel vyřešil bez veterináře po svémsmajlík. Hnus..tohle si nezasloužila po těch letech!

Byla hodně špatná, ale pokašlává od jara a nikdo to neřešil a ona pokašlává každou zimu a nikdo to neřeší!!!! Loni prý byla přes zimu dost špatná a klidně s ní přes léto se jezdilo strašné zátěže a teď se diví, že byla totálně v háji. Ale Usa byla loni taky na umření a jak se mi pomalu zotavuje..ano, je třeba se o to starat...to je škoda slov... smajlík

Můj vet vždycy říká, že je rád, že je Usinka u mě...

3.11.2011 08:44
lucky

XXX.XXX.133.26

tady Lucka s Maroškem....Marošek ji měl jako velkou kamarádku a hodně ho vychovala a srovnala, byl docela zlý a protivný...kdo ví, jaký zase brzy budesmajlík

3.11.2011 08:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkLucí,to je hrozný,smajlíksmajlíksmajlíktaky jsem nechápala,že jí berou na vyjížďku a je totálně mokrá,smajlíksmajlíksmajlíkto jí určitě nepřidalo...smajlíksmajlíksmajlíkHrůůza,je jí škoda,ještě tam nemusela,klidně tu mohla ještě 5 let nejmíň být i s dušností,kdyby se teda jak říkáš o ní dostatečně pečovalo...smajlíksmajlíksmajlík

3.11.2011 08:46
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí, tak to mi je moc líto....byla krásná....velká škoda smajlík

dnes za ní zapálím svíčku u hrobečku našeho pejska

3.11.2011 09:59
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To je mi taky moc líto, chudinka. Nevím, jak jsi myslela, že to vyřešil po svém bez veta, ale asi šla na jatka, že jo?
Jak já odchod zvířete těžce nesusmajlík

3.11.2011 10:45
bospor

XXX.XXX.137.84

určitěsmajlík je to asi škoda, ale někteří majitelé prostě takhle řeší dlouhodobější problémy:-( a přitom jim vůbec nedochází, že je sami způsobujísmajlíksmajlík ach josmajlíksmajlík

3.11.2011 13:50
lucky

XXX.XXX.133.26

jsem z toho špatná, znala jsem ji léta a vždycky mi ji bylo líto, když tady v mrazu mokrá stála u hospody několik hodin a pak cvalem po asfaltce tase valila dál....

http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Kocarova_vyjizdka-sraz_u_Cendy_30.4.2011/#IMG_1231kopie.jpg
http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Kocarova_vyjizdka-sraz_u_Cendy_30.4.2011/#IMG_1233kopie.jpg

http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Kocarova_vyjizdka-sraz_u_Cendy_30.4.2011/#IMG_1255kopie.jpg

byla hodně vykasaná

http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Kocarova_vyjizdka-sraz_u_Cendy_30.4.2011/#IMG_1307kopie.jpg
http://luciekolatorova.rajce.idnes.cz/Kocarova_vyjizdka-sraz_u_Cendy_30.4.2011/#IMG_1308kopie.jpg

jak vyběhaný dostihák...smajlík
Kašlala už před lety a věděla jsem, že jednou to špatně dopadne...

je mi ji moc líto, tohle si nezasloužila, jinak to byla strašně hodná kobyla. Jak se ji zbavil ani nechci vědět...smajlíksmajlík

4.11.2011 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTak já nevím,jestli ti naše koně jsou tak blbí,smajlíkpořád ještě nežerou z toho balíku slámy,pořád vyžírají jjen po zemi,smajlíki když viděj,že tam Monďásek normálka žere,tak oni tam prostě tu makovinu nestrčej.smajlíkKdyby to byla nějáká ptákovina,že by člověk nechtěl,aby se to naučili,tak by to uměli hned,:-))potfory.:-))Už jsem tam zkusila dát Moruš i seno,kdepák,nestrčí tam tu hlavu ani na seno...smajlíksmajlíkJediný řešení asi bude oddělat tu jednu trubku,aby měli pocit,že jim tam nic nepřekáží,ale to zase mám strach,aby tam nemohli přehodit třeba nohu,páč ta druhá trubka už je nízko,a ublížili by si tam...smajlíksmajlík

4.11.2011 11:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-)):-)Tak nemám tak blbý hemelky,:-)):-))smajlíkjsou jenom dost opatrný,a možná je to dobře.:-)Důležitý je,že jsem je to už naučila,smajlíksmajlíknedalo mi to.páč jsme jim koupili na zimu fakt 4 mega balíky slámy a k čemu by tam byly,že jo,když se je koně bojej žrát.smajlík
:-):-):-)Takže sundala jsem Moruš to horní železo,nicsmajlík,stála a koukala,pořád se bála.smajlíksmajlík

4.11.2011 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Pak jsem udělala pokus s ohlávkou,no a jelikož Moruš je strašně jemňoučká na tah ohlávky,přitáhla jsem jí opravdu skoro jako na vařený nudli ke zdroji a bylo vyhráno.smajlíksmajlíksmajlík

4.11.2011 11:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Hned jsem jí ohlávku sundala,abych se přesvědčila,že už se toho nebojí,tak mám strašnou radost,že už zjistila,že může baštit a nic jí to neudělá.:-)smajlíksmajlík

4.11.2011 11:18
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jé, to je dobře:-) Já ti chtěla zrovna napsat, jestli by se tam nedala přivést na ohlávce:-|

4.11.2011 11:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)S Pierotem to bylo malinko složitější,ten mě tam nechal hezky vykysat,:-))jen stál jak solnej sloup a o nic se nesnažil:-)),bylo teda vidět,že přemejšlí,co má dělat,co po něm chci,:-)ale kdo si počká,ten se dočká,on se vždycky člověku snaží vyhovět,akorát tady něják nemohl pochopit,že po něm bába chce,aby žral.:-)):-))

4.11.2011 11:21
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Dám vám sem fotku hříběte známé. Celkem povedená kobylka. Máma ČT a táta Irský tinker...nechtěně se dostali k sobě v ustájení:-)

4.11.2011 11:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Díky moc,Míš:-)o,no napadlo mě to až dneska,člověk je fakt už tak zblblej,že na základní věci přijde až za chvíli.:-)):-))Ale povedlo se,mám z Moruš radost,jen doufám,že mi nepukne.:-)):-))
:-):-)Tady se mezitím povyháněli z přístřešku,tak Moruš poslušně stojí a čeká,až jí tam Pierot milostivě pustí.:-):-)

4.11.2011 11:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Vždyť má tu makovinku docela pěknou:-),to jsem viděla horší hlavy,takový ty ovčí,to je hrůůza:-(,a pouštěj to do chovu...smajlíksmajlík

4.11.2011 11:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.11.2011 11:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Pierot když jsem tam byla a byl na ohlávce,tak sice žralsmajlík,ale když jsem ohlávku sundala,tak odkráčel.smajlík

4.11.2011 11:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

5.11.2011 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak jsme včera domlouvali,že Jára pojede s Oldou ráno ven a odpoledne se opraví ohradník,pak jsme to něják změnili,teda otočili,že to uděláme obráceně,páč jsme museli ještě pro auto do opravny,týý blááho,ještě že jsme to tak udělali,páč v 10 hodin se v zahradách,kam právě chtěli jet,spustila šílená palbasmajlík,bylo to tam jak u Verdunu,:-(hrůůza,myslivci měli hon,:-(už to zase začíná,člověk aby se pomalu bál s těma hemelkama někam jít....smajlík:-(

5.11.2011 11:11
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahojky,
Jaru jako by Moruše Lancii z oka vypadla :) na zimu zásoby :-)
Od rána pruděj že chtějí ven tak jsou v sadu a Lálina teda i běžela dneska po dlouhé době.
Jezdím tak jednou týdně. Na té malé. Fabián má energie, Lianca taky. Jen ta babka moje mě trápí.

5.11.2011 11:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Jinak Lenča má docela problém s tím Obelixem,jak je tlustej,né že by něják zlobil moc nebo co,ale Lenča s ním chodí se samotným ven a já jsem jí toříkala,Lenčo,najdi si někoho,kdo bude jezdit s Tebou a toho mlaďase naučí chodit všude ten strší zkušený kůň.Nikoho bohužel nenašla,spíš bych řekla,že ani nehledala,:-(no a tak koník nechce jít přes bahno,přes louži,nikam,a ona si neví rady,párkrát ho bohužel i majzla přes prdel,a milej Obelix samozřejmě nechápe,proč,tak začal dělat to,že když k němu lenča šla se sedlem,tak popocházel,jako couval,tak jsme řešily,že mu asi nesedí sedlo.Tak koupila Wibteca s tím cair systémem,ale koník pak začal ustupovat před ní i když sedlo neměla,tak jsem jí říkala,že má problém s ní,smajlíkale Lenča je super,bere to,neuráží se:-) a už příští týden maže i s koňouchem k p.Bořánkovi.smajlíksmajlíksmajlík

5.11.2011 11:24
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Jo to mi povídej, hony jsou u nás každý rok. Dopředu zjištuju termíny. smajlík
Letos to prý bude veliký. Fuj to zas bude ............ chjo. Ráno jsem byla pro zelí a dostala bednu mrkve pro koně grátis :)
Budeme nakládat do soudečku kyseloučký. Jo holt polabí tady je ta zelenina jako obrázek. Už ani ty hnusy z marketu nekupujeme. Jezdíme přímo do haly k pěstitelům. Vzala jsem koníkům i kmín a červenou řepu. Budeme experimentovat. Musím babce trochu dodat přirozený vitamíny. Červenou řepu jím já, pesani i koníci. Je užasně zdravá. Pes mi vypil půlku kastrolu šťávy co se v ní vařila a tak si říkám aha asi ji potřebuješ a šup tak jsem jim ji nastrouhala k masu a teda žerou ji jak blázni. smajlík
Naše štěně z B vrhu jako nejhezčí chlupatej peruán na klubové výstavě v Jihlavě.

5.11.2011 22:51
monikafris

XXX.XXX.66.134

Ahoj všichni!!! Zdravím hlavně Lucky a Jarušku! Už tady moc nechodím. Hlavně jsem už strašně dlouho nefotila, až teď. Tak sem pár fotek naskládám. :-) Monika

6.11.2011 19:57
remonek

XXX.XXX.183.140

Lucky to s tou kobylkou mě mrzí smajlíksmajlík, je hodně smutný, že někdo za zdraví svého koně bojuje do poslední chvíle a někdo se na to úplně vykašle a nechá to být. I když možná pro tu kobylku to byla úleva, než aby další roky musela chodit s prominutím pod takovým pitomcem, co si neráči všimnou, že s koněm asi něco je a hold se s ním musí pracovat trochu jinak. smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Jaru Moruše je jako polární mědvěd :-):-):-)
Jinak náš pan Sobík se nyní zřejmě stal ředitelem celého vesmíru, nějak mu ten pobyt mezi kobyla vlezl na mozek a holky to s nim teď je, s mezulánem jednim paličatým :-(:-(:-):-). Bych ho vždycky nejradši ´´zadupala do země´´,ale když pak člověk vidí ty jeho výrazy kdy se on nejmenší kůň ze stáda hrdě prsí na kopci a pozoruje svůj harém, tak by jste se z toho posmáli :-):-)
Dneska jsem ke koním vzala hafinu, tohle je její nejoblíbenější zábava na louce :-))

6.11.2011 19:59
remonek

XXX.XXX.183.140

tady náš ředitel vesmíru, ve svém podzimních kožichu :-)

7.11.2011 00:31
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Šárí, jak jseš na fotce s Miou, to je pěkná fotka:-) Závidím ti Miu:-)
Lucí, není toto inzerát od toho chlapa, co nechal uspat tu haflingu? http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12660953/Hafling.php

7.11.2011 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Šárí,toho Sobistu si na tom kopci dovedu živě představit,jak se tam rozhlíží,kolik že to kobylek vlastně má,:-))valach jeden .:-)):-):-)A on tam jiný valášek není s ním v tom stádě?:-|
:-):-)Jára s Oldou si v sobotu vyjeli.:-):-)Cleuška by klíďo píďo jela na Monďáskovi,líbí se jí,jak hřeje.:-)):-))

7.11.2011 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-))Jojo,Šárí,Moruš vždycky nasadí chlupatej kožich,že fakt vypadá spíš jak medvěd,než jako kůň,:-))a Monďásek má taky docela slušnej kožuch.:-):-)

7.11.2011 07:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Fous se hrozně těšil,že ho Jára vezme s sebou,ale raději jsme ho nechali doma,byl přece jenom ten hon.:-(

7.11.2011 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,a Moruš chudinka mušela makat,:-))ale ona je v pohodě:-),byla moc šikovná.smajlíksmajlík

7.11.2011 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Vůbec jí nevadilo,že koníci odešli a ona tam zůstala sama,:-):-)jednou si zařehtala,aby se rozloučila,a pak už se věnovala Barče.:-):-):-)

