VÁNOČNÍ DÁREČKY PRO TY NAŠE MILÁČKY =)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2011 22:27
aishaia

XXX.XXX.37.242

Ahoj tak jak to vidíte tento rok s vánoční nadílkou pro koníky? ... Jaké vánoční mlsky pro koníky chystáte? smajlík Potřebuji nějakou inspiraci mrkev a jablka mi příjdou takové obyčejné smajlík

20.12.2011 10:16
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

Koupila jsem jim koňské pamlsky, ale na štědrovečrní véču jim ozdobím žrádýlko ovocem... Většině koní chutná kiwi, sušené brusinky - moji koníci milují banány ( ale většina koníků se na ně musí nejdřív naučit - asi jak jsou mazlavé, tak po kouskách do žrádla - ale jak si na ně zvyknou, tak se po nich můžou utlouct.... ale nedávat šlupky, ty jsou mírně jedovaté.... ) Také milují klasické lidské suchary.... ty jim taky ještě koupím... mandarinky taky mají rádi.... a na dobrou noc koňskou ňamku, myslim, že budou spokojeni....

20.12.2011 10:38
jenysimons

XXX.XXX.178.253

hani, uf.....tak po takové večeři bych umírala doma strachy, jestli není kolika...ale chápu, že ty máš na to koníky asi zvyklé.....smajlík

20.12.2011 10:54
didi

XXX.XXX.203.26

Když má kůň 500 kilo a dá se mu 1 kiwi, 1 banán, 1 mandarinka - tak by se snad nic stát nemělo.
Kobyla tohle taky žere - třeba miluje pomeranče - jednou jsem byla ve výběhu s pomerančem a spadl mi a ona ho druhou kosmickou rychlostí sežrala a pak skoro i mě, vyžadovala s úplně vykulenýma očima další a pronásledovala mě skoro až přes ohradu :-).

Banány máme vmíchané do musli - sušené - ale je tam jen sem tam plátek - v banánu je hodně hořčíku. Ona by ale určitě sežrala i čerstvý, jakkoli by byl mazlavý. Je to taková labužnice - více než 2 roky jsme ji odnaučovali otevírat popelnice a vyžírat po cestě vajgly.

20.12.2011 12:05
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak moje holčí má pořád co baštit, ale velkou radost ji vždycky udělají datle a fíky...arabi to baští v zemi původu normálně a té moji to děsně chutná. Dostane jednu datli (samo bez pecky) a má půl hodiny co dělat, než přestane cucat tu dobrotu..ona si všecho děsně vychutnává.smajlík

20.12.2011 14:27
didi

XXX.XXX.203.26

lucky napsal(a):
Tak moje holčí má pořád co baštit, ale velkou radost ji vždycky udělají datle a fíky...arabi to baští v zemi původu normálně a té moji to děsně chutná. Dostane jednu datli (samo bez pecky) a má půl hodiny co dělat, než přestane cucat tu dobrotu..ona si všecho děsně vychutnává.smajlík

To mě nenapadlo - přitom v datlích je taky spousta minerálů. Vždycky dostaneme od baviček mikulášské baličky a v nich datle jsou, tak že bych jim taky zkusila dát...

20.12.2011 20:43
ab

XXX.XXX.144.190

dobrá je i červená řepa :) a doporučen mi byl i celer, ale to nejede každému..každopádně jedna nakrájená řepa zachutná :)

21.12.2011 09:17
hankaladyb

XXX.XXX.198.186

jo, ale řepu bych nemíchala s ovocem a chlebem, nebo sucharama... (myslím suchary, ne křehké chleby....)
Jinak neboj, banány vyrovnávají střeva a pomáhají dobře zažívat.... a jak píše didi, všeho s mírou... jen ozdobit, nedávám toho přehnaně, ale na narozeniny dostávaj holky dortík - mimo žrádlo a to je samé ovoce.... suchar slepený medem a jak si mlaskaj.... a pak je krmím až za půl dne.... Jinak mam i ponďu, kterou mi otrávili a ona má sklony ke kolikám a jediné na co musím dávat pozor jsou jablka a sušený chleba.... nevim proč chleba, ale od té otravy jí občas nedělá dobře.... ale rohlíky a suchar může, to je v poho....

21.12.2011 11:02
haisovad

XXX.XXX.240.250

Já žádné odchylky neplánuji...je to kontraproduktivní...pak abych se nervila u večeře, že se mi někde kobyla zmítá v křečích...ee, děkuji.
Jako určitě jí na přilepšenou hodím o mrkev navíc, večeři dotanou dříve, to budou taky mile překvapení...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík