Všichni co sportují s haflingy sem :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2011 10:31
smoulik

XXX.XXX.136.35

ahoj všem, ráda bych zjistila, kdo všechno se svým haflingem sportuje a v jakých disciplínách,tak pište a podělte se o svou šikovnost :) opět jsem slyšela názor,že hafling není koníkem do sportu..já si myslím opak :)

23.11.2011 13:19
saina

XXX.XXX.237.229

U nás v oddíle hafloš chodí hobby drezury (nemáme zatím licencovaného jezdce na něj:)) a zacvičuje se ve voltiži (s menšími dětmi).

24.11.2011 15:01
helminka

XXX.XXX.209.227

smoulik napsal(a):
ahoj všem, ráda bych zjistila, kdo všechno se svým haflingem sportuje a v jakých disciplínách,tak pište a podělte se o svou šikovnost :) opět jsem slyšela názor,že hafling není koníkem do sportu..já si myslím opak :)

Já jezdím Hafloše(valacha)- do 3 let pracoval v lese a teď už 5 let chodí anglii...jezdíme parkury, trošku drezury a přirozenou komunikaci...co se týče parkuru - na jízdárně je línější ale skákat ho baví :) hlavně na závodech :) Je to prdlouš :D :-)

27.12.2011 10:30
merunkova

XXX.XXX.48.31

Já bych sem ráda přidala alespoň foto,ikdyž jsem o kobylku bohužel v létě přišla smajlík .....Bylo jí 9 let a jezdila jsem s ní především parkury....měla výkonnost ST pony (110cm) ale na tréninku jsme chodily parkury 120cm a na skoku mohutnosti na Dni koně v Mělníce jsme dosáhly výšky 140cm..... Účastnily jsme se i mistrovství evropy v Itálii,kde jsme zkončily v polovině výsledkové listiny....

Přidejte reakci

Přidat smajlík