Odysea

XXX.XXX.28.15
Ahoj,
pohybuji se u koni asi 3 roky stale jsem nenasla misto kde bych zakotvila naporad...chtela bych touto cestou najit clovicka ktery treba nema na sveho konika cas, nebo ma treba dva, nebo potrebuje fin. vypomoc, zkratka jakykoliv duvod k tomu ze by se druha pomocna ruka hodila. Hledam nejlepe klidne a pohodove kone. Tak pokud se nekdo takovy najde budu moc rada za kazdou odpoved. Jinak jsem z Prahy.Ale dojiždění mi nevadí.Ale ne třeba dvě hodiny..:D Rok jsem se starala o čtyři koniky bývalý sportaci.. Děkuji za odpověd muj mejl: borderkolie@centrum.cz
Nabízím možnost rekreačního ježdění do terénu pokročilejšímu jezdci na zkušené hodné klisně za výpomoc ve stáji (krmení, místování) Celkově 6 koní, převážně mladých (remonty). Říčany u Prahy. Výborné spojení MHD. Ke stáji 20 min chůze. V případě zájmu prosím dotazy na email meranet@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hledáme s kamarádkou kamarády koníky praha - západ, za menší finanční příspěvek a práci ve stáji ( každá práce samozdřejmostí). Jsme dospělé, a zodpovědné. koně bereme jako kamarády, nikoli jako sportovní náčiní. nejlépe malá rodinná stáj s menším počtem koníku. nehledáme klasickou jízdárnu, ani sportovní oddíl. případné nabídky prosíme na mail veronikareichmannova@atlas.cz za případné nabídky děkujeme.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Zkuste ještě napsat lokalitu
Uživatel s deaktivovaným účtem

Idealne, treba Hostivice, rudna, jenec a okoli apod...s dobrou dostupnosti autobusu.