Děkuji .
Byli jsme se podívat před 14 dny, jak se daří šimličkám, co jsem prodala jako odstávčata, tak ještě pár obrázků z Bartošovic...
Stefany:
misamarincova
napsal(a):
To je hezký, takový barevný výběr
Je hezké, jak je Scherry hodně znakatá Sangrie se pěkně vybarvuje po přelínání
A Remark je úplně krásný
Opravdu povedení Regenťáčci
Z Remarka čertvíco bude za barvu... už prokvétá, hlavně na zádech... nějaký šimloid
Malá je další nefotitelný týpek, foťák je prostě magnet
Ta moje potvůrka bude taky šimlatá, i když sem tam má nějaký ten tmavý flíček, tak nevím.
m i s i c k a
napsal(a):
Tak tahle fotka nemá chybuJe vidět, že Sherry má maminu na háku
No to úplně, jako vlastně všecky hříbata od Sally. Asi to její přehnané hlídání všem lezlo na nervy
m i s i c k a
napsal(a):
Po kom asi ? Po zeleném ryzákovi - viz výše
Jj, je to tak, navíc je z třítýdenní říje... takže jinde bych ji ani vyrobit nedokázala, protože bych nevěřila, že i tak dlouho může říje trvat
.. bych to připouštění vzdala mnohem dřív, než by byl konec.
bonita
napsal(a):
ono to nestoji az taky peniaz a veliku radost to spravi kazdemu v rodine, keby sme Bregovi dovolili, tak aj on tam vhupsne, on je taky konovodomil
Taky mám všechny koně vodomily. Ale jim naštěstí stačí na ochlazení potok, anebo hadice Kdysi jsme chodili i plavit koně do řeky, ale voda mi připadá rok od roku horší
tak babizne, hlasim nocnu dvojitu strasnu burku, najprv o pol tretej, ta bola taka mala a potom o pol siestej, a ta teda bola strasliva, take blesky a take hromy vzapati, som myslela, ze nam dom padne, a tej vody
to su plne krikopy vody, aj my sme mali hotove jazero na dvore, ale Chvala Panu Bohu to rychlo zmizlo, ale ja som rada,a spon nie je taka sahara pri konoch a nemusela som rano polievat teraz uz od rana je velmi teplo a maly sa statkom nalozil hned po kostole do bazena
bonita
napsal(a):
tak babizne, hlasim nocnu dvojitu strasnu burku, najprv o pol tretej, ta bola taka mala a potom o pol siestej, a ta teda bola strasliva, take blesky a take hromy vzapati, som myslela, ze nam dom padne, a tej vody
Tak to ti závidím ( ikdyž se to nemá). U nás jen malá přeháňka a je opravdu sucho. Dlooouho nepršelo, a štve mě to, protože hřiby málo rostou
bonita
napsal(a):
a kedy majitelka planuje odstav? A ty planujes znova skusit pripustit svoju kobus?
počítám zatím v 6 měsících, ale uvidí se až to přijde, jestly bude lepší počkat bo už je čas.Už jsem to zkoušela, byla asi 3x u hřebce a teď se už jen čeká, buď bude a nebo ne. Příští rok už nic, takže počkam na říji a veta takové malé překvapení
cinkalu
napsal(a):
Ahoj všem příznivcům chlaďásků. Můžete mi prosím poradit nějakou akci s chladnokrevníky v Čechách . Děkuji
Ahoj zkus se podívat tady http://www.schcmbk.cz/kalendar-akci/ případně ještě tady http://dev.aschk.cz/kalendar snad něco vybereš.
tak sa nam vcera stala taka vec, lezim si na posteli a citam knihu a moj bol zasa v office na pocitaci a zrazu nam vypadla elektrika. Ja ze asi moj vyhodil poistky a on zasa ze ja som ich vyhodila, tak sme chodili po baraku a nic sme nenasli a potom moj siel pred barak a nasa elektricka skrinka otvorena a vsetky istice povypinane, skoro ma slak trafil, bolo presne tristvrte na dvanast, cize nebola este polnoc a susedia vsade naokolo este svietili. Ti parchanti jedny zasranti alebo kto to bol nemaju ani kusok strachu v sebe
bonita
napsal(a):
tak sa nam vcera stala taka vec, lezim si na posteli a citam knihu a moj bol zasa v office na pocitaci a zrazu nam vypadla elektrika. Ja ze asi moj vyhodil poistky a on zasa ze ja som ich vyhodila, tak sme chodili po baraku a nic sme nenasli a potom moj siel pred barak a nasa elektricka skrinka otvorena a vsetky istice povypinane, skoro ma slak trafil, bolo presne tristvrte na dvanast, cize nebola este polnoc a susedia vsade naokolo este svietili. Ti parchanti jedny zasranti alebo kto to bol nemaju ani kusok strachu v sebe
Jo jo, prázdniny. Děti se nudí..
Asi nemáte tu dogu venku, aby hlídala, že ?
Dobrý den, nepatřím sice ani mezi majitele chlaďasů ani mezi vaše přispěvatele, ale potřebuji se zeptat. Před nějakým časem, už je to déle, tu kdosi dával fotku ,,huntera", křížence chladnokrevníka s teplokrevníkem (co jsem tak pochopila). Nepamatuji se bohužel, kdo to byl, ale kůň vypadal skvěle. Chovají se někde v ČR nebo SR tito koně cíleně, nebo je to většinou náhoda a není kam se jet na takového koně konkrétně podívat? Nevíte?
Díky
Klára
saina
napsal(a):
Dobrý den, nepatřím sice ani mezi majitele chlaďasů ani mezi vaše přispěvatele, ale potřebuji se zeptat. Před nějakým časem, už je to déle, tu kdosi dával fotku ,,huntera", křížence chladnokrevníka s teplokrevníkem (co jsem tak pochopila). Nepamatuji se bohužel, kdo to byl, ale kůň vypadal skvěle. Chovají se někde v ČR nebo SR tito koně cíleně, nebo je to většinou náhoda a není kam se jet na takového koně konkrétně podívat? Nevíte?
Díky
Klára
ahoj, tak u nas asi nikto neregistruje huntera, hlavna kniha je v Irsku a mam taky pocit, ze uz registruju len take kone, ktore maju jedneho rodica Irish Draught kona, ale nechcem kecat, u nas krizence chladas X teplas, chladas X plnas su iba v type hunter, my sme jedneho minuly rok odchovali na Slovensku, teda nie my, ale po nasom shirskom zrebcovi taky je a este poznam par po shirovi, ale mlada je momentalne na pastvinach a este jedna kobyla je niekde pri trnave, skusim najst jej fotku
tak nasla som ju, dufam, ze ma nikto nezabije, lebo nie je to moja fotka je to shirksky cross, otec tusim kun kinsky a je od vas z CR kupena na SK
ahojte, pozrite, co sme tu mali dva dni dozadu, nastastie nasu dedinu to minula fakt natesno, jednu cast to sice zasiahlo, ale nic strasne, ale vedlajsie dediny, chudaci, tych to riadne znicilo http://www.facebook.com/regionzahori?ref=ts# !/media/set/?set=a.259100407542360.57432.132121766906892&type=1
ta lepsia sprava, tak sa narodil druhy Drumik na Slovensku, a je to tento raz prekrasna kobylka
bonita
napsal(a):
ahojte, pozrite, co sme tu mali dva dni dozadu, nastastie nasu dedinu to minula fakt natesno, jednu cast to sice zasiahlo, ale nic strasne, ale vedlajsie dediny, chudaci, tych to riadne znicilo http://www.facebook.com/regionzahori?ref=ts#!/media/set/?set=a.259100407542360.57432.132121766906892&type=1
Tak to je fakt hrůza. To si nedokážu představit..
bonita
napsal(a):
juuu ta zelenibiela kobminacia na tych vranikoch je priam neskutocna
Jo jo, to byly krásné postroje České
Dobrý večer,pokud chcete vidět našeho "huntera" ,zveme vás na návštěvu
Máme z norické matky po VLP hřebci tříletka,valacha.Je to moc pěkné zvíře.Rodiče oba stojí u nás,takže jsou též k vidění.Nacházíme se u Plzně.Jste li z daleka,pošlete mi na vás mail a já vám ho nafotím.Pro představu. Eva
mail eva@elpako.info