7.11.2011 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Zkusila jsem Barče Moruš na vykrokování půjčit i samostatně,abych viděla,jak se Barča na Moruš prosadí,Moruš totiž,jakmile cítí,že ten jezdec se neprosadí,tak by přijela sem ke vchodu a tady by si stoupla a čekala by,až přijdou koníci dom.:-)):-)):-)Ale Barča je opravdu šikovná.:-):-):-)

7.11.2011 09:13
madow

XXX.XXX.97.199

tak u nás nic nového......vše při starém....koníci dělají zásoby na zimu, tak vesele kynou...Zuzanka a Šohaj jsou taky jak medvědi...Šohaj jak plyšový medvěd....no jo šetland......

Rozárka asi letos žádnou zimu nečeká, sice má delší chlupy, ale jinak nic moc.....Monďásek je oproti Roze huňáč.....

Míšo, koukla jsem na ten inzerát a asi je to ten pán smajlík

7.11.2011 09:14
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, Barča je fakt šikovná.....a Moruška krásná smajlík

7.11.2011 09:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky moc,Markét,:-):-)jojo,Barča je opravdu moc šikovná,když minule klusala na Monďáskovi,tak on tak blbě zakop,že skoro padnul na kolenasmajlík,ale Barča seděla,ani to s ní nehlo,smajlíksmajlíksmajlíkto mám taky radostsmajlíkpáč kdyby přepadla přes monďáska,to by nebylo dobré.smajlíksmajlík
:-):-):-)A tady jeden starej známej,:-)):-):-)bude to fakt moc pěknej pevnej koníček.:-):-):-)

7.11.2011 10:04
madow

XXX.XXX.97.199

Ty jo Jaruško, ten je velikej....čím ho krmí smajlík

7.11.2011 10:07
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jůůů:-) Legišek je moc pěknej a jak vyrostlsmajlíksmajlík

7.11.2011 10:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Markét,je velkej,a fakt pěknej:-),žádná obluda.:-):-)Krmí ho senem,které má k dispozici ad libitum,a nějáké ňamky s mineráliema taky dostává,jak byl zvyklej tady.:-):-)

7.11.2011 10:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Míšo,já jsem zvědavá,jak moc doroste,já tipuju,že těch 155 mít rozhodně bude,to je tak akorát,ale on je i takovej nadělanej,:-)pevnej,má pěkný už velký kopyta:-),je opravdu vidět,že to nebude rozhodně žádný mrňavý chrastítko.:-):-):-)

7.11.2011 11:11
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Mrňavý chrastítko to určitě nebude:-)) Je vidět, že je pěvný a ten krk má taky pěkný:-)
Já jsem o víkendu měřila Punťu a zase mi udělal radost:-)
KVH 162 cm, páskou jsem neměřila, Ohol 26 cm a OH 216 cm:-) Včera byla ve stáji návštěva koňáků(i překupníků) a moc mi Punťu chválili. No, chtěli i koupit, ale nedám nedám:-)) Jak já jsem ráda, že ho mám:-)

7.11.2011 11:17
madow

XXX.XXX.97.199

já musím někdy změřit tu mojí rezatou krásku.....

Míšo, tak to je Puňta taky hezký obřík na to že to je ještě mimino smajlík

já už bych Rozárku taky nedala i kdyby mi nabízeli nevím co :-|

7.11.2011 11:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTý jo,Míšo,on teda Punťa bude docela obr,smajlíksmajlíkkolem těch 170 mít taky bude bych řekla,možná o nějákej cenťák přessmajlík,ale zase u těchdle koní je hezký,když jsou velcí a silní.:-):-)

7.11.2011 11:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To by mně stejně zajímalo,kde se na těch chlaďasech vzala ta barva a i tu hřívu a ocas má Punťa jakoby byli jeho rodiče čistokrevný Appy.:-)):-))

7.11.2011 13:05
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Kéž by byl tak vysoký:-) Ale už teď je velkej a kdyby takovej zůstal, nevadilo by mi to.:-)
Mám ráda vysoké a mohutné koně, ale zase ne moc. Jako třeba polské chladnokrevníky už jsou pro mě příliš("menší" a ohromně mohutní):-|
Markét, schválně Rozu změř, jsem zvědavásmajlík
No nic, já jedu ke koním:-)

7.11.2011 21:57
remonek

XXX.XXX.26.38

Teda ty kráso, ten Legíš je ohromnej smajlíksmajlík je to fakt frajer :-).
Jaru Sobeš má ve stádě 4 kobuchy, ale v dubnu Evča přiveze mlaďase z pastevka, myslím, že bu nějak budou dva roky a už přijede jako valach, tak jsem zvědavá jak si kluci sednou smajlík, ale snad to bude ok.
Míšo za Miuchu děkuju, taky jsem ráda, že ji máme. Jen nás teď po tom hubertu nějak trápí nohy, myslela jsem, že jak je na boso, tak, že třeba bude mít otlaky, páč se jí hrozně špatně chodilo na tvrdém, ale v sobotu jsme strouhali a nic tam nebylo, tak jí mažu nohy takovým tím kaštanovým gelem a přemýšlím, že koupím něco na klouby.
Jinak nám holky ve středu držte palce, čeká nás dědické řízení ohledně těch pozemků (snad budoucího místa pro naše oře) :-)

8.11.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,tipuju Rozárce tak 155,:-)tak jsem zvědavá,jestli jsem se trefila.:-)
:-):-):-)Šárí,budu držet úplně všechny palce,co tu jsou a pařátky a kopýtka:-),to by bodlo,viď,kdybyste mohli mít koně ve svým...:-):-):-)Tak dej pak vědět.:-)
smajlíkMíšo,jak měříš toho Punťu,máš míru nebo jen provázkem či třeba latí a pak vodorovně položíš druhou lať?smajlík

8.11.2011 08:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No,myslím,Šárí,že Soban seč určitě vysírat zkusí na toho dvouletka:-)),ale záleží jestli bude míň průbojnej nebo víc:-)Snad do sebe nepůjdou něják tvrdě.:-|

8.11.2011 08:19
madow

XXX.XXX.97.199

tak Rozárka změřená není :-|

Darča chuděra marodí, tak teď dělám vše sama a nějak nevyzbyl čas, ale to napravím a snad dnes Rozu změřím....
Rozárka hrozně klame tělem....ona není klasická chlaďaska bez kohoutku smajlík

Zuzanka stále marodí s nožkama....bývalýmu majiteli, bych nejradši, taky něco udělala, takhle nechat schvátit koníka a nic s tím nedělat, se i kolikrát diviím, že ta kobylka vůbec chodí...hrozný a to nepočítam ty peníze, co se do ní už za léčbu vrazilo...ale co hlavně že se má dobře a bude snad OK

Šaríí, já si myslím, že se kluci zkamarádí rychle....pokud už to je valášek, tak by to nemuselo, být ani tak horký....
s dědictvím držím všechny palce (i u nohou) :-)

8.11.2011 10:31
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Šárí, taky držím palce, to by jste měli perfektní. Já sním, že si jednou koupím pastvu(velkou) i se zelesněnými místy, abych tam mohla mít tři koně, kteří přes sezonu můžou žrát na plnou hubu a měli by rozmanitý terén:-):-|
Jaruš, mám udělanou "měrku" je to lať, na kterou je kolmo druhá laťka, která se dá přišroubovat, aby zůstala na místě.Potom si to změřím metrem, kolik to je. To je na KVH. Na KVP měřím rovnou páskou, kde si začátek zatížím, aby se páska nekroutila. Hrudník taky páskou:-)) A holeň páskou v první třetině:-)

8.11.2011 12:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)):-)Míšo,koukám,že máme stejný sny,:-):-)můj se sice už nesplní,páč stěhovat se nebudeme,smajlíksmajlíkale snít můžu pořád,že jo...:-):-)
:-)Díky za tu odpověď,já jsem si to myslela,že to máš dokonale vychytaný.:-)

8.11.2011 12:59
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak já také sním, ale nevím nevím kdy se mi to splnísmajlík:-)) Snad v budoucích pěti letechsmajlík
Ženský, viděli jste to video na nemoderce z těch parkurových závodů, jak při nich zemře ten slavný kůň?smajlík

8.11.2011 14:49
madow

XXX.XXX.97.199

viděla jsem to už včera na Equichannelu...a brečela jak želva...muselo to být hrozný.....smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

8.11.2011 14:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|:-|Míšo,přiznám se,že jsem srab a radši se na to dívat nebudu.smajlíksmajlík

8.11.2011 15:21
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, je to hrozný, koník dojel parkur a pak prostě sebou prásknul o zem a byl konec smajlíksmajlík
a to video co jsem viděla já bylo i z ukázkami lidí, jak jsou tam z toho vyděšení a jak tam brečí, samo jsem musela taky

8.11.2011 15:50
markemic

XXX.XXX.4.1

Video je šílený, nic pro slabé povahy. Snad jen doufat, že to měl rychle a co nejméně bolestivě za sebou. Ale podle toho záběru to spíš vypadalo na přesný opak...:-((( je to hnus:-( jen nějak nechápu, proč trvalo tak dlouho, než se začalo něco dít..bylo evidentní, že ten kůň má problém, má křeče, ale válel se tam za přihlížení všech dost dlouho..Podle mne zbytečně dlouho trpěl...to si nezasloužil po takových výkonech za celý život...

8.11.2011 15:53
madow

XXX.XXX.97.199

Markét, máš pravdu, dlouho se nic nedělo, než tam vůbec někdo přiběhl....snad se opravdu dlouho netrápil....já to vidím na nějaký infarkt....je fakt, že ta křeč byla hrozná, ale po ní si myslím, že byl fakt konec.....smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

9.11.2011 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNa zástavu srdce zemřel i koník mé známésmajlík,a to si představte,na vyjížďce a už byli 200 m před barákem,že už by byli bývali doma.Ona z něj stačila seskočit jen taktak,jinak by jí býval zavalil a kdoví,jestli by se zpod něj dostala,smajlíkbylo prý to strašně rychlé.smajlíksmajlíkBylo mu 17,byl to angloarab.,měla ho od hříbátka.smajlíksmajlíksmajlík

9.11.2011 08:29
madow

XXX.XXX.97.199

smajlíksmajlík je to smutné, ale pokud mu prasklo srdce, tak to bylo asi fakt rychle......je to škoda...byl to krásný koník

Jaruško, kamarádce, takhle umřela ponička.....ta to měla domů, jen přejít silnici....čekaly, až projede auto, kobylka najednou buch a byl konec smajlík

ale bohužel stává se....i u lidí.....na střední mi takhle umřel spolužák...sportovec.....dohrál zápas ve fotbale, sprcha, pak s kamarádama do hospody, kam už nedošel...cestou mu prasklo srdce

holky, jsem ostuda, ale Rozinu nemám stále změřenou....jak teď jsem ve stáji na vše sama, nějak nestíhám...(teď už jezdím autobusem, tak vždy makám, abych to vše za dvě hodiny a kousek stihla )

ale dnes už mám zbalený metr v batohu, tak to snad dopadne :-|

9.11.2011 19:15
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahojky,
je to hrozné :( mám husinu)
Nemám ráda umírání zvířat. Bohužel tomu člověk neuteče. Nedávno nám zemřela 16ti letá jezevčice. Prošla se mnou kus života smajlík
A o koních ani nemluvím.

9.11.2011 19:45
remonek

XXX.XXX.183.140

Přesně tak, bylo to hodně smutné smajlíksmajlíksmajlíksmajlík, tak nějak k tomu ani nemám slov.
Já jsem dneska holky byla na tom řízení ohledně těch pozemků, mno docela jsem koukala, 99% příbuzenstva se pozemků zřeklo a dalo je mojí maličkosti :-):-) jenže to bych asi nebyla já aby to šlo všecko tak jednoduše, páč se nám jaksi našel ještě jeden dědic o, kterém jeho příbuzná moc netuší kde se teď nachází tudíž musíme počkat až ho vypátrají smajlíksmajlíksmajlík No snad to nebude na moc dlouho.
Teď jsem se dala do opravy westernové deky pod Miu, ježiš holky to je snad za trest, dělám to snad už 3 hodiny a ruce už mě z toho bolí, mám takový pocit, že asi Miuchu obdaruje ježíšek, páč tohle je fakt hrůza. Takže kdyby jse o někom věděli kdo prodává west. deku za nějaký rozumný peníz a ještě v použitelném stavu, tak mi dejte vědět, budu ráda.
Jo a jsem se ani nepochlubila, ale předminulý víkend jsme navštívila nový Equiservis a pořídila si na zimu termobotky :-):-)

9.11.2011 20:38
madow

XXX.XXX.49.29

Šaríí já mám na prodej deku...je vínová..silná...mám jí asi dva roky...málo ježděná....jen asi půl roku když Rozárka byla jak kostlivec....kdyby jsi měla zájem napiš mi maila, napíšu ti cenu

10.11.2011 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-):-)Šárí,tak to máš moc hodné příbuzenstvo,:-):-)smajlíkparáda a držím palečky,ať to dobře dopadne i s tím posledním dědicem:-),určitě bude taky tak hodný.:-):-):-)
:-)Jo,Šárí,já Tě úplně vidím,jak se u toho šití deky vztekáš,já tůdle zase šila Jarče rajtky,a zrovna na té kůži,to jsem byla moooc ráda,že přes ten Net nejde slyšet,jak u toho nadávám,:-))to bylo dílo,taky jsem měla ruce rozpíchaný,:-(jenže udělat se to muší,dokud je ta dirka maličká,pak už bych to zašívala nejmíň hodinusmajlík,jak to moc nejde prošít ta kůže.smajlík
:-):-)K termobotkám gratuluju:-),budou se určitě hodit,to je moc fajn věc,když je člověku u koní teplo na nohy,smajlíksmajlíkjá už dneska taky na to hledím,abych byla něják zateplená,dřív jsem nosívala ke koním holínky obyčejný a pak jsem měla ztuhlý nohy,že jsem s nima nemohla ani hnout,:-(dneska už radši kupuku ty oteplený holínky,je to o dost lepší.:-):-)

10.11.2011 20:17
remonek

XXX.XXX.183.140

Jé Markét ta deka vypadá dobře, kolik by jsi za ní chtěla, klíďo na meil : sarka-francova@seznam.cz
Jaru taky jsem ráda, že to takhle dopadlo, no doufám, že se to do konce roku nějak dořeší :-). To jsi si taky musela dát na těch rajtkách,mě bolí ruce ještě dneska. Jinak 19. listopadu, děláme ještě takovýho minihuberta tak se docela těším, pojede se opravdu pohodově aby jsme si to mi i koníci užili :-).
No jinak já jsem holkdy dneska premierově vyrazila ven s oběma ořema, hold Aleš končí v práci až v 16:00 a než dorazí, tak už je šero. Tak jsem Sobíka nastrojila westernem :-) a na vodítko vzala Miuchu. No to byla prča, Miuchu jsem po cestě asi 4x stratila, páč se madam zasekla na trávě :-)), ale jinak to bylo docela dobrý. Jen je docela na prd, že Sobík přece jen chodí rychlejc než ta Mia,smajlík tak asi budu muset překecat maminu aby aspoň na ty krokovky jezdila Miuchu :-):-)

10.11.2011 20:22
madow

XXX.XXX.49.29

Šaríí asi 400 i s poštou...mě se zbytečně válí doma, tak může dělat radost někomu jinému a Miušce ta vínová bude slušet :-|:-)

10.11.2011 20:51
bospor

XXX.XXX.57.102

taky mám takovou deku a dobrá:-)
my dneska zateplovali boudu a měli jsme spoustu asistentůsmajlík šlapali nám po koberci, kradli kladivo a honza mě sundal ze žebříkusmajlík prej se mu málo věnuju :-) pepek se jen snažil mě sundatsmajlík

10.11.2011 20:53
bospor

XXX.XXX.57.102

musela jsem jim kus koberce nechat na hraní, aby mi tu boudu hned neočesali:-|

10.11.2011 20:56
remonek

XXX.XXX.183.140

madow napsal(a):
Šaríí asi 400 i s poštou...mě se zbytečně válí doma, tak může dělat radost někomu jinému a Miušce ta vínová bude slušet :-|:-)

Markét to je supr cena, já jim ji dám pod stromeček, páč Aleš by jí tu deku snad nechal do rozpadnutí :-)smajlík, loni dostali uzdečku, tak letos to bude deka. Tak až nějak budeš mít čas pošleš mi ji prosím. Nějak to nehoří, tak fakt až ti to vyjde ať zas kvuli nám nějak nelítáš na poštu. Kdyžtak adresa je : Šárka Francová, Ledce 91, 294 47. :-)

10.11.2011 20:58
bospor

XXX.XXX.57.102

šari mia se naučí:-) jen trpělivost:-) baruška už taky pěkně capkásmajlík

10.11.2011 21:03
bospor

XXX.XXX.57.102

když poprvé viděla plesnivej balík sena, zapomenutej na louce, tak mě málem sundala:-| a u druhýho mi aspoň spálila ruku vodítkem, ale teď už v pohodě:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík