Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2012 14:11
danca005

XXX.XXX.24.55

Kdybyste věděli, že někdo prodává koně (a to ještě ve vyšší cenové skupině) s tím, že je bezproblémový a vhodný i pro začátečníka, ale přitom je to kůň magor (útočný, nespolehlivý, nemocné nervy...). Co s tím? Nemotat se do toho, zasáhnout? Vážně nevím. Jsem koňák srdcem i duší a takovéhle zbavování se nemocného koně se mi příčí. A když, tak už s pravdou ven, nebo ne? Stejně na to budoucí majitel přijde. Co byste dělali na mém místě vy?smajlík

4.2.2012 14:22
kathey

XXX.XXX.52.63

No, hele, z vlastni zkušenosti. Vysrat se na to. Taky mi je tohle proti srsti, ale ať si každý dělá, co uzná za vhodné. Snahou pomoci někomu jinému akorát uškodíš sama sobě. Opravdu.

4.2.2012 14:23
sabina

XXX.XXX.60.81

danca005 napsal(a):
Kdybyste věděli, že někdo prodává koně (a to ještě ve vyšší cenové skupině) s tím, že je bezproblémový a vhodný i pro začátečníka, ale přitom je to kůň magor (útočný, nespolehlivý, nemocné nervy...). Co s tím? Nemotat se do toho, zasáhnout? Vážně nevím. Jsem koňák srdcem i duší a takovéhle zbavování se nemocného koně se mi příčí. A když, tak už s pravdou ven, nebo ne? Stejně na to budoucí majitel přijde. Co byste dělali na mém místě vy?smajlík

Nic, nic vám do toho bohužel není...Můžete si doma vyrvat vlasy, nebo prodávajícímu spřerážet nohy, ale i tak, nenaděláte nic.

4.2.2012 14:26
danca005

XXX.XXX.24.55

Vím vysrat se na to.. jenže ten kůň je životu nebezpečný(potvrzeno i vetem), co když ho koupí nějakému děcku nebo juniorovi... pak si budu vyčítat, že sem měla něco plácnout... Nechápu, že může mít někdo tak hroší kůži a ještě všude vyprávět, jak miluje zvířátka :/

4.2.2012 14:33
sabina

XXX.XXX.60.81

Holt koník půjde o dům dál, nebo majitel přijde zliskat majitele předešlého. Je to život, lidi lžou kudy chodí.

4.2.2012 14:36
danca005

XXX.XXX.24.55

No aby ten budoucí majitel ještě vůbec přišel...

4.2.2012 14:39
sabina

XXX.XXX.60.81

danca005 napsal(a):
No aby ten budoucí majitel ještě vůbec přišel...

ježiši, tak snad pokud je kůň nebezpečný pozná to novej majitel už při manipulaci ne? Nepíšete jak má být nebezpečný.
Podle mě to zvíře bude putovat, nebo se vrátí - jakože může do 14 dnů majitelovi.

4.2.2012 14:44
danca005

XXX.XXX.24.55

Ježiši :) nepozná to nikdo... stačí koně nadopovat, jak to dělá současný majitel,aby byl schopen kobylu vůbec obsednout. Kůň má nemocné nervy. Hodně nemocné. Jednu chvíli jde jak pejsek a druhou už skáče na záda a kope hlava nehlava... Jde a z ničeho nic upadne ... stojí a nic nedělá a v momentě se rozletí proti člověku a kope a kouše... takže tak

5.2.2012 10:22
iveth

XXX.XXX.161.66

danca005 napsal(a):
Ježiši :) nepozná to nikdo... stačí koně nadopovat, jak to dělá současný majitel,aby byl schopen kobylu vůbec obsednout. Kůň má nemocné nervy. Hodně nemocné. Jednu chvíli jde jak pejsek a druhou už skáče na záda a kope hlava nehlava... Jde a z ničeho nic upadne ... stojí a nic nedělá a v momentě se rozletí proti člověku a kope a kouše... takže tak

tak snad když kupuju koně, tak nechám koně prohlédnout veterinářem....kdo kupuje koně aniž by ho nenechal pořádně prohlodnout vetem, tak to má blbý a nemůže se pak divit......

Přidejte reakci

Přidat smajlík