zuzka7
napsal(a):
sháním klisnu mohutnějšího rámce od 150 KHV zdravou a do 15 tis. prosím nemá někdo takovou klisnu
nechci vám kazit iluze, ale za ty peníze seženete sice zdravou kobylu, ale nejspíš to bude mít nějaký háček - pravděpodobně to bude nějaká kousavá/kopavá čubka, nebo svině pod sedlem, které se někdo rád zbaví i za tuto cenu
No myslím, že za ty peníze je možné pořídit buď plnokrevníka nebo koně staršího nebo hříbě. Určitě ne klisnu, která je v těch nejlepších letech a už něco umí. Já jsem měla obdobnou poptávku, ale cena do 30tis. a pod dvacet mi nabízeli samé A1/1, a i když se mi líbí, jsou pro mě moc jemní, nakonec jsem koupila klisnu 3,5l, neobsedlou a bez původu, i když mám radši valachy. Ale na první pohled jsem se zamilovala, klisna je krásně mohutná a má výšku, kterou jsem chtěla 150 -155cm, majitele jsem ukecala na 22tis., i když za ty peníze jsem mohla mít hotového, ihned jezditelného koně, ale plňase.
westgirl
napsal(a):
u nás sousedi prodávají, je to obsedlá plňaska teď nevím, asi 8 letá?ale jinak nic moc neumí.jezdili na ní v kruhovce.má myslím trochu prasklinku na kopytě a na jedno oko hůř vidí..stála by asi 15 - 20 tis hříbata neměla.velmi hodná pastev.chov, neběhala, mohutná a menší ryzka
zatím všem děkuji v sobotu se jedu dívat na A1/1 klisnu 11 let s PP jednou startovala na dráze... doufám že jí to v hlavě nezůstalo :-D ale to běla ve 2 rokoch...od té doby prý je používaná na vození dětí ...a měla jedno hříbátko..
je kusek od nás a je za 14 tis :-)