Zdravím, nově jsem se stala majitelkou koně, koupila jsem ho po úraze nohy, zřejmě utrhnutí úponu v noze a následné kostnatění při srůstání. Tedy toto řekla veterinářka po prvním vyšetření ještě u bývalého majitele. Z nynějšiho stavu je poměrně jednoduché východisko - provedení operace, jakéhosi naříznutí kostnatící části v noze, aby se vrátila noha do " původního" stavu. Než ale nechám do koníka řezat, chtěla bych ho nechat vyšetřit jiným veterinářem... A to je důvod, proč píšu... Nemám nejmenší ponětí, kolik si takový veterinář za vyšetřeni vezme? Nejde o nic složitého, žádné rentgeny, prosté ošahání a zkouknutí koně v pohybu apod. Koně mám v Praze a veterináře mám v blízkém okolí, řekněme, že do 30km... Je tu někdo, kdo by mi řekl, zda to je záležitost do 500? 1000? Opravdu nevím, tak prosím o radu... A dále, je tu někdo, kdo zažil výše zmiňovaný zákrok u koně, tedy to naříznutí? Prý se to dokoncedělá koním do vysokého sportu preventivně, aby měly pružnější nohy... Budu ráda za JAKOUKOLIV odpověď!