Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Leny

4.1.2012 11:21
Leny

XXX.XXX.93.3

Ahoj no koukám že se vede velká diskuse.....Vlastně každej máte trochu pravdu a trochu jste vedle pracuji s konma celej dosavadní život nikomu svůj názor ani radu nevnucuji ale martingal se používá výhradně na parkur(ano aby kůn nezvedal příliž vysoko hlavu a neudeřil jezdce při doskoku přez překážku v klasickým ježdění nemá moc význam)Působí jak na hubu tak na otěž je to dobrá pomůcka je li dobře používaná při skocích samozřejmě volnější aby nezabranoval pohybu.Jestli kůn zvedá hlavu v klasickém ježdění tak se mu žřejmě něco nelíbí ba naopak temperament nezkrotíš a můj názor je takovej že pokud se nezačne majitel a kůn navzájem respektovat martingal vám nepomůže.

4.1.2012 11:42
makki

XXX.XXX.107.70

smajlík

4.1.2012 12:04
madow

XXX.XXX.97.199

fííhaaaa, takže spousta výborných jezdců vlastně jezdit neumí smajlíksmajlíksmajlík

4.1.2012 12:04
majkulka

XXX.XXX.237.148

Leny napsal(a):
Ahoj no koukám že se vede velká diskuse.....Vlastně každej máte trochu pravdu a trochu jste vedle pracuji s konma celej dosavadní život nikomu svůj názor ani radu nevnucuji ale martingal se používá výhradně na parkur(ano aby kůn nezvedal příliž vysoko hlavu a neudeřil jezdce při doskoku přez překážku v klasickým ježdění nemá moc význam)Působí jak na hubu tak na otěž je to dobrá pomůcka je li dobře používaná při skocích samozřejmě volnější aby nezabranoval pohybu.Jestli kůn zvedá hlavu v klasickém ježdění tak se mu žřejmě něco nelíbí ba naopak temperament nezkrotíš a můj názor je takovej že pokud se nezačne majitel a kůn navzájem respektovat martingal vám nepomůže.

že by ještě následek silvestrovského popíjení?smajlík

5.1.2012 07:40
makki

XXX.XXX.107.70

Skoro to tak vypadá. Jednu dobu si tu někdo stěžoval, že mu v řadě případů chybí "brečící" smailík. Já jsem tentokrát litovala, že tu není smailík "ťuk ťuk na čelo" .................

5.1.2012 14:03
luda

XXX.XXX.198.165

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

5.1.2012 15:13
petas

XXX.XXX.89.53

smajlík

Že by opět nějaká "náctiletá" slečna, co snědla moudrost světa?!:-| Dle pravopisu a vynechání čárek by to i sedělo...:-)

5.1.2012 16:55
monchess

XXX.XXX.107.19

Děkuju za pobavení :D A nepleteš si s omezováním pohybu průvlečky? :D Koni nebráníé vůbec v pohybu, max. aby nezvedal hlavu až do vesmíru a užít se dá kdekoliv a kdykoliv, vyjma drezur, kde je to zakázané. Po delší době opět dobrá "koňovina" smajlík:-):-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík