Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2006 16:37

Ahojky, kdo znáte Lupínka (ponyho či hucula), plaváka a hledáte jeho minulost - hoďte sem prosím fotku a info o koníkovi. Mohla bych poradit, bývalá majitelka hledá kde je její koník. Koník je valach, plavák, vypadá jak hucul, věk kolem 10 - 13 let, původně stál u Pardubic, předtím nevím.
Čauky Codynka

14.7.2006 16:50

cody napsal(a):
Ahojky, kdo znáte Lupínka (ponyho či hucula), plaváka a hledáte jeho minulost - hoďte sem prosím fotku a info o koníkovi. Mohla bych poradit, bývalá majitelka hledá kde je její koník. Koník je valach, plavák, vypadá jak hucul, věk kolem 10 - 13 let, původně stál u Pardubic, předtím nevím.
Čauky Codynka

Hej on jezdi western ale nevedel jsem ze je hucul!!a taky s nim jezdi na zavody!!docela je sikovny!

14.7.2006 16:51

diki cz napsal(a):
Hej on jezdi western ale nevedel jsem ze je hucul!!a taky s nim jezdi na zavody!!docela je sikovny!

Oprava:teda nevedel jsem ze je pony!

14.7.2006 19:45

cody napsal(a):
Čauky Codynka

Já nevím přesně co je zač. On pravděpodobně nemá původ a ačkoliv vypadá jako hucul, tak nevím, jakého plemene je. To označení pony je proto, že jsem na netu četla již i o velkém koni jménem Lupínek a také proto, že zde byli hledáni 2 Lupínkové - jeden pony, druhý hucul bez PP.
Takže - hledá se Lupínek - valášek hucul či pony, plavák:-)
Díky za info

14.7.2006 19:51

cody napsal(a):
Já nevím přesně co je zač. On pravděpodobně nemá původ a ačkoliv vypadá jako hucul, tak nevím, jakého plemene je. To označení pony je proto, že jsem na netu četla již i o velkém koni jménem Lupínek a také proto, že zde byli hledáni 2 Lupínkové - jeden pony, druhý hucul bez PP.
Takže - hledá se Lupínek - valášek hucul či pony, plavák:-)
Díky za info

No já Lupínka neznám..Jenom holčinu co ho jezdí znám

14.7.2006 23:31

cody napsal(a):
Čauky Codynka

Ahoj,jednoho ponyho Lupínka znám je můj,mám ho z Pardubic z Apolenky,je mu 13let ale plavák to není.Prý 5let jezdil závody,je to hnědáček s půl rybím okem a bílou zadní spěnkou.To asi on nebude.

15.7.2006 08:42

thesis napsal(a):
Ahoj,jednoho ponyho Lupínka znám je můj,mám ho z Pardubic z Apolenky,je mu 13let ale plavák to není.Prý 5let jezdil závody,je to hnědáček s půl rybím okem a bílou zadní spěnkou.To asi on nebude.

Má ten Lupínek úhoří pruh a zebrování na předních nouhou? jednoho takovího doma mám.

15.7.2006 11:17

thesis napsal(a):

To THESIS:
to není bohužel on. Lupínek je plavák barvově žlutý trochu do hněda. Teda byl, možná se behem let trochu vybarvil.

15.7.2006 11:20

majda napsal(a):
Má ten Lupínek úhoří pruh a zebrování na předních nouhou? jednoho takovího doma mám.

Teda 100% ti neřeknu, nejsem jeho bývalá majitelka, pouze ho pro ni hledám. Ale asi by měl být. Plaví huculci tyto znaky většinou mívají, myslím, že je má taky. Viděla jsem jen staré fotky. Nemohla bys poslat jeho fotku?

19.7.2006 12:03

cody napsal(a):
Čauky Codynka

Mám asi pravděpodobně koně, kterého hledáš. Ozvi se na mail¨
adca-b@email.cz

19.7.2006 12:07

myarchie007 napsal(a):
Mám asi pravděpodobně koně, kterého hledáš. Ozvi se na mail¨
adca-b@email.cz

Má 11 let, je to valach, plavák, má úhoří pruh i zebrované nohy, jezdím s ním závodně western. Má kapří hřbet a prokopnutou lebku... Měl...
Teď už je v pořádku...

Je bez PP, Když jsem ho koupila, byl v hrozném stavu...
Dostala jsem k němu jen očkovák ,kde byl uveden původ
Po: Goron(po Gurgul)
Z: Vanessa

Takže nevím
P.S.: Ty fotky jsou foceny na podzima on je vyválený, tak se nezlob

Přidejte reakci

Přidat smajlík