Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2012 15:00
baruu

XXX.XXX.56.41

Jelikož je minulé forum už plné, zakládám nové.

Prodám 7-mi letého valáška s PP, slovenský teplokrevník (A1/1xholštýn.), skokový původ-linie Cor de la Bryere, hnědák bez odznaků, nadaný skokan, skáče vše neřeší profily neštycuje, je drobnější postavy, ideálně pro ambiciozního juniora či dítě pod trenérem, skákání ho očividně baví, v kroku povozí i začátečníka, ale je to spíše kůň jednoho jezdce. Má odjeto mnoho parkurů do stupně ZL-vždy čistě a několik předních umístění. Neřeší auta, vodu, přepravník ani jiné strašáky, je to pohodář a flegmatik. Je kovaný na předky, je očkován, odčerven a má vyřízenou krev na tuto sezonu. Prodávám ho jen s těžkým srdcem, protože nemám jinou možnost, jinak je to miláček rodiny. Je to dříč a pro milujícího majitele udělá maximum. Jediná maličká vada-klká, ale v ničem mu to nevadí.Možno prodat i na splátky.
Cena: 45 000Kč

12.4.2012 15:01
baruu

XXX.XXX.56.41

Zapoměla jsem dodat, že případný zájemce s emi může ozvat na mail:bara.klenova1@seznam.cz

21.4.2012 15:05
cashamalta

XXX.XXX.113.2

Existuje takový kůň?
Hledám koníka, valacha nebo kobylku, kolem 140-150cm KVH, mohutnějšího rámce, na silné noze, nějakého drobného chladnokrevníka nebo jeho křížence. Musí být naprosto spolehlivý v tahu v samotě pod sedlem i pro naprostého začátečníka. Takový koník kam ho postavíš, tam stojí, mouchy snězte si mě. Věkově 10-15 let, zdravotně v pořádku, dobře krmitelný, nenáročný, zdravá bosá kopyta.
Kdybyste někdo měli, nebo o něčem věděli, dejte mi prosím vědět. eva.makovcova@seznam.cz
Na výměnu bych měla bílou pony kobylu 105cm KVH 12 let, pod sebou 5 týdenní hříbě, taky bílé.

23.12.2012 23:42
eluschi

XXX.XXX.33.6

Prodám 2 roky starou kobylku, ryzku s odznaky.Kohoutková výška cca 150cm.

Matka ČT otec quarter horse. Matku a starší sestru možno vidět.
Hodná na ošetřování, zvedá nohy, veterinář i kovář v pořádku, chodí na boso. Nekope, nekouše.

Už jsme na ni dávali sedlo, uzdu a seděl na ní lehčí jezdec, vše přijala naprosto v pořádku.

Chodí na procházky na vodítku,nebojí se aut,psů, vlaků, chodí pod i přes most.
Dobře krmitelná seno, pastva občas granule.

Přes den je na pastvě a přes noc v boxe.

Cena 25 000, při rychlém a solidním jednání sleva . Prosím jen volat 736 741 290

Dávám sem inzerát kamarádce tak aby jste se nedivily protože do předchozích dizkuzích jsem psala že koně koupím

23.12.2012 23:44
eluschi

XXX.XXX.33.6

V předu prodávaná kobylka za ní její matka. Hnědka s dekou otočená zadkem je její starší sestra

23.12.2012 23:47
eluschi

XXX.XXX.33.6

Zde ještě detail hlavy. Jo a ještě jedna informace koníci jsou z Polomu (pár kilometrů ze Hranicemi na moravě) nezávazná návštěva vítána.

27.12.2012 23:37
petas

XXX.XXX.156.34

Nabízím k prodeji v dubnu 3letého hřebce ČT (plný PP)
V případě zájmu info na mailu

10.1.2013 09:05
jajina

XXX.XXX.31.114

Dobrý den,sháním majitele pro valáška plnokrevníka,kterého jsem se ujala po úraze v dostihu na přeléčení.Původně jsem měla sehnaného majitele,který byl ochotný zaplatit léčbu a koníka si po léčbě odvézt domů od nás ze stáje.Bohužel postupem času majitel přestal komunikovat i platit,léčbu neuhradil a celkově jsem se v něm zklamala,protože i po seznámení se zdravotním stavem koně,měl na něj nároky do sportu.Bohužel si koníka nemůžu nechat,otěhotněla jsem a mám své tři koně + další dva ustájené.Touto cestou bych chtěla sehnat někoho,kdo má opravdu zkušenosti a měl by zájem o koně pouze na rekreaci,ne do sportu!!!Podmínkou je zkušený koňák,společnost jiného koně a rozumný přístup.Koník bude v březnu 5ti letý,vhodný pro lehčího,zkušeného jezdce.Zdravotní stav,úraz a všechny potřebné informace vysvětlím na mailu.Díky!

16.1.2013 20:16
romanap

XXX.XXX.6.15

Dobrý den.Koupím valacha menšího vzrůstu,6-8let,kvh 155-160cm,zdravého,velice hodného,spolehlivého a bezpečného na jízdárně i v terénu,vhodného do hobby sportu.Je mi 26let,zkušenosti s koňmi mám.Nespěchám,koupi plánuji na jaře.Cena 35.000Kč(nebo dohodou).
Za nabídky děkuji.

17.1.2013 08:11
excelsion

XXX.XXX.54.189

Prodám letos 4letou klisnu ČT,CS po otci KWPN. Klisna roku 2012 absolvovala úspěšně Výkonnsotní zkoušky tříletých klisen za CS. Temperamentní, charakterní klisnička vhodná pro zkušeného a ambiciozního jezdce či chovatele. Více info na excelsion@seznam.cz

18.1.2013 06:30
sonisak

XXX.XXX.31.20

Prodám 2-letou klisnu,hodná na veškeré ošetřování,kovář,vet bez problému-nyní čerstvě vystrouhaná. 100% zdravá,bez vad a zlozvyků.Zvyklá chodit na vyjížďky voděná z druhého koně,v létě plavíme. M:amer.klusák O: paint horse- SK WAR LEO JACK. klisna je nekonfliktní ve stádě,zvyklá na psi.Celodenně ve výběhu-na noc box.Od jara do podzimu nonstop venku.Prodám do společnosti koní a možnosti výběhu. Cena 25 000kč.
Tel: 737 307 279 Jsem Olomoucký kraj.

18.1.2013 06:30
sonisak

XXX.XXX.31.20

sonisak napsal(a):
Prodám 2-letou klisnu,hodná na veškeré ošetřování,kovář,vet bez problému-nyní čerstvě vystrouhaná. 100% zdravá,bez vad a zlozvyků.Zvyklá chodit na vyjížďky voděná z druhého koně,v létě plavíme. M:amer.klusák O: paint horse- SK WAR LEO JACK. klisna je nekonfliktní ve stádě,zvyklá na psi.Celodenně ve výběhu-na noc box.Od jara do podzimu nonstop venku.Prodám do společnosti koní a možnosti výběhu. Cena 25 000kč.
Tel: 737 307 279 Jsem Olomoucký kraj.

Ještě jedna

18.1.2013 11:12
cathka

XXX.XXX.168.52

K prodeji na jaře roční hřebeček po Appaloosa z matky A1/1,velice hodný na veškeré ošetřování,očkovaný,odčervený i čipovaný.USA registrace v řízení. Vyrůstá ve stádě vrstevníků.Cena 30000Kč - oba rodiče k vidění

18.1.2013 19:12
cudinka

XXX.XXX.150.243

Prodáme letos 4 letého poníka hřebečka velš part bret s PP.
Vhodný do sportu, pony dostihů či aktivní rekreaci.
Zdravý, pravidelně odčervován, očkován, kopyta pevná (na boso), KV cca 125 cm, prokvetlý bělouš.
Temperamentní, dobře přiježděný, nelekavý, zvyklý na silniční provoz - nebojí se ani kamionů, spolehlivý, učenlivý, nekope, nekouše, chodí na vyjížďky i s klisnami, i v samotě, ale pro zkušeného jezdce nebo pod dozorem zkušeného - je mladý, učí se a lehko se může zkazit.
Dobře skáče, je rychlý a má jisté nohy.
Cena 15 tis. Možno na splátky či dohoda
Znojmo
Více e-mailem cudinka@seznam.cz

25.1.2013 21:02
leennyy

XXX.XXX.32.231

Po smrti mého koňského kamaráda se kterým jsem prožila 18let, hledám pro sebe a svého valáška,nového partáka na rekreační ježdění a vycházky přírodou. Nejraději valáška, od 130KV, věk do 10let. Zdravého, obsedlého, hodného. Koník by byl ustájen ve společnosti valáška, ve větší ohradě s přístřeškem. Kvalitní péče a zkušenost s koňmi samozřejností. Cena do 15.000,- Více info o sobě podám po e-mailu či telefonu. Nabídky prosím zasílejte na email leennyy@seznam.cz

10.3.2013 23:51
eluschi

XXX.XXX.41.7

pouze posouvám nahoru.....smajlíkmnou nabízená kobylka je stále k prodeji.

14.3.2013 17:59
mili

XXX.XXX.254.141

PRONÁJEM- nabízím pronájem klisny, nejlépe na hříbátka... Pod sedlem temperamentní, na ošetřování 100% hodná... Zapsaná v PK- ST a trakénského koně, vhodná i do chovu amerických plemen. Vše záleží na dohodě, ale pouze do výborných podmínek a plnoleté osobě se zkušenostmi. Pokud by vše klapalo, je později možná dohoda o prodeji... Okr. Znojmo. Více info. na coopery@seznam.cz

15.3.2013 06:33
baruu

XXX.XXX.56.41

Prodám 9-ti letého valáška s PP, slovenský teplokrevník (A1/1xholštýn.), skokový původ-linie Cor de la Bryere, hnědák bez odznaků, nadaný skokan, skáče vše neřeší profily neštycuje, skákání ho očividně baví, v kroku povozí i začátečníka. Má odjeto mnoho parkurů do stupně ZL-vždy čistě a několik předních umístění. Neřeší auta, vodu, přepravník ani jiné strašáky, je to pohodář a flegmatik. Je kovaný na předky, je očkován, odčerven a má vyřízenou krev na tuto sezonu. Prodávám ho jen s těžkým srdcem, protože nemám jinou možnost, jinak je to miláček rodiny. Je to dříč a pro milujícího majitele udělá maximum. Jediná maličká vada-klká, ale pokud nosí klkací řemen, toto se neprojevuje, při jízdě neklká vůbec. Prodej i na splátky! Při prodeji do března sleva 10000(vážné rodinné důvody, vysvětlím pouze případným zájemcům) tel.604357204
email:bara.klenova1@seznam.cz

29.3.2013 10:37
wendinkah

XXX.XXX.164.52

Prodám letos 7-letého valacha.O:2745 Oscar M:Fally.Bez PP.Vhodný do sportu.Pro zkušeného jezdce(venku temperamentnější).Na ošetřování hodný. Nekouká na profily. V přípravě na sezonu. V tréninku 120cm. Na veřejných trénincích ZL. Více informací na zeptání.Cena k jednání.
E-mail:w.hanusova@centrum.cz

29.3.2013 11:08
lafina

XXX.XXX.12.167

Prodám wpbr, nar. 31.5.2011, s pp, otec welsh cob, matka A1/1. Kobylka naučená základním návykům, zvyklá na box i 24/7, respektuje ohradník, vyrůstá ve smíšeném stádě, zvídavá. Bude supr do sportu pro lehčí ženu nebo juniora. Bohužel pro mne bude malá smajlík Kontakt: siglavi@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22757987/Klisnicka-wpbr-2-roky.php

29.3.2013 11:11
lafina

XXX.XXX.12.167

Prodám wpbr, nar. 31.5.2011, s pp, otec welsh cob, matka A1/1. Kobylka naučená základním návykům, zvyklá na box i 24/7, respektuje ohradník, vyrůstá ve smíšeném stádě, zvídavá. Bude supr do sportu pro lehčí ženu nebo juniora. Bohužel pro mne bude malá smajlík Kontakt: siglavi@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22757987/Klisnicka-wpbr-2-roky.php

2.4.2013 02:44
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Nabízím k prodeji v dubnu 3letého hřebce ČT (plný PP)
V případě zájmu info na mailu

Při prodeji v dubnu velká sleva.Spěchá! Cena 30tis.

3.4.2013 10:15
conpro

XXX.XXX.60.202

prodame krasnou simlu 11 let ,165cm,zdrava,hodna,bez zlozvyku,na rekreaci
jezdena pokrocilejsimi detmi-anglicky.
nevyhazuje,neleka se,nestavi se na zadni,je samostatna.
cena 20 000,pri rychlem jednani velka sleva-prodej z nedostatku casu.
conpro@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík