Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.1.2012 19:24

Zdravím, je tu někdo zasvěcený nebo je schopen mi odpověďet na otázky ohledně těch přihlášek do čjf?
Díky

16.1.2012 23:16
jenysimons

XXX.XXX.36.86

zkus položit otázky a kdo co bude vědět, tak ti odpoví...třeba jednou ze "zasvěcených" budu já....smajlík

19.1.2012 17:31
jarca

XXX.XXX.119.135

jenysimons napsal(a):
zkus položit otázky a kdo co bude vědět, tak ti odpoví...třeba jednou ze "zasvěcených" budu já....smajlík

Tak já bych jednu měla.. "Proč" ?? Rozumný důvod proč po nás tahají další peníze.. ale na to odpověď asi nikde nenajdu :D :D :D

19.1.2012 20:46

Lze se registrovat až během roku? zatím nejsem nikde ustálená, tak můžu počkat až třeba do června?

19.1.2012 21:36
jenysimons

XXX.XXX.218.22

otázka "proč" mě buší do hlavy od té doby, co jsem zjistila, že to kilo navíc platí VŠICHNI bez vyjímky, což je pro mě tedy za jezdeckou licenci 600,- no na poblití....smajlík
Jinak co se týče dohlášení během roku....tak do klubu se můžeš nahlásit kdykoliv, doplatíš jen poplatek za klub dle počtu členů, ale myslím, že jezdeckou licenci během roku dodělat nemůžeš (pokud nesplníš ZZVJ) a licenci koně možná ano, ale za to ruku do ohně nedám....smajlík

19.1.2012 21:42

Licenci mám od 2008, naposledy obnovenou 2010, pro operaci, stěhování atd teď "nikam" nechodím. S docházkou na vš si budu hledat stáj (už je vyhlídlá, jen se spojitostí s maturitou nemmá cenu se teď někam hlásit a docházet). A jde mi o to, jestli až tam začnu chodit dejme tomu v červnu, tak se zaregistruju do čjf až v tom červnu, o llicenci zatím nemluvím, uvidíme jak to všechno bude. Ale koho mám teď shánět, aby mi podepsal nebo dal razítko na ten formulářr?

20.1.2012 07:53
matahari

XXX.XXX.230.165

Podle mě, jestli máš licenci, ať už obnovenou nebo ne, musíš se zaregistrrovat teď. A tu licenci si pak můžeš obnovit později.

24.1.2012 19:12

Ahojda, tak po telefonátu na čjf přímo panu Metelkovi jsem moudřejší. Přihlásit do ČJF se můžeš klidokiv, když nejsi přihlášená, tak to znamená, že nemůžeš na ofiko závody a ani na hobby (jelikož jsou podle pravidel čjf) ;o)
Licenci jezdce si nemusíš obnovovat kolik let - nikdy nepropadá. Jediné co propadá je licence cvičitele, trenéra, rozhodčího a to myslím po 4letech neobnovení. Licence koní nevím, na to jsem se neptala.
To je tak vše, co zajímalo mě. Pokud vás něco zajímá, třeba to budu vedět :)
Mějte se :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík