Dobry den prosim o radu potrebuji postavit maly dvoukolovy vozicek neco jako sluku na odvoz hnoje a dovoz travy pro zviratka.nejezdilo by se na nem chodil bych vedle konika.
Jako zaklad mam stary vozik za osobni auto na malych kolech lozna plocha 1X1metr. Je to odpruzeny a lehky cca 70KG.
Napad by odriznout oj i s zehleckou a na strany navarit trubky a ty natvarovat a pripevnit k postroji.Ale nevim jak to ma vypadat nemate nekdo prosim nakres nebo fotku. Pripadne nekde v okoli Litomysle kde by se to dalo okouknout.
A dotaz cislo dve ponik ma 110KHV kolik muze tahnout?
Dekuji za odpoved.
Dobrý den,
předně: sluka je pták, SULKA je vozík. U konstrukce záleží na postroji, jaký bude poník mít. U klusáků se ojky cvaknou nebo přivážou k postroji, ale ten se pro těžký tah nehodí, budete potřebovat chomoutový postroj. Nejlepší bude zeptat se nějakého sedláka v okolí. Ať se daří.
Dobrý den.
koník utáhne dlouhodobě v převážně rovinatém terénu asi 1,5 násobek svojí hmotnosti ( pozor, včetně vozíku). V případě sulky je třeba dávat velký důraz na vyvážení, neboť když máte poprsní postroj, část váhy vozíku s nákladem se přenáší na hřbet koníka a to zhruba v místě sedla, tak je třeba " naladit " toto zatížení. Ale jak psal kolega v dalším příspěvku, poprsní postroj se nehodí pro těžký tah ( ten jedenapůlnásobek ) k tomu je třeba použít chomoutový postroj a tam, pokud budete sulku připevňovat na chomout, tak zatížení by mělo být naprosto mizivé, nejlépe žádné. Lze kombinovat chomoutový postroj a připevnění ojek sulky na náhřbetník s tím, že část váhy sulky spočívá na hřbetě koníka a tah je realizován za pobočáky a chomout, ale tam se to zase dosti těžko nastavuje, aby tah šel přes chomout a nikoliv přes ojky sulky. Já když tahal hrabačku, jedničkou, tak tak jsem měl ojky připevněné přes chomout a hrabačka sama o sobě je nejen velice dobře vyvážená ale navíc i vzhledem ke koníkovi lehká. Měl jsme sulku alá vlek + ojky, ale nakonec jsem od ní ustoupil ve prospěch malinkého, ale čtyřkolového vozíku., Neboť ať nakládáme cokoliv, nemusíme si lámat až tak moc hlavu s vyvážením, nehledě na to, že po vypřáhnutí vozík stojí, nepřeklápí se ( nic se z něj nevysype apod. ).