mili
napsal(a):
Bez komentáře..
A naše hlavička.." Co to tam je? Že by panička"
mili
napsal(a):
A naše hlavička.." Co to tam je? Že by panička"
Moc krásná kobylka!!!! Jak je vysoká?
Posílám něco podobného v menším vydání.
mili
napsal(a):
Ježíšku copak to je za koníka? To je kopie! Teda chci říct že má tyky PZ bílou a pokud vidím dobře tak má ají hvězdičku stejně jako my!!!! To už se nikdo nepřidá?
Jo a abych nezapoměla, hůlku nemáme a měření nemiluje. Přece si ty lidi nemyslí že bude u něčeho tak nezáživnýho stát, že? Ale má něco kolem 145KVH. Je ještě mladá jsou jí
2 roky!
mili
napsal(a):
Jo a abych nezapoměla, hůlku nemáme a měření nemiluje. Přece si ty lidi nemyslí že bude u něčeho tak nezáživnýho stát, že? Ale má něco kolem 145KVH. Je ještě mladá jsou jí
2 roky!
ahojky, tak to je teda nádhera, takhle se sejdou 2 na pohled stejní koníčci...
Jinak jestli se mohu přidat, tak tady posílám mýho miláčka Tínu...
veronika20
napsal(a):
ahojky, tak to je teda nádhera, takhle se sejdou 2 na pohled stejní koníčci...
Jinak jestli se mohu přidat, tak tady posílám mýho miláčka Tínu...
a ještě ...
mili
napsal(a):
Ježíšku copak to je za koníka? To je kopie! Teda chci říct že má tyky PZ bílou a pokud vidím dobře tak má ají hvězdičku stejně jako my!!!! To už se nikdo nepřidá?
Je to kobylka z JK Agricoop. Ponička asi 120 v kohoutku. Moc se mi líbila, tak jsem fotila....
mají tam dvě podobné.
mili
napsal(a):
Tak tohle je Johanka
Tak to já se tedy přidám!Mám též krásnou kobču je to mamka téhle princezny Johči viď Kamčo!Tak to tady bude mít úspěch i její bráška Jepeto!
mili
napsal(a):
Tak tohle je Johanka
Tak já se teda taky přidám. Tohle je můj miláček malinkej Skippy
mili
napsal(a):
Tak tohle je Johanka
A ještě naposledy, ať se sem vejdou i další. Mimochodem Skippymu je rok a 8 měsíců (jinak omluvte kvalitu, ale svítilo až moc sluníčko)
skippka
napsal(a):
A ještě naposledy, ať se sem vejdou i další. Mimochodem Skippymu je rok a 8 měsíců (jinak omluvte kvalitu, ale svítilo až moc sluníčko)
Teda Mišáku!!! Ahoooj!!!! Nerada tě klamu ale fotky co jsi sem dala jsou už na : Přidejte se...Jsem ráda že tu nejsem jedinej zastánce vašeho-našeho stádečka!!!