Prodám australské sedlo Wintec pro stock s flendry, s cair, gelové posedlí 17" (anglické číslování), s podsedlovou dečkou, 2 podbřišníky (kožený a neoprenový). V sedle nyní nejširší bílá komorová výztuha, k dispozici na výměnu je červená výztuha. Sedlo je 3 roky staré, původní cena 35 tisíc Kč, nyní komplet za 20 tisíc Kč. Používáno na fríského koně a irského tinkera.
Prodám všestranně skokové sedlo Wintec 2000, v perfektním stavu, 2 roky staré, velmi málo používané. Posedlí 17,5, komora výměnná, k sedlu dodám černou (střední). Holé 6500Kč, za příplatek mohu přidat používaný podbřišník wintec elastic 130cm a 2x použité syntetické třmenové řemeny 150cm. Lze zaslat i na dobírku. Důvod prodeje - přechod na drezurní sedlo. Více info a foto emailem - ellinor@email.cz
Sháníte kvalitní sedlo na koníka s kulatými zády typu hafling, hucul apod.? Nabízím na prodej kentaur seneca tmavě hnědé barvy, posedlí 17,5 s komorou č. 5. Je dva roky staré ve výborném stavu. Pohodlné sedlo do terénu, na jízdárenskou práci i na menší skoky. Více info a fotek na harisovaromana@seznam.cz
Je to natowa, sedlo je v dobrém stavu, pravidelně mazané, posedlí 16. Vhodné na střední kohoutek, koně typu ČT. k sedlu dám i westernový podbřišník, poprsák, a páku vel 13,5. cena za vše 6000, dohoda je možná. Důvod prodeje - sedlo je nevyužité a jen mi leží v sedlovně. reba77@seznam.cz
Taky přidám :-) Prodávám výjimečné sedlo - je na kožené kostře, což kombinuje kotrové sedlo a jeho stabilitu s pružností a přizpůsobivostí sedla bezkostrového. Velmi pěkné, kvalitní, pohodlné a skoro jako nové (holt jsem neodhadla velikost posedlí a jak jsem na tom začala více jezdit, prostě se tam nevejdu dobře...). je sice drezurního typu, ale dají se tam velmi dobře přizpůsobit kolenní opěrky a tím i délka třmenů. Prodávám to za 17000,- ale při rychlém jednání můžu jít trochu dolů. Více na http://www.dominika-svehlova.cz/prodej.asp
KT Pilot, cena 8 tis, dohodou, k vidění v jezdceké prodejně v Brně - na Veveří u p. Smékala... (cena v prodejně 8500,-) - sedlo je v pěkném stavu. 776 553 140, Kassiopeass@centrum.cz
Sedlo Kieffer- všestranné,kvalitní,pohodlné
Prodám sedlo oblíbené a kvalitní německé značky Kieffer. V perfektním stavu,pravidelně a pečlivě mazané.Dovezeno před rokem a půl z Německa jako téměř nové.
U mě používáno rok na rekre. ježdění.Sedlo má hluboké měkké a protiskluzové posedlí.Skvělé na dlouhé vyjížďky.Sedlo má vzadu kovová očka na brašny.Díky delším bočnicím vhodné na drezůrní práci,ale dobře se v něm i skáče.Nejlépe sedí na klasické čt se středním kohoutkem.
Komora-2,posedlí 18.Středně vysoké kolenní opěrky.
Sedlo je 100% v pořádku,prodávám z důvodu nevyužití.
Sedlo prodávám s třmenov. koženými řemeny a s pěnovým podbřišníkem.
Nejlépe osobní odběr.
Cena 8 000kč.
Cena tohoto nového sedla je přes 30tis.
Jsme kousek od Uničova.
Pište prosím na e-mail. m.p.loucka@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/30548882/Sedlo-Kieffer-vsestrannekvalitnipohodlne.php
Prodám nebo vyměním Kentaur Priamus
Komora č.2, posedlí 17,5
Dobrý stav, pravidelně mazané
Na prodej se třmeny, třmenovými řemeny i s podbřišníkem.
koupeno nedávno, ovšem nesedí tak jak by mělo, proto prodám za stejnou cenu jako jsem ho koupila (9000,-) nebo vyměním s možným doplatkem za jiného kentaura.