Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2012 20:05
Špagetka

XXX.XXX.76.199

Zdravím, nově jsem se stala majitelkou koně, koupila jsem ho po úraze nohy, zřejmě utrhnutí úponu v noze a následné kostnatění při srůstání. Tedy toto řekla veterinářka po prvním vyšetření ještě u bývalého majitele. Z nynějšiho stavu je poměrně jednoduché východisko - provedení operace, jakéhosi naříznutí kostnatící části v noze, aby se vrátila noha do " původního" stavu. Než ale nechám do koníka řezat, chtěla bych ho nechat vyšetřit jiným veterinářem... A to je důvod, proč píšu... Nemám nejmenší ponětí, kolik si takový veterinář za vyšetřeni vezme? Nejde o nic složitého, žádné rentgeny, prosté ošahání a zkouknutí koně v pohybu apod. Koně mám v Praze a veterináře mám v blízkém okolí, řekněme, že do 30km... Je tu někdo, kdo by mi řekl, zda to je záležitost do 500? 1000? Opravdu nevím, tak prosím o radu... A dále, je tu někdo, kdo zažil výše zmiňovaný zákrok u koně, tedy to naříznutí? Prý se to dokoncedělá koním do vysokého sportu preventivně, aby měly pružnější nohy... Budu ráda za JAKOUKOLIV odpověď!

5.3.2012 09:14
enducha

XXX.XXX.18.54

Já mám veta primovýho..když je nějaký problém většinou přijede a ani mi nepíše cesťák(jede prostě kolem), pokud není nutný veterinární přípravek, častokrát ani nic neplatím (za zkouknutí...)..ale jinak myslím, že do 500 byste se měla vejít určitě..

enducha

Přidejte reakci

Přidat smajlík