Westernové plemena a jezdci kochači 203

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2011 19:50
bospor

XXX.XXX.175.193

páni jaruško 14 000litrů???? co to pro boha je???smajlíksmajlík a co je to za chování?:-(
u nás taky holka dojížděla 12km a stalo se jí několikrát že přijela pozdě protože nebylo prohrnuto:-| ale taky se jí někdy nechtělo tak to jen na sníh svedla:-(

22.11.2011 19:52
bospor

XXX.XXX.175.193

my dneska po dlouhý době viděli sluníčko a já měla volno, tak jsem vyrazila s tou barčou:-)

22.11.2011 19:55
bospor

XXX.XXX.175.193

jsem si vzpoměla že mám doma už spoustu let tak 3 odpockysmajlík tu modrou jsem kdysi koupila v chuchli a další 3 tam gaston vyhrálsmajlík dneska poprvé byli na koních:-)

22.11.2011 19:56
bospor

XXX.XXX.175.193

nebyli potřeba, ale chtěla jsem je vyfotit:-)

22.11.2011 20:06
bospor

XXX.XXX.175.193

a zase jsem nikoho nepotkala:-|:-) jen dvě ženský, ale ty měli jiný myšlenky. už pár dní hledají psa. utekl od bouračkysmajlík z lohelnic. od nás tak 8km. před pár dny tam byl smrťák:-| psa prý dneska viděli u nás u hřiště pěkně vyděšenýhosmajlík

23.11.2011 07:58
madow

XXX.XXX.97.199

Ivčo, máš pravdu Baruška ti krásně roste, je vidět že se má úžasně......

23.11.2011 08:05
madow

XXX.XXX.97.199

Jejda, tak pejsek se snad najde a bude v pořádku.....ano byla to ta hnusná černá sobota smajlíksmajlík

23.11.2011 08:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,to jsou velkopodnikatelé,dva bratři,vlastněj tady velký pozemky,zkupujou kdeco,a mají tady veliký kravíny a výkrmny.smajlík
:-)Sice byl zase dobrej,že si myslel,že jsem nějákej bezdomovec,:-))tak mi nabídl,že bych tam mohla přímo bydlet na tom statku,že by mi tam dal i byt:-),jenže to já nemůžu přijmoutsmajlík a něják bych se tam musela dostávat a v zimě by to bylo pro mě dost těžký,kdyby byla taková zima,jako poslední 2 roky,smajlíktak bych tutově byla vyhozena po prvním sněhu.:-(:-(
:-):-)Barče ta deka sluší,:-) jak kouká na ten stromeček,to je úžasný.smajlík:-)
:-(Markét,to je mi jasný,že než dojedeš z práce,tak je tma jak v pytli:-(,to ani člověka nic nebaví,tak třeba s Rozárkou vyrazíte v sobotu nebo v neděli,jestli bude aspoň trochu hezky.:-):-)
:-):-)Míšo,naše Jarča na panenky moc nebyla,ještě tak chvilku si hrála s tou Chou-Chou,ale taky nic mocsmajlík,ona byla vždycky taková,že radši chtěla králíka,nebo andulky:-),panenky jí něják moc nebraly,ale hodně a doteď si hraje s těma hračkama koní.:-):-)

23.11.2011 08:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkToho pejska je mi moc lítosmajlík,snad ho nic nepřejede a najde se:-),i když vím,že po tý bouračce ani nemusí ty svoje lidi poznat,v jakým je šoku...smajlíksmajlíksmajlík

23.11.2011 08:34
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, víkendy to jistí smajlík

já teda na panenky taky nikdy nebyla...já si hrála s autíčkama po tátovi, nebo demolovala jeho kolekci angličáků a těch aut lepených po součástkách k sobě (většinou měl táta parádní tatry) smajlík

23.11.2011 08:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Já taky ne,Markét,spíš jsem si hrála s klukama na vojáky:-)) a skoro vždycky jsem byla velitel a mužský poslouchali jak hodinky:-)).Ale taky mě jednou zajali a zmydlili,pacholci.smajlíksmajlík
:-)My se taky chystáme v sobotu,že zkusíme vyrazit jen tak do zahrad,jenže nevíme,jak se ozve Barča,jestli přijede jezdit a v kolik.Já se budu teď snažit její mamku přemluvit,aby jí dala do oddílu,co je Jarča,základy od nás má,ale dál já nejsem schopná už jí zdokonalovat,u nás by jen jezdila do terénu a to jí nic moc nedá,spíš si myslím,že by potřebovala ten sed neustále rovnat a prostě jít dál,nezamrznout na tom,že umí vysedávat a udrží se ve cvalu.:-)Ale má u nás kdykoliv dvéře otevřené,může přijít kdykoliv,jen si prostě myslím,že by měla jezdit pod trenérem,aby jí naučili,co se má,on vidí úplně všechno,že třeba Jarča dá jedno rameno dopředu,tohle já nevidímsmajlík,tak bych jí hrozně nerada naučila něco blbě.:-)

23.11.2011 09:42
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jé panenka Chou-chousmajlík Lucinka jí dostala loni k vánocům a hraje si s ní dodnes, každý den. Horší to je pro mě s těma jejíma zvukama:-)) Asi půl roku v ní neměla baterky, o víkendu jsem je koupila a dala je do ní. Už s chlapem přemýšlíme, že je zase vyndáme, jako že se vybilismajlík
Já když si vzpomenu, tak jsem byla taky jiná, nejvíc sem si vyhrála s králíkama a křečkama. Pak jsem strašně moc chtěla chodit na skauty, ale jen ke klukům..Nejdřív nechtěli, dali mě normálně k holkám, ale když viděli, že si s nima nemám co říct, raději mě dali tedy ke klukům..Byla jsem u nich asi 4 roky. Nějakou bitku jsem taky schytala-nejvíc asi jeden, který mi chtěl zmlátit kamaráda, tak jsem ho bránila a kopla mezi nohy. On mě pak dal takovou pěstí, že jsem měla pěkného monokla:-))
Už se taky těším na víkend:-)
Ivčo, Barča je už fakt pěkná. Líbí se mi ta její hnědá hříběcí hřívasmajlík

23.11.2011 09:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,koukám,že Ti koně dělaj taky pěknou paseku s tím senem,mě to samý dělaj s tou slámou,smajlíkjak přišli na to,že můžou žrát z balíku,tak tam mám imrvére binec v tom přístřešku šílene:-(j,páč tam nejsou žádný palety nebo něco,tak tam vždycky příjdu a mám úplně zježený vlasy,smajlíkjak si to pod sebe naházej,no samozřejmě už to pak nežerou,to musím odklidit,a zase tam začínají do toho přístřešku čůrat, a kaditsmajlíkuž to tam bylo tak suchý...smajlíkJeště že mám ty vidle místovací kovový,těma to jde docela dobře a písek to tam nechává.:-):-)

23.11.2011 10:39
bospor

XXX.XXX.207.164

jo binec dělaj, ale můžu si za to sama:-( nechali jsme to dlouho nepřikrytý a je to hodně ošklivý:-(:-( naštěstí žerou jen to slušný a ve zbytku šlapou:-|

23.11.2011 10:56
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Taky mám kolem balíku bordel. Vždycky to roztahá. Prvně se tedy naučil okamžitě balík rozvázat. Od shora dolů rozkouše síťku, pak se o to opře a balík kulí po výběhu, dokud se mu nerozváže skoro celý. Pak si vybírá to nejlepší a ve zbytku chrápe! Ale i tak mám pro Punťu balík na 10 dní:-)
Na jaro si musím objednat bagřík, aby všechno vybral:-) U ruča bych asi padla:-|

23.11.2011 11:01
bospor

XXX.XXX.207.164

ani mi nemluv:-| já bych to ručo uklízela zas do podzima a ani tak bych to asi neuklidila:-( bez mechanizace to nepůjde

23.11.2011 11:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Tohle dělá i Monďásek,že kouše do balíku,i když je na něm síťka,tu vyplivne a pak už si jen zvesela vybírá,jakou slámu žrát bude a jakou né.:-)):-))A hrozně se mi na něm líbí,že už se občas postaví Moruši na odpor,ona ho furt honí,jak jdu rozhazovat seno,tak jak to seno roztřepávám,tak když je Monďásek blíž,než Moruš,tak ona ho vždycky se snaží vyhnat,a on doposud chudák vždycky od ní zdrhal,páč ona by ho fakt kopla,smajlíkjenže nedávno jsem pozorovala,jak na ní hodil příííšernej škleb a normálně se postavil na tý řadě rozsypanýho sena přímo před Moruš,smajlíksmajlíkta ho už pak dál nenaháněla,smajlíkona je hrozně statečná,když se někdo bojí,ale jak se ozve,tak už to s tím hrdinstvím není tak strašný.:-)):-):-)

23.11.2011 17:47
remonek

XXX.XXX.183.140

Tak jsem se konečně pročetla nakonec :-), Ivčo Barča v tý dece vypadá suprově smajlík přijde mi,že už docela povyrostla :-).
Holky to já na panenky taky moc nebyla, jediný co mě na nich bavilo bylo stříhání vlasů :-)):-)) Pamatuju si jak jsem vždycky byla smutná když jsem pod stromečkem nenašla autodráhu :-)):-)). Jaru ty hračky koníků mám dodneska na poličce, je mi prostě líto je nacpat někam do krabice a dát na půdu :-)).
Markét, já to teď taky pořádně nestíhám, než se doplazím z tý Bolky ke koním, tak je skoro tma, takže přes týden spíš blbneme v kruhovce nebo děláme protahování max se jdeme procházkou podívat na louku a zase zpátky dom.
V sobotu jsem byli ještě se známou na celodenní vyjížďce, byl to takový náš minihubert, ale bylo to fajn. Jelo se fakt pohodový tempo a vždycky jsme někde udělali přestávku na čaj nebo svařák. Kéž by se všechny huberty takhle jezdili :-).
Jinak už doma máme tu bričku, zatím jsme ji hodili pod plachtu a na jaře se na ní vrhneme, páč teď není nějako čas, čekáme až nám přijdou udělat nová okna, tak tu jsme trochu jako na staveništi :-)).
Jeden výletní Sobík :-)

23.11.2011 17:49
remonek

XXX.XXX.183.140

Jé holky, ale jak jsem jeli toho ´´hubertíka´´ tak jsme měli sraz u známe a ona má u koní velblouda, fakt lituju toho, že nemám fotku jak z něho byl Sobík vyvalenej, se hrdina normálně za mě skovával :-)):-))

23.11.2011 18:07
bospor

XXX.XXX.39.53

ani se nedivím:-) já bych se taky skovávalasmajlík
a já si taky vždycky přála autodráhu a nikdy jí nedostala:-( ale koleje jsem měla přes 3 pokoje a vláčky jezdilismajlík taky jsem si vždycky přála houpacího koně nebo oranžovou tatru vyklápěčkusmajlík smůla nosmajlík

24.11.2011 07:45
lucky

XXX.XXX.133.26

Čauky, nemám moc času..za chvíli beru Usu a psy a valíme ke koním ji hodit a pak jedu pracovně do Karviné....

hodím sem nedávno natočené video...ranní procházka a zastavení u splavu...

http://www.youtube.com/user/usamawatani#p/a/u/0/v4_huRlfYdg

no a muším.....písnu večer..

24.11.2011 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Šmarjá,holky,si představte,že já chtěla taky vždycky autodráhusmajlík,aspoň maličkou,:-|ale nikdy se mi to neplnilo,tak jsem pak chodívala ke kámošovi se koukat na jeho vláčky,měl to v celým jednom pokojíku,náádhera,jako živý,akorát menší,a to mi stačilo na to koukat,ani to nemušelo jezdit,jak to bylo dokonalý.:-):-)
:-))Šárí,to máte dobrý,že máte na každým rohz nějákou občerstvovnu,tady to takový není,tady jedeš aspoň 2 hodiny,než dorazíš k hospodě,kromě teda Královic,tam to máme kousek,jenže když dojedeme od nás do královic,tak ještě žízeň ani hlad nemáme,a pak,když už žízeň máme,tak je to k další hospodě 2 hodiny.:-(
:-):-)Ale zase v těch Královicích vyrůstá docela velke areál koňskej,bude tam i hala,smajlíktak tam by se dalo jezdit trénovat.:-)
smajlíkTak jsme zatím učinili koníkům přítrž nekonečnému plejtvání slámou,ale moc se mi to nelíbí,mušíme vymyslet něco lepšího.smajlík

24.11.2011 08:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára včéra zase trochu potrápila chudáčka koníííčka,:-))ale jediná fotka,která mi z toho vyšla,je tahle,#09.

24.11.2011 09:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,krásný videjko,to je krása,jak tam niíkde nikdo nechodí,nikde ani živáčka.:-)smajlík
:-):-)Já mám ze včéra dvě videjka,jak Jára jezdila.:-):-)

http://www.youtube.com/watch?v=S6n2KEAIJvs

http://www.youtube.com/watch?v=PIdi7WyUVN8

25.11.2011 09:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děvčata,tady Vám dávám fotky těch naprosto stejných kobylek:-)),mám na to svolení majitelky,:-)všimněte si i těch zadních nohou stejně bílých:-)),ty jsou fakt jak přes kopírák.:-)):-))

25.11.2011 09:27
madow

XXX.XXX.97.199

no jo, Jaruško, jsou stejné a krásné..mají krásnou barvu....To je Moruška na té jízdárně???

huráá zítra sobota a já se budu moc protáhnout s Rozárkou...snad ukecám Darču a udělá mi zase nějaké fotečky

25.11.2011 09:50
bospor

XXX.XXX.21.81

kobylky takhle odzadu vypadají jak dvojčata:-) zepředu je nemáš? jsou pěknýsmajlík
videjka jsem viděla všechny. jsem se přihlásila na you tube a tvoje i lucky mi chodí na mail:-)

25.11.2011 09:52
bospor

XXX.XXX.21.81

tady normálně chvíli svítilo sluníčkosmajlík jenže než jsem dojela z práce a obstarala všechno, co bylo potřeba, tak se zas zatáhlo a vypadá to, že bude pršet:-(

25.11.2011 10:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Markét,to není Moruš.:-))
smajlíkIvčo,nemám je zepředu,ale zepředu jsou k rozeznání,páč jedna má hvězdu na čele a jedna né,ale zezadu jsou fakt úplně stejný.:-))

25.11.2011 10:52
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ty kobylky jsou úžasné:-)
Já včera objevila jednu stáj, je kus od nás a věnují se hobby enduranci, to je můj sen, tohle jezdit... O víkendu mi naši hlídají Lucinku, tak tam chci vyjížďkou zajet a dozvědět se víc..Pokud to najdusmajlík NIkde jsem nenašla přesně kde jsou, tak uvidíme:-)
U nás je jinak mlha jako blázen. Včera to bylo to samé. Šla jsem za šera se psema a ta vycházka mi přišla nekonečná, jak člověk nevidí na cestu jak to ubývá...

25.11.2011 11:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(Ta mlha je tady taky,já si pamatuju jednou,že se mi stalo ještě s tím valachem,co jsem měla,že jsem si vyjela na vyjížďku,bylo krásně docela,ale když jsem se vracela,tak padla šílená mlha,že fakt nebylo vidět na krok,:-(já byla na poli před barákem,ale zaboha jsem nemohla najít směr domů,:-(:-(musela jsem na tom poli chodit tak dlouho,až jsem před sebou uviděla ohradníkovou tyčku,ale opravdu jsem tam šaškovala asi půl hodiny,a to jsem zahodila otěže v domnění,že kůň půjde sám a dobře,smajlíksmajlíknešel,stál.smajlíkA ani ty druhý hemelky v tom výběhu mi nepomohly,že by zařehtaly nebo něco,:-))oni nás prostě neviděly a tím to pro ně haslo,a já tam bloudila jako pitomec.smajlík:-))No,od tý doby se fakt mlhy bojim,byl to docela strašnej pocit,že nevím,kam jdu a kde vylezu,a jak daleko se budu vracet a kam zase špatně půjdu,brrr,:-(a já hned mám pocit úzkosti,že jsem se ztratila,smajlíkto mi taky nepřidá,smajlíkno,jenže tenkrát se mnou ještě nejezdila Járasmajlík,byla malá,dneska už je to dobrý.:-):-)smajlík

25.11.2011 11:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJá jsem si taky klikla na to Tvoje,že chci,aby mi chodily připomínky,že máš nový videjko,jenže mě to jaksi nefunguje,smajlíknic mi nechodí.smajlíksmajlík

25.11.2011 11:08
bospor

XXX.XXX.21.81

to asi proto, že tam nic nenahrávám:-) mám tam zatím jen to jedno:-):-)

25.11.2011 11:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ty stejný kobylky,ta u ohrady je mamina a ta dál od ohrady je dcera,Scarlettka.:-):-)

25.11.2011 11:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Ahááááá,:-)):-))tak to se můžu učekat,že joo...smajlík

25.11.2011 11:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,tak jestli tu stáj nakdeš,tak pak dej vědět,jestli Tě vzali.:-):-)A to bys jezdila na chlaďákách nebo máte ještě nějáký ČT?:-)

25.11.2011 11:39
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To sama nevím, na čem bych jezdila. Mně spíš jde o to se seznámit blíže s tímto sportem. Znám ho jen z medií, ani jsem nečekala, že by se tu někdo tímto zabýval. Koukala jsem na čjf, jakou mají adresu přímo místa klubu a pak podle internetové mapy jsem je našla a cesta je fakt jednoduchá a je to od nás 10 km, což je krásné:-) Takže zítřek to jistí:-):-)

25.11.2011 18:07
bospor

XXX.XXX.171.195

kámoška zkoušela endurance s huculíkemsmajlík ale stěžovala si na lidi a nechala toho. třeba budeš mít víc štěstí:-)

mě se bude jezdit:-)smajlík už jsem to hned otestovala:-|

26.11.2011 08:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,to jsem nepochopila,jak ta kámoška zkoušela endurance s huculíkem a nadávala na lidi,proč nadávala na lidi,že ty lidi jako třeba s arabama tam do ní rejpali,že má huculíka,jo?smajlík
smajlíksmajlíkJééééé,beránek je supersmajlík,já tu už asi 3 roky mám vydělanýho beránka,bylo by to na 2 sedla,ale pořád něják nemůžu najít nikoho,kdo by mi to ušil.smajlíksmajlík
:-):-)Míšo,tam je kráásně,:-):-)to tady to tak namrzlý nebylo,spíš je tu teplo,ale já jsem radši.:-))

26.11.2011 08:58
bospor

XXX.XXX.68.219

to víš že si do ní jistě rejpli:-| ale víc na chování některých jezdců ke koním a protěžování některých závodníků od rozhodčích:-( přístup rozhodčích k závodníkům z malých stájí a i další. ale ono je to asi všude ve sportu stejný:-(
proto jezdím radši po lese:-):-) tam mě nemůže nikdo buzerovatsmajlík sice jsem si zkusila pár veřejňáků, ale u toho jsem se bavila a nezajímalo mě jestli uspěju nebo ne:-) závodů jsem si užila až až..:-| a taky se mi nelíbili lidi:-(

26.11.2011 09:01
bospor

XXX.XXX.68.219

toho berana nemám nijak ušitýho:-| je to jen za různý konce přivázaný k sedlu:-):-) doufám že se ta kůže nějak přizpůsobí:-)

26.11.2011 09:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Ahá,to je smutný,smajlíkmísto aby koně ty lidi sbližovali,tak je to občas na prd,taky to znám,bohužel.smajlíkAle je fakt,že nejlíp je člověku,když si jezdí sám za sebe.:-):-)
smajlíkIvčo,a už jsi v tom beránku jela ven?smajlíkJá bych měla blbej pocit,jak se v tom sedle občas melu,že mi to tam nemůže držet...smajlíksmajlík

26.11.2011 09:21
bospor

XXX.XXX.68.219

ven ještě ne:-| včera jsem to testovala v kruhovce a drželo to dobře:-) doufám, že to bude držet i venku. kdyby ne, tak to nějak vymyslím:-)

26.11.2011 09:25
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Ahojte holky, zdravím všechny po dlouhé době:-) Téda vy jedete, to se tu mělo jmenovat spíše westernoví drbači smajlík Ale aspon mám co číst, jste všechny moc šikovné:-) U nás nic nového, jen mi otěhotněli všichni valašismajlík No Jaruško Moruška je ve fomě... pěkně připravená na zimu, tak jak ta moje zrzavice:-)) Barunka nám už jezdí sama a pomalu zjištuju, že je stejná úchylačka jako maminkasmajlík Ikdyž je to náročné když chce jenom ijoijo a zamilovala se do poníka Tomíka. To se ale dalo čekat, když je to takový plyšoun. Chodí ho muckat, česat a dokonce tak pojmenovala i svojeho zeleného osla a všechny koníky co má doma:-) Jarda teda jako jediný není nadšený z její lásky, protože mu vyfoukla Tomíka a on bude muset přesedlat na jiného koně.
Ivčo Barunka je nádherná a jistě z ní bude i kus koně. Já pokažde dotáhla domů takové vyžlata a ted jsou z nich docela pěkní macci.... ikdyž prtaví. Preferuju zakrslé koně, protože se mi nechce škrábat na nějakého habána. Ale co nedohoní výškou, naženou šířkousmajlík
Konmi se už kochám jen s lopatou v ruce a do sedla se dostanu tak jednou za měsícsmajlík No ale koně jsou nadšení a když chci vyjet tak odchytávám opravdu divoké koněsmajlík
Tady naše Barušinka s Tomíčkem:-)

26.11.2011 09:34
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Jo a ještě k nám přibyl další čokl:-) Po Abísovi je 7 štěnat tak jsem si jedno nechala. Jo te pěkný pošuk, celý tatasmajlík No alespon máme v posteli plno, ikdyž už začíná být dost malá:-)) Ale učím ho jezdit v sedle a zatím mu to jde. Tak snad mu to vydrží:-)
Tady s tatíkem:-)

26.11.2011 09:46
loupeznik

XXX.XXX.44.120

a ještě šimloid se zrzkem jak se naháněli:-)

26.11.2011 09:49
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Jsem zaregistrovala že se tu někdo vyptával na koně QH+ČT. Kamarádka zrovna jedno tohle křížení má. A je to opravdu povedená kobylka. Sice v tom čt je i arab... takže takový veselý koník. Ale je jemná, je jí kus a temperament taky má.
Dorinka:-)

26.11.2011 09:54
bospor

XXX.XXX.68.219

no hooodně dlouho jsi tu nebyla:-| baruce to na tomíkovi strašně moc slušísmajlíksmajlíksmajlík

já se právě taky už blbě dostávám na vysoký koně tak si vychovávám menšího:-| dělalo mi starosti, aby vyrostla a za chvíli budu mít starosti, aby nevyrostla mocsmajlík

26.11.2011 10:14
loupeznik

XXX.XXX.44.120

No nebyla jsem tu věčnost:-) Zdechlina strašná věc:-| Děkuji za pochvalu Barunky, je to mazlík:-) Jak jsem dovezla Teoše tak to byl takový trpaslík. Kohoutek jsem měla někde u prsou. A to byl ještě prtavější, ale fotku ani za boha nenajdu:-)

26.11.2011 10:16
loupeznik

XXX.XXX.44.120

No a ted když ho nasedlám tak mě za ním nejde ani vidět:-) Tak se ted pro změnu děsím at už neroste, protože na něj nevylezu, aniž by mi neruply gatěsmajlík Sakra ted doufám že se nezmenšuju já, abych nakonec nejezdila na Tomíkovismajlík:-)

26.11.2011 10:18
bospor

XXX.XXX.68.219

já mám barušku zhruba ve stejným poměrusmajlík co jí mám tak už povyrostla tak jsem vážně zvědavá jak hodně narostesmajlík ona by moc neměla. nemá po čem:-|

26.11.2011 10:20
bospor

XXX.XXX.68.219

loupeznik napsal(a):
No a ted když ho nasedlám tak mě za ním nejde ani vidět:-) Tak se ted pro změnu děsím at už neroste, protože na něj nevylezu, aniž by mi neruply gatěsmajlík Sakra ted doufám že se nezmenšuju já, abych nakonec nejezdila na Tomíkovismajlík:-)

přesněsmajlíksmajlíksmajlík já teda nemám problém s kalhotama, ale s tělemsmajlík

26.11.2011 10:26
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Ivčo uklidním tě. Teo je po mamině která má zapsané v papírech "pony" a má asi kolem 140cm. Tatík je arab s výškou kolem 147cm. Teo vesele roste a nevím teda po kym.:-)) Schválně ho přeměřím, ale těch 150cm mít bude, možná víc. A jelikož je brzy kastrovaný tak je možnost že ještě nějaký tem mm přihodí:-) Tady vedle mojí kobyly která má kolem 145cm.

26.11.2011 10:29
remonek

XXX.XXX.183.140

Ach jo holky, tak jsme dneska chtěli vyrazit s ořema ven a já místo toho budu jezdit leda tak v posteli s čajem, sklátil mě nějaký bacil :-(:-(, ale ještě včera jsem stihla vytáhnout ven Sobistu u Miuchu, a normálně sem z tý Mii málem spadla, páč jsem ji s kamarádkou brala už za šera a když jsme klusali podel lesa tak se asi něčeho lekla, páč najednou vypálila do strany a hodila kozla no a já jak jsem to nečekala tak jsem se pár metrů provezla na krku - ještě, že je na zimu tak nacpaná to krčisko má tak široký :-)):-)).
Jaru ty kobuchy jsou fakt k nerozeznání a taky jsem si myslela, že ten koník co tam je na fotce je Moruše :-). Tyjovka to by jste měli fajk kdyby jsme měli takhle v okolí halu, taky by se nám tady něco takovýho hodilo :-)
Loupežník : taky mám radši menší koně, občas si sednu na jednu kobylu co máme u nás ve stájí, ona má tak 170 KVH a to je jak za trest, hlavně když s ní jdeme do lesa :-)). Můžu se ještě zeptat kde jsi sehnala ty reflexní ´´vesty´´ na psa?

26.11.2011 10:30
bospor

XXX.XXX.68.219

ooo jééé!!! to se mám na co těšitsmajlík

26.11.2011 11:36
bospor

XXX.XXX.68.219

nebo si můžeš cokoli vyrobit:-) a ne jen pro psa:-|
http://www.altima.cz/inshop/reflexni-materialy-nazehlovaci/

26.11.2011 12:16
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahojky, vesty měli v Penny za 24kč mám jich asi 5ks na svoje pesany - různý velikosti mazec. Máme je tady všichni i kamarádka na lovecký kopovy. Brala toho bednu. Akce podobná Lidlu a dekám pod sedlo. Ta malá je užasná na tom poníkovi.

26.11.2011 15:58
lucky

XXX.XXX.133.26

Nazdárek všichni! teda fotky super, koně úžasní..ani člověk nevím kým začít! Kde jsou ty doby, kdy ta moje byla takový prcek...ne že by teď byla o moc většísmajlík
Já se k tomu ježdění taky nějak nemohu dokopat. Jak je ještě zima už, tak fakt se mi nechce sedlatsmajlík a jít mrznut na nějakou krkovkusmajlík. Jinak já taky radši nižší koně..kol těch 150 akorát. I tak někdy nadávám, že by se mohla i Usa zmenšit a nebo ji rovnou postavím někde, kde si vylezu na kopeček. Kde jsou doby kdy jsem jezdívala koně kol 165 - 185VK!! To už jsou pro mě dnes mastodontismajlík.

No nic... jdu vyhodit nějaký nboban ze stáje a valím pro holčí, protože za chvíli bude tma.
jo, normálně se mi holčí nějak naučila chodit dozadu do výběhu v noci k hnoji kadit:-). Ráno měla ve stáji 3 bobany a zbytek si v noci prdne do listí k hnoji.

26.11.2011 21:27
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Koupila jsem té nemocné Lancii olej z ostropestřce - jsem zvědavá co to s ní udělá. Chutná i mě :-)
A ještě se slevou tak jsem vzala rovnou tři pro všechny koně i pro sebe. Už nevím co bych do ní narvala aby jí bylo fajn.
Jo naše lilis taky umí chodit na hromádku.

26.11.2011 22:28
lucky

XXX.XXX.133.26

Ostropestřec jsem mívala pro usu tinkturu. V oleji jsem to ještě neviděla..kde se to dá sehnat?

27.11.2011 09:10
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

http://irel.eu/produkty/ostropestrcovy-olej
Moc super přístup, milá paní mi volala kvůly ojednávce. Objednala jsem nejdřív jeden pak jsem si všimla té akce tak ještě tři kusy. Spojila mi objednávku takže jeden stál 110kč. Koně se můžou užrat. Olizujou žlab ještě dobu po krmení smajlík

Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) Gaertn.) lisovaného za studena. Tento produkt se používá jako senzorická (zchutňující) doplňková látka při krmení zvířat.

Ve srovnání s řepkovým olejem, který nemá téměř žádné esenciální mastné kyseliny, má ostropestřcový olej kolem 60% kyseliny linolové, která patří k hlavním zástupcům těchto esenciálních mastných kyselin. Tato kyselina zároveň patří mezi nejlepší zdroje mastných kyselin pro organismus.

Další benefitem ostropestřcového je vysoký obsah přírodního vitamínu E (ve formě alfa-tokoferolu), který zvyšuje elasticitu cév v organismu. Nehrozí však předávkování tímto vitamínem E, právě kvůli jeho přírodní formě v oleji.

Ostropestřcový olej je velmi bohatý na přírodní fytosteroly, které hrají zásadní roli při metabolismu tuků.

V oleji je přítomen i silymarin, což je komplex látek, které mají pozitivní vliv na funkci jater. Silymarin je však v oleji přítomen téměř ve stopovém množství, a proto na obranou funkci jater nemá až tak veliký vliv. Vlastní hepatoprotektivní funkci však ostropestřcový olej má, a to ale zejména právě díky obsaženým mastným kyselinám (obsaženým v přirozené formě a koncentraci), kdy společně s působením fytosterolů se zlepšuje metabolismus tuků a tím se ulevuje játrům, která tak nejsou zbytečně zatěžována.

V neposlední řadě obsahuje ostropestřcový olej fosfolipidy, které zvyšují fungování jaterní funkce a tím prospívají fungování celého organismu.

Doporučené zkrmování: 15 - 30 ml oleje na 100 kg tělesné hmotnosti zvířete a den. Olej přelít přes seno nebo smíchat s jadrným krmivem.

Balení: 2 litry

27.11.2011 17:13
nikkik

XXX.XXX.5.128

ahojky :-)
jdu k vám , ke zkušenějším pro radu, snad někdo poradí....
Mám půjčené west sedlo a dnes jsem ztratila tu posuvnou kovovou pojistku, která je na třmenovém řemenu. Nevíte náhodou ,kde by se dala levně sehnat? Neznáte prosím někoho? Našla jsem ji na internetu, ale bohužel jen celou přesku a přijde mi příliš drahá http://www.equistyle.cz/sedla-westernova/presky-na-trmenove-remeny-western smajlík

27.11.2011 22:25
bospor

XXX.XXX.118.72

to nevímsmajlík nezkoušela jsi nějakého sedláře, co dělá westernový sedla? sice to co jsi dávala se mi nezdá příliš drahý, ale některý sedlář třeba má :-)

27.11.2011 22:47
bospor

XXX.XXX.118.72

heli mě mrzí, že ten olej nebyl k mání, když jsem ještě závodila:-( jeden rok mi nevyšli dobře metabolický testy a já pak musela půl roku koním mlít a vařit ostropestřec! k sehnání byli jen semena. museli se umlít povařit a přidat do něčeho aby to koně sežrali. katastrofa!!! blbě se to vařilo a koně to nechtěli žrát. ten půlrok byl očistec! naštěstí to nejspíš stačilo, protože pak už další ty testy byli dobrý.

28.11.2011 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))A helé,Petína je živá,a koukám,že máme stejný problémy,děvčata,my byli v sobotu na vyjížďce a Moruš jsem skoro nedopla ten druhej podbřišák,:-))má to na první dírce,v létě i na šestý.:-)Ale já jí nemůžu nic vyčítat,páč já dloooouho nemohla najít kalhoty,i kterejch bych neměla pocit,že mi prdnou za jízdy,smajlíkpak jsem teda jedny našla a narvala se do nich jen s myšlenkou děj se vůle boží a přinejhorším ta moje holá prdízna nebude pod australákem vidět,smajlíksmajlíknaštěstí to dopadlo dobře,nic neprdlo,ale zmrrrrzlý jsme byli jak sobolí totoc.:-(:-(

28.11.2011 07:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Petí,já si to myslela,že malá bude taky chtít koníka:-),a bylo jasný,že bude mít ponclíka,tak hold Jára si muší vybrat už nějákého většího,vždyť už to muší bejt velkej mužskej.:-):-)
:-):-)Helčo,moc držím palečky:-),aby olej kobylce pomohl.:-):-):-)
:-):-)Jára v sobotu pochytala mustangy.:-):-)

28.11.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)A vyrazili jsme.:-)Tam,kde nefoukalo,třeba jako u nás na dvoře,bylo nááádherně,jenže na planinách to bylo hroooozný,jak to fučelo ledový,hrůůza,jsem říkala,že zase už dlouuuho nepojedu,:-))nepotřebuju zmrznout na koni.:-))Ono to profouklo i rukavice,teda moje ani tak né,ale Jarča si vzala takový lehčí a ta pak nevěděla,kam ty ruce má strčitsmajlík,Olda pro změnu neměl žádný,ale on má i v -5 normálně teplý ruce,to já nepochopím,mě už při -5 pomalu odpadávaj prsty.:-(:-(

28.11.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jarča takhle blbne celou vyjížďku,jak někde ví,že se dá se oddělit,tak se oddělí,a Monďásek jde absolutně perfektně tam,kam ona ho navede:-),vůbec neřeší,že jde najednou jinde.:-):-):-)Ale tady třeba koně vidí druhýho,ale leckde opravdu né,třeba 5-10 minut,než se zase sejdeme všicí dohromady,nebo i když jdu s ní jen já,tak prostě se ty koně neviděj jakou dobu a jsou naprosto v klidu.:-)smajlíksmajlík

28.11.2011 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

28.11.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jára muchluje Pierota za pochodu.:-))

28.11.2011 08:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTady Olda taky chvilku litoval,že mě neposlechl,já mu říkala-fučí to tam,vem si autralák,néé,tak pak mu byla chvilku i zima,než se zajelo do ďolíku.:-(

28.11.2011 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Tady už Jára řídí Monďáska jenom nohama,ruce už se jí nechtělo vyndat ani trochu.smajlík

28.11.2011 08:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Taky jsem Vám chtěla ukázat náš lesíííček:-)),ještě máme jeden,v něm je asi o 20 stromů víc.:-)

28.11.2011 08:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

28.11.2011 08:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Lucí,naše koně taky choděj docela rádi kakat do listí,já jim ho navezla do výběhu ke hnoji a bývá tam docela nakadíno na něm,asi se jim do toho dobře kadí,že to šustí.:-))
smajlíkTak jsem zkusila napsat do Snahy brtnice,kolik by mě to vyšlo,když mám svýho beránka na westernový sedlo i na anglický,za kolik mi to ušijou,jestli to teda vůbec dělají,tak jsem zvědavá.smajlíkNa těch jeich stránkách jsem našla,že vyrábějí potahy na sedlo z beránku,ale ceny nikde.:-(

28.11.2011 09:54
didi

XXX.XXX.203.26

hyblerovahela napsal(a):
Koupila jsem té nemocné Lancii olej z ostropestřce - jsem zvědavá co to s ní udělá. Chutná i mě :-)
A ještě se slevou tak jsem vzala rovnou tři pro všechny koně i pro sebe. Už nevím co bych do ní narvala aby jí bylo fajn.
Jo naše lilis taky umí chodit na hromádku.

Koukla jsem k vám do diskuze a hned si objednala olej :-)
Kupovala jsem jej v jiném obchodě za 290 - zcela stejné balení.

Přijdu si jako laboratoř, i když používám přírodní doplňky.
Vykrmujeme zanedbaného starouška se špatně fungujícími játry a anémií.

28.11.2011 10:02
bospor

XXX.XXX.238.131

domčo tomu tvýmu velkýmu ten olej určitě udělá dobřesmajlík ostropestřec je výborná bylinka:-)

28.11.2011 10:07
bospor

XXX.XXX.238.131

jaruško tak by mě zajímalo kolik ten beran na sedlo koštuje:-| mě ten můj zatím drží:-) včera jsem byla v lese a dobrý. a to jsem měla sebou barču, takže jsem se v tom sedle pěkně vrtěla:-)
škoda že tam nemáte víc lesů. bylo by to moc krásný a tolik by nefoukalo:-) my zas máme lesy, ale kopeček aby jsme hledali:-(

28.11.2011 10:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá taky nevím,Ivčo,kolik to může stát,když máš berana vlastního,smajlíkna to anglický sedlo,když berana namáš,tak ušitej stojí v Equiservisu 1.190.smajlíksmajlíktak na westernový sedlo by byl ještě o dost dražší.smajlíkAle na westernový sedlo tam barana nemaj.:-(

http://www.equiservis.cz/cz/eshop/detail/19837-berankovy-potah-na-posedli-australska-prava-vlna-popis.html

28.11.2011 10:20
bospor

XXX.XXX.238.131

na western mají u obluka:-) pravýho i umělýho:-)
http://www.obluk.cz/jezdecke-potreby-western/12-dalsi-prislusenstvi/0/2/

28.11.2011 10:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkCožeee?smajlíksmajlíkŠmarjá to bych dát nemohla,ani kdybych sebevíc chtěla,snad mi odepíšou,že to dělaj z vlastních beránků a nebude to tak drahý.smajlík

28.11.2011 10:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkA z umělýho nechci,to tolik nevydrží.smajlík

28.11.2011 10:39
bospor

XXX.XXX.238.131

tak to můžeš udělat jako já. koupit kožešinu a uvázat si jí na sedlo:-) já mám teda starší, ale kožešina k sehnání je:-)
na jaře jsem si koupila velkou za 600 a teď na ní spím. je to parádasmajlík mají i menší nebo s kratším chlupem. jen si vybrat. jenže nemají e-shop:-| musela bys přijet na návštěvu:-|

28.11.2011 10:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo jo,ale já bych zase ráda využila tu kožešinu,kterou mám doma,mimichodem je to bejvalej Jaruščin fusak,smajlíkje to 160 cm dlouhý a v tom širším je to 60 cm na šířku a v tom užším 40,tak by to mělo na ty 2 sedla parádně vyjít...smajlík
:-):-)Ale i tak moc děkuju za nabídku.:-):-):-)

28.11.2011 10:55
didi

XXX.XXX.203.26

bospor napsal(a):
domčo tomu tvýmu velkýmu ten olej určitě udělá dobřesmajlík ostropestřec je výborná bylinka:-)

První jsme koupili ostropestřenec jako granulky (ten už se nemusí vařit) a pak jsem přikoupila i ten olej, v každém je totiž něco jiného aktivního. Předtím jsme dávali obyčejný slunečnicový - jednak mi chvíli trvalo zjistit, co je nejlepší a taky jsem nemohla najednou koupit vše, protože to omezovaly finance... Inu zubař, rozbory, další rozbory, vitamíny na krev, aby nezatěžovaly játra, kloubní výživa, která nebude zatěžovat játra, ... Teď už má chlapec snad všechno :-).

Vypadá čím dál lépe - a hlavně!!! má čím dál více energie - už je mu i "do běhu" a začíná si věřit - Jiskra (kobyla) ho hrozně otravovala a on se ve všem nechal, vždycky jen poodešel kousek vedle a koukal ,co bude - teď už ji jen tak neuhne :-).
To se ještě uvidí, kdo tady bude šéfem "stáda" smajlík...

Jinak je pořád zlatý, škoda, že už je to takový starouš - přála bych si, aby byl co nejmladší, aby mu ve skutečnosti bylo třeba jen 17 nebo 15 a co nejdéle tu s námi pobyl (dle paní, odkud jsme ho odvezli mu je 20, dle veterináře až 25) - no prostě mě úplně dostal :-)...

28.11.2011 11:08
bospor

XXX.XXX.238.131

hi hi jaruško taky tu mám jednu kůži z fusaku:-) ale ze svýho:-) i jsem si jí tam chtěla dát, ale nakonec jsem si vybrala tu větší:-)
domčo jmenuje se bob? nebo si to zas s někým pletu? to je jedno. je to starší pán, tak to prostě bude dýl trvat:-)

28.11.2011 11:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No vidíš:-))já ho tu suším už kolik let,:-))a pořád si říkám,že by z toho byl pěknej beránek na sedlo,jenže se pořád nemůžu dopátrat nikoho,kdo to tu šije někde poblíž.smajlíkNo,kdyby mi napsali nějákou nehoráznou sumusmajlík,tak to asi taky udělám jako Ty,Ivčo,něják bych to tam vyvázala taky.:-)Tady snad by mi to i jeden chlapík ušil,jenže by potřeboval nějákej mustr,a kde ho vzít a nekrást,že?smajlík

28.11.2011 11:25
didi

XXX.XXX.203.26

Ano, Bob :-).

Paní, od které jsme ho odvezli a která byla mezistupněm jeho "záchrany", nebylo ani řečeno, jak se jmenuje a říkala mu Bonnie, protože je to fakt neskutečný dobrák - nám to přišlo jako ženské jméno a upravili jsme to na Bobka a pak Boba. Byl u ní týden, jela si koupit poníka "za levno" a když ho tam viděla, nemohla ho tam nechat - bála se, že už by dlouho nevydržel - nechtěl ho tam nikdo koupit a na jatka ho nevzali, takže byl přítěž a podle toho o něj bylo postaráno :-(. Podrobně jsem se o tom rozepsala ve vláknu "Zachránění koníci", nebo jak se to přesně jmenovalo.

Když jsme ho viděli, tak nám hned na mysli přišlo "Bobeček jeden..." a přítel měl kdysi QH, který měl velmi podobnou barvu + ponožku na stejné noze a ve stejné výšce a taky stejnou hvězdu jako tenhle náš holštýn - takže i tak nějak pro připomenutí. Toho QH Bobka bohužel srazil vlak, když v noci koně utekli za bouřky z výběhu, jinak by tady ještě byl a v nejlepších letech...

Z Bobka to přešlo na Boba, protože jeho 180 cm v KVH "vyžadovalo" jméno, které neodkazuje na malou velikost :-)).

28.11.2011 14:05
didi

XXX.XXX.203.26

bospor napsal(a):
kámoška zkoušela endurance s huculíkemsmajlík ale stěžovala si na lidi a nechala toho. třeba budeš mít víc štěstí:-)

mě se bude jezdit:-)smajlík už jsem to hned otestovala:-|

Beránek je beránek...

Nešlo by to ale i z králíků? Já mám doma 7 vyčiněných a přemýšlím, jestli je nepoužít na tohle.
Myslíte, že bude taky hřát a "postrovat" :-))?

Jeden králík vyjde tak na 60 Kč, na sedlo by snad stačili 4. Ale nikde jsme to neviděla, ani o tom neslyšela - možná, že to teda není nadvakrát vhodný materiál...

28.11.2011 15:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTaky myslím,že mi někdo z králíka na sedlo kůži nedoporučoval,že prý se brzo ty chlupy olámou,jsou přeci jen takový tvrší,než beránek.smajlík

28.11.2011 17:34
bospor

XXX.XXX.228.49

jo taky jsem četla že králík není dobrejsmajlík taky bych hádala, že bude klouzat, ale zkusila bych to:-|

28.11.2011 19:18
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahojky,
díky Jaru já doufám že jí ten olej trochu pomůže.
Doufám že pomůže i Bobánkovi.
Ivčo ona měla testy dobrý, jen je divná.
Mám pravého beránka na sedlo za 600kč smajlík, měli to v Lysé jako akci.
Zbyl na mě poslední.
Hřejéééééééé
Na fotce mamka na našem sedle na kamarádčině Teddíkovi.

28.11.2011 19:57
bospor

XXX.XXX.228.49

tak to byl dobrej kupsmajlíksmajlíksmajlík já v lysý vůbec nebyla letos:-| nebyl ani čas ani finance:-)

28.11.2011 19:58
nikkik

XXX.XXX.4.129

bospor napsal(a):
to nevímsmajlík nezkoušela jsi nějakého sedláře, co dělá westernový sedla? sice to co jsi dávala se mi nezdá příliš drahý, ale některý sedlář třeba má :-)

No kdybych potřebovala celou tu přesku (tedy obě části) tak bych možná ještě byla ochotná dát za to ty peníze....Ale 500 za kousek posuvného plíšku mi přijde dost smajlík
Sedlářům jsem psala, ale myslím, že to bude bez úspěchu, protože pochybuju, že se budou zabývat takovou "hloupostí( smajlík
to jsem fakt jediná taková nešika, co to ztratila? smajlík

28.11.2011 20:48
bospor

XXX.XXX.228.49

že mi to spadlo to jo, ale neztratila jsem to:-| čistě náhodou!!!:-) nebo by mohl pomoct šikovnej kovář nebo zámečníksmajlík

28.11.2011 21:01
loupeznik

XXX.XXX.44.120

Mě jebne. Dlouho jsem tu nebyla a už příspěvek píšu potřetísmajlík Jednou mě to odhlásí, podruhé si to vydeletuji.
Heli tak jsem si taky s kamarádkama objednala ten olej. Tak by ti měli dát nějakou odměnu za propagaci.
Holky vy mě tu s těma beranama dráždíte:-) Mám doma jednoho, ale toho suším na zimní čundry. Je to jediné s kým jsem ochotná se dělit o spacáksmajlík Ikdyž než zase někam vyjedu to bude doba. Ale ty ceny beranů....lidové.
Nikkik já myslím, že to ti sedláři určitě mají když šijou sedla. A neměl by být pro ně problém jeden kousek prodat.
Jaruš on Jarda ještě na poníkovi netahá nohy po zemi tak se ho nechce vzdát. Ale ještě bude trvat než Bája bude jezdit a na vození Tomíka půjči, tak mám po starostech. Se trochu bojí na větším koni, ale to časem vykoumáme:-))

28.11.2011 21:03
nikkik

XXX.XXX.5.64

bospor napsal(a):
že mi to spadlo to jo, ale neztratila jsem to:-| čistě náhodou!!!:-) nebo by mohl pomoct šikovnej kovář nebo zámečníksmajlík

no moje kobuš je asi Copperfield, protože já doteď nechápu, jak to dokázala! smajlík začla skákat, hodila pár hrbů, mě se z části rozepl třmen, ale zůstal na řemeni...ovšem pojistka nikde smajlík fakt to nechápu...ale nenašla jsem jismajlík přítel mi to přinejhorším nechá svařit z plechu...mě šlo o to, že je sedlo půjčené, tak jsem chtěla originál, abych ho vrátila v původním stavu

28.11.2011 22:48
didi

XXX.XXX.203.26

3 berani za 600 na aukru (já mám sedlo jen jedno):

http://aukro.cz/kozesina-beran-i1947453316.html

28.11.2011 22:51
didi

XXX.XXX.203.26

A ještě po jednom za 300 Kč - ale kdo ví, kam se to vyšplhá:

http://aukro.cz/predlozka-ke-krbu-ovci-rouno-delka-nejmene-100-cm-i1962273129.html

29.11.2011 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkHelčo,to mě fakt mrzí kvůli tomu beranovi,že jsme nebyli v Lysý,smajlíkto bych si ho bejvala taky koupila,:-)ale já mám zase takovou smůlu,že bych to nenašlasmajlík,mě by to vyprodali před nosem.:-(:-(
:-):-)Petí,no jo,on je Jára na poníčka teď akorát,ještě tak rok to bude dobrý,že nebude tahat nohy po zemi,a za rok se přestane bát i na tom větším koníkovi,uvidíš.:-):-)
:-):-)Ten Váš šimlíček se mi moc líbí,:-)udělal se z něj krasavec.:-):-)

29.11.2011 08:18
madow

XXX.XXX.97.199

ahojky ženy moje :-)

tak víkend za námi a brzy Vánoce smajlík
hrozný jak ten čas letí.....

tak jsem v sobotu trochu potrápila Rozárku na kruhovce, má energie za tři,..i Darča říkala že lítá furt po ohradě jak prdlá, sama od sebe

Holky, kdyby jste měla některá zájem v Jezdectví jsou zase slevové kupony, tak pokud budete mít o nějaký zájem ráda zašlu, já to nevyužiju..hlavně to je asi vše při nákupu v kameném obchodě a ty já mám trochu z ruky

týká se to - Andy West - Pardubice
Dance and Jump - Praha
ProHippo - Dvůr Králové n/L.
Equiservis - Rudná
Bukefalos - Olomouc
Kamir - Pacov
Jana Horse - Karlovy Vary
Equitum - Frýdek Místek
na vše 15%

poslání na kruh

29.11.2011 08:20
madow

XXX.XXX.97.199

29.11.2011 08:21
madow

XXX.XXX.97.199

29.11.2011 08:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Teda markét,rozjetejch 800 kilo vypadá hrůzostrašně,nechtěla bych jí stát v cestě.:-)):-))To by ze mně zbyla akorát tak barevná fotka.smajlík
:-):-)Jáé,já bych upotřebila ten kupon do toho Equservisu do Rudný,jestli bych mohla poprosit...:-):-):-)

29.11.2011 08:30
madow

XXX.XXX.97.199

to víš , že jo pošlu jen stačí adreska....

no někdy to vypadá hruzostrašně, je fakt, že se často uhne...a taky často jsou tyto rozjeté fotky focené bud z kruhovky nebo z druhé ohrady :-|

29.11.2011 08:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děkuji,píšu adresu mejlem.:-):-)
smajlíksmajlíkTi naši tůdle taky docela schopně lítali ve výběhu,taky sami od sebe,my byly s Járou na zahradě u králíků a najednou slyšíme dusot,jak tam koně lítaj,tak jsme hned letěly,co se děje,jestli je tam něco nehoní,a nehonilo je nic,honili akorát tak jeden druhýho:-),prostě kravli,vyhazovali,prdlili úplně krásně:-)),ale foťák jsem zrovna neměla.smajlík

29.11.2011 10:28
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Markét, to je v současném jezdectví? Mně by se hodil do těch Varů...Bych si ho i koupila, jen jestli to je teď a i pro ty, co nemají předplatné. A není v něm ještě i plakát a z druhé strany kalendář? To bych taky potřebovala, abych ho mohla ve stáji vyměnit... Díky

29.11.2011 10:57
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Nesháníte westernový podbřišník? Prodávám můj skoro nepoužívaný(max. 5 krát) anatomický podbřišník vel. 32(cca 80 cm). KOupila jsem ho loni, když jsem si pořídila western, ten jsem ale v zápětí zase prodala a western v nejbližší době mít nebudu..Tak ho chci prodat.

29.11.2011 11:11
didi

XXX.XXX.203.26

misamarincova napsal(a):
Nesháníte westernový podbřišník? Prodávám můj skoro nepoužívaný(max. 5 krát) anatomický podbřišník vel. 32(cca 80 cm). KOupila jsem ho loni, když jsem si pořídila western, ten jsem ale v zápětí zase prodala a western v nejbližší době mít nebudu..Tak ho chci prodat.

Já jej sháním - tento týden mi přijde westernové sedlo - jenže ještě nevím, jakou vlastně potřebuji velikost.
80 už mi ale přijde dostatečně dlouhý. Anglický podbřišník jsme měli 120cm.

Chci koníka poměřit až se sedlem, abych měla jistotu.
Pokud se neobjeví zájemce, tak se koncem týdne ještě ozvu.

29.11.2011 11:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMíšo,nesháním,já ho asi před dvěma měsícema prodala taky,byl to neoprenovej westernovej 80 cm,já mám radši ty beránkobý umělý,máme je osvědčený,že ani po osmi hodinách,kdy koně měli na sobě sedlo,tak se nezapařili,neodřeli,nic,jen se hold muší čas od času vyprat,ale to hlídám a peru,když je potřeba.:-)
:-(Tady je dneska zase taak hnusná mlha.:-(

29.11.2011 12:30
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jasně, když by se zájemce nenašel, tak se ozvěte. Jaruš, já jsem s ním byla spokojená. Naposled byl loni na Hubertu-celodenní vyjížďka a kůň bez problému...I hezky držel na místě. No, každému vyhovuje něco jiného:-)

29.11.2011 13:35
madow

XXX.XXX.97.199

Míšíí, je to v současném jezdectví, plakát ani kalendář tam není, možná právě až na konci roku v lednovém, já mám předplatné, tak pokud budeš chtít pak jen ten plakát nebo kalendář pošlu ti ho když tam bude. apokud chceš tu poukázku napiš mi třeba na maila adresu a taky pošlu.

29.11.2011 13:47
bospor

XXX.XXX.65.40

hi hi market já jsem z pardubic a v tom andy westu se celkem dá nakupovat:-) už jsem tam byla několikrát. takže kdyby se ti chtělo...:-| meil já na tebe asi nemám, abych ti poslala adresu:-)
míšo kolikpak bys chtěla za podbřišník? mě ty hajtry nějak kynou a na dva jsou ty co mám už nějak krátkýsmajlík
tady je od rána nádherněsmajlík sice docela mrzlo, ale teď je to paráda:-) už jsem byla s honzou v lese. ale on sám až tak nerad. taky dlouho nebyl, takže pospíchal a lekal se. je to o párkrát :-| pak zas bude hodnej:-)
barču jsem sice vzala ale zas jsem jí vrátila. potřebuje vystrouhat a vůbec se jí nechtělo:-( nechci jí naučit s vzpouzet, takže jen takový malý kolečko a šla domů

29.11.2011 14:00
madow

XXX.XXX.97.199

Ivčíí, mám maila v medailonku. určitě ti to ráda pošlu...mě by to bylo na prd....takhle to alespon někdo uplatní

29.11.2011 14:47
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Markét jsi hodná, já si ho koupím, aspoň si něco počtu(možná) a koníček co je ve vnitř si prohlídne Lucka... Mám trafiku skoro u baráku, tak to není problém, ale děkuju. Ivčo, podbřišník je za 500 Kč. Já ho kupovala za 800 Kč. Ale ozvala se mi paní a zítra ho posílám-ještě mi to potvrdí večer...:-| U nás svítí celý den sluníčko, ale už se to zase zatahuje a jde sem takový podivný mrak-snad nebude sněžit...

29.11.2011 14:50
madow

XXX.XXX.97.199

Míšo, ale pokud chceš tak ti ten kupon pošlu....stačí mi poslat adresu

29.11.2011 14:58
madow

XXX.XXX.97.199

Míšo, kecám ti je tam plakát...veeeeeeelikej, já ho měla až na konci časáku smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík