České Budějovice - Borovany - Trocnov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2012 12:49
thesis

XXX.XXX.151.2

Prosím zda by se nenašel někdo v okolí těchto míst s přehledem o tamních koních. Hledám telefonní kontakt na paní Jiřinu Novákovou, která je majitelkou mé bývalé klisny. Klisna měří cca 145cm, tmavá hnědka a specifický znak bílý půlměsíc na čele, jménem Sheila. Mne poslední známá čísla již neexistují. Jde mi čistě o to, že tam mám během následujícího týdne cestu a ráda bych klisnu viděla a k tomu jsem u sebe našla protokol genotypu, který by měl kůň mít u sebe a toto jí chci ještě předat. Prosím kohokoliv kdo je zná zda by mi mohl cokoliv sdělit na mail thema@email.cz

snad se někdo najde smajlík

27.7.2012 14:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

thesis napsal(a):
Prosím zda by se nenašel někdo v okolí těchto míst s přehledem o tamních koních. Hledám telefonní kontakt na paní Jiřinu Novákovou, která je majitelkou mé bývalé klisny. Klisna měří cca 145cm, tmavá hnědka a specifický znak bílý půlměsíc na čele, jménem Sheila. Mne poslední známá čísla již neexistují. Jde mi čistě o to, že tam mám během následujícího týdne cestu a ráda bych klisnu viděla a k tomu jsem u sebe našla protokol genotypu, který by měl kůň mít u sebe a toto jí chci ještě předat. Prosím kohokoliv kdo je zná zda by mi mohl cokoliv sdělit na mail thema@email.cz

snad se někdo najde smajlík

smajlíkThesis,měla Tvoje Sheila přídavek Sheila 6?smajlík

27.7.2012 14:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsem našla výsledky drezur,kde figuruje Nikol Nováková na Sheile 6.

Nováková Nikol
SHEILA 6
1.80
C1438
KC2487
JK Argos Třeboň o.s.

Stránky uvedeného JK už najdeš,jsou tam kontakty,tak třeba to bude ona,výškově by odpovídala pro danou kategorii.
Držím palce,ať je to ona,Jarča.

27.7.2012 15:11
thesis

XXX.XXX.151.2

Ano je to ona, mám kontakt na její bývalou trenérku, ale ta nemá aktuální číslo. Je to paní né češka původně. Našla jsem fotku, našla jsem toho hodně ale prostě kontakt ne a ne. Zkusím zavolat do té stáje ale mám pocit, že tam trénuje právě ta paní se kterou jsem již mluvila. Každopádně díky i tak :-). Třeba se najde někdo kdo je přímo zná, nejde mi o nic víc než jen klisnu vidět a předat protokol.

Přidejte reakci

Přidat smajlík