Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2012 19:09
lu

XXX.XXX.43.2

Nabízím připouštění QH hřebcem King Sagesse Bar. Možnost dojet s hřebcem za kobylou. Cena dohodou. Kontakt na majitele: 606 509 790, zektara@seznam.cz
http://www.kingsagessebar.websnadno.cz/

27.2.2012 09:59
lu

XXX.XXX.43.2

Posouvám dál pro případné zájemce.:-)

27.2.2012 11:58
hanzy

XXX.XXX.138.50

Prijde mi divne, ze hrebec nema na webovkach ani uveden puvod.. kdo je matka a kdo otec...

27.2.2012 12:01
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

hanzy napsal(a):
Prijde mi divne, ze hrebec nema na webovkach ani uveden puvod.. kdo je matka a kdo otec...

Ale je to tam - ve fotkách.
mě spíš zaráží prezentovat hřebce, plemeníka, takovými nekvalitními obrázky.. Jaké má hřebec sedlo a uzdu potencionálního zájemce určitě nezajímá

27.2.2012 12:03
hanzy

XXX.XXX.138.50

Aha tam je ten certifikat o puvodu, kde si clovek musi vzit lupu aby to precetl :-) No i tak bych puvodt spis cekala nekde v uvodu o hrebci, nez ve fotogalerii... Nejsem chovatel, nemam kobylu. Jen me to napadlo v souvislosti tady nedavno probiranych inzeratu a jejich kvalit. Pokud ma clovek plemenika a uz mu udela stranky, bylo by dobre aby ty stranky byly odpovidajici hrebcove kvalite. :-)

27.2.2012 12:19
m i s i c k a

XXX.XXX.205.69

hanzy napsal(a):
Aha tam je ten certifikat o puvodu, kde si clovek musi vzit lupu aby to precetl :-) No i tak bych puvodt spis cekala nekde v uvodu o hrebci, nez ve fotogalerii... Nejsem chovatel, nemam kobylu. Jen me to napadlo v souvislosti tady nedavno probiranych inzeratu a jejich kvalit. Pokud ma clovek plemenika a uz mu udela stranky, bylo by dobre aby ty stranky byly odpovidajici hrebcove kvalite. :-)

Právě jsem shlédla videa připouštění s tímto hřebce. Teda americké plemena nechovám, ale to připouštění je otřesné !!! Chudák hřebec. Kobyla nezabandážovaný ocas, pere po hřebci zadníma... Být to můj hřebec tak po prvním kopnutí hřebce naložím a jedu domů...

27.2.2012 12:38
lu

XXX.XXX.43.2

m i s i c k a napsal(a):
Právě jsem shlédla videa připouštění s tímto hřebce. Teda americké plemena nechovám, ale to připouštění je otřesné !!! Chudák hřebec. Kobyla nezabandážovaný ocas, pere po hřebci zadníma... Být to můj hřebec tak po prvním kopnutí hřebce naložím a jedu domů...

Tak na vaši reakci jsem čekala...
Jinak děkuji ostatním za připomínky a ráda se z nich přiučím. Stránky byly dělané narychlo, a pak nebyl čas je nějak předělávat. S tvořením stránek nemám zkušenost, a tak si ráda nechám poradit. Ovšem rýpali prosím ne. Jinak rozumím, že chybí zootechnický postoj. A pokusím se to napravit. Ještě jednou děkuji za rady, a rýpalové, radši se běžte projít, venku je krásně.:-)
Děkuji.
Přeji pěkný den

27.2.2012 13:02
hanzy

XXX.XXX.138.50

Nemam pocit, ze bych rypala. A nejde o to, jestli umite delat stranky nebo ne, ale kdyz uz nabizite hrebce a umite tam vlozit fotky i jmeno, tak je myslim dobry tam dat i treba puvod a nejakej odstavec textu o tom hrebci. Spis jsem na to koukla okem potencionalniho zakaznika. Hrebcu je vsude fura. A tenhle by me nezaujal. Ne proto, ze by byl osklivy, ale proto, ze na strankach toho o sobe moc nema. Akorat co zdedil po matce a otci. A ted se koukam, ze uz jste to tam doplnila... podle me to vypada daleko lip :-) Nechci byt rypal, spis mi to prislo skoda, ze neco nabizite a v podstate clovek ani nevi co :-)

27.2.2012 13:19
simla

XXX.XXX.62.56

Pokud muzu , tak se pridam :-).

Nabízím připouštění importovaným licentovaným plemenným hřebcem plemene minihorse, miniappaloosa. Hřebec je velmi charakterní, tahá, ve volnosti má pěkný styl skoku. KVH 83.
Připouští prirozenou plemenitbou klisny s P.P. i bez P.P.. Po dohodě je možné přivézt hřebce ke klisně.Více informací najdete na www.statekumerlina.webnode.cz Tel.: 608 111 197

27.2.2012 17:10
lu

XXX.XXX.43.2

hanzy napsal(a):
Nemam pocit, ze bych rypala. A nejde o to, jestli umite delat stranky nebo ne, ale kdyz uz nabizite hrebce a umite tam vlozit fotky i jmeno, tak je myslim dobry tam dat i treba puvod a nejakej odstavec textu o tom hrebci. Spis jsem na to koukla okem potencionalniho zakaznika. Hrebcu je vsude fura. A tenhle by me nezaujal. Ne proto, ze by byl osklivy, ale proto, ze na strankach toho o sobe moc nema. Akorat co zdedil po matce a otci. A ted se koukam, ze uz jste to tam doplnila... podle me to vypada daleko lip :-) Nechci byt rypal, spis mi to prislo skoda, ze neco nabizite a v podstate clovek ani nevi co :-)

Na vás jsem to nemyslela, jsem ráda i za takové ohlasy a případně kritiku, protože jen tou se člověk učí. :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík