Westernové plemena a jezdci kochači 226

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2012 08:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,Mondík tam měl jenom asi devadesátku,a na něj to nic není,on má na to do těch 110,:-)ale to ještě je brzy,teď teprve začal skákat ochotně,tak mu tam víc nedáváme,je to zbytečný,je spíš potřeba,aby se v něm upevňovala ta důvěra ke skoku a k Jarče.:-):-)

24.5.2012 08:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Werčo,beránka si určitě za maturitu zasloužíš,:-)a tenhle je super za tu cenu.:-):-)
smajlíksmajlíkJá zase sháním jeden druh chráničů,a nikde je nemají,teda zatím jsem je nikde neobjevila..smajlík

24.5.2012 08:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tohle je skok,který je součástí tří skoků na stěně,a ačkoliv to Pierotovi skoro nikdy nevychází,aby to bylo akorát,tak už si s tím docela dobře poradí,že buď zkrátí nebo prodlouží,je šikovnej.:-):-)

24.5.2012 08:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Pořád tam hledá na zemi ty mravence.:-))

24.5.2012 08:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Dituška včera mermomocí chtěla osprchovat,má sprchu moc ráda.:-):-):-)

24.5.2012 10:11
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru a jaké scháníš chrániče???

Ta tvoje malá Jaruška je fakt šikula a samozřejmě i koníci jsou moooc šikovní.....

Já byla s Rozí včera zase v řece, bylo vedro na padnutí, tak jsme se tam rochnily obě dvě...jen s tím rozdílem ,že já když vylezu z řeky, tak se hned někde neválím smajlík

dnes bude Rozárka zase chvíli pracovat, tak jsem zvědavá jak jí to dnes půjde....zkouším si jí ještě trochu lépe přijezdit a zkoušíme drezůru...překroky, piruety a tak :-|

24.5.2012 17:06
bospor

XXX.XXX.192.10

tak zase gratuluju jarušcesmajlíksmajlík
dneska jsem něco potkala. prvně takhle zblízka:-)

24.5.2012 22:06
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš poník není náš, byla jsem u kamarádky, která pracuje na nedalekém ranči, tak jsem rovnou nechala zajezdit Lucinku a ta byla nadšená. Hlavně ten její smích při klusu a chtěla pořád klusat:-))
Další den jsem ji vzala už na našeho poníka a taky krok klus...Ale chci jí najít někde u nás poníka, kde by mohla chodit jezdit. Kde by jí někdo vzal na lonž a na madla a učila se a učila. Hlavně poníka, který bude poslouchat na povely, že přejde do kroku či klusu na slovo, zastaví kdy má a hlavně aby nedělal hrbáky:-| Ale skoro pochybuji, že něco takového najdu...

To je zajímavé, jak Pierot skáče lépe vysoké překážky než malé, aspoň výhoda:-) Ale nasmála jsem se u fotky s komentářem o Monďáskovi a mravencíchsmajlík

24.5.2012 23:14
lucky

XXX.XXX.27.76

Taky jsem se pobavila těmi mravencismajlík. Pierot je šikula, asi bude vhodnější na vyšší parkury. Přece jen je veliký a asi mu dělá problém se soustředit a respektovat malé překážky.

Ten koloušek je úžasný! Koukala jsem na něj na fb a hledala co že to na té fotce je tak zvláštního, až jsem to našlasmajlík.

Lucinka je šikovná, určitě se naučí. Oni ti poníci jsou někdy kulišáci. Neuvažovala jsi o koupi vlastního poníčka?

Jinak mám ještě jednu fotečku usy běžící ráno ke koním, jak ji cvakla markétka..až na to, že koukám jaký tady má zrovna pupek..ráno mi ji vykrmuje soused trávou:-):-):-)

24.5.2012 23:41
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Koloušek úžasný:-)
Lucí uvažovala jsem o vlastním, ale pořídím jí ho až sama přijde a bude žadonit, že by chtěla vlastního. Řekla bych, že by nemělo zatím moc smysl jí ho prostě podstrčit a starej se.:-)
Usa je moc hezká, kde jsi jí vlastně koupila? Dneska jsem nějak zabrouzdala na stránky doubravského araba, je tu od nás kousíšek a docela jsem se pokochala:-) Jen mě zaujmulo, jak malým hříbatům vyholují půlku hlavy od čumáčku, aby jim vynikla hlavasmajlík

25.5.2012 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,sháním přesně tyhle,jenom přední,ale bílý,zatím jsem nenašla,jen podobný a jinou značku,smajlíkale já bych radši tyhle,jsou na Pižďucha a ty jeho už mu pomálu dosluhujou..smajlík

http://jezdecke-potreby.konikum.cz/kone/Slachovky-a-strouhacky-KenTaur

:-):-):-)Ivčo,to je nádhera ten koloušek,:-):-)ale nemohla jsem ho najít,:-))až na zvětšený fotce na FB,já jsem fakt už slepá jako patrona.:-(My takhle jednou cestou na vandr viděly ležet srnku,těsně vedle cesty si to pochrupovala,a my,jak jsme šli tiše,tak o nás chudinka ani nevěděla,:-)my jenom gestikulovaly na sebe,abychom jí nevyrušily,páč to by měla asi dost šok,co to je vedle ní najednou za tvory.:-)):-)

25.5.2012 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děvčata,děkuju za pochvalku a gratulace,moc ráda vyřídím.:-):-):-)
:-):-)No,Míšo,já myslím,že nebude dlouho trvat:-)) a Lucinka přijde a bude žadonit o svého poníčka,:-):-)ale to je dobře,čím dříve začne na svým,tím lepší bude jezdkyně,kor pokud jí šoupneš hned k trenérovi,kterej dá dobrý základy.:-):-)
:-)):-))Myslím,že u Míši budou kráásný omašličkovaný Vánoce...:-):-):-) :-):-):-)

25.5.2012 08:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,fakt jste se už koupaly?:-)Nebylo to moc studený?smajlíkJá přemejšlím,jestli zajet k rybníku a zkusit plavit,ale nevím,já se koupu,jen když je voda skoro před bodem varu,:-))jinak hned zmodrám a klepu zubama,že nemůžu ani mluvit..:-)):-))
:-):-)Jo a Vy jste se s Rozinkou takhle na drezůru daly,joo?:-):-)smajlíkA jde Vám to?:-):-)

25.5.2012 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo,Lucí,on hlavně ten Pierot přemejšlí asi takhle-tohle jsou malý překážky a v pohodě se zvládnu podívat po všem,co se děje okolo,hihi,:-))no a fakt to na něm vidíš,že on skáče přes překážku a kouká tam na jednu kobylku,LePatronku,jak ona skáče,on prostě stihne všechno,:-))ale při větších skocích už to nedělá.:-):-)

25.5.2012 09:22
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, chodíme do řeky a ta je sice studenější, ale přežít se to dá...hlavně te´d když jsou zase ty dusna a pařáky...a Rozárka si to náramně užívá.
No pokud se tomu dá říkat drezůra smajlík
nee Rozíí je přiježděná, tak asi k obrazu mému, ale pak když na ní sedne někdo jiný, tak si s ní neví rady...holt mě už bere a nezkouší kravinky..tak jí dá se říct znovu přiježďuji i s jinými pobídkami...a aby to neměla tak jednotvárné, zkoušíme i různé prvky z drezůry...překroky nám nejdou...ale piruetu (pomalu jakoby jen v kroku) zvládla hned.....a ještě musím zapracovat na ohebnosti....když cváleme na kruhovce v pravo je to pohoda, to jde krásně ohnutá, ale nalevo je jak prkno smajlík
a pak že jsou koně více leváci...tsss říkám furt že Rozíí není tabulková

malý koloušek je krásný, je fakt že jsem asi pět minut brejlila na fotku, než mi došlo co že tam mám hledat smajlík

25.5.2012 10:38
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš, já se ti zeptám na ty chrániče u nás v potřebách...

25.5.2012 16:11
bospor

XXX.XXX.192.10

koloušek byl pěkně maskovanej že?:-) taky jsem si ho všimla až na poslední chvíli a když jsem byla těsně u něj a on pohnul hlavou:-|:-)
jaru tyhle chrániče jsem měla doma ale nevím jestli je ještě mám. já je nikdy nepoužívala. ani nevím kde jsem k nim přišla a jestli jsem je neposlala dálsmajlík podívám se

25.5.2012 16:15
bospor

XXX.XXX.192.10

nejedete někdo zítra do kladrub na den koní? kdyby jo tak by jste se mohli stavit na návštěvu:-) je to 16km. ale musím už do práce, takže ráno po 8h a pak po 16,30. kdyby náhodou tak tel 605 908 396

25.5.2012 19:15
madow

XXX.XXX.49.29

tak jsem dnes chvíli rajtovala, ale jen chvíli..nevim z čeho, ale hrozně mě bolí palec na levé ruce.....a to tak že hrozněsmajlík

25.5.2012 19:19
madow

XXX.XXX.49.29

zkoušela jsem jezdit s kratšími třmeny, ale zase je protáhnu...síla zvyku z westernu :-|

25.5.2012 19:22
madow

XXX.XXX.49.29

26.5.2012 09:05
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Dneska je táák kráásně! Rozárce to mocinky sluší a jak jste nádherně sladěné..no pastva pro oči. Chtělo by to nějaké pěkné fotečky v přírodě:-). To by bylo pokoukání:-).

Jo tak Pierot je takový vykuk, jo? Čumí po babách, místo aby koukal kam skáče..ten toho stihnesmajlík.

Uvažuji, že zírtra s Usou bych vyrazila do kopretin něco cvaknout do kopců..vím, kde tam je takové místečko. Dneska to nestihnu, musím být doma. Mám moc práce a ještě odpoledne přijedou s pesanem na návštěvu. Přijela kamarádka s Daréskovým synem...tím velkým šampionem s tou bílou náprsenkou, jak jsem dávala fotky posledně s Daréskem. Dneska dopoledne budou u chovatelky na Hukvaldech a odpoledne jak pojedou domů, tak se staví přes nás..máma ho ještě neviděla a chtějí vidět Usinku. Takže ji budu kolem 2 stahovat z pastvy domů. Tak jsem uvažovala se s tím potom odpoledne vydat ještě na nějaký špacírek po okolí.

27.5.2012 19:15
lucky

XXX.XXX.27.76

Nazdárek! Tak víkend utekl jako voda..to je děsné, jak ten čas letísmajlík. Zítra dopoledne se chystám s Usou jít udělat nějaké fotečky do kopců do kopretin..by tam ještě měly být prý v plném květu. Dneska jsem to nechtěla riskovat, přece jen o víkendu tu lítá hafo koní.
Dneska jsem aspoň fotla pesany u souseda v zahradě..má tam táákovou nádheru!

28.5.2012 07:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Týý joo,Lucíí,to je fakt nádhera:-),mám dojem,že jsem před tou nádherou už viděla i Usinu,viď?:-):-)Klukům to tam taky moc sluší.:-):-)
:-):-)Tak si holky představte,že se Jára konečně přehoupla na ofi závodech přes parkur 100/110,smajlíksmajlíkbylo to na druhý pokus,minule to bylo v tý Starý Boleslavi,ale to nedali,páč Jarče bylo blbě,smajlíkale teď napodruhý to vyšlo a dokonce si odvezla i mašli,sice za deváté místo,ale dekorovali 11 soutěžících ze 43,takže myslím,že pěkná bilance,:-):-)úsměv na rtu měla od samýho rána:-) a hned,jak se probudila,tak pravila:Dneska by to šlooo...:-)):-)A přenesla to i na Pižďucha a ten šlapal jak hodinky.:-):-)smajlík
:-):-)Mrkněte.:-)

http://youtu.be/LWKYP9PomwI

28.5.2012 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Tady už je ona magická první fialová mašle,doufejme,že jich bude víc,raději teda máme ty žlutý,smajlíkale to přijde až časem.:-):-)

28.5.2012 07:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Před parkurem 100/110 jela s Pižďuchem i s Pierotem ZM,:-)tak taky dostala 2 mašle,Pižďuch byl 4. a Pierot 7.,což je taky nádhera,smajlíksmajlíka hlavně Jára s tím Pižďuchem tady vyhrála 400 Kč,tak hned koupila Pižďuchovi krásný závodní chrániče,už ani nesháníme tyhle,co jsme sháněly,páč se právě stalo,že on musí být Pižďuch už nakládanej do vozejku s těma chráničema,a jak ho Jára pak vykládala,tak se stalo,že to zapínání už není tak pevný a povolilo se a Pižďuch vystupoval z vozejku a ten jeden chránič tam plandal,tak jsme zhodnotily situaci jako docela blbou,páč si nedovedu představit,že by se tohle stalo třeba při parkuru,smajlíktak za ty vyhraný peníze tam hned Jára Pižďovi koupila nádherný Profi Jumpky.:-)smajlík

28.5.2012 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pižďuch je bude mít jen na závody a my si vždycinky na tyhle závody vzpomeneme,:-)bylo tam nádherně.:-)

28.5.2012 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ale moc Vám,děvčata,Míšo a Ivčo,děkuji,:-)že jste se mnou chrániče sháněly.:-):-):-)
:-):-)Poznáte někdo,kde jsme byli na těch závodech?:-):-):-)

28.5.2012 07:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jarča říkala,že si tam hodně lidí fotilo Pierota,že se líbil.:-):-):-)

28.5.2012 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Vždycky,když už jde Jára na parkur,tak Olda drží toho druhýho koníka,páč to nechce natáčet,tak točím já a Olda hlídá,a pak se vždycky vystřídáme.:-):-)Já hlídám a Olda si jde dát něco k jídlu.:-)):-))

28.5.2012 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No,a ten den těch koní měla Jára ještě málo,:-))tak jsem s ní jela ještě na podvečerní vyjížďku.:-)Je to prostě nezmar.:-))

28.5.2012 08:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Měly jsme za úkol od Oldy se dojet podívat na vojtěšku,jestli už se dá sekat.:-)Sice ještě nekvete,ale sekat už se dá,ještě uděláme potom určitě 2 seče.:-)

28.5.2012 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,jenomže vojtěška je blízko,a my se chtěly projet,tak jsme zajeli ještě k rybníku,vodička byla teplá,ale už bylo opravdu kvečeru a kdybychom koníky vykoupaly,tak by neuschli dokonale a za tmy jsme se tam bejt bály..smajlíkTak se jen vyráchali takhle.:-):-)

28.5.2012 08:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,Rozinka je šikovná,:-)tý jo,to bych mohla s Moruš taky zkusit.smajlík
:-)):-))Nefoť pořááád....:-)):-))Ba né,to si šťourá něco v oku.:-)

28.5.2012 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára chtěla rybník obejít,pořád jsem jí vysvětlovala,že to nejde,že tam je tohle,ale ona to chtěla vidět na vlastní oči,tak jsme tady.:-):-)

28.5.2012 08:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tohle už je Dituška,Jára jí sprchuje a Dituška si to užívá.:-):-)

28.5.2012 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ještě se mi tu zatoulala jedna fotička z rybníka.:-):-):-)

28.5.2012 10:05
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda ta Jarč je vážně nezmar! Ale já v jejím věku taky byla pořád v pohybu..dneska se sotva hýbusmajlík. V noci se budím, jak mě děsně poslední dobou bolí ta páteř moje polámaná, že už fakt nevím co..asi zase zajdu k doktorce, ať mi napíše rehabky. Známí a doma mě pořád přemlouvají, ať to jdu vyzkoušet na invalidní, aspoň částečný, ale mě je to tak blbé v mojím věku, ale je fakt, že někdy se nemůžu ani hýbat a připadám si jak troska. Když jsem jezdila na Use, tak jsem se ještě nějak držela, ale teď co dva roky už skoro vůbec nejezdím, tak je to děs. smajlíksmajlík
Pierot je taky krásný, tak proč by si ho lidi nefotili, že ? A Pižďuch je super..Ty Tvoje komentáře..to se taky vždycky zasměju..ty nervy smajlík

Jinak u toho keře jsem Usu nikdy nefotila..má to soused v rohu zahrady a jen dopoledne tam svítí sluníčko. Ale Uvažovala jsem, že bych ji tam možná taky cvakla...je to nádhera. Já ji vždycky fotila u jedné zahrady, kde mají Magnólii, ale letos jsem ji prošvihla, protože kvetla zrovna v době, kdy jsem byla v Egyptěsmajlík. Tenhle keř je nádherný, fakt má hodně husté kvítečky. my jsme s fotografkou posledně fotili u nádraží taky u růžového keře, ale ten už byl takový řídký, takže nic moc kvítečků neměl..s to bylo jediné slušně kvetoucí v okolísmajlík
Pořád čekám na fotky, holky už mají fotky z řepky a Usa pořád nicsmajlík, ale prý snad dneska. Jinak se připravuje překvapení..ale pšt...neprozradím:-):-):-)

28.5.2012 11:08
hyblerovahela

XXX.XXX.1.158

Jaruško - Vrchovany?
Krásné fotky :-)

28.5.2012 11:55
madow

XXX.XXX.97.199

Jaruško, nevím zda to napíšu dobře...Hnanice pod Troskami.....před 4 lety jsem byla s našima v Českém Ráji na dovče a v těchto Hnanicích se zrovna pořádali závody....tak jsme tam byli chvíli koukat....je tam krásný jezdecký klub...ale zda to je ono nevím.... :-|

ta tvoje holka je fakt tak šikovná...koníci samo taky.....jen tak dál...držím jí moc pěsti, ať se jí furt tak hezky daří..

Lucíí, tak pesani u keře jsou krásný....krásný kontrast

u nás konečně trochu prší.....jinak je sucho až hrůza....

teď jsem si u přítele na zahradce sázela kytky a snad do půl metru sucho....i tráva přestala růst, tak jsem zvědavá na letošní sena

28.5.2012 12:47
werča

XXX.XXX.180.83

madow napsal(a):
Jaruško, nevím zda to napíšu dobře...Hnanice pod Troskami.....před 4 lety jsem byla s našima v Českém Ráji na dovče a v těchto Hnanicích se zrovna pořádali závody....tak jsme tam byli chvíli koukat....je tam krásný jezdecký klub...ale zda to je ono nevím.... :-|

ta tvoje holka je fakt tak šikovná...koníci samo taky.....jen tak dál...držím jí moc pěsti, ať se jí furt tak hezky daří..

Lucíí, tak pesani u keře jsou krásný....krásný kontrast

u nás konečně trochu prší.....jinak je sucho až hrůza....

teď jsem si u přítele na zahradce sázela kytky a snad do půl metru sucho....i tráva přestala růst, tak jsem zvědavá na letošní sena

Ahojky kochačky :-) jestli chcete něco vědět o Hnanicích, ptejte se, je to kousek od nás :-) Je tam jezdecký klub, prodejna s jezdeckým vybavením a pěkné kolbiště :-).
Jinak to sucho je děsné, na louce, kde nám trávou prorůstá jetel, tak tam to jakž takž jde, docela to je i husté ale na ostatních loukách děs..... A v okolí ani pořádně nevyrostla pšenice, náš oves byl zasetej docela brzo, tak stihl povyrůst a kukuřice ani neni pomalu vidět. Letost to bude asi na prd......:-(:-(

28.5.2012 12:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-))No jo,Lucí,jsou to šíílený nervy,smajlíksrdce mi vždycky skáče až do krku,smajlíkjak tý Jarče fandím,aby neshodili a nebo nevybočili,smajlíkfakt je to docela adrenalin i pro člověka,kterej jen stojí a čumí,teda točí.:-)):-))
smajlíkTa nástěnka už je nám nějáká malá.smajlík:-))

28.5.2012 12:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucíí,tohle mi nedělééj s tím překvapením,smajlíkvyklop to.:-):-)
:-):-)Včera tu byla zase po dlooouhý době Éliška.:-):-)

28.5.2012 13:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkJasssně,Helčoo,Vrchovany,:-)no jo,to mi mohlo dojít,že Ty to budeš vědět,když tam mají haflingy,viď?:-):-)Mají to tam náádherný,:-)tam by se mi moooc líbilo...:-):-)
:-):-)Nejdřív jsme s Eliškou jely samy a po chvíli se k nám připojila Jára,jela jinudy,ale jen kousek.:-):-)

28.5.2012 13:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-))Moruš měla za úkol udělat špínoborce,kterýžto se jí ale vůůbec nelíbil,fuj,prej do toho hnoje nepoleze úplně dobrovolně.smajlík:-))

28.5.2012 13:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠmarjá,bábo,ty snad nemáš srdce,smajlíkdo toho mám fakt lízt,jooo?smajlíksmajlík

28.5.2012 13:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tak tady máš,to máš za to,že jsi mě sem donutila vlízt,tak Ti dám taky kousek toho hnoje pěkně.smajlíksmajlík

28.5.2012 13:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,když už na mě přestala házet tu špínu,tak byla pochválená,že je sice čuně,:-))ale moooje....:-):-):-)

28.5.2012 13:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

28.5.2012 13:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No a holky tam pak vlezly taky,když už viděly,že je to tam jakžtakž čistý.:-):-)

28.5.2012 13:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pierot se tam moc těšil,jak bude šplouchat,a cákat...:-))smajlík

28.5.2012 13:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Holky byly skoro vykoupaný,aniž by slejzaly z koní,Pierot byl fakt jak lodní šroub.:-)):-))

28.5.2012 13:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jarča si stoupne vedle Pierota a hrozně se diví,že to cáká tak daleko.smajlík

28.5.2012 13:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))To prej nebylo na mě,ale na Pierota,:-))říkal Monďásek.:-):-)

28.5.2012 16:33
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda to máte výlety, docela závidím. Chjo...smajlík
Jinak nakonec jsem nebyla fotit, bylo něco jiného na práci, možná zítra. Taky konečně trochu sprchlo..sice nic moc, ale aspoň něco. Je jinak příšerně sucho.

Jaruško, neprozradím a neprozradím smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík..bude to pak překvápko!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

28.5.2012 17:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTy jsééš,:-(to nevydržíím.smajlík
smajlíksmajlíkLucí,to máš blbý s těma zádama,určitě zkus zase tu rehabilitaci,to pomůže aspoň na chvilku.:-):-)
smajlíkWerčo,tady pár kapiček a šlo to pryč...:-(
:-):-)Fanoušek je hezkej ve vodičce,on by se šel i proplavat,viď?:-):-)

28.5.2012 18:12
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Nádherný fotečky smajlík
Znám to tam Jaru velmi dobře, měla jsem tam měsíc Liancu.
Na fotce je Lancia na výstavě haflingů.

30.5.2012 10:21
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Gratuluji Jarušce za úspěchy:-)
Jaruš poptávala jsem se po těch chráničích a už se nevyrábí delší dobu..Ale koukám, že jste sehnali jiné:-)

30.5.2012 17:35
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky, taky je u vás tákové vedro? Tady děs, ale zatahuje se, tak by mohlo sprchnout..je příšerné sucho fakt:-(. Zase už se tady všude seno suší o sto šest...

Jinak konečně mám fotky Usy z toho focení. Madam tam teda hopiká flákala jak něco..za to včera ji jedni lidi dávali piškotky. Měli návštěvu a říkali jim, že tam chodí k večeru kolem krásný bílý koníček, tak pro ni měli dobrůtky a malá potvůrka dělala hopiká za piškotky úplně předpisově..vyčůraná.

Ale tu novou ohlávku, co v ní je focená v řepce jak jsem dělala, tak fakt musím zkrátit ty lícnice. Ono jak se to na tom koni usadí, tak to sedne kde má a dnes je to po chvíli vidtě, že by to mělo být krapínek výše. V té řepce jsem ji z kopce pustila za holkama, tak teda se ji moc nechtělo. Já šla pomalu, aby mě nebylo vidět v záběru a holčí to moc nechápala, proč má běžet za koňmi a já tam tak pomalu..tak se ohlížela a cválala tak ledabyle.

http://makita.rajce.idnes.cz/Usama_Watani/#

31.5.2012 07:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Helčo,na odstavení od maminy,že jo?:-):-)Tam bylo asi 6 nebo 7 hříbátek,a to jsem fakt nevěděla,kterýho bych si vybrala,byli hezcí všicí,:-):-)a takoví přítulové,:-):-)mají se tam opravdu skvěle.:-):-)

31.5.2012 07:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moc díky,Míšo,:-)Jarče vyřídím.:-):-)
smajlíkJá vím,že už se nevyráběj,jen jsem myslela,že někde seženu nějáký starší zásoby,ale nikde nic...smajlíkA koukala jsem,že jsme je neměli sami,používá je poměrně ještě dost lidu,tak taky,až se jim rozbijou,budou mušet schánět nějáký jiný.:-)Ale my jsme spokojený,ty Profi jumpky jsou dobrý.:-):-)

31.5.2012 07:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,tady včera bylo koupací počasí,dneska je teda zatažíno a snad by mělo kvečeru pršet,no páč už máme posekáno,že jo,tak teď bude pršet každej den.:-)):-))
:-):-)Usina je frajerka.:-):-):-)

31.5.2012 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ono už by potřebovalo zapršet jako sůl,hrozně ten písek práší a celkově je sucho hrozný.:-(:-(:-(

31.5.2012 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJára má z oxerů hrůzu,ale fakt nevím,proč,smajlíkty oxery,jak jsou mohutný a široký,tak ty koně to skáčou s přehledem a rezervou,to vždycky spíš shodí kolmák.:-|

31.5.2012 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tenhle třeba Pierot opravdu shodil,tak tohle je opravnej skok,ten už dal pak krásně,:-)ale jaksi se mi tam nevešla Jára.:-)):-))

31.5.2012 08:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMonďásek na skok,kterej se mu nelíbí,vždycky zadupe:-)) a pěěkně ho postraší funěním.:-)):-))

31.5.2012 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďásek nevěřícně zírá,jakžto,že tam ta vodička dneska není...:-)):-))

31.5.2012 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Včera tam byla zase ta Lepatronka:-),tak Pierot zase po ní chvilku koukal,:-)ale pak už toho nechal a věnoval se skokům.:-):-)Ona se mu líbí,ale on jí nee,když se míjeli na stěně,tak se na něj šklebila hrozně,:-))tak asi pochopil,že nemá šanci...:-)):-))

31.5.2012 09:02
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda z toho Monďáska nemůžu, jak se vždycky čučí na ty skokysmajlík ..ale s Dituškou vypadají jako máma se synem:-).

Pierota to skákání víc baví, co? Ale on vypadá, že většinou moc neřeší ty přední nohy, že? Proto taky klidně menší překážky shodí, že se asi nesoustředí....no tak aspoň vidí, že kobyla se s ním bavit nebudesmajlík

Tady je krásně sluníčko a Usu jsem docela vyvedla z míry teď. Jsem ji do výběhu natáhla hadici a ostřikovat namířila pod třešni. Normálně mi snad uschne, začaly z toho padat malé třešničky, takové zcvrklé..no děs. Tak jsem tam jako na chvíli pustila vodu a holčí vyvalila oči a uuuž byla ve stáji. Stojí ve dveřích, čučí a funí na ten ostřikovač. Jsem ji vysvětlovala, že klidně může ven si jíst seno za stáj, ale ona ne..co kdyby se ta věc s voooodou náááhodou otočila a stříkla ji na kopýtko! To ona přece nee...vodu nemusísmajlík. Tak jsem šla domů. Ona za chvíli možná vyleze, jak zjistí, že voda stříká pořád na jedno místo. Ale touhle akcí jsem ji vůůbec nepotěšila

31.5.2012 09:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

jaruska napsal(a):
smajlíkJára má z oxerů hrůzu,ale fakt nevím,proč,smajlíkty oxery,jak jsou mohutný a široký,tak ty koně to skáčou s přehledem a rezervou,to vždycky spíš shodí kolmák.:-|

:-):-)Pardon,omlouvám se,tohle je dvojbradlí,ale bejvá to většinou postavený jako oxer,než to tam Olda začne přestavovat.:-):-)
:-):-)No,vždyť to říkám,že je to sucho fakt hrozný,celkově na úrodě to bude hodně znát..:-(:-(Naše třešeň je v pohodě,ale jen díky tomu,že tam každej den vycychtaj pod ní kachny a husy pořádnou porci vody,a jak jim to taky pořád měním,tak třešeň je v pohodě,žízeň nemá,:-)ale letos je těch třešní něják míň na ní,a ještě špačci kradou,že jo,:-))tak nevím,jestli nám něco zbyde.:-)):-)
:-):-)No jo,to Usina je přesně stejná na tu sprchu jako Pierot,:-)ten taky,chci mu jenom postříkat kopýtka,aby je neměl tak suchý,a davaj,:-))co kdybys to bábo náhodou otočila nahoru.:-))a Monďásek sprchu taky nemusí,ale tomu se nedivím,když jsem viděla,jak těm koním sportovním stříkají po tréninku nohy,když je mají špinavý,a je jim fuk,že je třeba i zima...smajlíkTomu koni to v tý kose stoprocentně není příjemný,smajlíkale co může dělat,když je naužděnej a někdo ho drží...:-(
smajlíkAle tůdle se mi povedl kousek,smajlíkbylo opravdu strašný parno,já dopouštrěla vodu a Moruš si přišla pro sprchu,no tak jsem něják moc nepřemejšlela a tu lábuž jsem jí dopřála po celým těle.Moruš se pak šla okamžitě vyválet,a já až když vstala a z každý strany byla oválená jak řízek,jsem si teprve uvědomila,že za půl hodiny má přijet Romča a pojedeme ven.smajlíksmajlíkTo jsem fakt nepobrala,jak jsem už stará,tak jsem blbá,naštěstí Romča jezdila s Pierotem nejdřív po ohradě,vysvětlila jsem jí situaci,že jsem pako,:-))a než Romča tu půl hodinku v tý ohradě dojezdila,tak já jsem Moruš sušila všema možnejma způsobama a bylo fajn,že bylo opravdu parno,takže mi sluníčko krásně pomohlo a Moruš jsem stačila vysušit a vykartáčovat,smajlíkale příště už budu fakt víc přemejšlet.:-))

31.5.2012 09:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkLucí,on jak kdy,včera shodil jeden zadníma a jeden předníma,podle toho,jak mu to vyjde ten nájezd na to a jak se odrazí,když brzo,shazuje zadníma,když přijede moc pod skok,tak to letí předníma.smajlík

31.5.2012 09:34
lucky

XXX.XXX.27.76

U Usy je výhoda, že se neválí. Ani když ji umyju hadicí. Můžu ji umýt, krásně dočista, jednou za čas třeba i šamponem, co mám na bílé koně, takže je fakt nádherná a klidně ji pustím na zahradu a ona si chodí na sluníčku, pase a krásně uschne a nevyválí se.

No nic..letím s uň a psy vezmu zase zaplavat a mám dneska děsně práce

4.6.2012 19:29
remonek

XXX.XXX.183.140

Jéééé holky kam až jsme se to propadli :-)) I když se ani nedivím, venku je celkem hezky na ježdění, tak proč sedět u kompa :-)

4.6.2012 19:34
remonek

XXX.XXX.183.140

Sobiťák už má spešl kamaše od kentaura, tak by teď pod sedlem zase řádil jak ďas, tak mám občas co dělat abych ho udržela, ještě ho moc nechci pouštět na nějaký rychlí cvalovky, občas kousek pocváláme ale hodně si hlídám jak vypadá zem pod náma aby přeci jen někam špatně nešlápnul.

4.6.2012 21:28
remonek

XXX.XXX.183.140

Holky ještě jsem se vás chtěla zeptat, i když to asi spíš bude otázka na Lucku. Máme doma 12 letého kokříka, chtěla bych mu dopřát nějaký ty vitámíny pro starší psiska. Máte někdo nějaký dobrý typ?

4.6.2012 23:12
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

lucky napsal(a):
Teda z toho Monďáska nemůžu, jak se vždycky čučí na ty skokysmajlík ..ale s Dituškou vypadají jako máma se synem:-).

Pierota to skákání víc baví, co? Ale on vypadá, že většinou moc neřeší ty přední nohy, že? Proto taky klidně menší překážky shodí, že se asi nesoustředí....no tak aspoň vidí, že kobyla se s ním bavit nebudesmajlík

Tady je krásně sluníčko a Usu jsem docela vyvedla z míry teď. Jsem ji do výběhu natáhla hadici a ostřikovat namířila pod třešni. Normálně mi snad uschne, začaly z toho padat malé třešničky, takové zcvrklé..no děs. Tak jsem tam jako na chvíli pustila vodu a holčí vyvalila oči a uuuž byla ve stáji. Stojí ve dveřích, čučí a funí na ten ostřikovač. Jsem ji vysvětlovala, že klidně může ven si jíst seno za stáj, ale ona ne..co kdyby se ta věc s voooodou náááhodou otočila a stříkla ji na kopýtko! To ona přece nee...vodu nemusísmajlík. Tak jsem šla domů. Ona za chvíli možná vyleze, jak zjistí, že voda stříká pořád na jedno místo. Ale touhle akcí jsem ji vůůbec nepotěšila

Dobrý den paní Lucko,
myslíte, že bych s Vámi mohla prohodit pár mejlů o jistém internetovém kurzu, který se týká úpravy kopyt? Na jejich stránkách jsem našla Vaši kobylku Usu. Do kurzu se chystám, ale ráda bych se pobavila s někým, kdo už jím prošel a nechci to rozebírat tady na iFauně.
Byla bych Vám moc vděčná. Zdeňka.

P.S. můj email: krejcizdenicka@seznam.cz

5.6.2012 07:58
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Sobík je nádherný, čím dál bělejší:-) To Usa teď jak dolínala vše, tak má děsně puntíků..konečně mi to zvíře začíná pstružit:-)

Tak tady sice bylo krásně když jinde pršelo, ale včera nic moc, i když Usa u koní byla a jednou mi tam hezky zmokla, ale aspoň je umytá..už je zase bílá jak stěna:-). Musela jsem ji ustřihnout ocas, protože už ho zase tahala po zemi a opět si ho přišlápla a akus vyrvala..prostě to nejde. Oni ti arabi neustále vypadají, že mají krátký ocas. Přitom má třeba o kus delší než jiní koně, co ho mají spuštěný, tak vypadají, že super dlouhý ocásek, že... No a Usa ho má až na zem, jenomže jak se rozejde, tak ho pozvedne a už vypadá, že ho má do půlky holení. smajlík Tak ho nechávám někdy jako že bude co nejdelší, ale ono potom třeba prší a madam stoí ve stáji a čučí ven jak leje, spustí si ho dolů jako vlečku a pak stačí málo a přišlápne si ho...chjo..tak jsem to fikla cca o 10cmsmajlík

Ohledně kopýtek napíšu, určitě to stálo za to absolvovat kurzík a měla jsem instruktáž i tady doma..jsem si ho pozvala potom na Usu....řešit konkrétní problémy.

5.6.2012 08:15
lucky

XXX.XXX.27.76

Co se týče tipu na vitamíny pro staré psy.... to je těžké. Ta trhu je toho spousta. Tip nemám, my zatím máme to co, dáváme psům celou dobu
Jako malí měli Artican, jako dospělí Artidual .. http://www.veterina-info.cz/odborne-clanky/chondroprotektiva-artican-a-artidual--srovnani-212.html
Jinak máme přes klub koupený vždycky "kýbl" mineralfutter z Německa..jmenuje se to Blattin..oba psi na tom vyrostli (mimochodem pes v rovnýma nohama je foto mladého Daréska:-) http://www.blattin.cz/

Asi každý bude mít svoje nějaké osvědčené přípravky, my krmíme tohle, oba psi na tom vyrostli a jsou v dobré kondici. Myslím, že jim to vystačí i na stáří, prakticky je tam vše co pes potřebuje.
Jinak my nekrmíme granulemi!

Tady Darés v 8 letech:-)

5.6.2012 08:23
lucky

XXX.XXX.27.76

5.6.2012 11:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,ta Miucha je boží,:-)ta fotka se fakt povedla,úžasný.smajlík:-):-)
:-):-)Přesně tak,Šárí,když je hezky,tak u kompu nejsem skoro vůbec,:-|jsme furt venku.:-):-)
:-):-)Tady Mondík na hobíkách,:-):-)šel 80/90,:-)šel krásně,vůůůůbec neřešil profily,který viděl poprvé,smajlíkbyl moooc šikovnej.:-):-)Sice poslední překážku shodil,ale to neřešíme,nás strašně moc potěšil s těma profilkama,páč Jára se toho dost bála,že tam bude nějákej karambol,:-|ale Mondík jí podržel,:-):-)prostě nádhera.:-):-):-)

http://youtu.be/9-giEkFWgUY

5.6.2012 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tuhle fotku,když jsem si prohlídla blíž,tak jsem se musela smát,:-))to se člověku povede málokdy,aby vyfotil moment,kdy jsou 3 koně úplně všichni na stejný nohy..:-)):-))Kdyby to člověk chtěl takhle fotnout,tak se to nepovede...smajlík

5.6.2012 11:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jarča postavila tréninkově různý překážky pozemní.:-):-)

5.6.2012 11:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A Romča měla za úkol s Pierotem přelézt přes plachtu.:-):-)

5.6.2012 11:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-))Pierot je ostražitej,:-))protože se plachta může náhodou pohnout a sežrat ho,:-))ale nakonec to dali,j:-)sou mooc šikovní.:-):-)

5.6.2012 11:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Já jsem cěděla,že to dají,akorát jsem byla překvapená,že docela brzo,myslela jsem,že Pierot bude Romču zkoušet dýl,:-))ale on jí něják má rád,:-)protože jí fakt bere,:-)páč jsme byli včera na třešních v zahradách a taky tam kdysi byla se mnou jednou jedna jezdkyně,:-))a s tou si Pierot dělal,co chtěl,:-(ta si neutrhla ani jedinou třešni,jak Pierot pořád chodil,smajlíka hele,jak Romča si s Pierotem rozumí,on přesto,že jsme s Járou od něj dost daleko s koňma,tak on na nás prdí a poslušně stojí a nechává Romču,aby se nacpala třešněma a sám si taky v naprostým klidu trhá.:-):-)

http://youtu.be/whWBXjRFIE4

:-):-)Jinak abyste si nemysleli,že někomu krademe třešně,tak to fakt ne,smajlíkty třešně jsou naše,máme tu 2 pětisetmetrový řady třešní.:-):-)

5.6.2012 11:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsem si právě říkala,že Pierot to sice dá,ale až za chvíli,a fotla jsem Járu,no a zrovna v tu chvíli se Pierot rozhodl,že přes tu plachtu s tou Romčou teda přeleze,když není jinýho zbytí,:-))ale já ten okamžk propásla.:-|

5.6.2012 11:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Romča to pak dala ještě z druhý strany,protože všechno,co po koni žádáme,žádáme vždycky z obou stran,ale fotograf zase trochu zachrápal..:-))

5.6.2012 11:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

5.6.2012 11:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Pak jsme jeli do těch zahrad,parádně jsme si to užili všicí,i koníci.:-):-):-)
:-):-):-)Moruš má dneska narozeniny,dneska je jí 17,:-):-):-)ale jelikož je hnusně a fotky by byly nic moc,:-(tak oslava se bude konat až bude hezky.Hubana velkýho a dobrůtky dostane dneska taky,ale na fotky to fakt dneska není,je tu hnusná zima:-( a strašně fučí.:-(:-(

5.6.2012 22:24
madow

XXX.XXX.49.29

jéééé Jaruško tak to přeji Morušce jen to nejlepší...hlavně zdravíčko a spousty krasných dnů s páníčkama

7.6.2012 08:11
lucky

XXX.XXX.27.76

Morušce taky přeji všechno nej nej nej k narozeninám. Vůůbec na ten věk nevypadá:-). Ale ono to u těch huculáků tak je. Bettynka taky má vlastně nějak 16 a taky lítá jak mladice. A Use je 10 a taky si lidi kolikrát myslí, že je to hříbosmajlík

7.6.2012 12:26
bospor

XXX.XXX.192.10

nevíte někdo kde by se dal sehnat sušenej česnek pro koně? prášek u nás mají, ale ten mi nechtějí moc žrát. propadne granulema a zůstává na dně belíku. tablety jsem nezkoušela. počítám že by to nevzali do hubysmajlík
míša si dala pro karla takový jako vločky a ty by byli fajn, ale nevzpomíná si kde je sehnala:-|

7.6.2012 12:42
didi

XXX.XXX.2.151

bospor napsal(a):
nevíte někdo kde by se dal sehnat sušenej česnek pro koně? prášek u nás mají, ale ten mi nechtějí moc žrát. propadne granulema a zůstává na dně belíku. tablety jsem nezkoušela. počítám že by to nevzali do hubysmajlík
míša si dala pro karla takový jako vločky a ty by byli fajn, ale nevzpomíná si kde je sehnala:-|

http://www.centrumkrmiv.cz

My kupujeme tady - nabízí prášek, granulát i plátky - máme to teď po přestěhování koní 3 km daleko, takže v dojezdové vzdálenosti. Na posílání to moc výhodně asi nevyjde...

Světice u Říčan.

7.6.2012 16:58
bospor

XXX.XXX.192.10

super!!!smajlík díky

8.6.2012 09:54
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruško kdybys ještě chtěla ty chrániče, tak celou sadu nabízí jana burešová na fbsmajlík ty jsi ale myslím psala, že jste koupili jinýsmajlík

11.6.2012 08:45
bospor

XXX.XXX.192.10

dneska tam asi jedu:-| kdeže to bydlíš? že bych se stavila na návštěvusmajlík

11.6.2012 08:49
bospor

XXX.XXX.192.10

tak jaký jste měli víkend? já pracovní jako obvykle, ale nedělní vyjížďka byla supráckásmajlík

11.6.2012 08:53
bospor

XXX.XXX.192.10

honza byl tááák strašně moc hodnej, že jsem mohla i za cvalu fotit kolem sebesmajlík

11.6.2012 09:13
bospor

XXX.XXX.192.10

i jsme zmokli:-) už jsme byli jak na sahaře:-|

11.6.2012 09:17
bospor

XXX.XXX.192.10

a to jsem ráno nadávala, proč sebou pořád tahám ten kabát, když jsem ho nepotřebovala ani nepamatujusmajlík

11.6.2012 11:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Děvčata,moc děkuji za pání Moruš k narozkám,:-)určitě jí ho vyřídím a přidám sladkýho hubánka.:-):-)
smajlíksmajlíkTý jo,Lucí,to bych teda netušila,že je Betce 16,taky na to nevypadá,já bych jí tipovala tak do 10 maximálně.:-):-)
:-):-)Ivčo,děkuju,já to sice na tom FB hledala ty chrániče Janiný,ale já jsem na tohle fakt trdlo,já to nenašla,:-))ale to opravdu nevadí,protože už máme jiný ty chrániče a už s nima dal Pižďuch další parkur dvoufázovej 100/110,:-):-)sice Pižďuch shodil hned v druhý fázi první překážku,ale to nevadí,to neřešíme,:-)hlavně že nikde nevyhnul a nic nevyštycoval,smajlíkje to opravdickej šikulka a Jára si s nim na tohle dost věří.:-):-)
:-):-)Tady je soutěž se stupňovanou obtížností do 100 cm bez žolíka.:-):-)Židovice,sobota.:-):-)

http://youtu.be/TB-zgs49dos

11.6.2012 11:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,krásnej výlet,my teď taky měli pracovní víkend,ale závodně,:-):-)v sobotu Židovice a neděle Mělník.:-):-)
:-):-)Tady je ten parkurek 100/110,jeli krásně a hezky se na to i koukalo.:-):-)

http://youtu.be/D6567Tt44L8

11.6.2012 11:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jinak seno už máme doma,sice nám do teho každej den trošku zapršelo,smajlíkale kupodivu to nevadilo a když se jeden den,tuším čtvrtek,udělalo krásně,tož jsme to šupli domsmajlík a bylo to i krásně zelený,:-)žádná rezavá barva to nebyla.:-):-)
:-):-)Tady neděle Monďásek na Mělníku,byl druhej v 70/70,ale ještě to nemám nahraný,páč mě tady u toho občas bere šlak,vždycky,když mám nahranou půlku videa,tak mi to ztuhne a radši jdu od toho pak pryč,smajlíkna to nemám nerv.:-)):-)

11.6.2012 11:16
didi

XXX.XXX.2.151

To Animo je takové hodně zastrčené, v areálu ZD - mají tam jen hodně malou cedulku (A4). Napoprvé jsme od tama odjeli, že jsme se asi spletli a pak se po telefonátu na to samé místo vraceli :-)).

11.6.2012 11:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Ivčo,já když fotím ve cvalu,tak mívám povedenou jednu jedinou fotku z třeba desíti,smajlíka někdy ani to néé,smajlíktak většinou raději točím.:-):-)
:-):-)Jinak jsem se včera potkala s tím pánem na Mělníku,co nám prodávali Monďáska,a ten vyprávěl,jak Mondíska vozili někam na dovču s sebou na Jeseníky,a tam pořád ti lidi okolo koní nechápali,proč ta jejich holčina z toho Monďáska pořád padá,tak si to fůru lidí vyzkoušelo,padali taky,smajlíka připletl prý se tam i žokej Faltejsek,a buch ho,taky ho Monďásek vysypal,smajlíktak to jsem se musela smát,koho všechno on nevysadil.:-))Taky se tam byla na něj podívat taková menší holčina,že prý na něm jezdívala,a když jsem se jí zeptala,jestli z něj taky někdy spadla,tak ona říká:noo,padala jsem skoro každý 3 minuty.:-)):-))

11.6.2012 11:22
didi

XXX.XXX.2.151

Fotky ze seznamování stáda po přestěhování.

Žádný z koní není nějak přehnaně dominantní, takže pouštění koní dohromady proběhlo celkem klidně - jen si krapet polítali, zjistili, kdo je jak rychlý :-) a pak už se spolu pásli... Lítali po 3 ha, propojili jsme na to všechny výběhy, takže si docela mákli.

Bob na to šel chytře, věděl, že se budou vracet a tak nikdy neběžel až na konec výběhu, ale zmenšil si poloměr a dostal se vždycky na chvilku tímhle trikem do čela.

11.6.2012 11:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jo,Ivčo,naše hemelky žerou normálně nakrájenej česnek na drobno a zamíchanej do ňamek,pak jim teda z těch hub páchne,to je pravda:-)),ale jim to očividně nevadí a fakt to takhle baštěj jako zběsilí.smajlíkA topínky pomatlaný česnekem,to je taky bašta,to mají jako sušenky.:-):-)

11.6.2012 11:24
didi

XXX.XXX.2.151

Holky byly nejrychlejší - pořád vepředu a všichni ostatní za nima.

11.6.2012 11:26
didi

XXX.XXX.2.151

Vláček :-).

Zbylí 3 koně měli zrovna pauzu na pasení.

11.6.2012 11:28
didi

XXX.XXX.2.151

11.6.2012 11:29
didi

XXX.XXX.2.151

... dokonce si i cválnul, ale brzy zas přešel do klusu - přeci se nebude na stará kolena tak honit...

11.6.2012 11:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,koukala jsem na Barču na videu,jak je hodná a šikovná,:-)když má jít po plachtě a celkově je to taková flegmoška,:-)to je super,:-):-)že to není žádnej plašan.:-):-)
:-):-)Jo,Legišek prej už je obsedlej,už prej na něm Ilča byla sama i venku na projížďce takový kraťoučký,on je hodnej,že není závislák,to on byl už i tady takovej,že mu to nevadilo,že koně odešli a on tu zůstal sám,pořehtal si,poběhal,ale opravdu nikdy nehysterčil a za chvilku čekal u vrat v poloze vležmo,:-))až se koníci uráčej navrátit.:-):-):-)

11.6.2012 11:58
bospor

XXX.XXX.192.10

jo je to hodná holka a mám z ní radost, ale mohla by ještě poporůst:-|
domčo je to nádherasmajlík a bob už je frajer:-)smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík