Perka Kentaur boční zip - máte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2012 00:52
asharka

XXX.XXX.175.215

Nedávno jsem si pořídila tato perka a musím konstatovat, že jsou to boty, s kterými mám za tu dobu nejhorší zkušenost. :-| Už po první jízdě mi nestkutečně sedřely patu, a to takovým způsobem, že jsem trénink musela dojezdit v nízkých teniskách a i to bylo velmi bolestivé. smajlík Máte je někdo, s podobným problémem? Nebo stejný problém s jinými botami? Perek jsem vystřídala dost, ale žádné mi tohle nikdy neudělaly.
Přemýšlím, jak to vyřešit, jinak jsou parádní, takže to vyřeším asi koženou měkkou opatěnkou, jsou mi totiž malonko volnější, takže problém s velikostí bot pak určitě nebude. Kdyby jste měl někdo jiný nápad, budu moc vděčná.

Díky moc! smajlík

18.5.2012 08:32
donda

XXX.XXX.36.85

Tak přesně tyhle perka mám a jsem s nimi naprosto spokojená. Jestli třeba ta odřená pata nebude právě tím, že jsou volnější?smajlík Mě padnou skvěle a chodt bych v nich mohla celý cen - nikde netlačí, nedřou, nedělají se puchýře, takže u mě spokojenost :-)

18.5.2012 13:06
kralikovahana

XXX.XXX.106.46

Ahoj, přesně tyto pérka jsem si teď koupila a taky si je nemůžu vynachválit, sedí mi úžasně a jsou strašně pohodlný jak na ježdění, tak chození kolem koní. Jsem ráda, že jsem si je pořídila. Mám je asi o půl čísla volnější a fakt bez problémů. Docela se divím, že ti tak odírají paty, vždyť ta kůže je měkkoučká. Já si přesně tak, jak popisuješ, rozedřela paty, když jsem rozcházela vyskoké kožené boty.

30.5.2012 13:48
asharka

XXX.XXX.226.153

Tak jsem došla k názoru že to asi opravdu bude špatně zvolenou velikostí, proto je dávám dál, vzhledem k tomu, že ostatní si je chválí, jinak bych si to nedovolila a dál je nedávala :-) takže pokud by toto někdo četl, perka jsou na prodej za 1200 vč. poštovného (na ceně se můžeme ještě domluvit!) - P.C. byla 1250 + poštovné. paragon přidám

foto zde přiložené je aktuální stav, nahoře je foto prodejce :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík