Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2012 22:05
mukyška

XXX.XXX.43.2

Dobrý večer,
mám otázku ohledně jednoho koně který je nanasvalený hubený a má spadlou záď 5 měsíců nepracoval a dostává minimální dávku krmiva může to být příznak nemoce nebo to má prostě z nepráce? Příložila jsem i fotku na které je to vidět.

8.7.2012 08:39
ponka1

XXX.XXX.36.55

Dejte mu pořádně nažrat,z čeho má asi vyrábět ty svaly?Bože lidi už jste se zeptali co baštěj kulturisti aby jim narostli svaly?Jakmile nemá dost živin na život tak bude ubírat ze svaloviny.Jako lidi v koncentračním táboře:-|

8.7.2012 11:39
mukyška

XXX.XXX.43.2

No my uvažujeme o koupi ale právě nevíme zda to že nemá svaly není příznak nemoci.

8.7.2012 14:34
ponka1

XXX.XXX.40.78

Začervený,trápený hlady,muže mít žaludeční vředy,já bych ho nebrala,bude vás stát pravděpodobně ještě hodně peněz....Leda že by byl za 8 tis,tak pak vám zbyde na to ostatní...:-)

8.7.2012 15:47
mukyška

XXX.XXX.43.2

No kobylka za 8 tisíc není je o celkem dost dražší

8.7.2012 21:13
ponka1

XXX.XXX.37.15

Já pořád nechápu lidi,kteří v dnešní době,kdy je trh koní přesycen,kupují takovéto trosky.koukněte na BAZOŠ,equichanel nebo tady na Faunu,určitě najdete lepšího koně za ty peníze...:-|

buggyna

9.7.2012 12:49
buggyna

XXX.XXX.8.222

Pomalu zvedat dávku krmení + dostatek kvalitního sena, to udělá zázraky:-) až kobylka bude mít obalení tělo masem, správným ježděním příjdou i ty svaly. Ohledně správného krmení bych se být vámi obrátila na nějakého odborníka - krmiváře, který vám pomůže kobylce sestavit správný jídelníček.
Bude to chtít čas, ale kobylka vypadá pěkná - sympatická. Určitě bych jí tu šanci dala:-) stejně za její stav můžou lidésmajlík

11.7.2012 16:17
xromanax

XXX.XXX.6.15

Já mám osobně velice dobré zkušenosti krmit takovéto koně musli,většinou je velice dobré musli určené pro westernové koně,pomáhá při tvorbě svalů a zároveň není příliž energetické.Samozřejmě se musí s koněm správně pracovat,ale u takto vypadajících koní je výsledek znát i bez velké práce.
Určitě si myslím že pokud se vám kobylka líbí určitě neváhejte,za to že vypadá takto nemůže ona a pokud je ve vašich silách toto napravit budete z ní mít jistě v budoucnu radost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík