Diskuze na téma co unese kůn jsou nekonečné. Stejně jako odpovědi typu "váhu dospělého" a podobně. Ovšem otázka je, kolik takový dospělý vážil dejme tomu na přelomu století a nyní. Kdy jsou tolik oblíbené odpovědi, já za nadváhu nemohu, je to dědičné (zřejmě jsme hodně zdegenerovaní..) Jak takový dospělý může také vypadat, přikládám na fotografii. lidem chybí soudnost, nejen v tomto ohledu....
lapata
napsal(a):
Diskuze na téma co unese kůn jsou nekonečné. Stejně jako odpovědi typu "váhu dospělého" a podobně. Ovšem otázka je, kolik takový dospělý vážil dejme tomu na přelomu století a nyní. Kdy jsou tolik oblíbené odpovědi, já za nadváhu nemohu, je to dědičné (zřejmě jsme hodně zdegenerovaní..) Jak takový dospělý může také vypadat, přikládám na fotografii. lidem chybí soudnost, nejen v tomto ohledu....
Což jsem se doslechla či dozvěděla tak jak kůň tak poník by měli na svých zádech nést max. 20% své váhy.
lapata
napsal(a):
skoda ze nemame chlupy jako zvirata. Byli bychom roztomili i takto.
Ta fotka je fakt drsná..... koník unese podle toho na co je využíván a podle plemene.... už se to tu kdysi řešilo, ale co se týče této fotky, tak bych spíš posadila koníka na tu obludu..... když unese sebe, tak by třeba odnesla i koníka..... no já takhle vypadat, tak bych šla maximálně do kočáru a nechala ho táhnout dvěma belgickýma tažnýma....... Někteří lidi fakt nejsou normální....
Pharlap

XXX.XXX.48.100
eliška
napsal(a):
No je to fotomontáž na 100% protože nemůže mít černý ruce,vlasy a obličej a nohy bílé...
Pockej nohy ma osvetlene svetlem ( sluncem ), proto je ma svetlejsi nez zbytek cast tela ve stinu