Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2012 20:42
nogetqa

XXX.XXX.17.232

Protože nemám trenérku která by měla stále čas, tak bych chtěla vědět naprosto VŠECHNO co dělám nad skokem špatně. Skákat se po mém úrazu bojím tak začínám znovu. Vím že je to z fotky špatně vidět ale alespoň ty největší chyby. Za kažkou kritiku sem vděčná! :-)

15.5.2012 11:38
makki

XXX.XXX.107.70

Hele, je skoro poledne, a zatím žádná zasvěcená kritika? Tak za mně, pokud se dá soudit podle úhlu nafocení, tak "nedržet se patami". Jinak by to asi chtělo spíše video, ale jinak dobré.

15.5.2012 12:03
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

video by bylo určitě lepší, ale co poznám já, tak jak už tu bylo řečeno nedržet se tak patami, možná více sevřít dlaň a nejsem si jistá jestli se díváte před sebe dolů nebo před sebe rovno, ono to klame, ale určo se musíte dívat před sebe rovně nebo tam, kam jedete, hlavně ne dolů.

15.5.2012 13:34
bonzelka

XXX.XXX.87.72

určitě ty paty,pak se vám otvírá koleno,tím pádem se i držíte koníkovy víc za otěže,to ukazuje vytažené udidlo v koutku huby.

15.5.2012 13:52
nogetqa

XXX.XXX.249.245

bonzelka napsal(a):
určitě ty paty,pak se vám otvírá koleno,tím pádem se i držíte koníkovy víc za otěže,to ukazuje vytažené udidlo v koutku huby.

Bohužel mám drezurní univerzal tak se mi tam noha drží hodně špatně :(

15.5.2012 15:22
lesterka

XXX.XXX.146.52

To je o sedu, ne o sedle. Já skákala v senece a nebyl s tím problém. Moje kamarádka teď skáče 80 cm v drezurním speciálu a sed si drží taky dobrý, ikdyž to sedlo není na skoky dělané. Chce to hlavně špičky ke koni nad skokem. Jak se chováš před skokem a po skoku, to se z fotky nepozná. tam většinou bývá kámen úrazu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík