Zatahovačka na svatbě pro koňařku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ewous

15.4.2012 21:24
Ewous

XXX.XXX.31.20

Zdravím konáky a prosím o radu. Kamarádka konarka se bude vdávat a chceme zatahovat, nemáte někdo tip na nějaké originální zatažení svatby, ve smyslu koňařiny? :))) Děkuji:-)

16.4.2012 11:36
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

No já přesně nevím, co znamená zatahovat, ale myslíte tím zastavování aut, když se odjíždí na obřad?? Vybere se na nevěstu, na ženicha, naleje se štamprlička? U nás se tomu říká zalikování.
Jestli je to ono, tak u nás se to dělá nazdobeným žebříkem. Omotá se barevným krepákem, umotají se kytičky, větvičky z jehličanů atd.
Tak místo kytiček byste mohli vytvořit třeba podkovy, nebo žebřík "nasedlat" (to by asi nedrželo:)), převlíct se všichni do rajtek, zamávat svatebčanům bičíkem atd. :D

16.4.2012 13:43
tango

XXX.XXX.66.72

Ahoj. Já měla úžasný zátah od svých přátel a jsem jim za to strašně vděčná. Vytiskli nám plakáty- "wanted" s našimi fotkami a rozvěsili to po cestě,kterou jsme přijížděli k restauraci. Koníky měli uvázané u stromů, nachystali manželovi na složení box a mě tam na igelit dali pyliny a hovna ať to vyberu a samo malé kolečka a hraběčky a lopatku a plyšového koně. Jak jsme to postavili a vybrali a já si vzala toho plyšového,tak se mě zeptali,jestli nechci raději živého. A pak kamarádka přijela na mém z poza hospody,jak jsem do té doby nebrečela,tak to mě dostali! Sedla jsem a odjela :-)) Jinak vybírali s pistolema peníze po členech rodiny. Jak říkám bylo to něco super a fakt jim to nezapomenu!!!

16.4.2012 16:46
rozi

XXX.XXX.99.6

Ahoj Lenko,
ty fotky jsem ani neviděla. Jsou pěkné. Tango byl dobře nastrojený. Mohl hrát v pohádce : )

16.4.2012 17:13
tango

XXX.XXX.165.46

Ahoj Marti, fotek mám plno :-) Ono samo o sobě to byla pohádka. Tangovi to slušelo,to poklona holkám. Nejlepší je to,že jsem to ani netušila :-D

16.4.2012 18:11
cheyenne

XXX.XXX.227.21

Jednu srandičku jsem viděla, nevěsta byla teda těhule, ale hodí se i pro neočekávající - když vyšli novomanželé z radnice, tak venku stálo auto s hengrem a řeklo se, že dostali koně (poníka pro dítko). Nevěsta chudák trošku zbledla, ale když otevřeli hengr, byl tam mašličkama nazdobený houpací koník. Ještě měli připravenou parkurovou překážku, na podezdívce byl nápis "skok do společného života" a ženich s nevěstou v náručí byl donucen to skoropřeskočit :-)
Pak jsem kamarádce připravila já, půjčili jsme dva lehké chomoutky, přivázali k vozíku (bohužel jsme nesehnali nikde blízko za koně, tak to byl jen za auto) a museli ukázat, že umí zatáhnout spolu a kousek to odtáhnout :-) na vozíku bylo pár malých balíků sena, to jsem jim pak i dovezla domů.
No a ještě jsem se účastnila trošku drsnějšího žertíku, převlíkli jsme se za komedianty (snad nikoho neurazím, když napíšu, že tmavší pleti), vzali poníka a sehráli scénku. Kamarádka hrála těhotnou (s řádně vycpaným břichem) Aranku, její manžel byl jako její brácha Dežo a před radnicí udělal scénu novomanželovi, že musí zrušit svatbu, protože čeká dítě s Arankou a svatebním darem na "opravdové svatbě" dostane maringotku a poníka. A to už jsem přišla já a chudákovi ženichovi podala otěže a už ponďu i držel :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík