Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2006 14:20

Zakládám anketu, který plemenný hřebec se Vám nejvíce líbí?
Mě např. Atlas, Beethoven, Lordano, Alois

15.7.2006 16:19

coriska napsal(a):

Nejvíce líbí? To není snadné:o)
U mně letos zvítězil Laretto Diavollo:o)) Jinak mám velkou slabost pro Hurikána a aktuálně se k mým favoritům zařadil písecký drobeček Guidam Sohn:o)

15.7.2006 17:15

coriska napsal(a):

Mě se líbí Sasun. Je to ČMB

15.7.2006 17:21

m i s i c k a napsal(a):
Mě se líbí Sasun. Je to ČMB

opět?:-)

15.7.2006 19:13

svatka napsal(a):
U mně letos zvítězil Laretto Diavollo:o)) Jinak mám velkou slabost pro Hurikána a aktuálně se k mým favoritům zařadil písecký drobeček Guidam Sohn:o)

do něho je totálně zblázněná moje kámoška, až bude chtít svojí kobylu připustit tak určitě Larettem...nemáš nějaké jeho fotky?

16.7.2006 09:14

m i s i c k a napsal(a):
opět?:-)

u mě je to Baron ČMB

16.7.2006 09:37

sajma napsal(a):
u mě je to Baron ČMB

a ještě jeden trochu z jiného soudku-arabáš Hasan

16.7.2006 11:00

sajma napsal(a):
a ještě jeden trochu z jiného soudku-arabáš Hasan

I´M TOP SECRET
Není překláásnej?

16.7.2006 11:46

coriska napsal(a):

tak u mě jich vede trošku víc, dám sem fotečky...
takže za 1. Cassilius - parádní hřebec! mám ho moc ráda

16.7.2006 11:46

ettelwen napsal(a):

Taky Baron - ČMB

16.7.2006 11:52

ettelwen napsal(a):

Arabský plnokrevník, Český senior šampión, Nejlepší sportovní kůň Evropy a Top Ten

Shamir Ibn Ansata Sinan ....snad ženich pro mou kobylku

16.7.2006 11:52

lucky napsal(a):
Arabský plnokrevník, Český senior šampión, Nejlepší sportovní kůň Evropy a Top Ten

Shamir Ibn Ansata Sinan ....snad ženich pro mou kobylku

ještě Shamir

16.7.2006 11:57

ettelwen napsal(a):
Taky Baron - ČMB

a Lancelot

16.7.2006 14:11

lucky napsal(a):
ještě Shamir

Pro mě je to Salim 4 násobný vítěz výstavy shagya arabů

16.7.2006 17:04

lu napsal(a):
Pro mě je to Salim 4 násobný vítěz výstavy shagya arabů

black muj maly hrebecek ! tak jak se vam libi? co myslite jake je to plemeno?

16.7.2006 17:14

parkuracek napsal(a):

Je krásnej huňáček..Jezdeckej pony už tu foto bylo a hrozně se mi líbil....

16.7.2006 18:39

svatka napsal(a):

Prosím, a neměla bys k dispozici nějakou fotku Hurikána. Moje kamarádka má po něm valáška a nikde na netu jsme žádnou fotku nenašly. Mohla bys mi ji kdyžtak poslat na xangie@seznam.cz, nebo ji dát sem do moderky?Moc děkuju.J.

16.7.2006 22:31

coriska napsal(a):
do něho je totálně zblázněná moje kámoška, až bude chtít svojí kobylu připustit tak určitě Larettem...nemáš nějaké jeho fotky?

Bohužel ne, letos jsem u Mullera nebyla.

16.7.2006 22:34

jackie napsal(a):
Prosím, a neměla bys k dispozici nějakou fotku Hurikána. Moje kamarádka má po něm valáška a nikde na netu jsme žádnou fotku nenašly. Mohla bys mi ji kdyžtak poslat na xangie@seznam.cz, nebo ji dát sem do moderky?Moc děkuju.J.

Hurikána znám pouze osobně, možná bych fotku někde našla, ale sama ho nemám - chcípnul mi tehdy foťák, mrcha:o((
Je to nádherný tmavě grošovaný isabel, ne moc vysoký(165?), dost mohutný, s velmi ušlechtilou hlavou, silné kostry (holeň má myslím 22, nebo dokonce 22.5), opravdu elegantní kůň.. zkusím nějakou fotku vyšťárat:o)

17.7.2006 06:46

svatka napsal(a):
Hurikána znám pouze osobně, možná bych fotku někde našla, ale sama ho nemám - chcípnul mi tehdy foťák, mrcha:o((
Je to nádherný tmavě grošovaný isabel, ne moc vysoký(165?), dost mohutný, s velmi ušlechtilou hlavou, silné kostry (holeň má myslím 22, nebo dokonce 22.5), opravdu elegantní kůň.. zkusím nějakou fotku vyšťárat:o)

Moc díky, tak štárej, šťárej, budu za každý obrázek moc vděčná, nemáme totiž ani jeden jediný. Hurikán už je taky starší pán, že? Doufám, že je v dobrém zdravotním stavu i kondici, jsem zatížená na palomina v jakémkoli odstínu, ti tmaví jsou úžasní. Haha, asi proto mám doma hnědáky a vraníka :-)))

17.7.2006 07:51

ettelwen napsal(a):
a Lancelot

Jakej má původ a kolik mu je? Dík za odpověď

17.7.2006 10:31

parkuracek napsal(a):

Mame skoro stejneho ponika!!!!

17.7.2006 10:34

tauria napsal(a):
Mame skoro stejneho ponika!!!!

tady to je taky Kedar

17.7.2006 11:25

sejtanek napsal(a):
I´M TOP SECRET
Není překláásnej?

Ahoj Šejtánku,prosím Tě,nevíš,kde ten Sekret v současné době působí?Dík.

17.7.2006 14:43

oslicek napsal(a):
Jakej má původ a kolik mu je? Dík za odpověď

mrkni na http://www.hrebcinectlumacov.wz.cz tam si o nem muzes najit vsechno

23.11.2006 20:58

coriska napsal(a):

u mě vede Palisco...mám po něm kobylku a jezdila jsem na hřebcovi po něm....super koník sice dědulka,ale původ suprovej a povaha taky!!
.

mno a pak je to například Carismo,Corrado II , po obou máme hřebečky....zlatý zvířátka..teda až na malýho Corrada....to bude pěknej rošták

23.11.2006 21:07

fishita napsal(a):
u mě vede Palisco...mám po něm kobylku a jezdila jsem na hřebcovi po něm....super koník sice dědulka,ale původ suprovej a povaha taky!!
.

mno a pak je to například Carismo,Corrado II , po obou máme hřebečky....zlatý zvířátka..teda až na malýho Corrada....to bude pěknej rošták

me se libi nas plemenik appa.... import canada Abdulla co vy na nej?

23.11.2006 21:07

parkuracek napsal(a):
me se libi nas plemenik appa.... import canada Abdulla co vy na nej?

jeste

23.11.2006 21:35

parkuracek napsal(a):
abdull

A co říkáte tomuhle--- Gwenllan Ben

23.11.2006 21:35

microfon napsal(a):
A co říkáte tomuhle--- Gwenllan Ben

A zase on

23.11.2006 21:39

microfon napsal(a):
A zase on

A třeba 612 Golem (welsh part bred)

buggyna

23.11.2006 21:48
buggyna

svatka napsal(a):

Ahoj Svatijj u Guidam Sohna se shodnem mě se dál osobně např. líbí Rock´n´Roll,jeho syn Orido,Everden,Faraday,Landino a samozdřejmě plno zahraničních

23.11.2006 22:11

microfon napsal(a):
A třeba 612 Golem (welsh part bred)

A to bylo abych nepřidala ještě Pretoria Ramireze

23.11.2006 22:30

microfon napsal(a):
A to bylo abych nepřidala ještě Pretoria Ramireze

microfon: ahoj,ty jsi taky na welshe,wpb apod? mam welsh kobylku a chtela sem ji na jare pripustit pretoria ramirezem ale bohuzel ho nekam prodali a asi mam smulu:( co myslis,co by se na ni hodilo? ma 125cm,vranka..premyslela jsem 1057 Sahib-wpb barvy appa ma ho p.Robovský.
posílám fotku mojí welshky.

24.11.2006 06:24

coriska napsal(a):

No co by to byla za rodinu abych neřekla že se mi líbí naš tatínek

24.11.2006 06:25

klawdie napsal(a):
No co by to byla za rodinu abych neřekla že se mi líbí naš tatínek

Pardón...SAhib Kubišta

24.11.2006 07:01

coriska napsal(a):

Tak já mám taky svoje favority. Náš "tatínek" Great Pleasure, dále Orido a Ladinos - ten vede!

24.11.2006 09:10

lump napsal(a):
Tak já mám taky svoje favority. Náš "tatínek" Great Pleasure, dále Orido a Ladinos - ten vede!

Tak u mě vede Beethoven, no a Limited a mooc pěknej je Puschkin. Oni všichni hřebci jsou nádherní a umějí se předvést v té nejlepší kráse...

24.11.2006 09:40

brodska napsal(a):
Tak u mě vede Beethoven, no a Limited a mooc pěknej je Puschkin. Oni všichni hřebci jsou nádherní a umějí se předvést v té nejlepší kráse...

No u mě jsou to hřebci Hannover Rotspon, holštýn Loddano a Trakén K2...a souhlasím i s Puschkinem

24.11.2006 12:32

svatka napsal(a):

Svaťko a viděla jsi Lareta na živo? Já jo a nijak mě teda neoslovil :o)

24.11.2006 15:06

simonaf napsal(a):
Svaťko a viděla jsi Lareta na živo? Já jo a nijak mě teda neoslovil :o)

já jsem ho viděla a zdálo se mi že má velkou hlavu...

24.11.2006 20:04

anushka napsal(a):
microfon: ahoj,ty jsi taky na welshe,wpb apod? mam welsh kobylku a chtela sem ji na jare pripustit pretoria ramirezem ale bohuzel ho nekam prodali a asi mam smulu:( co myslis,co by se na ni hodilo? ma 125cm,vranka..premyslela jsem 1057 Sahib-wpb barvy appa ma ho p.Robovský.
posílám fotku mojí welshky.

Ahoj máš krásnou kobylku, bylo by super kdybys třeba i jinam dala nějaký její další foto, ráda se podívám
A s tím hřebcem- záleží ci chceš aby z hříběte vyrostlo.....

a co Bonsay
Hřebec Welsh pony (sekce B) narozený 5.4.1995, KVH 137cm
Fohlenpramie, Hengstbuch I
Import Německo, všestranný charakterní hřebec působící současně v plemenitbě a ve sportu.
Vítěz mnoha mezinárodních výstav, Mistr ČR pony v drezuře 2006, několikanásobný vítěz výkonnostního žebříčku pony. Otec několika v Německu uchovněných synů a dcer zapsaných v HPK.

doga

27.11.2006 17:09
doga

tajemma danny napsal(a):
No u mě jsou to hřebci Hannover Rotspon, holštýn Loddano a Trakén K2...a souhlasím i s Puschkinem

U mě je to jasné u mě zvítězil na plné čáře plemeník LE PATRON

simonita 1

6.2.2017 16:19
simonita 1

XXX.XXX.79.85

Dobry den chci se zeptat na hurikana pred x lety sme ho meli ve staji bylo mi tehdy 8 let. jezdil na nem jen muj tata žensky moc nerespektovalsmajlíkfoto je ze statku Chýnov.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

svatka napsal(a):

Hurikán umřel ale možná mám někde taky jednu fotku.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

jackie napsal(a):
Moc díky, tak štárej, šťárej, budu za každý obrázek moc vděčná, nemáme totiž ani jeden jediný. Hurikán už je taky starší pán, že? Doufám, že je v dobrém zdravotním stavu i kondici, jsem zatížená na palomina v jakémkoli odstínu, ti tmaví jsou úžasní. Haha, asi proto mám doma hnědáky a vraníka :-)))

Huri umřel co vím na nějaký nádor. Já ho už nezažila bohužel na odkazu nalezneš pár fotek úplně dole případně zkus napsat paní pokud by měla fotky v PC jiné než na webu snad bude ochotná někakou fotečku poslat. Mnou přiložená fotka je z přiloženého odkazu.

http://www.jizdarna.wbs.cz/HISTORIE-OD-ROKU-1987.html.

6.2.2017 19:51
Svatava

XXX.XXX.70.17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Huri umřel co vím na nějaký nádor. Já ho už nezažila bohužel na odkazu nalezneš pár fotek úplně dole případně zkus napsat paní pokud by měla fotky v PC jiné než na webu snad bude ochotná někakou fotečku poslat. Mnou přiložená fotka je z přiloženého odkazu.

http://www.jizdarna.wbs.cz/HISTORIE-OD-ROKU-1987.html.

Diskuze je přes deset let starásmajlík Hurikán zemřel v roce 2008, bylo mu nějakých 27 let.
Byla jsem se na něj někdy před dvanácti nebo třinácti lety podívat, když jsem vybírala hřebce na svou Kinskou klisnu, a opravdu se mi líbil - podmínky, ve kterých byl ustájen a především ve kterých by stála moje kobyla pro mě ale byly nepřijatelné, takže z toho sešlo.
Fotka ze sporthorsedata http://www.sporthorse-data.com/horse/10474660/102/Horse_Hurikn-_3big.jpg
Hurikán má několik licentovaných synů, žádný ale nestojí v ČR.
Sagar
http://www.goldenedgesporthorses.com/stallions.html
Limet Hurry
http://www.wolfrunfarm.com/WRF113.htm.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Svatava napsal(a):
Diskuze je přes deset let starásmajlík Hurikán zemřel v roce 2008, bylo mu nějakých 27 let.
Byla jsem se na něj někdy před dvanácti nebo třinácti lety podívat, když jsem vybírala hřebce na svou Kinskou klisnu, a opravdu se mi líbil - podmínky, ve kterých byl ustájen a především ve kterých by stála moje kobyla pro mě ale byly nepřijatelné, takže z toho sešlo.
Fotka ze sporthorsedata http://www.sporthorse-data.com/horse/10474660/102/Horse_Hurikn-_3big.jpg
Hurikán má několik licentovaných synů, žádný ale nestojí v ČR.
Sagar
http://www.goldenedgesporthorses.com/stallions.html
Limet Hurry
http://www.wolfrunfarm.com/WRF113.htm.

Mohu se s vámi nějak spojit? Nevšimla jsem si data.

6.2.2017 20:18
Horsana

XXX.XXX.40.140

Svapu- je Limet mrazený, nevieš ? Nejako to tam neviem nájsť.

6.2.2017 20:24
Svatava

XXX.XXX.70.17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mohu se s vámi nějak spojit? Nevšimla jsem si data.

FB https://www.facebook.com/svatapuncocharova
Nebo mail svatulkap@seznam.cz.

6.2.2017 20:27
Svatava

XXX.XXX.70.17

Horsana napsal(a):
Svapu- je Limet mrazený, nevieš ? Nejako to tam neviem nájsť.

Mraženej je (viz smlouva o připuštění), ale ty stránky jsou aktualizovaný naposled v roce 2010, takže těžko říct jak jsou aktuální.
Našla jsem jejich FB, můžeš zkusit štěstí tam:)
https://www.facebook.com/wolfrunfarm/.

6.2.2017 20:28
Horsana

XXX.XXX.40.140

Achá, dík :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík