Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2012 15:40
kasuline.k

XXX.XXX.87.76

Dobrý den,
mám malého kříženého poníka a chtěla bych ho obsedávat. Přemýšlela jsem, jak to nejlépe zrealizovat, aby mě poník poslouchal... Chtěla jsem se zeptat, jestli až budu ve stádiu-sedím a chci aby mě poslouchala a šla tam, kam chci... A tak mě napadlo, že bych jí zavázala oči šátkem a tím pádem by mě musela poslouchat a zvykla by si, že mě poslouchá a musí mi věřit, aby se jí něco nestalo...
Děkuji za vaše názory a připomínky... :) smajlík smajlík :-)

9.3.2012 17:16
majkulka

XXX.XXX.237.148

kasuline.k napsal(a):
Dobrý den,
mám malého kříženého poníka a chtěla bych ho obsedávat. Přemýšlela jsem, jak to nejlépe zrealizovat, aby mě poník poslouchal... Chtěla jsem se zeptat, jestli až budu ve stádiu-sedím a chci aby mě poslouchala a šla tam, kam chci... A tak mě napadlo, že bych jí zavázala oči šátkem a tím pádem by mě musela poslouchat a zvykla by si, že mě poslouchá a musí mi věřit, aby se jí něco nestalo...
Děkuji za vaše názory a připomínky... :) smajlík smajlík :-)

to je sranda,že?smajlík

9.3.2012 18:24
thesis

XXX.XXX.151.2

Že by nákaza z nemoderky?

13.3.2012 14:30
kasuline.k

XXX.XXX.87.76

Tak nic... jen jsem to zkusila... děkuji...

15.3.2012 17:22
monca1112

XXX.XXX.185.169

některý příspěvky mě opravdu zaráží.....jestli tohle slečna myslela vážně, tak to chudák kůň. smajlík..ale snad to byl jen zas nějaký špatný vtípek!

16.3.2012 08:30
rezi

XXX.XXX.43.235

A proc prekvapovat v dnesni dobe se ceny koni pohybuji na takove hranici, ze si je muze poridit doslova a dopismene kazdy. Tudiz i ti, co nemaji ani paru a ani nemaji nikoho, kdo by poradil. Tak si to pytlikuji doma na dvore. Zadavatelka pokud to neni smyslene tema, si zadelava na velke problemy. Zadny kun by nemel byt drzen sam! Je to proti jeho prirozenosti. Na kone skze duveru, kterou si budujeme kazdodennim vztahem s konem a to ze zeme - malymi vecmi. Pokud kun nema duveru nepreskakuju a nesapu se mu na zada. Nez zacnu vzdelavat kone musim vedet, co po nem chci. To se z knizek, netu uplne neda zvlaste u mladeho kone. Tady je dulezity cit, ktery prichazi zkusenostmi.

20.3.2012 07:39
luda

XXX.XXX.198.165

Zase jsem se užasně zasmálo,co člověka muže napadnout:-)

20.3.2012 09:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

kasuline.k napsal(a):
Tak nic... jen jsem to zkusila... děkuji...

zkoušet to tady můžeš ovšem hlavně to nepraktikuj na tom živém tvoru..na tvé pokusy omyly by mohl doplatit...najdi si někoho kdo tomu rozumí a pomůže ti...a nemám tím na mysli kamarádku co si přečetla o knížku víc než ty....

pokud je to pokus o ftip, tak už mi asi dochází humor...smajlík

Cashmire

23.3.2012 16:04
Cashmire

XXX.XXX.87.76

Tahle holka si koleduje o pěkný průšvih!!!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík