Westernoví sedláři - speciál

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2012 14:08
tamtam

XXX.XXX.231.2

Dobrý den,
neznáte někdo sedláře, který by mi byl schopný vyrobit speciální sedlo na míru?
jedná se mi o "turistický" speciál něco jako vylepšený Mclean či Podium, ovšem s kostrou na míru - kobyla je totiž chlaďaska a do konfekčních velikostí se vejdeme stěží. ráda bych se taky vešla do rozumné ceny (cca 15 tis)
měl by někdo kontakt?

představuji si něco takového - http://malibaudgb.monsite-orange.fr/randonneesaddle/index.html
nebo viz obrázek

10.5.2012 20:19
chex

XXX.XXX.204.66

Já mohu vřele doporučit pana Vacka (MV Saddlery), je z Veselí nad Lužnicí. Všechna sedla šije vlastnoručně, ručně, v prvotřídní kvalitě. Mám od něho již tři westernová sedla. Kostru vám zhotoví na míru, dřevěnou potaženou laminátem, napasuje přímo na místě. Zde se můžete podívat na jeho práci: www.westernsaddlery-mv.cz/

11.5.2012 07:43
makki

XXX.XXX.107.70

Pan Vacek určitě, jenom s tou limitní cenou to nevidím nadějně.

14.5.2012 07:09
saddlery

XXX.XXX.160.206

napiš mi na saddlery@seznam.cz už sem takové endurance dělal.tohle je obrázek myslím od Randols.:-)

14.5.2012 10:33
tamtam

XXX.XXX.65.143

Přesně tak, je to Randols, což je už od pohledu šmejd, tak bych radši něco šité poctivě u nás. Protože na ta úžasná zahraniční sedla jako je např Steele, nebo i ten malibaud, bohužel nemám.

14.5.2012 14:35
saddlery

XXX.XXX.160.206

zhotovit lze,kostra na míru koni lze také :-) :-) více mejlem

17.5.2012 07:46
ponka1

XXX.XXX.37.160

tamtam napsal(a):
Přesně tak, je to Randols, což je už od pohledu šmejd, tak bych radši něco šité poctivě u nás. Protože na ta úžasná zahraniční sedla jako je např Steele, nebo i ten malibaud, bohužel nemám.

Prosím tě kolik ta sranda stojí,nechtěla jsem se ptát na eq.smajlík

17.5.2012 08:37
makki

XXX.XXX.107.70

tamtam napsal(a):

Jo, něco v tom stylu jsem si nechala šít. Slouží výborně. A co takhle nějaká ta Abetta endurance? Tam jsou ceny celkem přijatelné.

17.5.2012 10:53
tamtam

XXX.XXX.231.2

nevím, na co se ptáš co se týče té ceny - Randols (ten šmejd z obrázku) cca 10 tis, Malibaud cca 40 tisíc a Steele sedla podle typu od 2 tisíc dolarů:)

17.5.2012 10:56
tamtam

XXX.XXX.231.2

makki napsal(a):
Jo, něco v tom stylu jsem si nechala šít. Slouží výborně. A co takhle nějaká ta Abetta endurance? Tam jsou ceny celkem přijatelné.

to vypadá dobře, kolik tě to stálo smím li se zeptat?

endurance sedla jsou dobrá, výceméně by splňovali co chci. problém je v tom, že se vyrábí v podstatě jen na araboidy (páč nic jinýho už pomalu enduranc neběhá), takže napasovat do toho mou skorochlaďasku je dost problém. jediný co mě napadá je Kertag, vyrábí se u nás, tak snad by ho mohli vyrobit širší (ale zase bych se asi pod 30 tisíc nedostala)

17.5.2012 11:51
makki

XXX.XXX.107.70

tamtam napsal(a):
to vypadá dobře, kolik tě to stálo smím li se zeptat?

endurance sedla jsou dobrá, výceméně by splňovali co chci. problém je v tom, že se vyrábí v podstatě jen na araboidy (páč nic jinýho už pomalu enduranc neběhá), takže napasovat do toho mou skorochlaďasku je dost problém. jediný co mě napadá je Kertag, vyrábí se u nás, tak snad by ho mohli vyrobit širší (ale zase bych se asi pod 30 tisíc nedostala)

No pravda, to moje sedlo se dostalo nad 40 tisíc Kč. Kdysi mě zaujalo sedlo Abetta endurance, které mě právě k tomuto modelu přivedlo. Dělají se i na široké koně, ale je to syntetika a nikdy jsem ho na živo neviděla. Jen je třeba tipnout správnou velikost.
http://www.greenrivertack.com/catalog/images/20510.jpg

17.5.2012 19:41
chex

XXX.XXX.204.66

makki napsal(a):

Tipuju, že tohle sedýlko šil pan Vacek. Jeho práce se nezapře. Mám od něho několik sedel :-)))

18.5.2012 11:19
westgirl

XXX.XXX.66.209

makki napsal(a):
No pravda, to moje sedlo se dostalo nad 40 tisíc Kč. Kdysi mě zaujalo sedlo Abetta endurance, které mě právě k tomuto modelu přivedlo. Dělají se i na široké koně, ale je to syntetika a nikdy jsem ho na živo neviděla. Jen je třeba tipnout správnou velikost.
http://www.greenrivertack.com/catalog/images/20510.jpg

Dojeď se podívat ke mně, mám tu abettu doma, do terénu parádní, na jízdáren. práci ne-e- hodí ti nohy nějak dozadu, ty přepadneš dopředu..je to nejaký ten typ trail

19.5.2012 08:57
ponka1

XXX.XXX.60.55

westgirl napsal(a):
Dojeď se podívat ke mně, mám tu abettu doma, do terénu parádní, na jízdáren. práci ne-e- hodí ti nohy nějak dozadu, ty přepadneš dopředu..je to nejaký ten typ trail

Sedlo má centrální sed,pokud v něm přepadáváš,nemáš kvalitní držení těla-sed.Většina sedel ti posouvá nohy dopředu a to je špatně.Jak si na to zvykneš tak pak v korekčním sedu, kdy jsi perfektně v těžišti, máš problém.:-)

19.5.2012 13:05
westgirl

XXX.XXX.66.209

to druhé sedlo je hodně kvalitní, co mám, to mi nohy dopředu nehází..a jen ve cvalu mně to na abettě vyhazuje ze sedla, trochu to drhne jak fendry jsou drsné atd.ale je to možné, že mám horší sed, asi se předkláním :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík