Jelikož je minulé forum už plné, zakládám nové.
Prodám 7-mi letého valáška s PP, slovenský teplokrevník (A1/1xholštýn.), skokový původ-linie Cor de la Bryere, hnědák bez odznaků, nadaný skokan, skáče vše neřeší profily neštycuje, je drobnější postavy, ideálně pro ambiciozního juniora či dítě pod trenérem, skákání ho očividně baví, v kroku povozí i začátečníka, ale je to spíše kůň jednoho jezdce. Má odjeto mnoho parkurů do stupně ZL-vždy čistě a několik předních umístění. Neřeší auta, vodu, přepravník ani jiné strašáky, je to pohodář a flegmatik. Je kovaný na předky, je očkován, odčerven a má vyřízenou krev na tuto sezonu. Prodávám ho jen s těžkým srdcem, protože nemám jinou možnost, jinak je to miláček rodiny. Je to dříč a pro milujícího majitele udělá maximum. Jediná maličká vada-klká, ale v ničem mu to nevadí.Možno prodat i na splátky.
Cena: 45 000Kč
Zapoměla jsem dodat, že případný zájemce s emi může ozvat na mail:bara.klenova1@seznam.cz
Existuje takový kůň?
Hledám koníka, valacha nebo kobylku, kolem 140-150cm KVH, mohutnějšího rámce, na silné noze, nějakého drobného chladnokrevníka nebo jeho křížence. Musí být naprosto spolehlivý v tahu v samotě pod sedlem i pro naprostého začátečníka. Takový koník kam ho postavíš, tam stojí, mouchy snězte si mě. Věkově 10-15 let, zdravotně v pořádku, dobře krmitelný, nenáročný, zdravá bosá kopyta.
Kdybyste někdo měli, nebo o něčem věděli, dejte mi prosím vědět. eva.makovcova@seznam.cz
Na výměnu bych měla bílou pony kobylu 105cm KVH 12 let, pod sebou 5 týdenní hříbě, taky bílé.
Prodám 2 roky starou kobylku, ryzku s odznaky.Kohoutková výška cca 150cm.
Matka ČT otec quarter horse. Matku a starší sestru možno vidět.
Hodná na ošetřování, zvedá nohy, veterinář i kovář v pořádku, chodí na boso. Nekope, nekouše.
Už jsme na ni dávali sedlo, uzdu a seděl na ní lehčí jezdec, vše přijala naprosto v pořádku.
Chodí na procházky na vodítku,nebojí se aut,psů, vlaků, chodí pod i přes most.
Dobře krmitelná seno, pastva občas granule.
Přes den je na pastvě a přes noc v boxe.
Cena 25 000, při rychlém a solidním jednání sleva . Prosím jen volat 736 741 290
Dávám sem inzerát kamarádce tak aby jste se nedivily protože do předchozích dizkuzích jsem psala že koně koupím
V předu prodávaná kobylka za ní její matka. Hnědka s dekou otočená zadkem je její starší sestra
Zde ještě detail hlavy. Jo a ještě jedna informace koníci jsou z Polomu (pár kilometrů ze Hranicemi na moravě) nezávazná návštěva vítána.
Nabízím k prodeji v dubnu 3letého hřebce ČT (plný PP)
V případě zájmu info na mailu
Prodám kobylku pony 14 let. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/20810488/Kobylka-pony.php
Dobrý den,sháním majitele pro valáška plnokrevníka,kterého jsem se ujala po úraze v dostihu na přeléčení.Původně jsem měla sehnaného majitele,který byl ochotný zaplatit léčbu a koníka si po léčbě odvézt domů od nás ze stáje.Bohužel postupem času majitel přestal komunikovat i platit,léčbu neuhradil a celkově jsem se v něm zklamala,protože i po seznámení se zdravotním stavem koně,měl na něj nároky do sportu.Bohužel si koníka nemůžu nechat,otěhotněla jsem a mám své tři koně + další dva ustájené.Touto cestou bych chtěla sehnat někoho,kdo má opravdu zkušenosti a měl by zájem o koně pouze na rekreaci,ne do sportu!!!Podmínkou je zkušený koňák,společnost jiného koně a rozumný přístup.Koník bude v březnu 5ti letý,vhodný pro lehčího,zkušeného jezdce.Zdravotní stav,úraz a všechny potřebné informace vysvětlím na mailu.Díky!
Prodám letos 4letou klisnu ČT,CS po otci KWPN. Klisna roku 2012 absolvovala úspěšně Výkonnsotní zkoušky tříletých klisen za CS. Temperamentní, charakterní klisnička vhodná pro zkušeného a ambiciozního jezdce či chovatele. Více info na excelsion@seznam.cz
Prodám 2-letou klisnu,hodná na veškeré ošetřování,kovář,vet bez problému-nyní čerstvě vystrouhaná. 100% zdravá,bez vad a zlozvyků.Zvyklá chodit na vyjížďky voděná z druhého koně,v létě plavíme. M:amer.klusák O: paint horse- SK WAR LEO JACK. klisna je nekonfliktní ve stádě,zvyklá na psi.Celodenně ve výběhu-na noc box.Od jara do podzimu nonstop venku.Prodám do společnosti koní a možnosti výběhu. Cena 25 000kč.
Tel: 737 307 279 Jsem Olomoucký kraj.
sonisak
napsal(a):
Prodám 2-letou klisnu,hodná na veškeré ošetřování,kovář,vet bez problému-nyní čerstvě vystrouhaná. 100% zdravá,bez vad a zlozvyků.Zvyklá chodit na vyjížďky voděná z druhého koně,v létě plavíme. M:amer.klusák O: paint horse- SK WAR LEO JACK. klisna je nekonfliktní ve stádě,zvyklá na psi.Celodenně ve výběhu-na noc box.Od jara do podzimu nonstop venku.Prodám do společnosti koní a možnosti výběhu. Cena 25 000kč.
Tel: 737 307 279 Jsem Olomoucký kraj.
Ještě jedna
K prodeji na jaře roční hřebeček po Appaloosa z matky A1/1,velice hodný na veškeré ošetřování,očkovaný,odčervený i čipovaný.USA registrace v řízení. Vyrůstá ve stádě vrstevníků.Cena 30000Kč - oba rodiče k vidění
Prodáme letos 4 letého poníka hřebečka velš part bret s PP.
Vhodný do sportu, pony dostihů či aktivní rekreaci.
Zdravý, pravidelně odčervován, očkován, kopyta pevná (na boso), KV cca 125 cm, prokvetlý bělouš.
Temperamentní, dobře přiježděný, nelekavý, zvyklý na silniční provoz - nebojí se ani kamionů, spolehlivý, učenlivý, nekope, nekouše, chodí na vyjížďky i s klisnami, i v samotě, ale pro zkušeného jezdce nebo pod dozorem zkušeného - je mladý, učí se a lehko se může zkazit.
Dobře skáče, je rychlý a má jisté nohy.
Cena 15 tis. Možno na splátky či dohoda
Znojmo
Více e-mailem cudinka@seznam.cz
Po smrti mého koňského kamaráda se kterým jsem prožila 18let, hledám pro sebe a svého valáška,nového partáka na rekreační ježdění a vycházky přírodou. Nejraději valáška, od 130KV, věk do 10let. Zdravého, obsedlého, hodného. Koník by byl ustájen ve společnosti valáška, ve větší ohradě s přístřeškem. Kvalitní péče a zkušenost s koňmi samozřejností. Cena do 15.000,- Více info o sobě podám po e-mailu či telefonu. Nabídky prosím zasílejte na email leennyy@seznam.cz
PRONÁJEM- nabízím pronájem klisny, nejlépe na hříbátka... Pod sedlem temperamentní, na ošetřování 100% hodná... Zapsaná v PK- ST a trakénského koně, vhodná i do chovu amerických plemen. Vše záleží na dohodě, ale pouze do výborných podmínek a plnoleté osobě se zkušenostmi. Pokud by vše klapalo, je později možná dohoda o prodeji... Okr. Znojmo. Více info. na coopery@seznam.cz
Prodám 9-ti letého valáška s PP, slovenský teplokrevník (A1/1xholštýn.), skokový původ-linie Cor de la Bryere, hnědák bez odznaků, nadaný skokan, skáče vše neřeší profily neštycuje, skákání ho očividně baví, v kroku povozí i začátečníka. Má odjeto mnoho parkurů do stupně ZL-vždy čistě a několik předních umístění. Neřeší auta, vodu, přepravník ani jiné strašáky, je to pohodář a flegmatik. Je kovaný na předky, je očkován, odčerven a má vyřízenou krev na tuto sezonu. Prodávám ho jen s těžkým srdcem, protože nemám jinou možnost, jinak je to miláček rodiny. Je to dříč a pro milujícího majitele udělá maximum. Jediná maličká vada-klká, ale pokud nosí klkací řemen, toto se neprojevuje, při jízdě neklká vůbec. Prodej i na splátky! Při prodeji do března sleva 10000(vážné rodinné důvody, vysvětlím pouze případným zájemcům) tel.604357204
email:bara.klenova1@seznam.cz
Prodám letos 7-letého valacha.O:2745 Oscar M:Fally.Bez PP.Vhodný do sportu.Pro zkušeného jezdce(venku temperamentnější).Na ošetřování hodný. Nekouká na profily. V přípravě na sezonu. V tréninku 120cm. Na veřejných trénincích ZL. Více informací na zeptání.Cena k jednání.
E-mail:w.hanusova@centrum.cz
Prodám wpbr, nar. 31.5.2011, s pp, otec welsh cob, matka A1/1. Kobylka naučená základním návykům, zvyklá na box i 24/7, respektuje ohradník, vyrůstá ve smíšeném stádě, zvídavá. Bude supr do sportu pro lehčí ženu nebo juniora. Bohužel pro mne bude malá Kontakt: siglavi@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22757987/Klisnicka-wpbr-2-roky.php
Prodám wpbr, nar. 31.5.2011, s pp, otec welsh cob, matka A1/1. Kobylka naučená základním návykům, zvyklá na box i 24/7, respektuje ohradník, vyrůstá ve smíšeném stádě, zvídavá. Bude supr do sportu pro lehčí ženu nebo juniora. Bohužel pro mne bude malá Kontakt: siglavi@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22757987/Klisnicka-wpbr-2-roky.php
petas
napsal(a):
Nabízím k prodeji v dubnu 3letého hřebce ČT (plný PP)
V případě zájmu info na mailu
Při prodeji v dubnu velká sleva.Spěchá! Cena 30tis.