Hledám ježdění na koni na Praze východ za výpomoc. Jsem plnoletá. S koníkama zkušenost mám. Práci kolem koní znám. Občas jezdím na vyjížďky s kamarádkou,takže koně ovládám v kroku,klusu i cvalu, základy mám, ale nejsem dostatečně vyježděná. Koně mám strašně moc ráda.Jinak samozřejmě, nabízím i finanční výpomoc. Dojíždět můžu kamkoliv, kam jezdí bus. Prosím pokud někdo o někom víte, napište mi prosím na email: ceitryn@gmail.com
Ahoj, já mam kobylku paint horse, takový mládě, ale strašně hodná. Kdyžtak mi napiš na maila: luciestarkova@gmail.com
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, hledám ježdění buď Chlumecko nebo Bydžovsko. V létě mi je 20. Mám licenci, odskákaných několik parkuru, S radostí vám pomlůžu s koníkama. byla bych ráda, kdyby se ozval někdo, kdo má koníky spíš na sport - ps. ráda se naučím zapřahat, je to můj sen'!! Rovnou se přiznávám, že mě čeká maturita, tak s časem na tom teď nejsem moc dobře, ale určitě se domluvíme
Zatím se tu mějte, díky, d.o.m.m.c.a@centrum.cz
ahoj, můžu nabídnout i obráceně?
Z důvodu nevyužití nabízím do pronájmu hucula. Je to 14ti letý rekreační poník vhodný pro člověka, co se chce kochat krajinou a svézt se na klidném koni. ustájen by zůstal u nás. možnost pronájmu za fin. příspěvek nebo výpomoc ve stáji. Bydlíme 12km od Klatov směrem na Domažlice. Do vesnice dobré autobusové spojení. portretyzvirat@gmail.com