anketa - jméno pro poníka - poradíte ? :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2006 12:06

jaké jméno byste dali tomuto poníkovi? Je to tříletý hřebeček...
Pomozte něco vymyslet

9.7.2006 12:13

ettelwen napsal(a):
Pomozte něco vymyslet

Siky

nebo Microfon

9.7.2006 12:19

microfon napsal(a):
Siky

nebo Microfon

Dasty ,Niky ,Lerry , Denis ,Max ,Pepík ,Aris(Arísek) , Mesi , Lord , Saturn ,Pluto ,Jack , Exit...Máš nějaké určité písmenko , nebo jakékoliv jméno?

9.7.2006 12:20

alisa napsal(a):
Dasty ,Niky ,Lerry , Denis ,Max ,Pepík ,Aris(Arísek) , Mesi , Lord , Saturn ,Pluto ,Jack , Exit...Máš nějaké určité písmenko , nebo jakékoliv jméno?

jakékoliv.. žádné zatím nemá :)

9.7.2006 12:23

ettelwen napsal(a):
jakékoliv.. žádné zatím nemá :)

Nemáš jeho fotku zepředu?

9.7.2006 12:26

alisa napsal(a):
Nemáš jeho fotku zepředu?

bohužel, je to jediná fotka, na které je celý, byl ve stádě a hlavu ze předu nemám vůbec :(

9.7.2006 14:36

ettelwen napsal(a):
bohužel, je to jediná fotka, na které je celý, byl ve stádě a hlavu ze předu nemám vůbec :(

Chico (čiko),Cooper (kúpr)

9.7.2006 22:08

diki cz napsal(a):
Chico (čiko),Cooper (kúpr)

Nazdárek! Nudím se a tak jsem koukala do staršího FOTA, že jsi tam psala u jednoho poníka z výstavy, že by jsi si chtěla takového pořídit, pokud to domácí povolí. No a teď čučím, že se vlastně na to jméno pro poníka ptáš Ty. Karča a Berry budou mít kamaráda? Je moc pěknej, to se musí nechat. Hlavně ale, aby to nebyl takovej malej janek, jako je Čiko

9.7.2006 23:05

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Nudím se a tak jsem koukala do staršího FOTA, že jsi tam psala u jednoho poníka z výstavy, že by jsi si chtěla takového pořídit, pokud to domácí povolí. No a teď čučím, že se vlastně na to jméno pro poníka ptáš Ty. Karča a Berry budou mít kamaráda? Je moc pěknej, to se musí nechat. Hlavně ale, aby to nebyl takovej malej janek, jako je Čiko

ahoj, jo, no vypadá to, že ho budu mít. Jisté to na 100% není, ale je každopádně zamluvený. Měl by přijet někdy na začátku srpna. berry s karčou budou mít kámoše a hlavně já taky :) lepší fotku nemám, byl se stádem. Snad příště.. zítra něco napíšu do "ty z moderky králíků" :)

10.7.2006 10:01

ettelwen napsal(a):
ahoj, jo, no vypadá to, že ho budu mít. Jisté to na 100% není, ale je každopádně zamluvený. Měl by přijet někdy na začátku srpna. berry s karčou budou mít kámoše a hlavně já taky :) lepší fotku nemám, byl se stádem. Snad příště.. zítra něco napíšu do "ty z moderky králíků" :)

Ahoj! jméno ti asi neporadím...všechny pěkná jména jsou už tady napsané. chtěl jsem se spíš zeptat, od kud poník je. pokud to není tajné. je mi povědomý... díky

10.7.2006 10:27

ettelwen napsal(a):
Pomozte něco vymyslet

Šibal:)nevím proč ale napadlo mě to nejdřív.
Dál třeba Pedro,Monty no a každýmu cpu jméno Ašan.

10.7.2006 22:50

noled napsal(a):
Ahoj! jméno ti asi neporadím...všechny pěkná jména jsou už tady napsané. chtěl jsem se spíš zeptat, od kud poník je. pokud to není tajné. je mi povědomý... díky

tajné to není, poník je z Vlachovic. znáš ho?

Přidejte reakci

Přidat smajlík