Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2012 18:45
lapata

XXX.XXX.135.250

Diskuze na téma co unese kůn jsou nekonečné. Stejně jako odpovědi typu "váhu dospělého" a podobně. Ovšem otázka je, kolik takový dospělý vážil dejme tomu na přelomu století a nyní. Kdy jsou tolik oblíbené odpovědi, já za nadváhu nemohu, je to dědičné (zřejmě jsme hodně zdegenerovaní..) Jak takový dospělý může také vypadat, přikládám na fotografii. lidem chybí soudnost, nejen v tomto ohledu....

25.2.2012 19:06
sheggy

XXX.XXX.43.122

lapata napsal(a):
Diskuze na téma co unese kůn jsou nekonečné. Stejně jako odpovědi typu "váhu dospělého" a podobně. Ovšem otázka je, kolik takový dospělý vážil dejme tomu na přelomu století a nyní. Kdy jsou tolik oblíbené odpovědi, já za nadváhu nemohu, je to dědičné (zřejmě jsme hodně zdegenerovaní..) Jak takový dospělý může také vypadat, přikládám na fotografii. lidem chybí soudnost, nejen v tomto ohledu....

Což jsem se doslechla či dozvěděla tak jak kůň tak poník by měli na svých zádech nést max. 20% své váhy.

25.2.2012 19:08
achula

XXX.XXX.68.31

lapata napsal(a):

smajlík skoda ze nemame chlupy jako zvirata. Byli bychom roztomili i takto.

25.2.2012 19:50
thesis

XXX.XXX.151.2

Teda ta fotka je masakr, nechtěla bych takto dopadnout. Jsou lidi co to mají dědičné, ale většina prostě jen žere a nehýbe se tak to dopadne třeba i takhle.

25.2.2012 23:37
hankaladyb

XXX.XXX.199.217

Ta fotka je fakt drsná..... koník unese podle toho na co je využíván a podle plemene.... už se to tu kdysi řešilo, ale co se týče této fotky, tak bych spíš posadila koníka na tu obludu..... když unese sebe, tak by třeba odnesla i koníka..... no já takhle vypadat, tak bych šla maximálně do kočáru a nechala ho táhnout dvěma belgickýma tažnýma....... Někteří lidi fakt nejsou normální....smajlík

26.2.2012 14:36
johnt

XXX.XXX.71.82

No, já nevím, ale tuhle fotku bych nebrala vážně...na fb už koluje pěkně dlouho a nic proti-jsem přesvědčená, že je to velice dobrá fotomontáž, už jen od pohledu, jak vypadají lýtka a rozdíl mezi stehnama,skoro dokonalé zamaskování, ale tohle nebude opravdu foto originál.

26.2.2012 18:15
eliška

XXX.XXX.16.59

No je to fotomontáž na 100% protože nemůže mít černý ruce,vlasy a obličej a nohy bílé... smajlík

26.2.2012 18:18
hankaladyb

XXX.XXX.199.217

Já si tak jistá nejsem, existuje slunce a stíny..... to by musel bejt někdo sakra dobrej....

Pharlap

26.2.2012 22:58
Pharlap

XXX.XXX.48.100

eliška napsal(a):
No je to fotomontáž na 100% protože nemůže mít černý ruce,vlasy a obličej a nohy bílé... smajlík

Pockej nohy ma osvetlene svetlem ( sluncem ), proto je ma svetlejsi nez zbytek cast tela ve stinusmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík