tajemma danny
napsal(a):
Gaston pár hodin po porodu
Gaston čtyři měsíce
hanzy
napsal(a):
maly Safír (ČMB)
velky Safir (foto z rijna 2005) ted je jeste vetsi :-)
sejtanek
napsal(a):
Tak já začnu...Prcek Šejta
Mala Loretta (ČMB x ČT) (Safir i Loretta ze staje www.jscasia.cz)
hanzy
napsal(a):
Mala Loretta (ČMB x ČT) (Safir i Loretta ze staje www.jscasia.cz)
Velka Loretta (Safir i Loretta ze staje www.jscasia.cz)
sejtanek
napsal(a):
Maličká jednodenní IM DOCS SNOW QUEEN
jaruska
napsal(a):
Maličká jednodenní IM DOCS SNOW QUEEN
Tady velká IM DOCS SNOW QUEEN s bratrem-hřebeček z Poissy po Drest To Impress.Dnes je to valach a měří 170 cm !!!!!!Zaplatˇpánbůh,že se Queen potatila-má sotva 145 ve dvouapůl letech.
tajemma danny
napsal(a):
Gaston čtyři měsíce
Tady je Gaston v roce a něco. Je to fešák,že?
tajemma danny
napsal(a):
Tady je Gaston v roce a něco. Je to fešák,že?
a etě jedna pasoucí se...
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska
napsal(a):
Tady velká IM DOCS SNOW QUEEN s bratrem-hřebeček z Poissy po Drest To Impress.Dnes je to valach a měří 170 cm !!!!!!Zaplatˇpánbůh,že se Queen potatila-má sotva 145 ve dvouapůl letech.
Malý Zahir

napsal(a):
Malý Zahir
Větší Zahir
(a pořád rosteme!!!)
napsal(a):
Větší Zahir
(a pořád rosteme!!!)
Girbi jako prdelka malinkatá...
tajemma danny
napsal(a):
Girbi jako prdelka malinkatá...
a tady jako roční puberťák
lucie buresova
napsal(a):
to jsou opravdu krásné zněny
Moje kobylka třídenní - r. 2002
jackie
napsal(a):
Moje kobylka třídenní - r. 2002
tady je tříměsíční... trošku nám změnila barvu, proč taky ne, když je to paintka - jako malovaná :-))
jackie
napsal(a):
tady je tříměsíční... trošku nám změnila barvu, proč taky ne, když je to paintka - jako malovaná :-))
tady šestiměsíční, kdy jsem si ji koupila.
jackie
napsal(a):
tady šestiměsíční, kdy jsem si ji koupila.
rok a půl stará
jackie
napsal(a):
rok a půl stará
dva a půl roku, zvykačka na sedlo, začíná základní výcvik
jackie
napsal(a):
dva a půl roku, zvykačka na sedlo, začíná základní výcvik
tři roky, krátce po připouštění
jackie
napsal(a):
tři roky, krátce po připouštění
no a poslední, čtyři roky, se svým mimi ...
sejtanek
napsal(a):
Malej Sahibek s maminkou
sejtanek
napsal(a):
Velkej Sahibek v období kdy jsem si ho koupila.
sejtanek
napsal(a):
A napoledy,tentokrát se svojí první dceruškou-jaká asi bude malá Nita za 4 roky? :-)
roxy live
napsal(a):
lavena: pěkněj konít terinda a super proměna jen se mi nelíbý na jeho zádech ve dvou letech sedlo i s jezdcem
Par dnů po narození...
kessidis
napsal(a):
Ve dvou letech...
a ještě jak se učíme pracovat ...
roxy live
napsal(a):
lavena: pěkněj konít terinda a super proměna jen se mi nelíbý na jeho zádech ve dvou letech sedlo i s jezdcem
Je to 2letá appa,je naprosto normální,že se obsedají ve 2letech(samozřejmě pokud jsou zdraví a v odpovídjícím stádiu vývoje),dostanou 2až3měsíční základní kurz a potom opět volno až do 3let,potom už je na čem stavět(nejdůležitějším startem v kariéře je pro ně 3leté futurity,není možné na futurity koně natrénovat během 4-5 měšíců ve 3letém ročníku,proto se začíná ve 2 letech).
Samozřejmě všechno je to o přístupu a o lidech,pokud se dělá s rozumem a citem pro individualitu,koník to prostojí naprosto v pohodě.Kdokoliv by chtěl má možnost vidět,klidně konkrétně tuhle klisnu,jak je na tom dnes,po zdravotní,fyzické i psychické stránce...je naprosto v pořádku,rozhodně jí ve 2letech nebylo ublíženo...což se o spoustě jiných koní,kteří jsou obsedaní třba ve 4 letech,bohužel,říct nedá....
lavena
napsal(a):
Je to 2letá appa,je naprosto normální,že se obsedají ve 2letech(samozřejmě pokud jsou zdraví a v odpovídjícím stádiu vývoje),dostanou 2až3měsíční základní kurz a potom opět volno až do 3let,potom už je na čem stavět(nejdůležitějším startem v kariéře je pro ně 3leté futurity,není možné na futurity koně natrénovat během 4-5 měšíců ve 3letém ročníku,proto se začíná ve 2 letech).
Samozřejmě všechno je to o přístupu a o lidech,pokud se dělá s rozumem a citem pro individualitu,koník to prostojí naprosto v pohodě.Kdokoliv by chtěl má možnost vidět,klidně konkrétně tuhle klisnu,jak je na tom dnes,po zdravotní,fyzické i psychické stránce...je naprosto v pořádku,rozhodně jí ve 2letech nebylo ublíženo...což se o spoustě jiných koní,kteří jsou obsedaní třba ve 4 letech,bohužel,říct nedá....
Tak jsem včera fotila a když jsem si fotky stáhla do PC tak jsem zjistila, že přesně před rokem jsem také fotila. Takže tato fotka je z 8.8.2005 GATON
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem včera fotila a když jsem si fotky stáhla do PC tak jsem zjistila, že přesně před rokem jsem také fotila. Takže tato fotka je z 8.8.2005 GATON
a GASTON včera 8.8.2006
microfon
napsal(a):
to je vtip, nebo se opravdutak terinda vybarvila??????????????????
To není vtip:-)))
Vážně se nám takhle vybarvila!Je vcelku běžné,že se appy dobarvují s věkem ale je pravda,že Terindy první rok a půl života neměla kromě té hvězdičky jediný bílý chlup:-))
Nojo,dárkové balení.každý rok jiný koník:-)