Ahojky - vybavení nabídka/poptávka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2006 19:54

Tak to zakládám zas, sem vkládejte prodávte či naopak
Já začnu :

Prodej : podbřišník 115 cm, dobrý stav 150 kč KenTaur
Třmeny pro nenáročné 150 kč

Koupě :
Koupím gumový chambon, vyvazovací otěže, gumový kurt (jak se s ním uvazuje deka..)

8.7.2006 19:58

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :
Koupím gumový chambon, vyvazovací otěže, gumový kurt (jak se s ním uvazuje deka..)

a tady je co myslím za kurt - aby nedošlo k nedorozumění§
(foto je ztaženo z www.horses4you.cz)
Díky

12.7.2006 15:59

holkaodkoni napsal(a):
Díky

Ahojda, napiš mi maila na Key.hard@seznam.cz
pápá

12.7.2006 16:09

jessy key napsal(a):
Ahojda, napiš mi maila na Key.hard@seznam.cz
pápá

Westernová podložka pod sedlo,málo používaná s vykrojeným kohoutkem,pro koně z vyžším kohoutkem.
1000,-,původní cena: 1520,-
Pěkná barvička

13.7.2006 07:19

pizneta napsal(a):
Westernová podložka pod sedlo,málo používaná s vykrojeným kohoutkem,pro koně z vyžším kohoutkem.
1000,-,původní cena: 1520,-
Pěkná barvička

Opravdu moc pěkná. Mám doma taky navíc jednu skoro novou, tlustou, černo-červeno-zelenou, s výkrojem na kohoutek, raději jezdím na nevykrojené, takže kdyby měl někdo zájem... foto nemám, vyfotím a pak ho sem dám.

13.7.2006 07:41

janovotna napsal(a):
Opravdu moc pěkná. Mám doma taky navíc jednu skoro novou, tlustou, černo-červeno-zelenou, s výkrojem na kohoutek, raději jezdím na nevykrojené, takže kdyby měl někdo zájem... foto nemám, vyfotím a pak ho sem dám.

Je s červeným?A je beránek vespod?Pošli foto.Kolik za ní chceš?

13.7.2006 07:47

saja napsal(a):

Také mám jednu dečku, western už nejezdím, takže ji nevyužiju.
Vespod je beránek. cena 900,-

13.7.2006 07:48

saja napsal(a):

Jo je pěkná, dovoz USA, s tlustým beránkem, nová stála 2300,-, fotku musím teprve udělat, pak napíšu i cenu. Prosím o trpělivost, bude to až v pondělí, o víkendu nejsem na netu, ale u koní na statku :-)

13.7.2006 08:07

brenton napsal(a):
Také mám jednu dečku, western už nejezdím, takže ji nevyužiju.
Vespod je beránek. cena 900,-

Tu deku znám,asi od paní Prokopové,že?

13.7.2006 08:29

jaruska napsal(a):

Jestli je to k mojí dečce tak bohužel nevím kdo je paní Prokokopová. Jinak dečku jsem koupila společeně se sedlem od pana Hakena. Za dečku jsem dala 1000,- nevím kolik stála nová ale já jsem jí měla na koni tak 3 x. Vrátila jsem se k anglii protože to koníkovi nějak nesedlo, tak mi zbyla. Pokud víte kolik stála nová také by mě to zajímalo

13.7.2006 09:28

brenton napsal(a):
Jestli je to k mojí dečce tak bohužel nevím kdo je paní Prokokopová. Jinak dečku jsem koupila společeně se sedlem od pana Hakena. Za dečku jsem dala 1000,- nevím kolik stála nová ale já jsem jí měla na koni tak 3 x. Vrátila jsem se k anglii protože to koníkovi nějak nesedlo, tak mi zbyla. Pokud víte kolik stála nová také by mě to zajímalo

Nevím,kolik by stála nová a takhle z těch fotek se ta kvalita opravdu nepozná.Deku pod westernové sedlo je dobré si třeba prohlídnout na fotce,jestli se Ti líbí vzor,ale já osobně bych si jí musela ošahat a prohlídnout na vlastní oči.Odkud jsi????

13.7.2006 20:09

jaruska napsal(a):
Nevím,kolik by stála nová a takhle z těch fotek se ta kvalita opravdu nepozná.Deku pod westernové sedlo je dobré si třeba prohlídnout na fotce,jestli se Ti líbí vzor,ale já osobně bych si jí musela ošahat a prohlídnout na vlastní oči.Odkud jsi????

Jestli je to na mě tak já jsem od Kladna. Jinak přidávám fotku z druhé strany

15.7.2006 23:24

janovotna napsal(a):
Jo je pěkná, dovoz USA, s tlustým beránkem, nová stála 2300,-, fotku musím teprve udělat, pak napíšu i cenu. Prosím o trpělivost, bude to až v pondělí, o víkendu nejsem na netu, ale u koní na statku :-)

Koupím westernovou podsedlovku.Menší estetická vada mi nevadí , ale nesmí omezit využití!Nejlépe tmavé barvy ,ale není podmínkou.Více e-mailem - k.o.n.e@centrum.cz
Prosím jen levně!
Foto pro inspiraci

15.7.2006 23:28

alisa napsal(a):
Koupím westernovou podsedlovku.Menší estetická vada mi nevadí , ale nesmí omezit využití!Nejlépe tmavé barvy ,ale není podmínkou.Více e-mailem - k.o.n.e@centrum.cz
Prosím jen levně!
Foto pro inspiraci

Zapoměla jsem dodat...Vše mám černé , tak proto tmavou barvu.Nemusí být nějak extra , stačí mi jenom obyčejná

17.7.2006 12:22

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Prodám všestranné sedlo vhodné na jízdárnu a skoky. Popř. vyměním za skokové sedlo Kentaur (Priamos, Ikaros, Charon) + doplatek. Mail coriska@seznam.cz

17.7.2006 12:36

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

hackamore koupim, s delsi pakou, s cernou kuzi, velikost cob, prosim nabidnete :-) 775 03 05 13

17.7.2006 19:52

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Ahojky!!
Ráda bych koupila jakékoli třmeny a třmenové řemeny...
Moc děkuji za nabídku i poškozené.tEL:775/292916 nebo bea.becckye@seznam.cz

17.7.2006 20:23

asteka napsal(a):
Ahojky!!
Ráda bych koupila jakékoli třmeny a třmenové řemeny...
Moc děkuji za nabídku i poškozené.tEL:775/292916 nebo bea.becckye@seznam.cz

Prodám ohlávku - 130,-

17.7.2006 20:55

jaruska napsal(a):

Jé tak už mi to konečně došlo, že to ale trvalo, ano deku jsem měla v komisi u paní Prokopové.

18.7.2006 10:19

blanche napsal(a):
Prodám ohlávku - 130,-

Ahoj prodám sedlo, hnědé (možno přebarvit na černé), z kvalitní kůže, masivní, přední i zadní opěrky, ve velmi dobrém stavu, posedlí asi 16, komora 2 , důvod prodeje - mému koni nepadne
tel: 607 159249

18.7.2006 12:48

lucie buresova napsal(a):
Ahoj prodám sedlo, hnědé (možno přebarvit na černé), z kvalitní kůže, masivní, přední i zadní opěrky, ve velmi dobrém stavu, posedlí asi 16, komora 2 , důvod prodeje - mému koni nepadne
tel: 607 159249

scháním :
Lonž jakákoli barva neponičená
bílou nevykrojenou podušku pod sedlo neponičenou
otěže gumové černé nebo černo-bílé
jezdecké boty velikost 39-40 z gumy
díky za nabídky na zarina@centrum.cz díky:-))

22.7.2006 14:35

holkaodkoni napsal(a):
scháním :
Lonž jakákoli barva neponičená
bílou nevykrojenou podušku pod sedlo neponičenou
otěže gumové černé nebo černo-bílé
jezdecké boty velikost 39-40 z gumy
díky za nabídky na zarina@centrum.cz díky:-))

Ahojky nemáte náhodou někdo doma mini chapsy velikost L, které jsou nevyužité? Nabídku s fotkou prosím posílejte na violka9@seznam.cz
Předem moc díky.

22.7.2006 14:46

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

ahoj,koupím western poprsák s beránkem,hnědý.takový ten do tvaru "Y".popřípadné nabídky bud sem nebo na mejlíka:baraakone@seznam.cz

24.7.2006 21:41

barush napsal(a):
ahoj,koupím western poprsák s beránkem,hnědý.takový ten do tvaru "Y".popřípadné nabídky bud sem nebo na mejlíka:baraakone@seznam.cz

Prodáme velmi pěkné jezdecké boty KUDU velikost 40 za 500 kč - boty byly použitys 2x - nevhodná velikost velmi pěkné - možno i na závody, dobře drží nohu.
holkaodkoni@centrum.cz

4.8.2006 18:31

janovotna napsal(a):

No tak konečně - já hlava děravá - sem dávám ty slíbené fotky. Deka je od americké firmy Fox mountain weavers, inc. Je poměrně silná, pevná, ale měkká.

4.8.2006 18:32

jackie napsal(a):
No tak konečně - já hlava děravá - sem dávám ty slíbené fotky. Deka je od americké firmy Fox mountain weavers, inc. Je poměrně silná, pevná, ale měkká.

Ještě detail provedení, deka je tkaná.

4.8.2006 19:27

holkaodkoni napsal(a):
Prodáme velmi pěkné jezdecké boty KUDU velikost 40 za 500 kč - boty byly použitys 2x - nevhodná velikost velmi pěkné - možno i na závody, dobře drží nohu.
holkaodkoni@centrum.cz

Prodám neoprénové kamaše-foto-450Kč a komletní uzdečku tm.hnědou se žluto-bílou čelenkou a nánosákem, ale bez otěží + udidlo-600

4.8.2006 19:28

sajma napsal(a):
Prodám neoprénové kamaše-foto-450Kč a komletní uzdečku tm.hnědou se žluto-bílou čelenkou a nánosákem, ale bez otěží + udidlo-600

...zapoměla jsem mail:9438@centrum.cz tel:777255947

5.8.2006 09:23

jackie napsal(a):

Ahoj Jackie,moc dík za podporu ohledně hříbka,ne,po termínu ještě nemáme,první termín má až 9.,pak 11.Ale na to,že už je dneska 5.,vemínko má jenom takové žádné,ale asi se mi to zdá.
Deka se mi líbí,je taková neutrální,ty já mám ráda.Ještě mi napiš cenu a taky bych jí potřebovala změřit.Možná jsou všechny stejné,ale manžel mi jednou dokázal v Lysý koupit deku,která byla na každé straně o 10 čísel větší,než ta moje,musela jsem ji vrátit.
Změř mi jí,prosím,co nejdřív,v pondělí budu cestovat,tak bychom se mohly,pokud sednou rozměry,domluvit na předání někde na trase.
Zatím se měj,zdraví Jarka.

5.8.2006 09:27

sajma napsal(a):

Já prodám ty samé kamaše od Kentaura,cena 300 Kč,samotné třmeny-kvalitní,ale lehké.Cena 500 Kč.
Foto pošlu e-mailem po neděli.

5.8.2006 10:33

jaruska napsal(a):
Já prodám ty samé kamaše od Kentaura,cena 300 Kč,samotné třmeny-kvalitní,ale lehké.Cena 500 Kč.
Foto pošlu e-mailem po neděli.

koupím nějakou pěknou černou zdobenou čelenku

6.8.2006 17:37

jaruska napsal(a):
Ahoj Jackie,moc dík za podporu ohledně hříbka,ne,po termínu ještě nemáme,první termín má až 9.,pak 11.Ale na to,že už je dneska 5.,vemínko má jenom takové žádné,ale asi se mi to zdá.
Deka se mi líbí,je taková neutrální,ty já mám ráda.Ještě mi napiš cenu a taky bych jí potřebovala změřit.Možná jsou všechny stejné,ale manžel mi jednou dokázal v Lysý koupit deku,která byla na každé straně o 10 čísel větší,než ta moje,musela jsem ji vrátit.
Změř mi jí,prosím,co nejdřív,v pondělí budu cestovat,tak bychom se mohly,pokud sednou rozměry,domluvit na předání někde na trase.
Zatím se měj,zdraví Jarka.

Jaruško, za deku bych chtěla tak 1000,-, není poničená, jen trochu špinavá, protože už mi rok leží na koze pod sedlem. Vyprat ji nestihnu, v úterý odjíždím na dovolenou. Takže kdybys ji chtěla, napiš na xangie@seznam.cz, domluvíme se. Nikde ji nenabízím, leží mi doma takhle mraky věcí, od ohlávek po uzdečky, udidla, deky, teď i westernové sedlo....za ta léta jsem toho nastřádala, haha! Prodávám to jen, když se někdo sám ozve, že potřebuje, jinak to mám vše pro strýčka "příhodu"

8.8.2006 11:47

tauria napsal(a):
koupím nějakou pěknou černou zdobenou čelenku

Koupím jezdecký bičík,levně,do 100,- kč pište mejl. SimcaLimca@seznam.cz

8.8.2006 12:10

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Prodám přilbu Casco ecco, vel. M, nepadaná:)), nepoškozená, zánovní. Prosím, ozvěte se sem, nefunguje mi mail:((

8.8.2006 12:11

koniceka napsal(a):
Prodám přilbu Casco ecco, vel. M, nepadaná:)), nepoškozená, zánovní. Prosím, ozvěte se sem, nefunguje mi mail:((

Ještě jedna fotečka.. Chtěla bych za ni 500 + poštovné.

8.8.2006 17:51

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Čauky, koupím levně carrotstick a lano - 3,5 m. Obě věci můžou mít i menší vadu, parellovat teprv začínám.-) dík moc. Mail: RayofLight2@seznam.cz

8.8.2006 20:24

hanule napsal(a):
Čauky, koupím levně carrotstick a lano - 3,5 m. Obě věci můžou mít i menší vadu, parellovat teprv začínám.-) dík moc. Mail: RayofLight2@seznam.cz

A já zase sháním kompletní sedlo na poníka. Máte někdo na prodej?

8.8.2006 21:54

marketka napsal(a):

Prodám velmi pěkné sedlo KT Seneca,vel kom. 1,posedlí 17,5.Pěkná kombinace.Cena 10 tis.

8.8.2006 22:03

marketka napsal(a):

pro marketku:
Ahoj...
Scháníš anglické nebo westernové?
Vím o super anglickém na poníka za velmi nízké ceny ale velmi dobré kvalityPokud chceš více info napiš na můj mejl...

Sahib.horse@seznam.cz

sadzi saj

9.8.2006 12:34
sadzi saj

saja napsal(a):
Prodám velmi pěkné sedlo KT Seneca,vel kom. 1,posedlí 17,5.Pěkná kombinace.Cena 10 tis.

Zdravím, už jsem Vám kvůli sedlu psala asi dvakrát, ale píše mi to, že máte plný mail?

9.8.2006 13:12

sadzi saj napsal(a):
Zdravím, už jsem Vám kvůli sedlu psala asi dvakrát, ale píše mi to, že máte plný mail?

Aha tak to se omlouvám,moc na meilu přes den nejsem,přes den používám meil sarka.vimmerova@drinksunion.cz Tak zkus ten Nebo pak tel i SMS 721644354

9.8.2006 13:15

alisa napsal(a):
pro marketku:
Ahoj...
Scháníš anglické nebo westernové?
Vím o super anglickém na poníka za velmi nízké ceny ale velmi dobré kvalityPokud chceš více info napiš na můj mejl...

Sahib.horse@seznam.cz

Shanim kozenou ohlavku vel.3,barva nerozhoduje,slusny stav kuze i kovani.Nejlepe s fotem.Tel. 728110233

10.8.2006 21:06

mokasin napsal(a):
Shanim kozenou ohlavku vel.3,barva nerozhoduje,slusny stav kuze i kovani.Nejlepe s fotem.Tel. 728110233

prodám :
Kožená ohlávka na chladnokrevníka,čt.. hnědá zachovalá cena 200 kč
Béžová ohlávkas podložením, starší ale plně funkční nepoškozená 150 kč pc 480 kč
Otěže popruhové, super stav cena 200 kč
Sedlo šité na haflinga značka Pffif nepoškozené cena 4 000 i s příslušenstvím
Pište na zarina@centrum.cz
foto e-mailem

10.8.2006 21:14

holkaodkoni napsal(a):
prodám :
Kožená ohlávka na chladnokrevníka,čt.. hnědá zachovalá cena 200 kč
Béžová ohlávkas podložením, starší ale plně funkční nepoškozená 150 kč pc 480 kč
Otěže popruhové, super stav cena 200 kč
Sedlo šité na haflinga značka Pffif nepoškozené cena 4 000 i s příslušenstvím
Pište na zarina@centrum.cz
foto e-mailem

Jeste muzu nabidnout za kamaradku:
Podbrisnik Wintec,vel. 135cm,rok pouzivany,neposkozeny,
cena 600,-.
Gelovka,nevykrojena,temer nepouzivana,p.c. 1900,- ,nyni
800,-.
Vse zkoupeno v Equiservis,Praha.
Tel. 608718973

11.8.2006 08:34

mokasin napsal(a):
Jeste muzu nabidnout za kamaradku:
Podbrisnik Wintec,vel. 135cm,rok pouzivany,neposkozeny,
cena 600,-.
Gelovka,nevykrojena,temer nepouzivana,p.c. 1900,- ,nyni
800,-.
Vse zkoupeno v Equiservis,Praha.
Tel. 608718973

PRODÁVÁM PÁR VĚCIČEK:Ohlávku-modročervonou "nánosník"z kůže"(cana:250) Ohlávka černá"vycpávaná na čumáku(150) Uzdečka anglická cena(650) Uzdečka provázková modrá (250) Marthingel nepoškozený jednou na koni(250) Poprsák +vydlice na marthingal(poprsák 500 vydlice 150) Těžší udidlo(chladrokrevník vel 14,5cena 250(sleva možná) Podsedlovka červená vykrojená(300) Kopyták(50) Kartáč na srst(90) Kartáč na bláto(120)

Tak kdyby jste měl někdo zájem můžeme se dohodnout možná se dohodneme i na slevě(pouze když bude víc kusů!!!):)

Neregistrovaný uživatel

11.8.2006 10:50
Neregistrovaný uživatel

adelka2 napsal(a):
PRODÁVÁM PÁR VĚCIČEK:Ohlávku-modročervonou "nánosník"z kůže"(cana:250) Ohlávka černá"vycpávaná na čumáku(150) Uzdečka anglická cena(650) Uzdečka provázková modrá (250) Marthingel nepoškozený jednou na koni(250) Poprsák +vydlice na marthingal(poprsák 500 vydlice 150) Těžší udidlo(chladrokrevník vel 14,5cena 250(sleva možná) Podsedlovka červená vykrojená(300) Kopyták(50) Kartáč na srst(90) Kartáč na bláto(120)

Tak kdyby jste měl někdo zájem můžeme se dohodnout možná se dohodneme i na slevě(pouze když bude víc kusů!!!):)

Koupim vsestranne sedlo na huculku KVH 135... Nabidky piste na dvojce.6791@seznam.cz

11.8.2006 17:36

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Oliva duta nerez 13,5 starsi za 250
cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:37

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Zateplovaky 4 ks 250 kč cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:38

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

podocasnik 150 kč cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:39

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

nelomene plastove udidlo happy mounth 400 kč

11.8.2006 17:40

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

voditko z kuže cca 2,5 m 300 kč

11.8.2006 17:42

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

specialni průvlečky s moznosti zapnuti do nastavitelnych poloh pro praci s konem 300 kč

11.8.2006 17:43

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

sedlo syntetika 3000 kč
1 rok stare
cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:44

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

vojenské cena dohodou cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:45

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

chambon a natylnik cerridwen@seznam.cz

11.8.2006 17:46

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

bederka 350 kč

11.8.2006 17:47

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

ohlavka 150 nova cerridwen@seznam.cz

12.8.2006 11:04

cerridwen napsal(a):
ohlavka 150 nova cerridwen@seznam.cz

Koupím černé bandáže 4ks,
732 833 130

12.8.2006 11:35

cerridwen napsal(a):
podocasnik 150 kč cerridwen@seznam.cz

Byl by ten podocasník i na poníka? Na shetlanda.

Dík

12.8.2006 21:27

tauria napsal(a):
Koupím černé bandáže 4ks,
732 833 130

To opravdu nikdo nevíte o sedlu na prodej na poníka?
Jedno mi dneska ušlo, tak to zkouším dál. Pokud neseženu, šetřím na nové.

14.8.2006 07:35

hanule napsal(a):

Prodala bych ti carrot stick. Není moc používaný. A kolik je podle tebe levně?

14.8.2006 08:11

marketka napsal(a):
To opravdu nikdo nevíte o sedlu na prodej na poníka?
Jedno mi dneska ušlo, tak to zkouším dál. Pokud neseženu, šetřím na nové.

jak je vysoký váš poník?

14.8.2006 08:37

holkaodkoni napsal(a):
Díky

zimní termodeka Zimní termodeka Prodám zimní výběhovou deku z nepromokavého ripstop materiálu.Velmi teplá ve výborném stavu, párkrát použita. Je velmi slušivá s vyvýšením na krku. Křížové zapínaní pod břichem koně. Barva tmavě červená(bordo) Cena 2000,- možná sleva, při rychlém jednání. Možno zaslání fota na meil Tomisovaylvice@seznam.cz

14.8.2006 08:59

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

já mám dvě sedla po 5000,- praha.východ tel 606238440

14.8.2006 09:01

bobo napsal(a):
já mám dvě sedla po 5000,- praha.východ tel 606238440

druhé

14.8.2006 11:42

bobo napsal(a):
druhé

Poník má 115 cm.
Jen jsem si představovala jinou cenovou hranici, tak do 2000 Kč-nějaké starší.
Ale jinak díky

14.8.2006 12:03

marketka napsal(a):
Poník má 115 cm.
Jen jsem si představovala jinou cenovou hranici, tak do 2000 Kč-nějaké starší.
Ale jinak díky

tak ja prodavam černé anglické sedlo, jeste skoro rok v zaruce, hluboké posedlí, pohodlné, vhodné jak na skoky, jízdárnu tak i do terénu. jelo se s něm asi 3x, koníkovi už nesedí. Je na vyšší kohoutek, posedlí 17,5 .S třemy i řemeny možno i s podbřišníkem 120cm v hnědé barvě (starší, bez poškození) cena 5 000Kč. Pokud máte zájem, pište na mail ettelwen@centrum.cz , možno poslat další foto

14.8.2006 12:34

ettelwen napsal(a):
tak ja prodavam černé anglické sedlo, jeste skoro rok v zaruce, hluboké posedlí, pohodlné, vhodné jak na skoky, jízdárnu tak i do terénu. jelo se s něm asi 3x, koníkovi už nesedí. Je na vyšší kohoutek, posedlí 17,5 .S třemy i řemeny možno i s podbřišníkem 120cm v hnědé barvě (starší, bez poškození) cena 5 000Kč. Pokud máte zájem, pište na mail ettelwen@centrum.cz , možno poslat další foto

Koupím beránkla pod sedlo jakýkoli cena záleží na domluvě ale nechci nový stačí použitý s odpovídající cenou.. děkuji
zarina@centrum.cz

14.8.2006 16:30

holkaodkoni napsal(a):
Koupím beránkla pod sedlo jakýkoli cena záleží na domluvě ale nechci nový stačí použitý s odpovídající cenou.. děkuji
zarina@centrum.cz

Ahoj koupím deku, jak stájovou (fleece), tak výběhovou na zimu, nepromokavou, zespoda fleece,nebo zateplená,ale určitě nepromokavá,vel. 165cm a samo ne moc opotřebované.Křížové zapínání pod břichem. Na barvě nezáleží.Díky pište na : polomino@seznam.cz

15.8.2006 11:53

cerridwen napsal(a):
vojenské cena dohodou cerridwen@seznam.cz

Zdravím, je ještě na prodej to vojenské sedlo? Jak je starý a za kolik si tak představuješ? Písni když tak na maila: Rypalenka@seznam.cz
Díky Janda

15.8.2006 12:01

palomino napsal(a):
Ahoj koupím deku, jak stájovou (fleece), tak výběhovou na zimu, nepromokavou, zespoda fleece,nebo zateplená,ale určitě nepromokavá,vel. 165cm a samo ne moc opotřebované.Křížové zapínání pod břichem. Na barvě nezáleží.Díky pište na : polomino@seznam.cz

Sháníme sedlo na ponyho KVH asi 135 cm, mohutněji nasvalený, ne moc výrazný kohoutek, širší hřbet. s posedlím tak od 15,5-16,5. V barvě pouze černé. možno staré,ale v dobrém stavu, na každodenní ježdění + skákání. Cenově tak do 5.000,-
Nemá někdo na prodej?
Pokud ano, písněte na mail: Rypalenka@seznam.cz
Díky

15.8.2006 12:08

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Dále mám zájem o vojenské sedlo. Na velkého koně (KVH skoro 180cm), na občasné (tak 10x do roka) celodenní vyjížďky. Může být hodně staré i poškozené, ale ne tak aby to bránilo jeho použitelnosti. Cenově tak kolem 4.000,-
Nemám zájem o ty těžká německá sedla co váží bezmála 10 Kg (na tak velkého koně je nevyhodím), ale o ty lehčí.
můj mail: Rypalenka@seznam.cz
Děkuji za nabídky (pokud možno i s fotem)

18.8.2006 14:30

janda napsal(a):
Dále mám zájem o vojenské sedlo. Na velkého koně (KVH skoro 180cm), na občasné (tak 10x do roka) celodenní vyjížďky. Může být hodně staré i poškozené, ale ne tak aby to bránilo jeho použitelnosti. Cenově tak kolem 4.000,-
Nemám zájem o ty těžká německá sedla co váží bezmála 10 Kg (na tak velkého koně je nevyhodím), ale o ty lehčí.
můj mail: Rypalenka@seznam.cz
Děkuji za nabídky (pokud možno i s fotem)

Prodám 4 měsíce staré skokové sedlo Kentaur Priamos II (prodej z důvodu odjezdu do zahraničí). Sedlo je vhodné pro začínajícího i pokročilého jezdce (ve skoku "podrží), vhodné i pro drezurní práci. Komora č. 2. Cena 15.000 Kč. V případě zájmu nás kontaktujte na emailu: tinace@seznam.cz

18.8.2006 19:06

tinace napsal(a):
Prodám 4 měsíce staré skokové sedlo Kentaur Priamos II (prodej z důvodu odjezdu do zahraničí). Sedlo je vhodné pro začínajícího i pokročilého jezdce (ve skoku "podrží), vhodné i pro drezurní práci. Komora č. 2. Cena 15.000 Kč. V případě zájmu nás kontaktujte na emailu: tinace@seznam.cz

Jezdecké boty NOVESTA- PC 700, nyní 500 Kč, ježděné párkrát, vel 41, pěkné!!

18.8.2006 20:13

muchlos napsal(a):
Jezdecké boty NOVESTA- PC 700, nyní 500 Kč, ježděné párkrát, vel 41, pěkné!!

Koupím westernový podbřišník délka cca od 80 - do max 115 cm.
Jakýkoli hlavně nepoškozený, zapínání na přezku (trn)
Cena dohodou
Nabídněte - spěchá
pište na holkaodkoni@centrum.cz

20.8.2006 11:18

holkaodkoni napsal(a):
Koupím westernový podbřišník délka cca od 80 - do max 115 cm.
Jakýkoli hlavně nepoškozený, zapínání na přezku (trn)
Cena dohodou
Nabídněte - spěchá
pište na holkaodkoni@centrum.cz

Levně prodám věci na koně a jezdce (martingal,otěže, uzdečka,deka,kčesnekové tablety, ohlávky, jezdecké boty, chránič ocasu, chránič spěnky,čabraka, udidlo ...)Možno vyměnit za vámi nabízenými věcmi ....
vše je jen o domluvě... O podrobný seznam, ceny a fotky si napište. Více věcí = výrazné slevy

23.8.2006 10:44

holkaodkoni napsal(a):
Levně prodám věci na koně a jezdce (martingal,otěže, uzdečka,deka,kčesnekové tablety, ohlávky, jezdecké boty, chránič ocasu, chránič spěnky,čabraka, udidlo ...)Možno vyměnit za vámi nabízenými věcmi ....
vše je jen o domluvě... O podrobný seznam, ceny a fotky si napište. Více věcí = výrazné slevy

Koupím minichapsy. Délka nohy od chodidla ke koleni je cca 45 cm a obvod lýtka je cca 38 cm. Můžou být i použité, chci je jen na rekreačku. Dík za nabídky. e-mail je Prett.1@seznam.cz

23.8.2006 12:33

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Prodám dámské závodní rajtky zn. Windsor. Bílá barva, materiál je 100 % nylon. Velikost 14 (naše 38). Vnitřní délka nohavic cca 72 cm, pas cca 68 cm. Zapínání na zip a háčkový druk. Mají zapínací kapsičku na odměnu pro koníka. Rajtky je možné prát v pračce, jsou velmi příjemné na tělo. Na kolenou mají rajtfleky ze stejného materiálu (několikrát prošité - nevozí se). Rajtky byly použité pouze 2x na závodech - absolutně čisté, nepadané, nijak nepoškozené. Zakoupeny za 1 890 Kč, prodám za cenu 1 090 Kč. Zašlu dobírkou nebo proti platbě předem. Více fotek mejlem. Kontakt: 776 709 771, zagadka@seznam.cz

23.8.2006 12:34

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Prodám sponu do vlasů - černý samet s černou síťkou. Uprostřed koník. Nikdy nepoužitá. Cena nové 150 Kč. Prodám za 100 Kč. Kontakt: 776 709 771, zagadka@seznam.cz

23.8.2006 12:36

holkaodkoni napsal(a):
Já začnu :

Koupě :

Prodám dámskou závodní košili zn. KenTaur. Jemný proužek - bílá, světle modrá. Při této košili se nepoužívá vázanka. Má krátký rukáv. Materiál: 64 % bavlna, 35 % polyester, 1 % elastan. Je tzv. krepová. Vel. 38. Pouze "doma" vyzkoušená, nikdy nepoužitá naostro. Koupena za 1 080 Kč, prodám ji za 880 Kč.

Dále dvě bílé (obyčejné) košile vhodné na závody (hobby apod.), vel. 38. Cena za kus 250 Kč - nové, nepoužité (původní cena jedné 380 Kč). Fotky nemám k dispozici, jedná se o klasické bílé bavlněné košile.

27.8.2006 11:44

hvezdicka napsal(a):
Prodám dámskou závodní košili zn. KenTaur. Jemný proužek - bílá, světle modrá. Při této košili se nepoužívá vázanka. Má krátký rukáv. Materiál: 64 % bavlna, 35 % polyester, 1 % elastan. Je tzv. krepová. Vel. 38. Pouze "doma" vyzkoušená, nikdy nepoužitá naostro. Koupena za 1 080 Kč, prodám ji za 880 Kč.

Dále dvě bílé (obyčejné) košile vhodné na závody (hobby apod.), vel. 38. Cena za kus 250 Kč - nové, nepoužité (původní cena jedné 380 Kč). Fotky nemám k dispozici, jedná se o klasické bílé bavlněné košile.

ahojky koupím mrkvovou hůlku na přirozenou komunikaci s koníkem.
děkuji. tady je můj tet. 732 54 94 88
Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík