Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2006 08:51

dávejte sem fotečky vašich kříženců a nějaké info o nich. Jsme zvědavá jaké kombinace se tady objeví já mám doma taky křížence, kobylku Karinu - norik x ČT (asi - to se už asi nikdo nedozví..)tady je foto

doga

22.7.2006 08:54
doga

ettelwen napsal(a):
dávejte sem fotečky vašich kříženců a nějaké info o nich. Jsme zvědavá jaké kombinace se tady objeví já mám doma taky křížence, kobylku Karinu - norik x ČT (asi - to se už asi nikdo nedozví..)tady je foto

já mám ČT x Hannover je to sice čistokrevné čt protože tam není míchaný třeba AQH ale je to minimini kříženeček!!!

doga

22.7.2006 08:55
doga

ettelwen napsal(a):

je hezká!

22.7.2006 09:00

ettelwen napsal(a):

Karina je mooc hezká,někteří kříženci se opravdu povedou.

22.7.2006 09:06

jaruska napsal(a):

Toto je 2-letá kobyla M: ČT O: hucul..

doga

22.7.2006 09:06
doga

jaruska napsal(a):

je super!

22.7.2006 09:07

terushka napsal(a):
Toto je 2-letá kobyla M: ČT O: hucul..

A ještě jedna...

22.7.2006 09:09

terushka napsal(a):
A ještě jedna...

A opravdu poslední ať mi nenadáváte ARANKA

22.7.2006 09:10

doga napsal(a):
je super!

To píšeš na mě??

doga

22.7.2006 09:11
doga

terushka napsal(a):
To píšeš na mě??

sorry mělo to být pro tu zakladatelku! Ale ta tvoje tak!!!

22.7.2006 09:13

doga napsal(a):
sorry mělo to být pro tu zakladatelku! Ale ta tvoje tak!!!

Aha tak to promiň...

doga

22.7.2006 09:20
doga

terushka napsal(a):
Aha tak to promiň...

ne neomlouvej se! ARANKA je úžasné stvoření!!!

22.7.2006 09:24

doga napsal(a):
ne neomlouvej se! ARANKA je úžasné stvoření!!!

Je tak díky...ty máš taky krásného koníka.....

22.7.2006 10:33

ettelwen napsal(a):

Morfeus: maminka shetland x welsh, tatínek hafling.

22.7.2006 10:35

cream napsal(a):
Morfeus: maminka shetland x welsh, tatínek hafling.

S maminkou Melisskou postříkaní vodou z hadice.

22.7.2006 10:37

cream napsal(a):
S maminkou Melisskou postříkaní vodou z hadice.

Melisska: shetland x welsh : a po postříkání rychle vyválet!!!!

22.7.2006 11:08

cream napsal(a):
Melisska: shetland x welsh : a po postříkání rychle vyválet!!!!

TAky kříženeček matka: pony(asi shetland)* hucul a táta: syn matky z huculoponyho.

22.7.2006 11:32

microfon napsal(a):
TAky kříženeček matka: pony(asi shetland)* hucul a táta: syn matky z huculoponyho.

Teda, tady toho přibylo jen tak dál No, díky všem za pochvalu mojí kobylky, je to super koník. Tady teda přidám ještě nějaké to foto.

22.7.2006 11:33

ettelwen napsal(a):
Teda, tady toho přibylo jen tak dál No, díky všem za pochvalu mojí kobylky, je to super koník. Tady teda přidám ještě nějaké to foto.

a ještě

22.7.2006 12:59

ettelwen napsal(a):
a ještě

Janek,matka:welsh x hucul, otec:angloarab

22.7.2006 13:42

anushka napsal(a):

Nějak se Ti tady Janek prodloužil co?,ale je pěknej

22.7.2006 14:18

anushka napsal(a):

můj Red Rock... maminka Arab x Hucul, tatínek Paint x ČT

22.7.2006 14:21

trajekt napsal(a):
Nějak se Ti tady Janek prodloužil co?,ale je pěknej

Trošku jo no
Fotku jsem zmenšila,aby se nahrávala rychlejš a nějak se to nevyplatilo
Jak se má tvoje kobylka?

22.7.2006 14:21

red rock napsal(a):

Red Rock a ostatní koníci (ta bílá je kříženec Araba)

22.7.2006 14:22

red rock napsal(a):

red rock je krasnej,kolik mu je?

22.7.2006 14:24

red rock napsal(a):
Red Rock a ostatní koníci (ta bílá je kříženec Araba)

1. kobylka- kříženec Arábka, 2. kobylka- kříženec Camargueského koně, 4. koník- tatka appaloosa (Dres To Impress) m: hafling

22.7.2006 14:26

anushka napsal(a):
red rock je krasnej,kolik mu je?

Red Rock- je mu 5 let

22.7.2006 14:29

red rock napsal(a):
Red Rock- je mu 5 let

Red Rock a Ascino Ascino má v sobě Shagya Araba

22.7.2006 14:30

red rock napsal(a):
Red Rock a Ascino Ascino má v sobě Shagya Araba

22.7.2006 14:34

red rock napsal(a):

Ponca- maminka hafling, tatínek appaloosa (Dres To Impress)

22.7.2006 14:37

red rock napsal(a):

22.7.2006 14:39

red rock napsal(a):
já a Red Rock

a ještě poslední

22.7.2006 14:49

ettelwen napsal(a):

tak tohle je můj Bredilee, je to taky kříženec bez PP, jeho máma je QHxArab a tatík je QH s nevyřízenou licencí. Tady foto z loňského léta, kde mu byl čerstvě rok.

22.7.2006 14:50

ettelwen napsal(a):

A tady Bredilee letos na začátku léta. Kde mu ještě nebyly dva roky.

22.7.2006 14:50

ettelwen napsal(a):

A ještě při řádění s ostatníma koníkama.

22.7.2006 15:11

impipi napsal(a):
A ještě při řádění s ostatníma koníkama.

Samuel Gadda- QH/arab

22.7.2006 16:27

sajma napsal(a):
Samuel Gadda- QH/arab

tOTO BY MĚLO BÝT WELSH COB*WELSH PONY

22.7.2006 17:39

microfon napsal(a):
tOTO BY MĚLO BÝT WELSH COB*WELSH PONY

Maminka byla Shagya a tatínek kladrubák

22.7.2006 19:19

anushka napsal(a):
Trošku jo no
Fotku jsem zmenšila,aby se nahrávala rychlejš a nějak se to nevyplatilo
Jak se má tvoje kobylka?

Má se fajn,až na ty komáry.A jak už jsem psala na Ty z moderky králíků,že si odírá hřívu,tak to mě štve.Ptala jsem se tam Lucky,aby mě poradila tu vodičku,co měla na Usu,když měla stejnej problém,tak doufám,že mi odpoví.A co Ty,jsi s Jankem?Psala jsi,že je na Sázavě,nebo tam někde,že?

22.7.2006 19:21

red rock napsal(a):
a ještě poslední

Jedním slovem-NADHERA

22.7.2006 19:22

lu napsal(a):
Maminka byla Shagya a tatínek kladrubák

pro red rock: ahoi prosím tě jak se menuje jeho táta? chci nechat svojí kobču připustit nečím strakatým.. nechci ale nějakýho sporťáka obyč hřebečka jenom

22.7.2006 19:51

trajekt napsal(a):
Má se fajn,až na ty komáry.A jak už jsem psala na Ty z moderky králíků,že si odírá hřívu,tak to mě štve.Ptala jsem se tam Lucky,aby mě poradila tu vodičku,co měla na Usu,když měla stejnej problém,tak doufám,že mi odpoví.A co Ty,jsi s Jankem?Psala jsi,že je na Sázavě,nebo tam někde,že?

jj Janek je na Sázavě,zítra za ním jedu.Od včerejška mám nové štěně,je sním spoustu práce.. JInak nic nového,co u tebe? Snad se ta hříva spraví

22.7.2006 20:09

anushka napsal(a):
jj Janek je na Sázavě,zítra za ním jedu.Od včerejška mám nové štěně,je sním spoustu práce.. JInak nic nového,co u tebe? Snad se ta hříva spraví

No snad jo,pevně doufám.A co je nového?Za týden budu mít kotě,ale tak nádhernýho kříženečka jsem ještě neviděla.Jinak mám 2 psy,fenky.Jedna má 11 let,tu jsem si pořídila nedávno a ještě mám mladou Bernačku,tak ji učím,aby mě na vyjíždce poslouchala,když jsem v sedle.No musím uznat,že se snaží.Dám sem jednu fotku,doufám,že to ostatní přežijou.Opravdu jen jednu pro Anušku,tak se na mě nezlobte.Díky

23.7.2006 12:04

valpurgiis napsal(a):
pro red rock: ahoi prosím tě jak se menuje jeho táta? chci nechat svojí kobču připustit nečím strakatým.. nechci ale nějakýho sporťáka obyč hřebečka jenom

no, vsichni jsou nadherni... jen tak dál

23.7.2006 12:42

trajekt napsal(a):
No snad jo,pevně doufám.A co je nového?Za týden budu mít kotě,ale tak nádhernýho kříženečka jsem ještě neviděla.Jinak mám 2 psy,fenky.Jedna má 11 let,tu jsem si pořídila nedávno a ještě mám mladou Bernačku,tak ji učím,aby mě na vyjíždce poslouchala,když jsem v sedle.No musím uznat,že se snaží.Dám sem jednu fotku,doufám,že to ostatní přežijou.Opravdu jen jednu pro Anušku,tak se na mě nezlobte.Díky

Bernáka jsme vždycky chtěla,jsou krásní
To moje novy stenatko-Jacquelin(Jackie) je peknej rostak..
Jinak mame 4psy,2kocky,potkanku a Janka.
pejsci: NO Arča 11let,její syn Bax 5let kříženej s Briardem,
fenka Misty kříženec ohaře s kníračem a teď Jacquelin kříženec Howavarta a Lajky,3měsíce.
Jackinka se taky bude učit bejt u koní a chodit semnou na vyjízdky taks me zvedava.Nevim kdy mam zacit ale asi az v roce..
driv to asi nebude k nicemu nevim.Jinak noveho stale nic

23.7.2006 13:11

valpurgiis napsal(a):

pro valpurgiis: Napiš mi email a já ti to všechno napíšu...

23.7.2006 15:57

red rock napsal(a):
pro valpurgiis: Napiš mi email a já ti to všechno napíšu...

Johanka

23.7.2006 16:00

mili napsal(a):
Johanka

Jo já zapoměla je to : norik x arab x hucul x lipicán x A1/1

23.7.2006 17:03

mili napsal(a):
Jo já zapoměla je to : norik x arab x hucul x lipicán x A1/1

Můj roční hřebeček-Monet,M:hucul x arab,O:čt.

23.7.2006 17:08

regie napsal(a):
Můj roční hřebeček-Monet,M:hucul x arab,O:čt.

ještě hlavička!

24.7.2006 07:32

red rock napsal(a):

Poncu znám z Nordranče, před pár lety jsem ho chtěla koupit. Jak se teď má a kde je? Máš ho na rekreačku nebo na soutěže? Moc díky.J.

15.8.2006 13:44

ettelwen napsal(a):

moj roko:matka:ST,otec:trakeen

22.8.2006 17:24

ettelwen napsal(a):

Tak takhle vypadal, když byl malinký náš kříženec ČMB x sh.arab x ČT

22.8.2006 17:31

bubo napsal(a):
Tak takhle vypadal, když byl malinký náš kříženec ČMB x sh.arab x ČT

Takhle v 5 měsících

22.8.2006 17:34

bubo napsal(a):
Takhle v 5 měsících

a teď

22.8.2006 17:40

bubo napsal(a):
a teď

Lenka je je kříženka, ale nevíme čeho. Určitě je v ní nějaký chlaďas a něco ušlechtilého. Vet. říká, že arab nebo Furioso.

23.8.2006 07:50

bubo napsal(a):
Lenka je je kříženka, ale nevíme čeho. Určitě je v ní nějaký chlaďas a něco ušlechtilého. Vet. říká, že arab nebo Furioso.

takze taky nejakyho krizenecka prihodim..prvni konik je ct se shagyou a vedle neho (plavak) je krizenec chladnokrevnika s fjordem:)

23.8.2006 09:34

xarinka napsal(a):
takze taky nejakyho krizenecka prihodim..prvni konik je ct se shagyou a vedle neho (plavak) je krizenec chladnokrevnika s fjordem:)

nasi kříženci:1) Shiva, 7l kříženka araba, M:or1/1 O:sha, z jk "u evush"

23.8.2006 09:36

ettelwen napsal(a):

2) Glen Elba, 11l CT, O: CT hurikan sv., M: a1/2 , jk "u evush"

23.8.2006 09:39

ettelwen napsal(a):

3) nejmladší kříženec: CT hrebec Elmont, O.: A1/2 Mistrál sv, M: Glen Elba po hurikan sv CT, z M: A1/2 po 2144 Servátor

TT

24.11.2015 07:35
TT

XXX.XXX.201.160

Butterfly:
QH(quarter horse) x A1/1 anglický plnokrvník.

Přidejte reakci

Přidat smajlík