Mobil na koni aneb jak ho vozíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2012 13:42
asharka

XXX.XXX.226.153

Diskuze především pro majitele "smartfounů", či telefonů s většími rozměry.

Doteď jsem měla dotykáč menších rozměrů, krásně oblý jako oblázek, mít ho v kapse rajtek nebyl problém. Ovšem teď budu mít telefon poměrně tenký a hranatý, do kapsy už nemůže ani omylem, a tak nad tím přemýšlím klasickou Werichovskou otázkou - "Kam s ním?" Jedná se mi především o vyjížďky, na place se to vždy dá nějak vyřešit :)

Napadla mě ledvinka, ovšem v kombinaci s bezp. vestou toto neprošlo. Nakonec jsem narazila na "armband" vychytávku, pouzdro na paži pro sportovce - myslíte že by se dalo využít? Bojím se, že by mohlo sjíždět, nebo bych ho tak utáhla, že si odkrvím ruku :-))

Máte někdo nějaké jiné nápadky? Pásek na rajtkách bohužel nemám, takže umístění za pas nehrozí.

31.7.2012 16:27
rozi

XXX.XXX.99.6

Jo, pořiď si ten "armband". Já s ním hlavně běhám, i na koni jsem ho měla a je to v klidu. To nesjíždí ani s v něm ruku neodkrvíš, neboj. Je to dělané právě na sport.
Ještě jsou na běh takové "ledvinky", které se nedávají na bedra, ale jsou jakoby přes jedno rameno...Mrkni ve sportech, něco jistě vybereš.
Nebo ho strčit do nějaké vnitřní kapsy do vesty...ale to už není tak praktické, když ti na koni někdo zavolá, vyslékat se a hledat tel...

10.8.2012 15:29
bilpo

XXX.XXX.144.137

asharka napsal(a):
Diskuze především pro majitele "smartfounů", či telefonů s většími rozměry.

Doteď jsem měla dotykáč menších rozměrů, krásně oblý jako oblázek, mít ho v kapse rajtek nebyl problém. Ovšem teď budu mít telefon poměrně tenký a hranatý, do kapsy už nemůže ani omylem, a tak nad tím přemýšlím klasickou Werichovskou otázkou - "Kam s ním?" Jedná se mi především o vyjížďky, na place se to vždy dá nějak vyřešit :)

Napadla mě ledvinka, ovšem v kombinaci s bezp. vestou toto neprošlo. Nakonec jsem narazila na "armband" vychytávku, pouzdro na paži pro sportovce - myslíte že by se dalo využít? Bojím se, že by mohlo sjíždět, nebo bych ho tak utáhla, že si odkrvím ruku :-))

Máte někdo nějaké jiné nápadky? Pásek na rajtkách bohužel nemám, takže umístění za pas nehrozí.

Mám dečku na koně s kapsou. Telefon se tam skvěle vejde, a kapsa je dostatečně těsná, že nevyklouzne ani když si koník třeba vyhodí :-)

10.8.2012 15:40
kathey

XXX.XXX.115.172

bilpo napsal(a):
Mám dečku na koně s kapsou. Telefon se tam skvěle vejde, a kapsa je dostatečně těsná, že nevyklouzne ani když si koník třeba vyhodí :-)

Jenže pokud se nedej bože stane, že tě kůň někde v terénu sestřelí a zdrhne, tak ti je mobil v dečce na koni víš na co... :)

10.8.2012 15:48
bilpo

XXX.XXX.144.137

kathey napsal(a):
Jenže pokud se nedej bože stane, že tě kůň někde v terénu sestřelí a zdrhne, tak ti je mobil v dečce na koni víš na co... :)

:-) To je pravda. Není to řešení na situace takového charakteru :-)) Ale zase, když se budeme inspirovat americkýma detektivkama, můžeš zaměřit koně pomocí GPS smajlík

11.8.2012 12:05
remonek

XXX.XXX.26.62

:-)) kamarádka tohle taky praktikovala, ještě dneska si pamatuju jak se celá rozzářená vrátila z vyjížďky a dečku s kapsou si nemohla vynachválit. O několik týdnů později přišel kůň sám, kapsa rozervaná, obsah byl samozdřejmě neznámo kde vytroušen a kamarádka po třech hodinách nalezena v lese, se zlomenou nohou sedící na pařezu a prý už smířená s tím, že už jí v životě nikdo nenajde. :-)) Dneska dává telefon buď do kapsy u rajtek, nebo vozí malou ledvinku. Plno takových věciček mají sportovní obchody a vyjdou o dost levněji než kdyby je člověk kupoval v nějakém koňoshopu a platil o pár stovek víc jen proto, že tam je obrázek koníčka.

11.8.2012 16:49
6kaca6

XXX.XXX.210.254

Mám SE Xperia active a ten obal na ruku je k němu. Bez mobilu bych na vyjížďku neodjela, tak buď ho mám v tom obalu připevněný na ruce či noze. Ale jelikož jsem nechtěla mít vypálený bílý pruh na ruce, tak buď vozím v rajtkách nebo pokud jedu v kratasích tak strčím do podprsenky mezi prsa :D Na koníka používám jedinně sportovní a mobil tam tím pádem jak je to ztažené hezky drží :)

13.8.2012 18:54
asharka

XXX.XXX.226.153

No já osobně si dát něco do podprsenky, tak mi to vypadne ještě než vyjedu, neb toho v podprsence moc nemám :D
Do dečky určitě ne, ale o tom udělátku na ruku přemýšlím čím dál tím víc, asi ho vemu, je pravda že se dá přidělat i na nohu, kamkoliv :-) A vypálený pruh už mám stejně od hodinek :D

15.8.2012 11:37
chmail

XXX.XXX.41.2

Tak já osobně si telefon zastrkávám do chapsů (příp. vysokých jezdeckých bot). Mám silnější nohy a chapsy mi jsou tak akorát tip ťop , takže když si ho tam z venkovní strany zastrčím, nemusím se bát, že by mi cestou vypadl. Zpočátku to chvilku překáží, než si člověk zvykne. Ale po 5min už o něm ani nevím.

Ale je pravda, že se snažím oblékat tak, abych vždy nějakou tu kapsu po ruce měla :-D

Kallisto

22.8.2012 15:41
Kallisto

XXX.XXX.157.94

Praktijuju to stejně již několik let, úspěšně. Mobil do podkolenky, a vysoké boty, nebo chapsy. Ihned po ruce pokud někdo volá a nezůstane na koni v případě pádu. Nepřekáží, za mne spokojenost. Nevím jak s větším telefonem, mám klasický vysouvák.

4.9.2012 22:07
bacetka

XXX.XXX.29.146

Já vozím mobil v "ponožce" nebo na šňůrce na krku pod tričkem :-)

6.9.2012 11:26
jokers789

XXX.XXX.62.61

A co třeba tohle http://www.horsy.cz/www-horsy-cz/eshop/0/3/5/92-Pouzdro-na-mobil

Používám to já i moje sestra a jsme s tím spokojené

8.9.2012 19:33
ponka1

XXX.XXX.34.215

já v ledvince nebo na pase v tom pruhledném pouzdře s klipsou,je to asi nejlepší,hned to sundám a vidím kdo volá....:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík