Vím, že už těch inzercí ohledně prodeje věcí pro koně bylo až až, ale obnovuji to a přidávám svoje nepotřebné - vesměs naprosto nové věci - buďf ani nevyzkoušené, nebo jen vyzkoušené.
1) kombinovaný anglický nánosník - podložený - celý černý - nový - 200,- Kč
2) řetízková čelenka - zlatá - velikost FULL - 150,- Kč
3) klasik čelenka - velikost COB - 100,- KČ
4) bavlněné otěže se zarážkami - vel.COB - nové - 200,- Kč
5) pracovní bandáže Waldhausen - světle modré - 250,- Kč
6) pracovní bandáže Waldhausen - béžové - 250,- Kč
7) podsedlová dečka - plná - světle modrá - 300,- Kč
8) 2x lomenné stihlo zlaté - pecička- velikost 13,5 - 300,- Kč
9) přední kamaše Kentaur - velikost full - 250,- Kč
1. starší, černá, vykrojená pony dečka. 100Kč
2. nová, zelená pony provazová ohlávka, nikdy nepoužita. 100Kč
3. bílá čabraka s lemem, velikost Full, vhodná na závody. 150Kč
4. červeno-modrý látkový podbřišník pony, 60cm. 50Kč
5.šedá, ručně šitá odpocovací deka, PC:600 NC:500, nebyla ani jednou použitá.
Kontaktujte mě prosím na: halmovatereza@seznam.cz
monchess
napsal(a):
Vím, že už těch inzercí ohledně prodeje věcí pro koně bylo až až, ale obnovuji to a přidávám svoje nepotřebné - vesměs naprosto nové věci - buďf ani nevyzkoušené, nebo jen vyzkoušené.
1) kombinovaný anglický nánosník - podložený - celý černý - nový - 200,- Kč
2) řetízková čelenka - zlatá - velikost FULL - 150,- Kč
3) klasik čelenka - velikost COB - 100,- KČ
4) bavlněné otěže se zarážkami - vel.COB - nové - 200,- Kč
5) pracovní bandáže Waldhausen - světle modré - 250,- Kč
6) pracovní bandáže Waldhausen - béžové - 250,- Kč
7) podsedlová dečka - plná - světle modrá - 300,- Kč
8) 2x lomenné stihlo zlaté - pecička- velikost 13,5 - 300,- Kč
9) přední kamaše Kentaur - velikost full - 250,- Kč
Měla bych zájem o ty kamaše, nějaké foto? :) tery.moly@seznam.cz
ilustrativní foto zde - tyto jou párkát použité, ale plně funkční, nápis Kentaur jde bez potíží přečíst, výborný stav, mému koni jsou bohužel velké. V případě zájmu zítra nafotím a zašlu.
Prodám nepoužívané věci na koně, které mi jen leží v sedlovně :
1. vyvazovací řemeny nylonové, vel. 3 - cena 300
2. lonžovací postroj pesoa i s obřišníkem, cena 1000. nepoužívaný!
3. čabraka černá, vel Full- 60 kč
4. gumové zvony, vel COB. Cena 200
5. podbřišník k anglickému sedlu, vel 130, cena 200 - používaný, ale nezničení
6. anglickou uzdečku i s otežemi, nánosníkem, čelenka do V, vel Cob - cena 600.
Možnost slevy, fotky mailem.
Dále:
prodám nový kompletní chomoutový postroj, vozovou uzdu i s udidlem, opratě, chomout, podušku, náhřbetník pobočnice. Vše je nepoužité (špatná velikost). Chomout se hodní buď na většího poníka, hucula, araba, menší čt. Komplet prodám za 5 tisíc
Prodám dvě sedla zánovní. jená se o sedlo norton rexine vel posedlí 18" super stav a kožené sedlo velposedlí 17,5" taktéž super stav bez jediné vady. obě sedla možo komplet nastrojit a dle přání si vybrat délku podbřišníku 115,125,135cm
také dečky je možno si vybrat. rychlé jednání možná sleva. jinak cena za sedlo komplet nastrojené je 2800 kč.
jarkus
napsal(a):
Prodám dvě sedla zánovní. jená se o sedlo norton rexine vel posedlí 18" super stav a kožené sedlo velposedlí 17,5" taktéž super stav bez jediné vady. obě sedla možo komplet nastrojit a dle přání si vybrat délku podbřišníku 115,125,135cm
také dečky je možno si vybrat. rychlé jednání možná sleva. jinak cena za sedlo komplet nastrojené je 2800 kč.
druhé sedlo ...
Podle mě je to trošku večí cca o 1cm cobka, moje kobylka je dost malinká a má malou hlavu, spíš bych potřebovala pro ni pony, a taky nám moc nevyhovuje ten typ uzdečky - zkoušela jsem ted side pull a ten je pro nás daleko lepší, tak tuhle uzdečku nevyužiji, Nechám ti ji klidně za 250 plus poštovné. napiš mi na mail reba77@seznam.cz tvoji adresu, zítra jdu na poštu, tak bych to poslala
Nošené, oprané ale ve velmi dobrém stavu. Béžové s celokoženým sedem : vel. 40, pas 74, boky 96, délka od pasu 90 cm. - 250 Kč Tmavě modré - látkový sed, vel. 40 ( ale spíše menší . mají nižší pas : pas 72, boky 94, délka 90 cm. - 150Kč Předání v Brně nebo možnost zaslání dobírkou.
Zdravím Vás, měla bych zájem o modré rajtky, mohu Vás požádat o míry v pase a délku,?kalhoty ráda zaplatím, popř,pokud by jste měla zájem ráda vyměním za rajtky horka, jsou mi bohužel velké,,,http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13287278/Jezdecke-rajtky-Horka.php
pište prosím na mail slunce4@seznam.cz
mari
napsal(a):
A modré.
Zdravím Vás, měla bych zájem o modré rajtky, mohu Vás požádat o míry v pase a délku,?kalhoty ráda zaplatím, popř,pokud by jste měla zájem ráda vyměním za rajtky horka, jsou mi bohužel velké,,,http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13287278/Jezdecke-rajtky-Horka.php
elody
napsal(a):
omlouvám se . nevšimla jsem si , že jsou míry již psané, to by byla velká velikost
Prodám tyto knihy s koňskou tematikou.
Zkrocený vládce stepi - Luděk, J. Dobroruka, Helena Kholová - 40Kč
Váňa král koňáků - Petr Čermák - 100Kč
Škola jezdectví - Monika von Tettenbornová - 100Kč
Aneričtí koně snů - pony club - 50Kč
Koně formule - Pavel Dias, Antonín Jelínek - 40Kč
Opravdové vítězství - Zuzana Franková - 80Kč
Anita v sedle - Lise Gastová - 60Kč
Královstvíza koně - Michal Horáček - 60 Kč
Hříbě jménem Naděje - pony club - Joanna Campbell - 50Kč
Julie a bílý poník - Christiane Gohlová - 60Kč
Dostihová čítanka - Antonín Jelínek - 50 Kč
Lucy v sedle - Perné léto - Claire Birch - 40Kč
Pony klub 2 - společně zvítězíme! - Samantha Alexanderová - 40Kč
Vítěz bere vše - Zuzana Francková - 60 Kč
Ceny jsou jen orientační. Více info a foto na e-mailu: konik-simulka@seznam.cz
Prodám starší čisla časopisu Jezdectví
Rok 1998 - duben, květen, červen, červenec, srpen, říjen, prosinec - 15Kč
1999 - celý ročník - 15Kč
2000 - celý ročník - 15Kč
2001 - celý ročník kromě unora a června - 20Kč
2002 - celý ročník kromě června, července a listopadu - 20Kč
2003 - leden, duben, červen, červenec, září, říjen - 20Kč
2004 - leden, unor, červen, srpen - 30Kč
2005 - leden, unor, březen, duben, červenec - 30Kč
Cena je za jeden ks a je to zatim pouze orientační.
Nabízím rajtky Horka, bez celokoženého sedu, kvalitní provedení.Nesedí mi velikost , proto prodávám, Pas 35/2, délka 94 cm. je to vel.38, cena 650Kč, Rajtky jsou ježděny cc 5* V případě zájmu , více fotek a info mailem,
slunce4@seznam.cz
prodám uzdečku velikost cob, pište na IvethG@seznam.cz, uzdečku mohu i poslat poštou.
Nabízím levně nylonovou podloženou ohlávku, černá barva,značka Kentaur. Velikost cob, orezlé přezky, podložení je na nánosníku a nátylníku mírně otrhané. Jinak je ohlávka plně funkční, jen není esteticky hezká. Někomu nenáročnému třeba poslouží.
Cena 50Kč + pošta 39Kč, platba předem.
Pavla