dávejte sem fotečky vašich kříženců a nějaké info o nich. Jsme zvědavá jaké kombinace se tady objeví já mám doma taky křížence, kobylku Karinu - norik x ČT (asi - to se už asi nikdo nedozví..)tady je foto
doga

ettelwen
napsal(a):
dávejte sem fotečky vašich kříženců a nějaké info o nich. Jsme zvědavá jaké kombinace se tady objeví já mám doma taky křížence, kobylku Karinu - norik x ČT (asi - to se už asi nikdo nedozví..)tady je foto
já mám ČT x Hannover je to sice čistokrevné čt protože tam není míchaný třeba AQH ale je to minimini kříženeček!!!
doga

ettelwen
napsal(a):
je hezká!
jaruska
napsal(a):
Karina je mooc hezká,někteří kříženci se opravdu povedou.
Toto je 2-letá kobyla M: ČT O: hucul..
doga

jaruska
napsal(a):
Karina je mooc hezká,někteří kříženci se opravdu povedou.
je super!
terushka
napsal(a):
Toto je 2-letá kobyla M: ČT O: hucul..
A ještě jedna...
terushka
napsal(a):
A ještě jedna...
A opravdu poslední ať mi nenadáváte ARANKA
doga

terushka
napsal(a):
To píšeš na mě??
sorry mělo to být pro tu zakladatelku! Ale ta tvoje tak!!!
doga

terushka
napsal(a):
Aha tak to promiň...
ne neomlouvej se! ARANKA je úžasné stvoření!!!
ettelwen
napsal(a):
Morfeus: maminka shetland x welsh, tatínek hafling.
cream
napsal(a):
Morfeus: maminka shetland x welsh, tatínek hafling.
S maminkou Melisskou postříkaní vodou z hadice.
cream
napsal(a):
S maminkou Melisskou postříkaní vodou z hadice.
Melisska: shetland x welsh : a po postříkání rychle vyválet!!!!
cream
napsal(a):
Melisska: shetland x welsh : a po postříkání rychle vyválet!!!!
TAky kříženeček matka: pony(asi shetland)* hucul a táta: syn matky z huculoponyho.
microfon
napsal(a):
TAky kříženeček matka: pony(asi shetland)* hucul a táta: syn matky z huculoponyho.
Teda, tady toho přibylo jen tak dál
No, díky všem za pochvalu mojí kobylky, je to super koník. Tady teda přidám ještě nějaké to foto.
ettelwen
napsal(a):
Teda, tady toho přibylo jen tak dál
No, díky všem za pochvalu mojí kobylky, je to super koník. Tady teda přidám ještě nějaké to foto.
a ještě
anushka
napsal(a):
Janek,matka:welsh x hucul, otec:angloarab
můj Red Rock... maminka Arab x Hucul, tatínek Paint x ČT
red rock
napsal(a):
můj Red Rock... maminka Arab x Hucul, tatínek Paint x ČT
Red Rock a ostatní koníci (ta bílá je kříženec Araba)
red rock
napsal(a):
Red Rock a ostatní koníci (ta bílá je kříženec Araba)
1. kobylka- kříženec Arábka, 2. kobylka- kříženec Camargueského koně, 4. koník- tatka appaloosa (Dres To Impress) m: hafling
anushka
napsal(a):
red rock je krasnej,kolik mu je?
Red Rock- je mu 5 let
red rock
napsal(a):
Red Rock- je mu 5 let
Red Rock a Ascino Ascino má v sobě Shagya Araba
red rock
napsal(a):
Ponca- maminka hafling, tatínek appaloosa (Dres To Impress)
red rock
napsal(a):
Ponca- maminka hafling, tatínek appaloosa (Dres To Impress)
ettelwen
napsal(a):
tak tohle je můj Bredilee, je to taky kříženec bez PP, jeho máma je QHxArab a tatík je QH s nevyřízenou licencí. Tady foto z loňského léta, kde mu byl čerstvě rok.
ettelwen
napsal(a):
A tady Bredilee letos na začátku léta. Kde mu ještě nebyly dva roky.
ettelwen
napsal(a):
A ještě při řádění s ostatníma koníkama.
impipi
napsal(a):
A ještě při řádění s ostatníma koníkama.
Samuel Gadda- QH/arab
sajma
napsal(a):
Samuel Gadda- QH/arab
tOTO BY MĚLO BÝT WELSH COB*WELSH PONY
microfon
napsal(a):
tOTO BY MĚLO BÝT WELSH COB*WELSH PONY
Maminka byla Shagya a tatínek kladrubák
anushka
napsal(a):
Trošku jo no
Fotku jsem zmenšila,aby se nahrávala rychlejš a nějak se to nevyplatilo
Jak se má tvoje kobylka?
Má se fajn,až na ty komáry.A jak už jsem psala na Ty z moderky králíků,že si odírá hřívu,tak to mě štve.Ptala jsem se tam Lucky,aby mě poradila tu vodičku,co měla na Usu,když měla stejnej problém,tak doufám,že mi odpoví.A co Ty,jsi s Jankem?Psala jsi,že je na Sázavě,nebo tam někde,že?
trajekt
napsal(a):
Má se fajn,až na ty komáry.A jak už jsem psala na Ty z moderky králíků,že si odírá hřívu,tak to mě štve.Ptala jsem se tam Lucky,aby mě poradila tu vodičku,co měla na Usu,když měla stejnej problém,tak doufám,že mi odpoví.A co Ty,jsi s Jankem?Psala jsi,že je na Sázavě,nebo tam někde,že?
jj Janek je na Sázavě,zítra za ním jedu.Od včerejška mám nové štěně,je sním spoustu práce.. JInak nic nového,co u tebe? Snad se ta hříva spraví
anushka
napsal(a):
jj Janek je na Sázavě,zítra za ním jedu.Od včerejška mám nové štěně,je sním spoustu práce.. JInak nic nového,co u tebe? Snad se ta hříva spraví
No snad jo,pevně doufám.A co je nového?Za týden budu mít kotě,ale tak nádhernýho kříženečka jsem ještě neviděla.Jinak mám 2 psy,fenky.Jedna má 11 let,tu jsem si pořídila nedávno a ještě mám mladou Bernačku,tak ji učím,aby mě na vyjíždce poslouchala,když jsem v sedle.No musím uznat,že se snaží.Dám sem jednu fotku,doufám,že to ostatní přežijou.Opravdu jen jednu pro Anušku,tak se na mě nezlobte.Díky
trajekt
napsal(a):
No snad jo,pevně doufám.A co je nového?Za týden budu mít kotě,ale tak nádhernýho kříženečka jsem ještě neviděla.Jinak mám 2 psy,fenky.Jedna má 11 let,tu jsem si pořídila nedávno a ještě mám mladou Bernačku,tak ji učím,aby mě na vyjíždce poslouchala,když jsem v sedle.No musím uznat,že se snaží.Dám sem jednu fotku,doufám,že to ostatní přežijou.Opravdu jen jednu pro Anušku,tak se na mě nezlobte.Díky
Bernáka jsme vždycky chtěla,jsou krásní
To moje novy stenatko-Jacquelin(Jackie) je peknej rostak..
Jinak mame 4psy,2kocky,potkanku a Janka.
pejsci: NO Arča 11let,její syn Bax 5let kříženej s Briardem,
fenka Misty kříženec ohaře s kníračem a teď Jacquelin kříženec Howavarta a Lajky,3měsíce.
Jackinka se taky bude učit bejt u koní a chodit semnou na vyjízdky taks me zvedava.Nevim kdy mam zacit ale asi az v roce..
driv to asi nebude k nicemu nevim.Jinak noveho stale nic
red rock
napsal(a):
pro valpurgiis: Napiš mi email a já ti to všechno napíšu...
Johanka
mili
napsal(a):
Johanka
Jo já zapoměla je to : norik x arab x hucul x lipicán x A1/1
mili
napsal(a):
Jo já zapoměla je to : norik x arab x hucul x lipicán x A1/1
Můj roční hřebeček-Monet,M:hucul x arab,O:čt.
regie
napsal(a):
Můj roční hřebeček-Monet,M:hucul x arab,O:čt.
ještě hlavička!
ettelwen
napsal(a):
moj roko:matka:ST,otec:trakeen
ettelwen
napsal(a):
3) nejmladší kříženec: CT hrebec Elmont, O.: A1/2 Mistrál sv, M: Glen Elba po hurikan sv CT, z M: A1/2 po 2144 Servátor
TT

XXX.XXX.201.160