Westernové plemena a jezdci kochači 227

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2012 12:04
bospor

XXX.XXX.192.10

héééč my už jsme kopýtkama na suchusmajlík
jen panička musí pořád rovnat cihly, protože do nich kopem a rozhazujeme je:-)

11.6.2012 12:08
bospor

XXX.XXX.192.10

domčo v těch říčanech budu kolem 5-6h tak jestli stojíš o návštěvu, tak pošli sms kam mám dorazit. na 605 908 396.
moc ráda bych koníky viděla, ale není to samozřejmně nijak nutný:-)

11.6.2012 12:20
didi

XXX.XXX.2.151

Já tam dnes nebudu tak dlouho, uděláme kopyta s kopytářkou a pofrčím zpátky do Prahy programovat.
Ale za návštěvu někdy později budu moc ráda - zatím budujeme.
Koníci už bydlí a základ mají, my až v srpnu...

Budeme mít i přenocistě a výběh pro koňské návštěvy :-).

11.6.2012 13:17
bospor

XXX.XXX.192.10

tak to mám smůlu:-| mám to 90km, takže tam moc často jezdit nebudu:-) ale určitě někdy pojedu kolem někam jinam:-)

11.6.2012 15:29
werča

XXX.XXX.108.1

bospor napsal(a):
héééč my už jsme kopýtkama na suchusmajlík
jen panička musí pořád rovnat cihly, protože do nich kopem a rozhazujeme je:-)

AHojka, máte krásný přístřešek, taky musíme postavit, koně máme tedka venku, ale když takhle furt leje, tak je chodim zavádět domu, ale furt kopou do boxů, že chtějí ven, takže kladrubák má poničené předky, jak furt kope, takže je mam venku noo, o víkendu se na to půjde a budou se mít kam schovat, doufám, že přístřešek nebude sloužit jako WC .:-):-).
Jinak maturitu jsem udělala, a chodím na brigádu do místního jzd, dojit kravičky:-):-):-):-):-)
Jinak kochačky??? nevíte o nějaké kobylce do 13 let, nejlépe A1/1 do 20 000,-??? jenom na rekreační ježdění??
Scháním a zatím se mi nikdo moc neozval.... Děkuji:-)

11.6.2012 20:22
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky!! Gratulace Legiškovi k obsednutí..to je strašné jak to letí. Si pamatuji jak se narodil a on už je to veeelký uň smajlík To už tady chodíme táák dlouho? Ale určitě z něj bude pohodový koníček.

Na ty fotky koní se nemohu vynadívat, jak lítají po pastvině..nádhera.

Jo a gratulace k maturitě :-D:-)

11.6.2012 20:45
bospor

XXX.XXX.192.10

werča napsal(a):
AHojka, máte krásný přístřešek, taky musíme postavit, koně máme tedka venku, ale když takhle furt leje, tak je chodim zavádět domu, ale furt kopou do boxů, že chtějí ven, takže kladrubák má poničené předky, jak furt kope, takže je mam venku noo, o víkendu se na to půjde a budou se mít kam schovat, doufám, že přístřešek nebude sloužit jako WC .:-):-).
Jinak maturitu jsem udělala, a chodím na brigádu do místního jzd, dojit kravičky:-):-):-):-):-)
Jinak kochačky??? nevíte o nějaké kobylce do 13 let, nejlépe A1/1 do 20 000,-??? jenom na rekreační ježdění??
Scháním a zatím se mi nikdo moc neozval.... Děkuji:-)

já zas nabízím klusačku. 10l č.hnědka drobnější, hodná ale rychlá. cválat umí i když jen málo. nemá na ní kdo jezdit:-(
kdyby šla za 20 tak bych jásala:-|

11.6.2012 20:48
bospor

XXX.XXX.192.10

gratuluju k maturitěsmajlíksmajlíksmajlík já jí nemám a taky dojím kravičky:-) tedy občas. jinak krmím 70 telat

11.6.2012 21:49
werča

XXX.XXX.108.1

bospor napsal(a):
já zas nabízím klusačku. 10l č.hnědka drobnější, hodná ale rychlá. cválat umí i když jen málo. nemá na ní kdo jezdit:-(
kdyby šla za 20 tak bych jásala:-|

Mohu se zeptat odkud jste?? a kolik má kobylka v kohoutku a je s PP?? vůbec nevim jak se na takovém klusákovi jezdí :-) nebo spíš jaké má chody :-) právě potřebuji koníka ještě dalšího temperamentnějšího, jelikož naše kobča ČT je jí 14 let a je strašně aktivní, mohla by jezdit roviny :-) ale kladrubák je dušný, tak uzpůsobujeme jízdu jemu.
JInak já zvířata nejvíc ráda, práce s nima je super.
Kamarádka má tedka chrochtílka, dostala ho od kamarádky která ho vyhrála :-) a neměla ho kam dát.
:-))

11.6.2012 22:04
bospor

XXX.XXX.192.10

jsem od pardubic. lázně bohdaneč. gábina má tak 150 a plnej původ a průkaz totožnosti samozřejmně. běhala dostihy. sice špatně, ale bez papírů by se nikdy nemohla na dráhu dostat.

12.6.2012 08:45
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda klusačka moc hezká. Já jsem nikdy nebyla moc na vysoké koně, kol té výšky 150 mi to vyhovuje,..akorát jak Usa:-)
A prasátko je kráásné! Kámoška taky měla prasátko a normálně to chodilo jako pejsek, byla chytrá, chodila se mazlit:-)

My tady měli včera veselo...najednou se ohlásil známý s fenou na krytí za Daréskem...ještě že jsme mu tu chovnost prodloužilismajlík. Takže jsem je musela dát oba do pucu...i když oni jsou pořád udržovaní:-). Fabínek chudáček potom večer plakal, že on nicsmajlík...zpíval tady kolem barákusmajlík. Dneska přijedou na překrytí:-)

24.06. jedeme s Daréskem do brna na výstavu..doufám, že snad naposledysmajlík...chybí mu jedno vítězství na Veterán šampiona a končí s výstavami snad úplně.

12.6.2012 10:50
werča

XXX.XXX.108.1

bospor napsal(a):
jsem od pardubic. lázně bohdaneč. gábina má tak 150 a plnej původ a průkaz totožnosti samozřejmně. běhala dostihy. sice špatně, ale bez papírů by se nikdy nemohla na dráhu dostat.

Dobrý den, mohla by jste mi kdyžtak poslat fotky na email??? budoucí kobylku si budeme s kamarádkou kupovat na půl, o mě nejde já jsem prcek a mam 159 cm, ale kamarádka je o dost větší :-)
email: veronikadrahotová@seznam.cz

12.6.2012 11:32
bospor

XXX.XXX.192.10

pořád mi to píše "chybně zadaná adresa"smajlík

12.6.2012 11:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Werčo,velikááánská gratulace k maturitě,:-):-):-)jsi šikovná holka a moc Ti přeju,abys byla úspěšná i dál v životě.:-):-)Náhodou,kravičky Ti hrozně závidím,:-|já bych dojila,až bych brečela,smajlíksmajlíkjenže tady jsou jaksi všechny družstva kolem dokola zrušený.:-(:-(smajlík
:-):-)Tady naše hemelinky pospolu,sice bylo pod mrakem,ale takhle se mi krásně srovnali skoro vedle sebe.:-):-)

12.6.2012 11:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,asi tam kopíruješ i to dlouhý áá v tom drahotová.smajlík

12.6.2012 11:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkWerčo,o plňasce nevím momentálně...smajlíksmajlík

12.6.2012 11:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTakhle nám zarostly cesty,na koni se tam dá projet jen tím způsobem,že je pak člověk od šípků vorvanej jak samice,:-(tak jsem zakoupila zahradnický nůžky,zabalila je do starýho trika,aby mi neničily brašničky a když jsou potřeba,tak zastavíme a stříháme,teda Jára,já si ještě nestřihla,smajlík:-))ona mi je sebrala a stříhala sama,prej má většího koněě...:-)):-))

12.6.2012 11:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Snad to nějákou dobu vydrží,hezky jsme to prostříhaly.:-):-)

12.6.2012 11:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,držím palce,ať toho Veterána dostanete.:-):-):-)

12.6.2012 11:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Furt po mně něco hází,buď kaštany,nebo ořechy,nebo malý švestičky,ale já oplácím a jedna hází,druhá chytá,moc se nám to za pochodu nevede,ale aspoň je u toho sranda.:-)):-)

12.6.2012 12:12
werča

XXX.XXX.108.1

jééé já jsem trdlo :-)
email: veronikadrahotova@seznam.cz
ono je to bez té čárky :( :-|:-|:-|:-|:-|
Líbila by se mi kobyka, jako je Dituška, má krásný kukuč :-) Nevíte o nějakém dobrém repelentu?? enduro u nás nějak nezabírá :-(

12.6.2012 12:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDituška na prodej bohužel není,Werčo,:-)koupila bych si jí kolidně i sama,:-):-)je to fakt bomba kobyla,můžeš na ní senout jednou za měsíc a kobyla je naprosto v klidu a pohodě,:-)neskutečný zvíře,:-)ale takovej byl i náš Feldon,:-):-)máme na tyhle koníky nějáký štěstí.:-):-):-)

http://youtu.be/NgudrDUnhmI

12.6.2012 12:44
lucky

XXX.XXX.27.76

Jaruško děkuji,snad se zadaří a Darések už pak bude mít pokoj. Nebaví ho to, poslední roky už chodil jen na klubovky. Svoje kvality ukázal a zaslouží si dělat jen to, co ho baví. Dneska děsně chtěl jít se mnou a usou ven, tak jsem ho zklamala, že musel zůstat domasmajlík. No jo, když mu přijede ta nevěsta, tak musí šetřit silami:-).

Jinak Dituška je skvělá, takových plňasek asi není moc. I když každý koník je osobitý. Usa je něco podobného... třeba rok jsem na ni nejezdila, sedla jsem na ni a šla jako profík. A když ještě jezdila a třeba týden člověk ji nebral pod sedlo a vyjel, tak pohoda.

12.6.2012 13:24
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Kdo si chcete pobloudit....:-):-)

IX. ročník

SRDEČNĚ VÁS OPĚT VŠECHNY ZVU
NA TRADIČNÍ

ORIENTAČNÍ
„ ZÁVOD “
BLUDIČKY

kdy : 23. června 2012 08:00 prezentace
09:30 start
cca 16:00 vyhlášení výsledků

kde : stáj Tamare Ptice, okr. Praha západ
pro letošní ročník bude trať dlouhá max. 20 km s 5 kontrolními stanovišti, před startem a po dojezdu jezdci provedou své koně veterinární kontrolou – součást hodnocení závodu (hodnotí se technické předvedení koně), k dispozici je mapa a trať je částečně značena, vše zábavnou formou!
BUDE STANOVEN MAXIMÁLNÍ ČASOVÝ LIMIT
(časový limit bude upřesněn v den závodu)

Věk koně a jezdce neomezen!

Startovat můžete ve dvojicích max.trojicích, nebo jednotlivě

STARTOVNÉ : 300,- za koně a jezdce
S sebou : platný očkovací průkaz koně, jezdci do 18 let přilba.

Občerstvení : zajištěno v místě startu

ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠKY DO 18.6. 2012 NA TEL: 604 23 22 75
nebo michalaj@login.cz
www.bludicky.webpark.cz

13.6.2012 11:08
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojte:-)
Ivčo, koukala jsem na tu kobylku, jak si tady nabízela...Já bych řekla, že má větší hodnotu než 20tis. smajlík Aspoň já, kdybych jí nabízela, tak bych chtěla víc...
Jaruš fotky jsou zase krásný a Pierot je tam nejhezčí:-))
A taky gratuluji werče za maturitu:-)
To já teď pár dní měla nervy, protože jsem se učila na řidičák na E a dneska jsem zkoušky úspěšně udělala. Takže až budu mít jednou nového koně, budu s ním cestovat jako divá:-))
Ještě chci na náklaďák, ale to až tak za rok...

13.6.2012 13:20
janahol

XXX.XXX.110.5

Ahojky všem po dlouhé době :-)
Všem, kdož zvládli maturitu, řidičák a podobně dodatečně moc gratuluju smajlík
Taky malé Jarušce ke všem úspěchům na kolbišti smajlík je to holka šikovná a myslím, že o ní v budoucnu ještě uslyšíme :-)
Jdu se sem k vám, holky, vyplakat na rameno smajlík tak kdyby to pro vás bylo moc depresivní, tak se na mě nezlobte, ale snad mě tu pochopíte smajlík Mám depku jak prase, vůbec nic se mi nedaří, nic nestíhám a mám chuť se na všechno vykašlat smajlík Před týdnem jsme museli nechat uspat našeho starého psa. Blekýskovi už bylo 14,5 a přestal nám žrát a pak i chodit, tak jsme to ukončili. Měli jsme ho z útulku a byl s námi skoro 12let, tak to bude chvilku trvat než to přejde smajlík
A pak mě trápí ten můj Matěj. Mám na něj teď málo času a když už se tam dostanu, tak ho nějak nezvládám. Mám z toho hroznou depku, protože bych potřebovala jezdit, abych získala jistotu v sedle, jenže on ze země funguje v pohodě a jak na něj sednu, tak je to úplně jinej kůň. Je strašně nervozní, všeho se leká, má tendenci se mnou utíkat za koňma. Je mi jasný, že je to ve mě, jenže se toho nějak nemůžu zbavit. Je to začarovanej kruh smajlík Naštěstí nevyhazuje, ale mám strach, že jestli to takhle půjde dál, možná dojde i na to vyhazování. smajlík
Tak začínám uvažovat o tom, že ho vyměním, ale mám strach kam by se dostal, přece jen to není jednoduchý kůň. smajlík Koukala jsem na tu klusačku od bospor (omlouvám se, já si ty jména nejsem schopná zapamatovat), to je hezká kobylka a já ten cval zase až tak mít nemusím. Já bych s koníkem chtěla chodit na couračky do lesa, jenže na to asi s Matějem hned tak nedojde. On by potřeboval možná trochu ojezdit od někoho zkušenějšího, jenže holky u nás ve stáji jezdí všechny anglii a drilujou jízdárnu a na Matěje koukaj jako na prcka smajlík
Tak tady o tom přemýšlím pořád dokola a nevím jak z toho ven. Manžel má pravdu, že říká, že si to musím vybojovat sama se sebou, jenže mi chybí důvěra v Matěje a nějak nevím, kde ji najít smajlík
Tak se na mě nezlobte, že jsem se vám tu tak vypovídala, ale vy mě snad pochopíte.

13.6.2012 14:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)smajlíksmajlíksmajlíkTýýýý joo,Míšo,Ty jsi borec,moooc gratuluju,sakryš,to by se mi taky moc líbilo si vozit koně,:-):-)ale nutností to pro mě zatím není,smajlíkzatím jezdí s koňma Olda,a dobře,:-)tak se do toho až tak nehrnu.smajlík:-|
:-):-)Díky moc,Míšo,Pierotovi moc ráda vyřídím.:-):-):-)
:-):-)Janí,myslím,že bys asi o tom měla vážně uvažovat,že bys Matěje vymněnila,protože pokud je to koník,který potřebuje hodně pracovat,cítít autoritu a sebejistotu v sedle,a Ty toho času moc nemáš,abys mu tohle dokázala dát,tak jednoznačně jsem pro,abys Matěje vymněnila,pokud to půjde,za klidnějšího koníka,který bude povahou pro Tebe jako ušitej,:-)jenže ono to nebude jednoduchý ta výmněna,smajlíknajít takového koníka není žádná sranda,aby nic neřešil,kor když se dostane ven jen občas,ale i tací koně jsou,jen se musí hledat.:-):-)Ono by to nemělo cenu,kdyby Ti Matěje někdo přiježďoval a pak bys přišla Ty a tím,že si s ním nevěříš,on by to okamžitě vycejtil a byli byste zase tam,kde jste byli,smajlíkprotože na tohle mají koně speciální radar a ještě než na ně člověk vleze,tak vědí,která bije,a jako na co Ty potřebuješ být pořád v napětí,co se stane...smajlíksmajlíkHuculové opravdu nejsou jednoduší koně na ježdění,to vím,a pokud opravdu nemáš času nazbyt,nebylo by třeba pro Tebe lepší si nějákýho koníka hodnýho pronajímat třeba jen na vyjížďku?smajlík:-)Že by Ti ubyly starosti s tím,že se za koníkem nedostaneš tak často,jak bys sama chtěla či jak on by potřeboval,a jednou týdně či jak by Ti to vyšlo, byses svezla na hodňoučkým nějákým koníkovi...:-):-)To by bylo taky řešení,ale to asi nechceš,Ty bys chtěla nějákýho svýho,viď?smajlík:-)

13.6.2012 14:15
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahoj Jani, jestli to cítíš tak jak píšeš, tak bych ho prodala... Vím, je to možná pro tebe nepředstavitelné, ale život je krátký na to, aby se člověk nervoval s koníkem, který potřebuje čas a více zkušeností. A pořídila bych něco vhodného pro tebe, koně si pořádně vyzkoušet, vědět čím si prošel(raději neprošel)... Bolest na srdci nahradí nový koník, se kterým si budeš užívat radosti:-)
Toť můj názorsmajlík

13.6.2012 14:24
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Díky Jaruš, dost jsem se toho bála, ale bylo to v pohodě. Nejhorší pro mě byli ty testy...:-)
Jízda včetně couvání je v pohodě... Ono u nás nemá nikdo na vozík a vždy, když někam potřebujeme, tak musíme otravovat známého... A hlavně, s novým koníkem budu chtít cestovat, tak to bude třeba:-)

13.6.2012 14:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To bys mohla pak někdy dorazit i k nám,smajlíkuděláme třídenní vandr,:-)abychom se konečně taky poznaly osobně.:-):-)
:-):-)Šárí,prosím Tě,neprodávala jsi náhodou někdy pony nánosník?smajlíkMáš ho ještě?:-)

13.6.2012 14:50
roxy live

XXX.XXX.119.24

Dobrý den,

už delší dobu sleduji tiše tuto debatu (spíše fotky) a 2.6 jsem fotila Pierota na závodech, jednu fotečku sem dám to se určitě nebudete zlobit a pokud budete chtít ráda Vám pošlu další fotky na email pokud mě ho dáte určitě si mě pamatujete pobíhající v kolbišti :) jinak více fotek jak ze závodů tak ze statku je i na fb ve skupine Statek Kováry - fotogalerie kam pravidelně přidávám fotky tak pokud je rádi okukujete šup tam :)

Brzo budu mít pořádný fotoaparát tak fotky snad budou lepší a lepší a lepší... :)

Karolína

13.6.2012 17:16
remonek

XXX.XXX.26.62

Míšo taky moc gratuluji k tomu E, já bych si ho taky někdy chtěla udělat, ale zatím není důvod páč jaksi nemáme auto za, kterým by jsme ty naše oře tahali :-). Jaru jak jsi sem dávala tu pozvánku to vypadá moc pěkně hnedka bych jela :-).
Jinak ten nánosník mám pořád doma, jestli to máš na Monďáska tak by mu mohl být páč nám byl ok, jen tam teda není ten řemínek na zapnutí kolem huby ( teď si sakra nemůžu vzpomenout jak se mu nadává), ale jinak je ten nánosník použítý max tak 5 x

14.6.2012 11:13
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To bych klidně mohla Jaruš:-) Budu na to myslet:-)

14.6.2012 20:54
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Ahojte Všem smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pořád někde lítám smajlík nestíhám smajlík
Gratulace veliká k tomu řidičáku :)))))))) normálně nám pronajali obecní louku a tak jsme ve službách obce :-)
Vypásáme jak divoký, převádím je tam ráno a pak večer tak na dvě hodinky.
Takže jen lítám ....... V sobotu valíme s holkama na Konopiště na klubovku smajlík
Bude dámská jízda juchůůůůůů.
Moje holka zhublaaaaaaaaa :-)

14.6.2012 20:56
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

A tady pro Ivču jeden Finist jasný sokol :))))))

14.6.2012 20:58
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

A jedna historická - Frances Sund maminka Fabiána

14.6.2012 21:00
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

A takhle mi ta moje kočička roste do krásy

14.6.2012 21:03
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

A ještě jedna Telia s maličkým Tulákem pro Ivču Bospor

15.6.2012 10:26
bospor

XXX.XXX.192.10

jééé finečeksmajlík heli moc prosím, pošli mi to na meil. tady to je houby:-| i toho tuláka. my mu říkali matěj protože kde ho člověk postavil tam ho taky našel a ta nápovědní bouda mu pořád padala na zemsmajlík skvělej dostihovej kůňsmajlík s telií jsem taky závodila. ještě s rogerem:-) tady jí porážíme v lysý:-)

15.6.2012 10:34
bospor

XXX.XXX.192.10

iva.sind@centrum.cz já nevím jestli tu někde je nebo nesmajlík
a když jsme u tý historie tak tady jsme na pouti. jen ukázka:-| zleva filip, al capone, roger a rom.
ach jo! stejská se mi po těch časechsmajlík

15.6.2012 15:01
werča

XXX.XXX.108.1

ahoj kochačky, co dáváte za relepelnt??? máme masky ale dneska jsem koukala, že na nás útočí hovada, fakt velký, jak jim pomoc?? díky moooc

15.6.2012 18:07
bospor

XXX.XXX.192.10

já leovet. ten chvíli pomůže, ale dlouho ne. teď jsem koupila něco novýho a až to vyzkouším tak dám vědět.

15.6.2012 20:05
remonek

XXX.XXX.183.140

http://www.svetkrmiv.cz/antiparazitika/farnam-fly-endure-spr-946ml-repelent
Endure od farmanu, kamarádka ho má a je spokojená. Zrovna na týhle stránce ho mají za docela ´´dobrou´´ cenu

17.6.2012 09:39
lucky

XXX.XXX.27.76

Endure mi na koně taky nejlépe fungoval. Loni napodzim jsme koním koupili Repel-X a mají ho na letošní léto a teda nic moc...smajlík
Jiank u nás od včera tropické vedro, Use se hůře dýchá, včera jsme ji celou vykoupala,byla špinavá a mastná po těch dnech nečasu a několikrát u koní zmokla.

17.6.2012 18:11
didi

XXX.XXX.2.151

Na Endure pozor - je účinný, ale dodržte dávkování - odstupy mezi jednotlivými nástřiky - účinný je proto, že je vyroben z ropy - při nadměrné aplikaci hodně vysušuje kůži a ta může začít svědit, či praskat.

18.6.2012 12:01
bospor

XXX.XXX.192.10

v sobotu jsem byla na výletě. na hobíkách a utrpěla jsem jedno pátý v showmanshipu a dvě vítězstvísmajlík v horsemanshipu a v trailu:-) honza je zlatíčko
http://bospor.rajce.idnes.cz/Oborice16.6._2012_hobby_zavody/

18.6.2012 20:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Werčo,my používáme tenhle,ale bacha,fakt pekelně pááchne,:-))ale netuším,jestli funguje i na ty obrovský hovada,my to máme jen na Pižďucha na závody,aby ho nic neotravovalo.:-):-)

18.6.2012 20:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-) :-):-):-)Ivčo,ooobrovská gratulace,:-):-)jste mooocinky šikovní s Honzíčkem,:-):-):-)paráda.:-):-)Na článek juknu.:-):-)
:-):-)My jezdíme,kdy se dá,aspoň chcilku vždycky,tohle jsme ale byli jen sami s Oldou,Jára byla v oddíle,tak jsme to drobet protáhli,páč jsme zase přijeli k hospůdce a tam byl náš kamarád taky od koní,tak jsme debatili a něják ta hodina rychle utekla,koníci už tam pochrupovali..:-):-)

18.6.2012 20:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,to je ten obojek na koně?Dáváš to některýmu?A nekradou mu to ti ostatní?smajlík
:-):-)Tady je krásná vyhlídka.:-):-)

18.6.2012 20:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ovšem tady už je to horší,je to tu rostlý jen pro lidi na malých koních.:-)):-)

18.6.2012 20:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak už slezl,to se nedalo.smajlík
:-):-)Já nemušela.:-)):-)

18.6.2012 20:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady s Dituškou a její majitelkou,já šla s Monďáskem s nima.:-):-)

18.6.2012 20:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-))Mondík s westernovým sedlem a anglickou uzdečkou.:-)):-)

18.6.2012 20:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Dituška taky byla moc šikovná.:-):-)

18.6.2012 20:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady jsem se byla kouknout,kdo v tom domečku přebývá.:-):-)

18.6.2012 20:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkA bezzábradlový mostík už má zábradlííí.smajlíksmajlík

18.6.2012 20:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A dnešní vyjížďka k rybníku.:-):-)

18.6.2012 20:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)):-)Moruš si užííívala vodu jako opravdickej lachtan.:-):-)):-)

18.6.2012 20:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Pierot Járu perfektně zcákal.:-)):-)):-)

18.6.2012 20:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,a koupaly jsme se,cákaly jsme,koníci si užívali vodu a my si ani nevšimly,že se blíží bouřka,teda probralo nás až hřmění,který jsme slyšely,smajlíksmajlíka koně mokrý jak myši,tak co teď,uschnout by nestačili,smajlíka hřmění se blížilo,tak jsme normálně nasedlaly skoro mokrý koně,byli z vody venku tak 10 minut,to nemohli uschnout ani náhodou,smajlíkale představa,jak to tam pak mlátí ty blesky u toho rybníkasmajlík a tam se není kam schovat,smajlíkto bych nedala,tak jsme fakt nasedlaly a uvijeli jsme dom,nutno dodat,že koně byli v naprostým pořádku,žádný zapařeniny ani nic podobnýho nemají.:-)smajlík:-)Bouřka si to pak rozmyslela a šla jinudy,jenže to my nevěděly,že jo,když fakt to hřmění jsme slyšely,to člověk nedokáže posoudit,jestli to přijde sem nebo co se bude dít,ale prostě jsme na nic nečekaly a radši jsme jely.Měly jsme ještě v plánu,že kdyby se to spustilo brzo,že by ani nemělo cenu jet dom,tak bychom trychle nasedlaly a jely se schovat do statku,ten je kousíček,ale na druhou stranu,ale byla by tam možnost tam přečkat bouřku.:-):-)

18.6.2012 20:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už bylo vidět,že šla bouřka pryč,tak blbneme u nás ve vsi.:-):-)

18.6.2012 20:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moruš vleze absolutně do všeho.:-):-):-)

18.6.2012 20:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jára tam vždycky lozí z tréninkových důvodů z obou stran.:-):-)

18.6.2012 21:06
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
:-):-)Moruš vleze absolutně do všeho.:-):-):-)

smajlík jste dobrý! to nevím, jestli by to honza pobralsmajlík ale možná mu křivdím:-)
ten obojek je měkoučkej a na honzu si nikdo nedovoluje takže za to tahám jen já:-) je to na plastovej nýtek takže kdyby něco tak se to snadno utrhne:-) pěkně to voní a zdá se mi že to i pomáhá, ale ne úplněsmajlík

18.6.2012 21:27
remonek

XXX.XXX.183.140

Ivčo taky posílám velikááááánskou gratulaci smajlíksmajlík určitě jsi měla obrovskou radost :-).
Jaru ty menší koně jsou stejnak na tyhle couračky nejlepší viď, člověk nemusí přemýšlet jestli se někam vejde nebo ne :-)):-)). Já si vždycky dělám z Aleše srandu, že nám s Miou prorazí cestu :-) My jsme taky byli koupat, ale sedla jsme ani nesundávali, páč bylo hrozný dusnu a hovada u rybníka dělali jak pominutý, tak jsme šli jen po břicho a pak zase fofrem domů pěkně do stínu stáje.

18.6.2012 21:30
remonek

XXX.XXX.183.140

19.6.2012 11:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Ivčo,:-):-)no jo,na tohle je Moruš moc šikovná,Pierot se muší trochu nutit,aby někam vlezl,ale pak tam taky vleze,kdežto Moruš se před to postaví a říká-tak dáš už mi tu pobídku,bábo,nebo tam chrápeš?:-)):-))
A ještě mi tůdle udělala obrovskou radost,smajlíkaž si vzpomenu,musím to natočit,ona se vždycky bála jiných zvířat,třeba chrochtající prase,k tomu nebyla schopná se ani přiblížit na 5 metrů,smajlíka nedávno jsem si jí tam vzala a ona koukala na prasátka a vůůbec jí nevadilo,že si jí chtělo prasátko i očuchat,:-))byla úplně zlatá,:-):-)dělá mi jen radost.:-):-)
smajlík:-)ještě jsem zapomněla reagovat na tu Karolínu,ahoj Karčo,:-)sice jsem si Tě nevšimla,smajlíkto víš,koukám jen po našich koních a když vždycky musím jednoho držet,tak moc dění kolem sebe nesleduju,to se omlouvám,:-)ale za fotičku moc děkuju,:-)je škoda,že Pierot jel ten parkurek sám,ale i tak jsme byli moc rádi,že jsme k Vám dorazili a koníkům i Jarče se zadařilo.:-):-):-)
:-):-))To jo,Šárí,máš pravdu,oni jsou velcí koně sice hezcí,mají ty chody určitě pohodlnější,ale já tíhnu k těm malým,právě,že se všude vejdou,uvedu dva malý koně sama úplně v pohodě,a celkově prostě jsou takový skladný ty prďousové.:-)):-):-)

19.6.2012 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Ta Miuška je tak kráááásnááá.....:-):-):-)

19.6.2012 11:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkŠárí,Pierot máchnul včera jednou ve vodě kopytem a Jára byla v tu ránu zlitá,že plivala vodu,smajlíkten když tou nohou hrábne,to je dílo,:-))on má ty kopyta skoro jak talře na polifku a když s nima máchce ve vodě,tak jsou mokří všicí kolem dokola v dosahu 5 metrů.:-))Ale i Moruš včera řádila,teda,:-)):-))hrabala jako splašená,:-)i jsem chvilku myslela,že si lehne,ale nelehla,tak jsem jí vodila,aby se proplavala,je to hrozná kachňule.:-)):-):-)

19.6.2012 11:24
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčoo,to je Tvoje noha s tou modřinou?smajlíkCo jsi dělala?To Tě musel některej kůň šplánout,ne?smajlíksmajlík

19.6.2012 12:10
bospor

XXX.XXX.192.10

jj honza:-) chtěla jsem jet už v pátek a místo toho jsem do půlnoci ledovala:-| ale úspěšně:-) v sobotu jsem chodila a při tom showmanshipu i zaklusalasmajlík ale to jsem pajdala docela hodně:-|

19.6.2012 22:26
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Taky gratuluji Ivčosmajlík
Šári ta Miucha je perfektní:-)
Já Vám sem dám kdo nekoukal na FC fotky Puntíka:-) Udělali mi hroznou radost, protože mám zase hrozný období, že prohlížím staré fotky Punti a bulím nad nimi:-|
Do toho dneska ráno moje Lucinka když vstala...Mami, mně se zdálo o Puntíčkovi a hrozně mi chybí. Až vyrostu, tak si půjčím bunkr(myslela hengr) a pro Puntíka zajedu a už si ho ncháme, jo?:-):-):-)

21.6.2012 10:20
bospor

XXX.XXX.192.10

ach josmajlík taky by se mi stýskalo:-( po bosporovi jsem truchlila několik roků:-| nemohla jsem se ani dívat na fotky a nicsmajlík teď už je to lepší:-| naštěstí mám honzíčka:-)

21.6.2012 12:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMíšo,to je mi moc líto,že se takhle trápíš,smajlíksmajlíkale Punťa se má evidentně fantasticky,smajlíkje v super povolaných rukou,:-):-)to si člověk přeje vždycky nejvíc,aby když už musí prodat,tak aby se koník dostal do rukou člověka znalého,a to si myslím,že tady to vyšlo perfektně.:-):-)Ale je jasný,že člověku se stýská...smajlíksmajlíksmajlík
:-):-)My byli včera trochu pojezdit a pak jsme koníkům vytvořili malý překvápko.:-)):-)

21.6.2012 13:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Z tréninku jsme je vzali přímo k rybníku,no to bylo nadšeního,ti si to užívali,to byla nádhera...:-):-)

21.6.2012 13:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady jeden potápník,moula si docela namočil celou hlavu i s jedním uchem,:-))tak snad do toho nedostane nějákej moribundus..smajlík

21.6.2012 13:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jarča na Mondíkovi,kterýho jsem ale před tím měla já,pak jsme se vystřídaly.:-):-)

21.6.2012 13:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Mondík se nám rozplaval docela hezky,na to,že když k nám přišel,tak stál jen po břicho ve vodě a dál nešel,tak jsme ho nenutili,a on se postupně rozchodil do vody sám od sebe a málem mi včera uplaval.smajlíksmajlík

21.6.2012 13:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJooo,a objevila jsem novej repelent:-)),jmenuje se Olda,smajlíkOlda normálně odplaší od koně hovado a to hovado jde a sedne si na Oldu a štípne ho.smajlíksmajlík

21.6.2012 13:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tam,kde Pierot ještě normálně chodí,Monďásek už vesele plave.:-):-)

21.6.2012 13:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Byli krásně čisťounký,ale kdybyste je viděli dneska,smajlík:-))trochu tady pršelo,tak jsou zase jako řízky.:-)):-)

21.6.2012 13:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady Jára brzdí Pierota,aby nenaboural do Monďáska.:-))Pierot si chtěl s Mondim normálně ve vodě hrát.:-)):-))

21.6.2012 13:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady se Jára s oldou domlouvá,že si půjdou zaplavat,tak mi strčili na břeh Pierota...:-):-)

21.6.2012 13:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlík:-))Jéé,vona mi bába uplavala....smajlík:-))

23.6.2012 14:54
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky!!
Teda to koupání závidím. Já se jen tak do řeky asi letos nedostanu..tady pořád upouští Šance a voda je jak žiletky. Psi chodí plavat, ale jelikož tady pořád dělají bordel s tou vodní elektrárnou, tak řeka je jak prasesmajlík. A Darés z toho svého věčného potápění a ještě mě tady dvě nevěsty po sobě v tom horku se krylo každý den a sklidil obdiv, že na osmiletého psa má super kondici a výdržsmajlík. Jenomže dostal zánět do ucha, včera měl horečku, takže večer s ním táta jel na veterinu s chudinkou. Třikrát za den mu proplachuji uši, dostává léky a dneska už je veselejší. Byl dopoledne ještě na jednu injekci. Zítra máma jet na výstavu do Brna...chjo. Já bych nejela, ale další je kdo ví kdy a kdo ví kde zase a už ho fakt nechci nikde tahat. Budu doufat, že dobře dopadne a už nadobro skončí....pokud se zadaří, dodělá Veterán šampiona. Ale fakt nevím, jak bude zítra běhat. Táta si nedá říct, já bych se na to vyprdla...chjosmajlík. Ale teď jsem ho dostříhala, vykoupala, vyfoukala, vyčistila mu zase ouška a šel spinkat. Jak viděl piškotky, tak běhal a byl veselý, teplotu už nemá a vet říkal, že zítra bude ok, že mu to neublíží. Tak uvidíme.

Nejdete někdo zítra juknout na INTERCANIS??? Budeme tam kdyžtak..u fundláků:-)

Tady foto z Prahy:-)

25.6.2012 09:51
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky!
Tak včera jsme absolvovali Brno..hrůůza. Vedro na padnutí, Darés by uvařený. Bohužel máme V2, takže nic... výsledek radši nekomentovat.smajlík

25.6.2012 11:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,to mě moc mrzí,že to nevyšlo,máte ještě aspoň jinou šanci?:-):-)Pro tyhle chlupatý plemena by se ty výstavy měly dělat jen na podzim,když není takovej hic.:-):-)
:-):-)Naše Jára v sobotu trpěla.:-)):-):-)

25.6.2012 11:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Utrpěla opět 2 vítězství,smajlík:-)tentokráte na ofi závodech ve Staré Boleslavi,:-):-)nejprve v dětech a ZM(90 cm),bylo jich tam sice jen 8,ale klidně mohla být i osmá,že jo,:-))ale nebyla,smajlíkkrásně si to s Pižďuchem užili.:-):-)smajlíkBylo to na limitovanej čas,Jára tyhle soutěže nemá ráda,smajlík:-))protože nemůže jet rychle,musí se vejít do času,ale už si pomalu začíná zvykat a i to tempo,kterým je třeba jet,dostává do žil.:-):-)

http://youtu.be/jr6RphQTysI

25.6.2012 11:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pak ještě jeli Z otevřené,bylo 61 startujících smajlíka naše Jára opět vyhrála,:-):-)zase to bylo na limitovanej čas,byl stanovenej na 78 a Jára měla 78,28,:-)takže perfektně načasovaný a čistě,:-)smajlíktak jsme měli ooobrovskou radost,že to takhle krásně vyšlo.:-)smajlík:-)
:-):-)Tady už je omašličkovaná.:-):-)

http://youtu.be/Amgugvve0JE

25.6.2012 11:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To Zetko teprve nahrávám.:-)
:-):-)Vyhrála 2 nádherný odpocovací deky a za to Zetko k tomu byla ještě ohlávka.:-):-)

25.6.2012 11:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-) 2 mašle,2 odpocky.:-):-)Jednu jsme si nechali doma na Pižďucha,aby měl nějákou krásnou odpocku na závody,a jednu jsme dali do oddílu,tam jí může používat po tréninku.:-):-)

25.6.2012 11:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Taky nám bylo horko,já mám připálený ramena,:-|ale na těch závodech to člověk něják nevnímá.:-|

25.6.2012 12:16
bospor

XXX.XXX.192.10

takže opět velká gratulace jarušcesmajlíksmajlík se mi zdá že to je už pondělní pravidlo:-):-)smajlík
luci škoda. už mohl mít pokoj. ale tak někdy jindy se to povede:-)
to já byla zase v práci:-| jak jinak:-( ale příští týden tu máme tu zuzku. so a ne. asi nikdo nepřijedete žesmajlík

26.6.2012 11:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky moc,Ivčo,:-)Jarče moc ráda vyřídím.:-):-)
smajlíksmajlíkJá bych ráda dojela,to si piš,:-)ale teď je nějákej blbej čas,kdy odchází všechno,smajlíktřeba teď,je to tak 3 týdny,odešla lednička,smajlíkale měla jsem jí skoro 20 let,smajlíka bohužel už nešla opravit,smajlíktakže jsme mušeli koupit novou ledničku,smajlíkno a minulej pátek odešla do věčnejch lovišť i pračka,smajlík:-(ta nám sice vydržela 13 let bez poruchy,ale taky nešla spravit,prej je tam programátor z umělý hmoty a to prej opravit nejde,smajlíktakže jsme včera juchali ještě ke všemu pro novou pračku,smajlíktakže jsme veškerý výdaje,který byly uložený pro zvláštní příležitosti,vyčerpali,smajlíka kdybych teď někam odjela,tak si myslím,že bych byla dcerou smrti.smajlíksmajlíkSnad to vyjde jindy...:-):-):-)

26.6.2012 11:41
bospor

XXX.XXX.192.10

no to jsou radostismajlík ještě přijde třetí malér tak buď opatrná:-|

26.6.2012 12:11
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jarče moc gratulujismajlíksmajlíksmajlík
Jéé, tak to moc nezávidím, hlavně zrovna v době, kdy se plánují výlety s dětmi:-(
Lucí, to mě moc mrzí, je to velká škodasmajlík
Tady Punťa s částí stáda:-)

26.6.2012 16:40
lucky

XXX.XXX.27.76

No jo, ta výstava zamrzí, hlavně už jsem to chtěla mít z krku. Zase se budeme muset trápit jinde :-(

Jarča je skvělá! Tea bych si nepomyslela, když nedávno jezdila na Kačence, že z ní bude až taková šikula, parkur ji začne tak hodně bavit ...je vážně skvělá:-)

Jinak Punťa se má skvěle a já se nemohu vynadívat na ty strakaté chlaďásky..jsou nádherní! Mě se vždycky chlaďasi moc líbili..však jsem na nich začínala. Mám je mooc ráda.

27.6.2012 12:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčoo,nestraaš,smajlíkto by musela do třetice odejít ještě televize,smajlíka ta určitě odejde až před Vánocema.:-)):-)Akorát nevím,která,smajlíkmáme 2,jednu malou v kuchyni a jednu velkou v obejváku,ježkovy voči,doufám,že neodejdou obě naráz,i když věk by na to měly obě.smajlíkPro mě je vždycky nejhorší se s tou novou věcí seznámit,aby chodila,nesnáším tyhle změny k modernizaci,smajlíkmám radši ty starý věci,který znám a nemusím na jejich zprovoznění mít pomalu doktorát.smajlíksmajlík
:-):-)Ten se mi povedl.:-):-)

27.6.2012 12:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,díky moc,Jarče vyřídím.:-):-)
:-)):-))Míšo,to je náádherná fotka,j:-))ak tam ti 4 puntíkovaný koně koukají na to tele.smajlíksmajlík

27.6.2012 12:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,budu držet palečky,:-)aby to s tou výstavou vyšlo na hned další termín,:-)aby už pesan opravdu mohl jen odpočívat a užívat si krásnýho důchodu,je super,že je v tak bezvadný kondici a těší se plnýmu zdraví.:-):-)smajlík

27.6.2012 12:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,díky moc,:-):-)no nemysli si,to by nenapadlo ani mě,že se takhle holka zblázní a bude skákat,smajlíkjá sama se skákat hrozně bojím,tak jí taky moc obdivuju,:-)ani niják nepadá,smajlíkspadla za tu dobu,co chodí skákat do oddílu,jen jednou,a to na překážce 60 cm,:-))ale nic se jí naštěstí nestalo,:-)smajlíktak na to hned zapomněla.:-):-)

27.6.2012 12:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Vysvědčení bude taky dobrý,smajlíkjedna dvojka,:-|takže z ní máme docela radost.:-):-)smajlík

27.6.2012 12:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Ale né z tý dvojky,:-))z Jarči:-),blbě jsem to napsala.:-))

27.6.2012 14:27
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Taky se mi moc fotka líbí:-)
Malá Jarča je fakt šikovná a s Monďáskem jim to moc slušísmajlík Ještě, že jste ho tenkrát neprodali, co?
Koukám, jaké máte sucho na pastvě, to je děs:-(
Příští týden jedu dělat zase přísedícího na kočár do Pardubic, docela se těším. Minule v těch Semicích sem měla dost trému-po prvé jako přísedící. Teď už si to budu naplno užívat:-) A hlavně budu fotit:-)) To závodiště je fakt úžasný:-)
Tady naše Kájinka:-)

28.6.2012 17:13
didi

XXX.XXX.66.122

http://www.spillers.cz/VELKA-PRAZDNINOVA-SOUTEZ.html#Sout ěžní

Dole soutěží Jiskra se svým vykuleným kukučem - kdyby se vám líbila, můžete pro ni hlasovat. Z výhry by těžil Bob - Jiskra dokrmovat nepotřebuje.

Boba jsem tam dala taky - ale vyplazených koní tam dle mého bude hodně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík