Dotaz pro Brňáky - JS Nové Dvory ?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2012 11:16
horseska

XXX.XXX.105.177

Ahojky. Nevíte někdo jestli je ještě v provozu Jezdecká společnost Veveří v Nových Dvorech? Nějak se tam v nejbližší době nedostanu a na internetu jsem nic nenašla. Děkuji za jakékoliv info ;)

9.1.2012 11:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.176.138

horseska napsal(a):
Ahojky. Nevíte někdo jestli je ještě v provozu Jezdecká společnost Veveří v Nových Dvorech? Nějak se tam v nejbližší době nedostanu a na internetu jsem nic nenašla. Děkuji za jakékoliv info ;)

není, už nějakou dobu je tam pí. Rechová se svými koňmi, a cca před rokem (možná je to i dýl) se u nás byli v houfech ptát na ustájení lidi, co na Dvorech byli, protože to tam končilo, a dostali výpověď.

9.1.2012 12:43
sasetka

XXX.XXX.78.227

Tuším, že ani paní Rechová tam ještě není... Je to prázdné.

9.1.2012 16:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.176.138

sasetka napsal(a):
Tuším, že ani paní Rechová tam ještě není... Je to prázdné.

jo, tak to nevím - bavila jsem se na podzim na nějaké akci s jejich sousedama, a ti říkali, že se stěhuje na Dvory, a Otradice nabízí po ní uvolněné boxy, dál už jsem se o to pak nezajímala

9.1.2012 19:54
sabina

XXX.XXX.60.81

Inspektor Pišišvor napsal(a):
jo, tak to nevím - bavila jsem se na podzim na nějaké akci s jejich sousedama, a ti říkali, že se stěhuje na Dvory, a Otradice nabízí po ní uvolněné boxy, dál už jsem se o to pak nezajímala

tak tak...takhle nějak by to mělo být

10.1.2012 13:41
sasetka

XXX.XXX.78.227

No měla by teď být v Tetčicích a Dvory nějak upravovat? Ale ono je to asi ve finále jedno... :)

11.1.2012 23:18
ghajariy

XXX.XXX.220.60

Co vím, má Otradice už nový majitel, trošku to upravil a opravil, v hale je nový povrch a teď nabízí ustájení. V březnu by tam měl být i kurz Honzy Bláhy. Tel. na slečnu, která má v Otradicích na starostu ustájení koní mám. Kdyby někdo měl zájem, pošlu jej mailíkem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík