Copánky atd na konících

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2006 14:14

Podařil se vám nějaký zajímavý účes na koňské hřívě?Nebo snad pletete copánky?Tak se s tím pochlubte

8.7.2006 14:28

alisa napsal(a):
Podařil se vám nějaký zajímavý účes na koňské hřívě?Nebo snad pletete copánky?Tak se s tím pochlubte

Tak já začnu...
Je to fotka z webu tak se na mě prosim nezlobte
Koník má krásné copánky s modrou stuhou vplétanou do nich

8.7.2006 14:53

alisa napsal(a):
Tak já začnu...
Je to fotka z webu tak se na mě prosim nezlobte
Koník má krásné copánky s modrou stuhou vplétanou do nich

kulička Bára s copánkem

8.7.2006 14:54

blanche napsal(a):
kulička Bára s copánkem

.

8.7.2006 16:36

alisa napsal(a):

Kettlínka

8.7.2006 20:55

alisa napsal(a):

naše Tosinka krasna fotecka od kamarada Jardy

9.7.2006 06:55

alisa napsal(a):

Kbča s copánkama, kdyby jste nepoznali

9.7.2006 11:27

m i s i c k a napsal(a):
Kbča s copánkama, kdyby jste nepoznali

:)

9.7.2006 19:57

klarinka napsal(a):
gájinka

a ještě :)

10.7.2006 21:05

klarinka napsal(a):
a ještě :)

Lyruška

10.7.2006 21:23

jindriska napsal(a):
Lyruška

Lyruščino pozadí

11.7.2006 00:34

jindriska napsal(a):
Lyruščino pozadí

můj ryzej miláček Čirč s mřížkou...to byly hody v Troubsku:)

11.7.2006 08:27

alisa napsal(a):

Hipo Koryčany - Regé

11.7.2006 11:25

pegaska napsal(a):
Hipo Koryčany - Regé

teď ještě jednou Čirč, ale zblízka

12.7.2007 20:32

barbucha61 napsal(a):
teď ještě jednou Čirč, ale zblízka

Mercí

12.7.2007 20:38

alisa napsal(a):

Rocky s copánkama

12.7.2007 20:43

daty napsal(a):
a ještě

Moje kobylka Jessulka umím to taky ale tenhle dělala kámojda =)

12.7.2007 21:18

jindriska napsal(a):
Lyruščino pozadí

Ten ocásek je nááádherně zapletenej,jéé,to já neumím.Když potřebuju zaplést kobušce do ocásku červenou stuhu,tak mi to dělá známá,ale já bych to chtěla taky uměěět!!!!Prosím,prosíím,nešlo by to nějááák zařídit??Moc dííkyy!!!!

12.7.2007 21:23

alisa napsal(a):

Vilám s copíkmi

12.7.2007 21:59

shallowy napsal(a):
Vilám s copíkmi

Bobánky,když jsme byli s Gordim na našem prvním závodu (v drezuře)

13.7.2007 09:08

nikanie napsal(a):
Bobánky,když jsme byli s Gordim na našem prvním závodu (v drezuře)

tak tohle jsme pletli s kamoskou asi hodinu, taky me z toho pekne boleli ruce a jeste jsem zvladla proslapnout kybl Ale kobusce to pak moc cluselo, byla sladena do barev staje

13.7.2007 09:49

krai napsal(a):
tak tohle jsme pletli s kamoskou asi hodinu, taky me z toho pekne boleli ruce a jeste jsem zvladla proslapnout kybl Ale kobusce to pak moc cluselo, byla sladena do barev staje

můj bobek s drdůlkama. teď mu nic už nepletu,bo jak jsme někam jeli "učesaní" tak nám nic nevyšlo

13.7.2007 09:57

alisa napsal(a):

s mašličkama

13.7.2007 11:28

klawdie napsal(a):
s mašličkama

Ještě sem dám naši Goginku =D

13.7.2007 15:24

krai napsal(a):

ahoj, na to ze jezdim na rovinovy zavody, tak jsem si nikdy v Chuchli nevsimla, ze maj klusaci takhle vyvazanou hlavu, nebo na co to maj? to jak jim vede od natylniku dozadu? dik

13.7.2007 15:28

klarusa napsal(a):
ahoj, na to ze jezdim na rovinovy zavody, tak jsem si nikdy v Chuchli nevsimla, ze maj klusaci takhle vyvazanou hlavu, nebo na co to maj? to jak jim vede od natylniku dozadu? dik

to ma na to aby ji nedavala dolu. A nosi to celkem dost klusaku, asi sis jen nevsimla

13.7.2007 15:42

alisa napsal(a):

Pletu se před každým tréninkem, ale už mi to ani nepřijde

13.7.2007 15:49

alisa napsal(a):

..a i na závodech se pletu:)

13.7.2007 16:19

krai napsal(a):
to ma na to aby ji nedavala dolu. A nosi to celkem dost klusaku, asi sis jen nevsimla

jj asi ne, oni jsou dost daleko od tribuny, a ja tam mivam jine starosti nez koukat po ostatnich konich....to vis, kdyz tam jsme dve na tri kone, a jdou dostih posobe, tak je to zahul. dik za objasneni, me to napadlo ze je to kvuli tomu, ale tady se mi to zda moc, az neprirozene hlavu nahoru, ale to je jen fotka asi

13.7.2007 19:27

klarusa napsal(a):
jj asi ne, oni jsou dost daleko od tribuny, a ja tam mivam jine starosti nez koukat po ostatnich konich....to vis, kdyz tam jsme dve na tri kone, a jdou dostih posobe, tak je to zahul. dik za objasneni, me to napadlo ze je to kvuli tomu, ale tady se mi to zda moc, az neprirozene hlavu nahoru, ale to je jen fotka asi

Nj to znam , my jsme tam jednou byli dve na 5 koni, a to nam sli i dva v jednom dostihu.
JInak neprirozenych veci je u klusaku spousty. Taky nejsem nejaky odbornik, jen jsme meli v klusacke staji ustajene kone a ja jsem tam pres leto pracovala.

13.7.2007 20:29

svatka napsal(a):
..a i na závodech se pletu:)

taky se přidám-Monet

13.7.2007 20:30

regie napsal(a):
taky se přidám-Monet

ještě

13.7.2007 20:31

regie napsal(a):
ještě

a ještě jedna

13.7.2007 20:32

regie napsal(a):
a ještě jedna

poslední

13.7.2007 21:37

regie napsal(a):
poslední

tak to my jsme teda meli jen rovinare, nebo steeplery, proutkare, a tak, ale klusaky ani jednoho, hele jezdi se vubec na klusakach pod sedlem kdyz jsou v dostihovem provozu? asi ne co?

13.7.2007 22:10

klarusa napsal(a):
tak to my jsme teda meli jen rovinare, nebo steeplery, proutkare, a tak, ale klusaky ani jednoho, hele jezdi se vubec na klusakach pod sedlem kdyz jsou v dostihovem provozu? asi ne co?

No já si myslím, že asi občas jo, nebo aspoň když dovezli klusáky k nám, tak byli všichni kromě jednoho obsedlí...

14.7.2007 07:48

klarusa napsal(a):

No driv se tam nejezdilo, ale my jsme to se segrou zavedli hlavne u tech koni, kteri na tom byli nejak psychicky hur, nebo byli spatne jezditelni. Treba kobcu, ktera nebyla v sulce udrzitelna ani chlapem jsem trenovala pod sedlem na ohlavce a bylo to zlaticko. Jinak klusaky na jezdeni vrele doporucuju, jsou to vetsinou velmi vyrovnani kone, ale zase zadni flegmosi. Vsichni, ktere jsem obsedala a jezdila, a ze jich bylo, byli strasne zlaticka.

14.7.2007 09:02

krai napsal(a):
No driv se tam nejezdilo, ale my jsme to se segrou zavedli hlavne u tech koni, kteri na tom byli nejak psychicky hur, nebo byli spatne jezditelni. Treba kobcu, ktera nebyla v sulce udrzitelna ani chlapem jsem trenovala pod sedlem na ohlavce a bylo to zlaticko. Jinak klusaky na jezdeni vrele doporucuju, jsou to vetsinou velmi vyrovnani kone, ale zase zadni flegmosi. Vsichni, ktere jsem obsedala a jezdila, a ze jich bylo, byli strasne zlaticka.

ahoj, tak to je moje kobča.

Prosím jak děláte ten jeden cop po krku? Děkujůůůůů, ať na to přicházím jak na to přicházím, nejde mi to :-(

14.7.2007 09:50

racina napsal(a):
ahoj, tak to je moje kobča.

Prosím jak děláte ten jeden cop po krku? Děkujůůůůů, ať na to přicházím jak na to přicházím, nejde mi to :-(

14.7.2007 10:01

racina napsal(a):

Já moc teda copánky nepletu, ale někdy přece. Tyhle jsem pletla po půlnoci na Silvestra, když jsem trávila čas u Usy ve stáji a se psy, aby se nebáli všichni rachejtlí. tady prosíkuje o narozeninách...má je hned 2.ledna

Jinak ten jeden cop po krku, jak ses ptala, ten jsem sice nikdy Use nepletla, ale je to jeden dlouhý francouzský cop

14.7.2007 16:07

lucky napsal(a):
Já moc teda copánky nepletu, ale někdy přece. Tyhle jsem pletla po půlnoci na Silvestra, když jsem trávila čas u Usy ve stáji a se psy, aby se nebáli všichni rachejtlí. tady prosíkuje o narozeninách...má je hned 2.ledna

Jinak ten jeden cop po krku, jak ses ptala, ten jsem sice nikdy Use nepletla, ale je to jeden dlouhý francouzský cop

majda s copánky

14.7.2007 16:08

katusa napsal(a):
majda s copánky

sakra není to moc viddět. a ještě majda se zaplateným ocáskem, ale to jsme nepletla já ale holčina od koní

14.7.2007 17:25

lucky napsal(a):

no právě francouzký cop docela jsem už párkrát viděla jak se plete i na mojí kebuli, ale nedovedu si to představit kolmo na koni :..-( vzdy se mi rozpadne.

14.7.2007 18:18

racina napsal(a):
no právě francouzký cop docela jsem už párkrát viděla jak se plete i na mojí kebuli, ale nedovedu si to představit kolmo na koni :..-( vzdy se mi rozpadne.

Prostě nepřibíráš z obou stran, ale jen z jedné..je to takový polo cop francouzský..těžko se to vysvětluje, lépe dělá

14.7.2007 18:24

lucky napsal(a):
Prostě nepřibíráš z obou stran, ale jen z jedné..je to takový polo cop francouzský..těžko se to vysvětluje, lépe dělá

škodááááááááááááááááááá tak se to budu muset učit a učit a ani nevím jak, tak snad jednou to dokážu

14.7.2007 20:01

alisa napsal(a):

ahojinek,tak tady je moje zlatíčko s klasickými copánky,umíme i mřížku,ale tu nemáme vyfocenou.lidičky ty copánky zešikma na krčku a ty zapletené ocásky jsou suprový.není tu někdo z okolí jistebníku,že bych přišla na lekci? (plas toho jak máme danou ohlávku a uzdečku si moc nevšímejte,začínala jsem a moc jsem ještě nevěděla jak to má bejt přesně,ted už naštěstí vím)

15.7.2007 17:38

causinka2 napsal(a):
ahojinek,tak tady je moje zlatíčko s klasickými copánky,umíme i mřížku,ale tu nemáme vyfocenou.lidičky ty copánky zešikma na krčku a ty zapletené ocásky jsou suprový.není tu někdo z okolí jistebníku,že bych přišla na lekci? (plas toho jak máme danou ohlávku a uzdečku si moc nevšímejte,začínala jsem a moc jsem ještě nevěděla jak to má bejt přesně,ted už naštěstí vím)

Achilles

16.7.2007 13:58

elba1 napsal(a):
:)

Pletla jsem bobánky na drezurní soustředění

16.7.2007 19:57

krai napsal(a):

5ti letá gabriela. sedlo jí dělá dobře na hlavu a v pátek asi běhá

17.7.2007 09:22

alisa napsal(a):

MY bez copanku ani neusnem...tyhle jsou uz pul roku stare ale cim starsi tim lepsi...

22.8.2007 11:59

alisa napsal(a):

Taky pridam foto,ale jsou to jen obycejne copanky.

23.8.2007 09:35

kati napsal(a):
Taky pridam foto,ale jsou to jen obycejne copanky.

Nikušek

23.8.2007 09:42

hany napsal(a):
Nikušek

a ještě jedna fotečka takhle sme zapletly Lotce ocásek když jsme jely vozit děti na radovánky ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík